Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Друга ми е мисълта, но явно не съм обяснила добре. Администраторите в офиса са направили тези забрани на всички компютри. Спасението някога беше през имо-то, сега обаче и на този сайт са направили забрана за влизане /усетили са се :P /, та мисълта ми е няма ли друг сайт, който онлайн да можеш да въведеш потр.и парола за скайп и да си караш работата :wink12:

А вие така ли си 'карате работата", 8 часа под прикритието на "нещо " в Skype! Не ви ли е поне малко неудобно да разказвате пред цял форум какво "работите"
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

А вие така ли си 'карате работата", 8 часа под прикритието на "нещо " в Skype! Не ви ли е поне малко неудобно да разказвате пред цял форум какво "работите"

Никъде не съм написала, че това правя по цял ден, но човек има нужда да се разсее ... Замисъла беше има ли вариант или не, а не да обсъждаме кой, кога и какво върши ...

Никъде не съм написала, че това правя по цял ден, но човек има нужда да се разсее ... Замисъла беше има ли вариант или не, а не да обсъждаме кой, кога и какво върши ...

Не обичам да съм груб с дамите, но за първи път срещам "жена" с отрицателна репутация в този форум. Би било хубаво да я погледне и началникът Ви, та може и да ви разреши да се " разсейвате" по време на работа!

Тази песен е от 10 години ;) ПП:И винаги гадните администратори са виновни, как правят сечено на болните си колеги. Казвам умишлено болни, ако забраня и Фейса и ЮТюб и ще има припаднали от абстиненция в остър белодробен шок.

Редактирано от Topper (преглед на промените)

...

Фейса и ЮТюб и ще има припаднали от абстиненция в остър белодробен шок.

Няма да заспя, та порнилките резнал ли си ги?

Няма да заспя, та порнилките резнал ли си ги?

Можеш да се обазаложиш :)

ПП:А ти порнилките за разтуха през работно време ли ги ползваш ? ;)

• 3 седмици по-късно...
  • Здравейте,имам един въпрос свързан със скайп.Случвало ми се е ,даден абонат от скайп да ми е на въпрос (това е когато ме е блокирал),но понякога ми се случва даден абонат да ми е на въпрос ,а той да не ме е блокирал и да ме вижда на линия,имах случай с един абонат който ми стоеше на въпрос исках пъл,но нищо не стана,докато след 1 година не влезна в скайп и стана на линия,сега пак се появи такъв слуай...е не съм сигурен дали е такъв....просто въпроса ми е как да проверя дали наистина ме е блокирал или пак е някаква скайп грешка,защото не сме се карали и не виждам причина,4 седмици го нямаше и от 1-2 седмици вече ми изписва обмислящ пълномощно.а не съм го виждал на линия и само на мен ли се случва.и ако не ме блокирал как да направя така че да не ми седи на въпрос.Извинявам се ако има такъв въпрос и отговор...просто много страници има и не съм прегледал всичко :)
  • 1 месец по-късно...

Имам елементарен въпрос, даже не заслужава отделна тема: Браузърът ми по подразбиране е Opera. Обаче в Skype, когато ми напишат някакъв линк, и кликна на него , се отваря в Internet Explorer. Как да направя, че и линковете от Skype да се отварят с Opera?

Имам елементарен въпрос, даже не заслужава отделна тема:

Браузърът ми по подразбиране е Opera. Обаче в Skype, когато ми напишат някакъв линк, и кликна на него , се отваря в Internet Explorer.

Как да направя, че и линковете от Skype да се отварят с Opera?

Защо не пробваш да дадеш по подразбиране Internet Explorer и след това отново да си върнеш правата на Opera, може така да се оправи. :)

А аз подозирам, че последните версии са "пострадали" както се очакваше от покупката на Скайп от Майкрософт. Първо грешки в съобщенията, после реконструкция на P2P алгоритъма на мрежата, после Скайп се качва с ъпдейтите на М$, сега няма да се учудя, ако ТВЪРДО са задали само с тяхния браузър да се отварят линковете...

Малко си противоречиш колега, но щом се се оправил - добре.

