Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

А, бе хора един бърз въпрос "Защо като дам отметка на брояч на абонатите, те пак се виждат? Посочвам "обнови", но уви пак се посочват в профила ми, а аз не искам да се виждат?

Рестартирай скайп и после погледни защото като сложа аз примерно всички блоирани абонати да си бъдат в листата чак след рестартиране се появяват да се вижда броят

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Рестартирай скайп и после погледни защото като сложа аз примерно всички блоирани абонати да си бъдат в листата чак след рестартиране се появяват да се вижда броят

Ни ще! Пак същото седи!

Ама сега имам друго въпросче - дали някое от тези "сладурчета" http://www.brothersoft.com/free-hide-ip-343405.html може да ми скрие ИП-то, докато си чатя в Скайп. Всъщност искам нещо, което да ми скрие ИП-то и да показва че съм примерно от друг град, а не от моя? Ама май много искам.

Има ли смислена причина, която да налага това? Може, свързваш се по VPN със съответен сървър. Предложения разни, примерно 10$/месец, 70 евро на година.. Ще ги дадеш ли тези пари?

Здравейте, от скоро скайпа ми "залепна като гурел" за таскбара и няма мърдане от там.Как да го махна,че яко ме дразни.Не съм го пиннал ,но стои постоянно все едно съм!?

Ами пробва ли с десния бутон - делийт?

Нямам такава опция,само ънпин,ама не върши работа.

Мислех ,че от шота се разбира ,че е 7-цата и затова не споменах,а скайпа е новият 4.нещоси...

Ми сори - не съм ползвал 7 и нямам представа какви настройки има.

Никой ли не знае как да се махне скайпа???

затваряш скайпа,десен бутон на иконката на скайпа,свойства,съвместимост и даваш да е с Уиндос Виста сървис пак 2.

затваряш скайпа,десен бутон на иконката на скайпа,свойства,съвместимост и даваш да е с Уиндос Виста сървис пак 2.

Мерси,получи се.

Това колко много пъти е коментирано във форума...

Значи,отиваш в C/program files/skype/phone/и на skype.exe цъкаш с десен бутон,цъкаш на "properties" и там цъкаш на таба "compatibility",слагаш отметка на "run this program in compatibility",и избираш Windows Vista.Това е.

Да ви се оплача, а бе писна ми с това "обновяване на скайп". Постоянно се пуска, давам "отказ" ама то пак на следващият ден си знае своето :cool: Много са нахални :)

Да ви се оплача - има си опция, даже и на български, ама никой не чете.

Това колко много пъти е коментирано във форума...

Значи,отиваш в C/program files/skype/phone/и на skype.exe цъкаш с десен бутон,цъкаш на "properties" и там цъкаш на таба "compatibility",слагаш отметка на "run this program in compatibility",и избираш Windows Vista.Това е.

Вече ми обясниха,но мерси все пак.

По-малко се оплакваме, повече четем и като няма какво да кажем ставаме по-малко саркастични - защото иначе от нас файда никаква.

Публикувано изображение

Редактирано от zlinaka (преглед на промените)

А, бе хора Скайп 4 нали уведомява, когато някой абонат влезе, ама нали не уведомява, когато някой влезе ИНКОГНИТО? То иначе ще е пълен шпионаж така :ph34r: Че аз тука си се крия, ама да не ме хванат :cool:

Здравейте! Проблема е следния - имам един абонат в скайп, който дори и да е на линия аз все виждам, че е извън линия. Моля помогнете :)

НАЙ ЛЕСНИЯ НАЧИН ДА ПУСНЕТЕ ДВА СКАЙПА НА ЕДНО ПС :

2skypeLauncher

разархивирате, стартирате.

Може да уснете и 100 скайпа. със 100 имена

Глупости говориш. Да си вкараш троянци, даваш си достъп до компа, историята ти отива при 100 души, паролите ти за пощата, скайпа и фейса се сменят Пускаш си 10000 скайпа с "c:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary като шорткът.

Десен бутон откачи от лентата със задачи , нещо такова беше и няма да ти стои доло в таксбара или отиваш в настроики и махаш тази отметка

post-20838-079101900 1277925255_thumb.jp

НАЙ ЛЕСНИЯ НАЧИН ДА ПУСНЕТЕ ДВА СКАЙПА НА ЕДНО ПС :

2skypeLauncher

разархивирате, стартирате.

Може да уснете и 100 скайпа. със 100 имена

Хех, смешник, бат-файл

start "" "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary

start "" "C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" http://www.bez-drehi.com

трупаш си хитове на сайта ли

"Десен бутон откачи от лентата със задачи , нещо такова беше и няма да ти стои доло в таксбара или отиваш в настроики и махаш тази отметка" Вече оправих проблема,но мерси все пак:rolleyes:

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

Здравейте!

Значи на мен днес ми се появи следният проблем:

Първо да кажа, че не съм много добре с технологиите и ако избълвам някоя простотия не ми се смейте. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Значи инсталирвах си антивирусна програма Аваст и когато накрая трябваше да се рестартира компа нали рестартира се, но когато след това исках да отворя скайп ми излиза това http://i45.tinypic.com/33z6ywp.jpg . Аз съм с 3.8, реших, че е нещо от нея, изтеглих си 4.2, но когато инсталирвах ми даде Грешка и пак нищо не стана. Изобщо си нямам понятие какво да направя? :biggrin:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.