Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Аз съм точно с тази комбинация (3.8 + Аваст) и всичко е без проблем не знам откога. Търси при теб.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз съм точно с тази комбинация (3.8 + Аваст) и всичко е без проблем не знам откога. Търси при теб.

Охх, не знам... Вече сигурно от 3 часа се опитвам и опитвам да намеря къде е проблема и не мога. Дано се оправя.

Мерси все пак.

Edit: Било е от Аваста. Когато я изтрих, скайпа си се оправи. Не знам защо обаче, но както и да е, важнотое че се оправи скайпа, че съм загубена без него. :biggrin:

Редактирано от Golden` Girl (преглед на промените)

Имах едно въпросче. Два скайпа (не мои), предполагам последните версии, на XP, когато са включени и online, не се "виждат". Показват един друг, че са неактивни. Защо така?

Имах едно въпросче. Два скайпа (не мои), предполагам последните версии, на XP, когато са включени и online, не се "виждат". Показват един друг, че са неактивни. Защо така?

а какво става а ко единия напише нещо на другия? Пробвал ли си да ги оставиш дълго време (примерно час) за да видиш дали няма да се открият?

а какво става а ко единия напише нещо на другия? Пробвал ли си да ги оставиш дълго време (примерно час) за да видиш дали няма да се открият?

Често да си кажа, не знам много подробности. Предполагам, че и след писане, поне не веднага съобщението не се доставя, поради което се счита за проблем. Всичко това става след няколко Скайпа на едната страна, ако това има връзка.

На мен лично ми се е случвало нещо подобно - отсрещната страна не се вижда (макар да е online), но "загрява" когато и пиша, а понякога е нужно да звънна по Скайпа за да се "събуди".

Често да си кажа, не знам много подробности. Предполагам, че и след писане, поне не веднага съобщението не се доставя, поради което се счита за проблем. Всичко това става след няколко Скайпа на едната страна, ако това има връзка.

На мен лично ми се е случвало нещо подобно - отсрещната страна не се вижда (макар да е online), но "загрява" когато и пиша, а понякога е нужно да звънна по Скайпа за да се "събуди".

Би било хубаво да се направят малко експерименти. Макар че ми е малко странно какъв е смисъла при два скайпа на една машина да има нужда да се виждат един друг

Изглежда не се изразих ясно. Говоря за два скайпа на два отделни компютъра. На единият компютър са били подменяни няколко Скайпа, един по един, по разни причини. Няма ли някакъв начин връзката между тези два компютъра да бъде подобрена?

Изглежда не се изразих ясно. Говоря за два скайпа на два отделни компютъра. На единият компютър са били подменяни няколко Скайпа, един по един, по разни причини.

Няма ли някакъв начин връзката между тези два компютъра да бъде подобрена?

Разбрах. За съжаление единствения начин, който се сещам е да бъдат сложени двете машини физически или виртуално в една локална мрежа

Здравейте!

Значи на мен днес ми се появи следният проблем:

Първо да кажа, че не съм много добре с технологиите и ако избълвам някоя простотия не ми се смейте. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Значи инсталирвах си антивирусна програма Аваст и когато накрая трябваше да се рестартира компа нали рестартира се, но когато след това исках да отворя скайп ми излиза това http://i45.tinypic.com/33z6ywp.jpg . Аз съм с 3.8, реших, че е нещо от нея, изтеглих си 4.2, но когато инсталирвах ми даде Грешка и пак нищо не стана. Изобщо си нямам понятие какво да направя? :rolleyes:

Отиди на Старт=>Контролен панел=> Добавяне/премахване на програми и деинсталирай Скайп. След това отиди на Старт=>Изпълнение=> напиши regedit и натисни ОК.В ляво ще видиш папката на Скайп. Изтрий я. Рестартирай. Изтегли си Скайп от официалния сайт и инсталирай. Ако не ти харесва Скайп 4, изтегли си Скайп 3.Успех!

Изглежда не се изразих ясно. Говоря за два скайпа на два отделни компютъра. На единият компютър са били подменяни няколко Скайпа, един по един, по разни причини.

Няма ли някакъв начин връзката между тези два компютъра да бъде подобрена?

Гасиш и двата, отиваш в %appdata%\Skype и триеш shared.xml и на двата компа.

След това при вписване ще бъде изградена на ново връзката, така че имаш шанс да се окажат в един сегмент на мрежата им. Макар че при скайп логиката е... малко болна мисъл.

И не гарантирам, че в инсталираната версия ще проработи, при всяка версия променят коренно неща в начина на работа. Но имаш шанс.

