Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Здравейте, имам следния проблем със Skype от началото на месеца - всеки ден произволни хора, които никога не съм виждал, ми искат пълномощно. Някакъв вирус ли обикаля из Скайпа? Какво да направя по настройките, за да не могат да ме откриват чрез Skype search-a? Направил съм всичко, което трябва по настройките за поверителност - да приемам съобщения и обаждания само от хора, включени в списъка ми. Моля, помогнете, че този проблем наистина ме изнервя. Благодаря предварително. P.S.: Използвам Skype 3.8. Сканирал съм PC-то си за вируси и такива не са открити.

Редактирано от zucher (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, ще помоля някой, ако може да направи Portable Skype на версия 2.5.0.154. Благодаря предварително !

Здравейте, ще помоля някой, ако може да направи Portable Skype на версия 2.5.0.154. Благодаря предварително !

мислиш ли че имаш нужда. Инсталираш, взимаш exe файла ис и го разнасяш. Е, няма да имаш историята на разговорите, но...

мислиш ли че имаш нужда. Инсталираш, взимаш exe файла ис и го разнасяш. Е, няма да имаш историята на разговорите, но...

Може може :question:

Шорткъта от типа на

skype.exe /removable /datapath:"\Skype"

:phone:

• 2 седмици по-късно...

Как да махна това синьо съобщение долу? На ден се появява по няколко пъти след като съм го "затворил".

Версията, която ползвам е 3.8.0.188.

Публикувано изображение

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Как да махна това синьо съобщение долу? На ден се появява по няколко пъти след като съм го "затворил".

Публикувано изображение

Не знам да има начин

Публикувано изображение

Май не може, защото това са си реклами на самата програма. Давай си Х-а и това е..

Публикувано изображение

При 3-та версия не помня можеше ли, но виж при 4 как се прави:

post-57253-069132700 1281875866_thumb.pn

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

prwvu, благодаря за включването. Имам го това меню, но не помага. Адски досадно ми е, защото нямам нужда да им ползвам новата версия при положение, че тази с която съм напълно ми върши работа.

Има отделно меню за предупрежденията и/или свалянето на новите версии - не е това за рекламите

Има отделно меню за предупрежденията и/или свалянето на новите версии - не е това за рекламите

Мисля, че това, за което говориш, е опцията да изкарва или не едно прозорче за нова версия и да отговориш с Yes/No за свалянето й.

Мисля, че това, за което говориш, е опцията да изкарва или не едно прозорче за нова версия и да отговориш с Yes/No за свалянето й.

Да, прав си.

Имам следния проблем с инсталацията Ето и скрийншотове: post-270095-022336900 1281967416_thumb.j post-270095-018149200 1281967426_thumb.j Идеи?

За инсталацията са необходими администраторски права. Вероятно пускаш инсталаторът под Limited account.

prwvu, благодаря за включването. Имам го това меню, но не помага.

Адски досадно ми е, защото нямам нужда да им ползвам новата версия при положение, че тази с която съм напълно ми върши работа.

Баси досадния проблем имаш честно ... съчуствам ти

За инсталацията са необходими администраторски права. Вероятно пускаш инсталаторът под Limited account.

Имам администраторски права...

За премахване на досадното съобщение за ъпдейт на скипето, при по-стари версии: За Win7: C:\Users\<user>\AppData\Roaming\Skype\<skype_user>\dyncontent и трием bundle.dat файла. За WinXP: C:\Documents and Settings\user name\Application Data\Skype\<skype_user>\dyncontent Забележка: Подслушано от hardwarebg... :) Забележка 2: Файла се трие при нестартиран Skype.

Редактирано от BaiHoi (преглед на промените)

Във скайпа за Линукс,може ли да ми кажете,къде е опцията за търсене на нови абонати.

Във скайпа за Линукс,може ли да ми кажете,къде е опцията за търсене на нови абонати.

Долу ,в ляво в прозореца на скайп - зелена иконка с плюс... :magnifier:

Здравейте, Може ли да ми обясните как става отчитането на разговор до мобилен телефон - до секунда или на 30 секунди, а именно разговор от 0.59 секунди за колко ще го отчете и разговор от 2.25 секунди за колко ще го тчете.Много ще съм ви благодарен за пояснението защото в момента съм много изненадан и не мога да хвана логиката на отчитането :) .Говоря от България (Skype) до Кипър (мобилен кипърска карта) цената е 0.69 евроцента с включен ддс.Първи разговор 0.5 сек. = 0.139 евроцента, Втори разговор 0.15 сек. = 0.139 евроцента, Трети разговор 2.26 сек. = 0.259 евроцента. :)

Редактирано от vallo_soz (преглед на промените)

Здравейте! И аз имам един неприятен проблем и след като не намерих правилното решение, се обръщам към вас. Надявам се на вашата помощ! Когато днес пуснах компютъра си, ми изписа, че имам проблеми с файл config.xml. При вписване на скайп ми изписа, че има В/И грешка. Отидох в папката, където е споменатия файл, изтрих папката на скайп абоната си, всичко ок, изтри се, но файловете config.xml и main.db-journal не се изтриват, изписва ми, че са нечетими. Деинсталирах скайп няколко пъти, след това го инсталирах отново, проблема си е същия и спънката са именно горепосочените файлове. Някой може ли да ми обясни защо не могат да се изтриват и как бих си решила проблема? Бележка: Използвам 4.1 Скайп версия, сканиран е компютъра и за вируси, такива не са открити.

Редактирано от tearsdontfall0 (преглед на промените)

Здравейте , аз също пиша за проблем .. От известно време ми се налага да контактувам с приятелката си чрез скайп. Да, но самата програма не мисли така .. до сега съм направил поне 5 или 6 отделни акаунта, защото някак или тя игнорора моите или моята програма игнорира неините скайпчета .. И двамата сме със версията 4.2, моля някой който знае от какво идва или предполага да каже .. Нито мога да и напиша нещо от вече "прецакан" акаунт , нито мога да и звънна или да изпратя файл. Скайпа ми е : pumaducati , ще съм благодарен ако някой откликне на молбата ми за помощ... Успех на всички !

Здравейте , аз също пиша за проблем .. От известно време ми се налага да контактувам с приятелката си чрез скайп. Да, но самата програма не мисли така .. до сега съм направил поне 5 или 6 отделни акаунта, защото някак или тя игнорора моите или моята програма игнорира неините скайпчета .. И двамата сме със версията 4.2, моля някой който знае от какво идва или предполага да каже .. Нито мога да и напиша нещо от вече "прецакан" акаунт , нито мога да и звънна или да изпратя файл. Скайпа ми е : pumaducati , ще съм благодарен ако някой откликне на молбата ми за помощ... Успех на всички !

Със сигурност си поомазал хубаво компютъра след толкова акаунти. А и навярно не си почиствал никога регистрите.Как да се сетим от какво е. Но най вероятно, от задклавиатурното влюбено момче!Постарай се преди всичко да си поддържаш компютъра като...АПТЕКА!Откъде съдя за всичко написано от мен? Просто...от НИКА!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.