Бихте ли ми казали какво означава това чудо, за първи път ми се появява,

не съм натискала на линка че де да знам - да не ми затрие профила във фейса.

И не ще и да се трие - като искам да изчистя събитията

:mad:

Публикувано изображение

Няма да ти затрие профила ! ;) (Защо им е да го трият ?... пък и сега като се замисля - то май е едва ли не невъзможно ! :)) Нали пише "Провери Facebook профила ми" ...

-Възможно е да е "реклама" на това, че ако обновиш Скайпа си ще можеш да си свържеш Скайп с Facebook. (Да се показват хората от Facebook в Skype,както и новини от Facebook в началната страница на Skype.)

-да са направили някак си да излиза Facebook и на тази версия на Скайп, но не вярвам.

-Може и да са го сложили като примамка за Фейс-маниаци: цъкаш и ти обновява Скайпа без да те пита... ти си прецени. Можеш да направиш точка на възстановяване на системата, та ако ти обнови Скайпа после да си върнеш стария !

Аз не бих издържал без да цъкна, но това е друга тема ! :D

Благодаря, приятел

sliderum каза да не се плаша та цъкнах на линка -

някакво съобщение излезе от един блокиран чунчо

затворих го и изчезна от скайпа.

Сега ме човърка въпроса от де накъде фейса ще ме свързва със скайпа а

като имате предвид че тоя същия чунчо и от скайпа е блокиран

P.S. Мисля че не е екстра на скайпа - аз съм си с 3.8 и само нея си признавам

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Благодаря, приятел

sliderum каза да не се плаша та цъкнах на линка -

някакво съобщение излезе от един блокиран чунчо

затворих го и изчезна от скайпа.

Сега ме човърка въпроса от де накъде фейса ще ме свързва със скайпа а

като имате предвид че тоя същия чунчо и от скайпа е блокиран

P.S. Мисля че не е екстра на скайпа - аз съм си с 3.8 и само нея си признавам

Някой твой приятел който ти има скайпа, е използвал функцията за намиране на хора във фейсбук чрез скайп, и след това самия скайп предлага да прати покана на хората които не са си написали скайпа във фейсбук, да си направят акаунт.

благодаря, абе всичко навързано кат свински черва у тоз нет
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте, имам следния въпрос. В групов чат съм в скайп. Не виждам в списъка с участниците определени хора. Останалите участници в груповия чат ги виждат в списъка. Като влезна с имото обаче ги виждам че са в груповия чат. На какво се дължи това? Версията ми на скайп е 3.8

• 2 седмици по-късно...

Имам едно питане и аз за този Скайп. Ако блокирам абонат в скайпа си и ползвам и скайп за телефон той бива ли блокиран и в телефонния такъв. Питам защото днес днес се случи такава ситуация ,че абонат който се предполага да ме е блокирал,премахнал или незнам и аз от скайпа си който му е на компа а има и телефон със инсталиран скайп и ми го показва на линия но при опит да му пиша съобщенията не с доставят.

Блокирането на абонат става не в компютъра, телефона, таблета и т.н, а в Скайп акаунта на блокиращия. Така че - ако те е блокирал от едно място важи за навсякъде. Освен ако не ползва други акаунти.

Сайпа постоянно ми се обновява без да ме пита. Уж го отменям в настройките, но пак си знае неговото. Деинсталирам новия, инсталирам стария и след рестарт отново е обновен. Моля вашия съвет.

Ъпдейтва ти се през ъпдейтите на Уиндоуса. Вече като част от "голямото семейство" на MS е включен в ъпдейтите за OS-a.

Здравейте! От няколко дни се появява едно съобщение Unterminated Element . Може ли да ми помогнете защо се появява? С уиндоус 7 ултимейт съм. Дали да не махна моята версия на скайп и да сложа друга? Сега съм с версия 5.5

Промени езиковата настройка на скайп да е на английски и дай рапорт.

Промени езиковата настройка на скайп да е на английски и дай рапорт.

Смених езика но искам да е на български а не на английски. А как и къде да го дам този рапорт?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.