Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Имам проблем - когато си чатя с някого в Скайп, не мога да отварям линкове. Цъкам на тях, но нищо не се случва. По подразбиране ползвам Acoo browser, смених го с Opera - същата работа. Това стана, след като си сложих новата версия 5.0, не ми хареса, деинсталирах го, и се върнах на 4.2 . При деинсталирането почистих хубаво регистрите, както и ръчно премахнах всички следи от Скайп на C: .

Някой може ли да помогне?...

А като сложиш Internet Explorer да е по-подразбиране не се ли оправя ?

То е могло и да се сетиш да си направиш един image преди да я слагаш тая бъгня, ама ...

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Една приятелка живее в Германия и отскоро има skype, но се появи странен проблем като тръгна да и звъня и като ми вдигне се разпада връзката и ми изписва абоната приема само мигновени разговори. Напражи си нов skype ама пак става така. Много ше съм благодарна ако някои ми помогне и ми обясни какъв е проблема и как да го оправим.

Една приятелка живее в Германия и отскоро има skype, но се появи странен проблем като тръгна да и звъня и като ми вдигне се разпада връзката и ми изписва абоната приема само мигновени разговори. Напражи си нов skype ама пак става така. Много ше съм благодарна ако някои ми помогне и ми обясни какъв е проблема и как да го оправим.

При всеки разговор ли се разпада връзката независимо дали е със вас или със някой друг абонат или...? Аз мисля, че е слаба интернет връзката друга причина не виждам.

Да! Няма значение кой и звъни разпада се!

Да! Няма значение кой и звъни разпада се!

Както казах по-горе Слаба интернет връзка! друга причина няма. Това което може да пробва е да свали последната версия на скайп / Skype 5 ако вече не е с нея/ и да пробва.

Много си категоричен пък!

И за каква интернет връзка ми говориш, не беше ли Скупето P2P технология, м?

Да не би да правиш връзка през сървър...

Ефекта го наблюдавах и аз с великата 5-ца, оправяше се чрез спиране, изтриване на shared.* файловете и пак старт, и то от двете страни.

Ако пак ще кажеш слаба връзка, да те предваря - ето ти спийдтест до човека, с който се опитвах найсе пъти да говоря:

Публикувано изображение

Вчера се мъчих с една камерка и скайп на един много слаб компютър - Celeron 1.7 и само 256MB памет. Въпросът е, че камерката (мисля, че е ей такава) си тръгваше и в AMCAP и през контролния панел всичко си излизаше както трябва, но през скайп цветовете й бяха страшно омазани - всичко беше едно зелено-лилавеещо, като същото се отнасяше и за видео от други хора. Пропуснах да видя да не би да е нещо, свързано с видеокартата (помня само, че беше някаква SiS антика). Предложения - дали изобщо проблемът е в скайп, или може да е от компютъра?

Редактирано от Disasterpiece (преглед на промените)

Похвално, но ако няма коректив - няма старание :clap: Не се връзвай

• 2 седмици по-късно...

Някой може ли да ми каже как да изтрия хронологията от Skype 5.0.0.152 Благодаря предварително (:

Искам да изтрия /да залича/ създаден профил в Скайп, който не се ползва /не да го изтрия от компютъра, а въобще да не съшествува/. Възможно ли е това и как? Предварително благодаря!!!

Ако ще да е възможно трябва да влезеш в сайта на скайп от там да си влезеш профила и да видиш дали може да се изтриват акаунти на скайп.

How do I delete my profile or Skype Name? It is currently not possible to permanently delete your Skype Name. FAQ на скупе ама що да се морим да четем

пробвах да инсталирам SKYPE 5.0 на компютъра , но не се вписва  от защитната стена  всичко и разреших  и пак не се получава 

Здравейте имам един въпрос/проблем? Има ли някакъв начин да премахна блокираните контакти от блок листата си. Четох тук там но неможах да намеря това което ме интересува, Значи влизам в настройки/поверителност/блокирани абонати, Но не могат да се премахнат а само да се деблокират/отблокират

А ти какво разбираш под "премахнат" - щом са в листа БЛОКИРАНИ, то премахването им е = деблокиране ?

А ти какво разбираш под "премахнат" - щом са в листа БЛОКИРАНИ, то премахването им е = деблокиране ?

Ти български разбираш ли или не, много ясно съм го казал да ги премахна от там, а не да ги връщам обратно в скайп. Пак казвам за неразбралите, да ги премахна от блок листата си да не се вижда че съм блокирал някой

Я внимавай с езика, моето момче. И българския не го разбираш - пише се "не разбралите". Както и "не можах". Май ти не си наясно с българския, писмено и четимо дори. Включи си скайпа на български и се оправяй, като си наясно, защо питаш тук ? Премахни ги от блокираните, като искаш това. А ако не искаш да ги виждаш въобще ги изтрий от листата си. За "не разбралите" - мислете.

Ти български разбираш ли или не, много ясно съм го казал да ги премахна от там, а не да ги връщам обратно в скайп. Пак казвам за неразбралите, да ги премахна от блок листата си да не се вижда че съм блокирал някой

Точно както си попитал, така ти е отговорено.И по леко. Аз за такъв тон трия тема.

Здравейте,забелязах много странен проблем днес,който до преди няколко дена го нямаше. Когато натисна горе на абонати и после добави абонат ми излиза ето този прозорец http://prikachi.com/images/117/2715117I.jpg .Същото се получава и ако направо напиша име на абонат в графата за търсене и натисна ентер,както и като натисна на таба на facebook. Със Скайп 5 съм. Помагайте хора,благодаря предварително!

Никой ли няма идея :). Не мога да добавям абонати по никакъв начин,не ми се преинсталира уиндоуса само заради това,скоро го преинсталирах, а и после ме чакат 1000 програми драйвъри,кодеци,настройки....помагайте хора.

Никой ли няма идея :). Не мога да добавям абонати по никакъв начин,не ми се преинсталира уиндоуса само заради това,скоро го преинсталирах, а и после ме чакат 1000 програми драйвъри,кодеци,настройки....помагайте хора.

Опитайте да деинсталирате 5 и да инсталирате 3.8

Ами ще пробвам,но не виждам причина да не ползвам 5-цата. От както е излязла съм с нея и не съм имал такъв проблем. А 3.8 даже и да стане не мисля че ще остана с него...приемам всякакви съвети. едит: Иначе пробвах с чиста преинсталация на 5-цата-без резултат. Пуснах и програмка, която лови всякакви "гнусотийки", намери ми един adware и един malware, изтрих ги, но пак нищо...

Редактирано от wendigo (преглед на промените)

Спри си файъруол-а, ако имаш. Виждам, че имаш AVG, спри му Интернет защитите. Сега да бе нормална програма, да ти кажем да провериш резолва на сървъра им...ама това може и да е комшията ти, може и да е тийн китайче, знаеш ли ги.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.