Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Искам да си сложа стара версия на скайп например 4.2 защото чух,че те по-малко товарели,но не иска да ми се впише.Стигам до там,където си пиша името и паролата и почва едно дълго въртене,а накрая пише че е невъзможно свързването.Какво може да е това чудо?

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 247,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Искам да си сложа стара версия на скайп например 4.2 защото чух,че те по-малко товарели,но не иска да ми се впише.Стигам до там,където си пиша името и паролата и почва едно дълго въртене,а накрая пише че е невъзможно свързването.Какво може да е това чудо?

Опитвай няколко пъти един след друг . Изчаквай да приключи и отново . Ще се впише . Такъв проблем имах даже и вчера със 3.8 на един лаптоп при инсталацията му .

цаката е да пробваш с различни имена на скайп  и ще те впише понякога е голям проблем след преинсталация вписването но това беше преди вече няма такъв проблем за 7 говоря за екс пи и 8 не знам

цаката е да пробваш с различни имена на скайп  и ще те впише понякога е голям проблем след преинсталация вписването но това беше преди вече няма такъв проблем за 7 говоря за екс пи и 8 не знам

Успях явно от версията нещо е било,с друга стана. ;)

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Здравейте! Имам проблем със Скайп. Изведнъж блокира. Трих го и го инсталирах 100 пъти, инсталацията става, но стигам до там изписва ми потребителското име, натискам в полето за паролата и не е активно , не мога да напиша нищо!

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Здравейте! Имам проблем със Скайп. Изведнъж блокира. Трих го и го инсталирах 100 пъти, инсталацията става, но стигам до там изписва ми потребителското име, натискам в полето за паролата и не е активно , не мога да напиша нищо!

След деинсталация потърсете за остатъчни папки и файлове . Изтрийте ги и едва тогава нова инсталация .

Е че кажи поне на човека кои папки да изтрие.

Благодаря ти за съвета . След като не съм ги написал не мислиш ли че има причина за това ? Казал съм да ги потърси .Мисля че когато на човек му дадат насока и то конкретна е достатъчно . Воденето за ръчичка за напълно елементарни неща е обида към всеки човек имащ дори и мъничко нещо в главата . Не подценявам автора на питането . Ако нещо не знаеше можеше да пита . Да видя въпрос ? Винаги давам шанс на питащия да прояви собствена инициатива .  Вместо да ми беше написал това какво да съм направил , ти защо не написа къде са тези папки ? Или и ти не знаеш и искаш да видиш ? Кое да си мисля ? Надявам се не е второто, защото в такъв случай това да ме поучаваш какво да пиша не подлежи на коментар .

Благодаря ти за съвета . След като не съм ги написал не мислиш ли че има причина за това ? Казал съм да ги потърси .Мисля че когато на човек му дадат насока и то конкретна е достатъчно . Воденето за ръчичка за напълно елементарни неща е обида към всеки човек имащ дори и мъничко нещо в главата . Не подценявам автора на питането . Ако нещо не знаеше можеше да пита . Да видя въпрос ? Винаги давам шанс на питащия да прояви собствена инициатива .  Вместо да ми беше написал това какво да съм направил , ти защо не написа къде са тези папки ? Или и ти не знаеш и искаш да видиш ? Кое да си мисля ? Надявам се не е второто, защото в такъв случай това да ме поучаваш какво да пиша не подлежи на коментар .

Изтрих всичко, което видях като папка със име Скайп още преди да ви потутся за помощ. Изглеждаше ми логично. Явно нещо пропускам като папка, ако може и версия да ми препоръчате, защото това стана една главоблъсканица . За втори път ми се случва, първия път се справих сама, но сега вече умирам от яд и явно пропускам нещо :no-no::(

Windows XP

Натиснете старт бутона - RUN ( изпълнение на команда ако е на бг ) в полето напишете следното %AppData% , в отворената директория . потърсете папка с името "Скайп" , ако има я изтрийте . Използвайте и търсачката в Уиндоус като напишете в полето за търсене "Skype " и зададете да се търси в дял " C "  със всички папки .Каквото излезе там с името Skype го изтривате .Ако компютъра който използвате е с по-добри параметри Ви препоръчам версия 6 .0  , ако е по слаба системата като цяло то доказано работещата версия е 3.8 .  Нека опитаме тези неща , ако не се получи ще изтрием и точките за възстановяване на системата , понякога там се съхраняват файлове от инсталираните програми .

Какво се случва Тihomira ? Ще имаме ли Скайп или да продължаваме ?

Ами докторе, ти си се писал като доктор, не аз.

Аз знам какво ще каже потребителя, преди да си го е помислил.

Даде си труда да напишеш такава тирада, вместо да кажеш едно win+R %appdata% ?

Цени си пръстчетата, тепърва имаш да пишеш.

И да, не знам къде се намира, явно си нов в този форум :D

Искрено ме разсмя :D

Редактирано от Topper (преглед на промените)

Натиснете старт бутона - RUN ( изпълнение на команда ако е на бг ) в полето напишете следното %AppData% , в отворената директория . потърсете папка с името "Скайп" , ако има я изтрийте . Използвайте и търсачката в Уиндоус като напишете в полето за търсене "Skype " и зададете да се търси в дял " C "  със всички папки .Каквото излезе там с името Skype го изтривате .Ако компютъра който използвате е с по-добри параметри Ви препоръчам версия 6 .0  , ако е по слаба системата като цяло то доказано работещата версия е 3.8 .  Нека опитаме тези неща , ако не се получи ще изтрием и точките за възстановяване на системата , понякога там се съхраняват файлове от инсталираните програми .