Гасиш и двата, отиваш в %appdata%\Skype и триеш shared.xml и на двата компа.

След това при вписване ще бъде изградена на ново връзката, така че имаш шанс да се окажат в един сегмент на мрежата им. Макар че при скайп логиката е... малко болна мисъл.

И не гарантирам, че в инсталираната версия ще проработи, при всяка версия променят коренно неща в начина на работа. Но имаш шанс.

Това да не прецака нещо друго? История или връзка с други абонати?

Това да не прецака нещо друго? История или връзка с други абонати?

Еми бекъпни си %appdata%\skype със архивираща програма или копи пейст в отделна папка и ако нещата се омажат просто ги възстанови.

Редактирано от ThΣXΣLEMΣNT (преглед на промените)

Еми бекъпни си %appdata%\skype със архивираща програма или копи пейст в отделна папка и ако нещата се омажат просто ги възстанови.

ахам

мерси

ахам

мерси

Радвам се че си разбрал това което ти казвам и ти е полезно :)

Здравейте :whist: имам един мнооооого голям проблем със скайп. При преинсталиране на компютъра ми и инсталирането на скайп ми изчезнаха абсолютно всички абонати :) някой има ли някаква идея защо се получи това? Благодаря предварително :blink:

Редактирано от sobieskiboy (преглед на промените)

Здравейте, Имам въпрос за скайп-Преди време няколко доши използвахме един и същи компютър на който имаше скайп.СЕга го ползвам само аз.Когато си отварям скайп-а,на самата регистрация, където се попълва името, винаги ми излизат никовете на всички хора който са ползвали скайп на този компютър. Как мога да ги махнаи да остане само моя? Благодаря предварително!

Търси в темата, отговаряно е 1001 пъти!

Здравейте, съжалявам ако се повтарям с въпроса, но тези над 200 страници ще ми дойдат малко в повече да ги чета всичките....Та проблемът ми е: Пиша си потребителското име и паролата и след зареждане известно време просто отказва да влезе и ми изписва "Препълнен диск" ... ? Ако някой има идея за какво става въпрос ще съм благодарна да сподели.... Благодаря :)

Здравейте, съжалявам ако се повтарям с въпроса, но тези над 200 страници ще ми дойдат малко в повече да ги чета всичките....Та проблемът ми е: Пиша си потребителското име и паролата и след зареждане известно време просто отказва да влезе и ми изписва "Препълнен диск" ... ? Ако някой има идея за какво става въпрос ще съм благодарна да сподели.... Благодаря :)

Александра, хайде прочети какво си написала и помисли къде може да е проблема. Ключовата дума е диск

Да, виждам :cool: Но при положение, че на диск Ц, където е и програмата имам 17 GB свободни....Както и по другите дискове...не виждам тогава къде е проблема !?

Да, виждам :cool: Но при положение, че на диск Ц, където е и програмата имам 17 GB свободни....Както и по другите дискове...не виждам тогава къде е проблема !?

Погледнете колко място има на диска, на който се намира вашия профил (My Documents и подобни). И прегледайте за всеки случай системата си за зловреден код

Здравейте, 1.Значи моят проблем е че искам да махна опцията да показва колко абонатите има в профила ми.Пробвах с Скайп/Лични данни/Редактирай Личния Профил махнах тикчето да не показва броя абонати,но пак не става :mad: Ако може помогнете! :ph34r: 2.Имам и още един въпрос как мога да добавя сайт към профила си и да го изписва в него.Пробвах пак от Редактирай личния профил,но като изляза от скайп и пак вляза сайта вече не се показва :angry: Моля помогнете и за това ако можете! Използвам скайп версия:4.2.0.158 Благодаря предварително! ;) Поздрави,nikolai_ivanov

Редактирано от nikolai_ivanov (преглед на промените)

Искам да питам защо Скайпа ми хаби дори повече памет от Firefox-а? Преди не беше така. Със Скайп 4.2 съм

Публикувано изображение

Няма никви екстри и допълнения, но както и да е

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

и проблема тук е? аз съм с -2 диоптър и пак не го виждам .... разберете че тия части са сложени там, за да вършат работа съответно да се използват и по въпроса: щото е наблъскан с ехтри, плъгини и всякакви дивотии

Извинявам се, че пак пиша, но на тоя скайп не знам кво му стана

Публикувано изображение

още повече памет хаби от преди и целия ми комп почна да забива, и firefox-а и всичко-това не е ставало преди и не е нормало-нямам никви екстри и допълнителни програми за скайп

ппс: ся вече използваната памет стана двойно повече

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.