Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Като рестартираш скайпа, ще се оправи.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Като рестартираш скайпа, ще се оправи.

уви и аз така мислех...търсих из опциите,но няма нищо...

Какви опции? Какво си търсил? Skype/Sign out и го пускаш пак.

Какви опции?

Какво си търсил?

Skype/Sign out и го пускаш пак.

рестартирах го 20 пъти от вчера,но това продължава да си излиза

Скрийншот? И дали е от скайпа или го е имало и преди това? Вирус...

Скрийншот?

И дали е от скайпа или го е имало и преди това?

Вирус...

не,оправи се...явно "видяха",че няма да си купя скайп кредит и мирясаха,хех...много беше дразнещо,с тоя сигнал за грешка на ХР-то/през 10 минути/,направо ми скъса нервите...мерси отново ;)

Редактирано от booyaatribe (преглед на промените)

Защо ми пише "Скайп не е в състояние да се свърже" Проблем със сърварите ли има или само при мен ?

Хакнат им е сървъра от Anonymous Както и facebook :)

Това със скайп да знаете кога горе долу ще се оправи? Защото вчера влезнах от приятелката ми в скайп и всичко беше ок. А днес като се опитвам да влезна от нас ми пише скайп не може да се свърже нещо такова .. Спешно ми трябва скайп в момента ..

• 1 месец по-късно...

Здравейте, видях нещо много интересно в скайп, но немога да намеря как да го направя ако някой има идея как е станало ще му бъда много благодарен ако сподели. :) Ето го и цветето ; http://prikachi.com/...60/4676660W.jpg

Редактирано от ouTtaF conTroL (преглед на промените)

Здравейте, видях нещо много интересно в скайп, но немога да намеря как да го направя ако някой има идея как е станало ще му бъда много благодарен ако сподели. :) Ето го и цветето ; http://prikachi.com/...60/4676660W.jpg

Я копирай съобщението и го постни тук?

Еми остава си загадка, аз не мога да си обясня как става този номер. Освен нещо недокументирано...

Еми остава си загадка, аз не мога да си обясня как става този номер. Освен нещо недокументирано...

На мен ми прилича на ASCII Art, но и аз нямам идея как е вкарано смалено и с няколко цвята...

:[[ много жалко.. все пак благодаря за отделеното време, но ако някой знае как става моля да сподели с нас тайната ;д

При зареждане на Скайп, се появава съобщение за грешка и въпрос за това дали данните да бъдат изпратени в Интернет.Какво да направя, за да спре това съобщение. И всички ли версии на скайп стават за компютър с CPU 500MHz и RAM 128? С WIN XP съм.

При зареждане на Скайп, се появава съобщение за грешка и въпрос за това дали данните да бъдат изпратени в Интернет.Какво да направя, за да спре това съобщение.

И всички ли версии на скайп стават за компютър с CPU 500MHz и RAM 128?

С WIN XP съм.

Деинсталирайте скайпа, почистете регистрите и качете верси 3.8. Много ви е старичък комютъра. ама много!

Деинсталирайте скайпа, почистете регистрите и качете верси 3.8. Много ви е старичък комютъра. ама много!

А коя програма за почистване на регистрите ще ми препоръчате, която да мога да използвам без да плащам и без да е с демонстративен период?

А коя програма за почистване на регистрите ще ми препоръчате, която да мога да използвам без да плащам и без да е с демонстративен период?

Ето ви. Безплатна е и се ползва от много хора. Можете да си я инсталирате на български език. http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=49967

Не може да се впише в Интернет. Кои настройки да променя и защо?

• 1 месец по-късно...

Хора направих страхотна тъпотия . Незнам защо ми щукна да изтрия скайп името си от лентата същност знам де просто защото не искам всеки като влизам в скайп да гледа останалите никове . Та открих се трие скайп името влязох в папката и го изтрих когато реших да вляза пак в скайп си написах името в лентичката и ми се появи че ми иска снимка (а аз си имах ) и всичките ми абонати бяха извън линия а на профилната им снимка седеше едно въпросче на всичкото отгоре хронологията въобще липсва .Първо си помислих че някой ме е изтрил от скайпа си обаче да са ме изтрили всичкит ми абонати тва вече е нереално . Моля ви помагайте как да си върна нещата по стария начин смисъл хората (без да се нлага пак да ми приемат пълномощно ) хронологията . Направо голяма беля направих и въобще не се съобразих .

Хора направих страхотна тъпотия . Незнам защо ми щукна да изтрия скайп името си от лентата същност знам де просто защото не искам всеки като влизам в скайп да гледа останалите никове . Та открих се трие скайп името влязох в папката и го изтрих когато реших да вляза пак в скайп си написах името в лентичката и ми се появи че ми иска снимка (а аз си имах ) и всичките ми абонати бяха извън линия а на профилната им снимка седеше едно въпросче на всичкото отгоре хронологията въобще липсва .Първо си помислих че някой ме е изтрил от скайпа си обаче да са ме изтрили всичкит ми абонати тва вече е нереално . Моля ви помагайте как да си върна нещата по стария начин смисъл хората (без да се нлага пак да ми приемат пълномощно ) хронологията . Направо голяма беля направих и въобще не се съобразих .

Може да ми изтриете мнението оправих се просто трябваше да въозобновя от кошчето файла със скайп имет ми . :)

• 2 седмици по-късно...

Имам един въпрос ако ти е забранен достъпът до скайп, какъв е варианта, за да го използвам "нелегално" ? Опитах през imo, но явно и там има забрана, защото не мога да вляза ... Някой знае ли някакъв "нов номер "?

Имам един въпрос ако ти е забранен достъпът до скайп, какъв е варианта, за да го използвам "нелегално" ?

Опитах през imo, но явно и там има забрана, защото не мога да вляза ... Някой знае ли някакъв "нов номер "?

Трябва да е сериозно нарушение, щом са Ви закрили името. А за "някакъв "нов номер " - е, да не правите номера.

Трябва да е сериозно нарушение, щом са Ви закрили името. А за "някакъв "нов номер " - е, да не правите номера.

Друга ми е мисълта, но явно не съм обяснила добре. Администраторите в офиса са направили тези забрани на всички компютри. Спасението някога беше през имо-то, сега обаче и на този сайт са направили забрана за влизане /усетили са се :P /, та мисълта ми е няма ли друг сайт, който онлайн да можеш да въведеш потр.и парола за скайп и да си караш работата :wink12:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.