Какво се случва Тihomira ? Ще имаме ли Скайп или да продължаваме ?

Скайп вече имаме , но започна едно безкрайно вписване :) със 3.8...реших да го махна, искаше ми някакъв ключ и спря деинсталирането

Ами докторе, ти си се писал като доктор, не аз.

Аз знам какво ще каже потребителя, преди да си го е помислил.

Даде си труда да напишеш такава тирада, вместо да кажеш едно win+R %appdata% ?

Цени си пръстчетата, тепърва имаш да пишеш.

И да, не знам къде се намира, явно си нов в този форум :D

Искрено ме разсмя :D

Написал съм така както съм преценил че е по - разбираемо за този който пита и как ще го запомни за в бъдеще по-лесно

Дали съм нов във форума въобще не ме интересува когато давам мнение за някой или нещо . Ще пиша докогато ми е кеф. Все се питам коя е била врачката във форума и се оказа че си ти щом знаеш какво ще каже някой дори преди да си го е помислил . Ами да ти кажа честно ти със сигурност ме развесели доста с това "Аз знам какво ще каже потребителя, преди да си го е помислил" което си написал .

След като си тук толкова години не си ли забелязъл че команди в Уиндоус от обикновения потребител се помнят точно 0 време . Хората не са свикнали да работят с команди , те работят с мишка предимно и отваряне на прозорци . Идея май си нямаш какво означава това когато съветваш някой да го правиш така както самия човек ще  запомни по дълго това което прави .

Но както и да е . Лека вечер ти желая .

Скайп вече имаме , но започна едно безкрайно вписване :) със 3.8...реших да го махна, искаше ми някакъв ключ и спря деинсталирането

Сега какво ? Имаме ли скайп или не ? Това с вписването е често явление , просто малко по-настоятелно опитване .

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

Написал съм така както съм преценил че е по - разбираемо за този който пита и как ще го запомни за в бъдеще по-лесно .

Дали съ

Сега какво ? Имаме ли скайп или не ? Това с вписването е често явление , просто малко по-настоятелно опитване .

Имаме скайп....ще бъда настоятелна!!! Благодаря за помощта , ако не успея утре пак ще ви притесня, ако може :P

Разбира се че може да питате за всичко . Дали аз или някой друг колега ще Ви окаже необходимата помощ . Сигурен съм че след няколко опита ще се впишете в скайп . Преди няколко дни ми отне поне повече от половин  час и 5-6 опита при вписване на един компютър който инсталирах .

Когато успеете да се впишете , ако сте с 3.8 веднага ще започне обновяване , ще бъдете информирана за това в самия прозорец на скайп . Спрете го по най-бързия начин . Това ще е за всеки нов ник с който става вписването на този компютър . Веднъж спряно за дадения потребител няма да се включва отново .

Успех и лека вечер Ви желая. Дано запомните какво правихме по вашия проблем . Утре може пък Вие да помогнете на някой .

• 2 месеца по-късно...

Не знам дали само при мен е проблемът, но съм с най-новата версия на скайп 6,14 и много ми товари компа като съм с пусната камера и говоря с някой по скайп или дори нищо да не прая просто да стои пуснат скайпа и пак товари? Друг път не ми се е случвало, дори като се ровя из нета и всичко ми насича, скайпа товари 40-50% процесора, на кво се дължи това?

• 1 месец по-късно...

Днес сутринта установих че ме изписва онлайн (а аз не бях).Естествено  си помислих че някой ми знае паса и го смених.Но явлението продължи... Когато си пишех от друг акаунт показваше че  съобщението се получава?! А когато се обаждах изписваше без отговор...  Някой знае ли за какво иде реч и има ли опция да видя IP-то от логванията ми (както при фейсбук или абв.бг)

Благодаря!

Днес сутринта установих че ме изписва онлайн (а аз не бях).Естествено  си помислих че някой ми знае паса и го смених.Но явлението продължи... Когато си пишех от друг акаунт показваше че  съобщението се получава?! А когато се обаждах изписваше без отговор...  Някой знае ли за какво иде реч и има ли опция да видя IP-то от логванията ми (както при фейсбук или абв.бг)

Благодаря!

Да не си влизал в скайп от Андроид?

Да не си оставил скайп пуснат на друг компютър или телефон и да не си се разлогнал.

Да не си влизал в скайп от Андроид?

Да но последно го направих преди месец-два... А това ми се случи тази сутрин

Да не си оставил скайп пуснат на друг компютър или телефон и да не си се разлогнал.

Сигурен съм че не съм. Имам навика да пиша пароли само на моя компютър или телефон

Доста хора имаха проблем с отписването от скайп за андроид включително и аз - отписваш се всичко изглежда наред но скайп остава на линия и като го стартираш уж да се впишеш се оказва че си логнат ... съсипаха я тая програма

Доста хора имаха проблем с отписването от скайп за андроид включително и аз - отписваш се всичко изглежда наред но скайп остава на линия и като го стартираш уж да се впишеш се оказва че си логнат ... съсипаха я тая програма

Съгласен съм. Лаптопа ми забива от новите версии на скайп.Иначе съм изтрил програмата от телефона и ще видя дали пак е същото

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.