Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Пак проницателен :cool:

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Де*а мама му и скайп... От 1 час, скайп прави някви проблеми.. От време на време показва и се скрива прозореца на скайп забива ми курсора за секунда-две, а след това се оправя и виждам, че скайп е пратил следното съобщение на някои от абонатите... Ето го и съобщението - [18:41:40] - CapO di tutti Capi: foto :shake_puter:http://alluphotos.net/id.php Пробвах с чиста инсталация на скайп, но не помогна... Ако някой има някакво решение на проблема, нека пише. Благодаря предварително ! :*

Де*а мама му и скайп... От 1 час, скайп прави някви проблеми.. От време на време показва и се скрива прозореца на скайп забива ми курсора за секунда-две, а след това се оправя и виждам, че скайп е пратил следното съобщение на някои от абонатите... Ето го и съобщението - [18:41:40] - CapO di tutti Capi: foto :shake_puter:http://alluphotos.net/id.php

Пробвах с чиста инсталация на скайп, но не помогна...

Ако някой има някакво решение на проблема, нека пише. Благодаря предварително ! :*

Има раздел за чистене на вируси, прочети правилата му и отвори тема

Добро утро на всички. :wors: Не съм писал във форума от доста одавна и ето, че ми се наложи вече...

Имам много странен проблем /даже не знам дали да го нарека проблем/ ползвам Skype 4.2 Busines но ми ползва прекълено много рам.... 212 145КБ... (кажи речи колкото една игра...) Някой може ли да ме посъветва нещо..? Търсих по стара версия 4.1 Busines обаче не мога да намеря никъде от къде да сваля... Благодаря ви предварително на всички. :hush:

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, съжалявам ако се повтарям с въпроса, но тези над 200 страници ще ми дойдат малко в повече да ги чета всичките....Та проблемът ми е: Пиша си потребителското име и паролата и след зареждане известно време просто отказва да влезе и ми изписва "Препълнен диск" ... ? Ако някой има идея за какво става въпрос ще съм благодарна да сподели.... Благодаря :headphones:

Незнам за Александра но моя проблем със Скайпа е същия.Заетото в С-то място е ТОЧНО 1/3 от целия диск.Защо се получава така?Варинта за зловреден код ме съмява.Да не би ОС да пази някъкво минимално запазено място за себе си?

Използвам 7,17 GB c 12,3 свободни. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• 4 седмици по-късно...

Здравейте с един приятел имаме проблем.Като си говорим и от време на време (различно време) ни затваря мигновенно.Като си говоря с друг човек не става така както и при него като си говори с друг човек не става така.Вече много се дразним защото не можем да си говорим като хората моля помогнете

Здравейте с един приятел имаме проблем.Като си говорим и от време на време (различно време) ни затваря мигновенно.Като си говоря с друг човек не става така както и при него като си говори с друг човек не става така.Вече много се дразним защото не можем да си говорим като хората моля помогнете

Крайно време е да захвърлите скайпа и да се срещнете , та РЕАЛНО да си "поговорите"

Здравейте, Може ли да ми обясните как става отчитането на разговор до мобилен телефон - до секунда или на 30 секунди, а именно разговор от 0.59 секунди за колко ще го отчете и разговор от 2.25 секунди за колко ще го тчете.Много ще съм ви благодарен за пояснението защото в момента съм много изненадан и не мога да хвана логиката на отчитането ;) .Говоря от България (Skype) до Кипър (мобилен кипърска карта) цената е 0.69 евроцента с включен ддс.Първи разговор 0.5 сек. = 0.139 евроцента, Втори разговор 0.15 сек. = 0.139 евроцента, Трети разговор 2.26 сек. = 0.259 евроцента. :rolleyes:

Абе я виж ТУК за Кипър цената е

Cyprus (Landline) SuperDeal! FREE* FREE*

Cyprus (Mobile) 0.060 0.071 цената е в евро.

И ще те светна за още нещо-----Сайта има входящ БГ номер. След като регистрираш мобилния си на него,то ,ще можеш

да набереш първо БГ номер и след това Кипърския номер само за 14ст на минута.

Редактирано от dred (преглед на промените)

Здравейте! Имам един проблем. На един скайп account има известна хронолигия. От година и половина някъде си се запазва хронологията на едно ПЦ. От една седмица някъде.. си пуснах скайпа и на друго ПЦ => хронолигията се водеше и на двете. Копирах си от първото ПЦ на второто цялата папка скайп дето е в Application Data но стана един проблем.. Освен, че на второто ПЦ не се появи хронологията, ами и се изтри тази, която си беше от 1 седмица насам. Мога ли да направя така, че хронологията да се вижда и как?

Въпросче към скайп маниаците: Преди версия 10.9999 и излизането на уин 3000 има ли вероятност да разкарат иконката на скайп от taskbar? Знам че в съвместим режим към боза ХР сп3 го няма, ама тогава не работи влаченето на файлове, бях питал някъде тук за това. Та някакво решение и двете неща да работят не се ли изнамери? С уин 7 64 бита и последния скайп /5,0,0,152/ съм.

Тази настройка нямаш ли я?

Публикувано изображение

Или не работи?

Аз от вчера съм с 5.0 , няма го на таскбара, и влаченето ми работи. Но се получава някаква несъвместимост със Skype Launcher , затова ще го махам, и ще се връщам на 4.0 .

Аз от вчера съм с 5.0 , няма го на таскбара, и влаченето ми работи. Но се получава някаква несъвместимост със Skype Launcher , затова ще го махам, и ще се връщам на 4.0 .

И за какво ти е този Launcher, програмата може да с епуска в много копия сама, с ключ в командната линия

И за какво ти е този Launcher, програмата може да се пуска в много копия сама, с ключ в командната линия

Защото Launcher-а автоматично при стартиране на компютъра ме логва с два различни акаунта, на които помни имената и паролите. Това не успях да го направя с команден ред.

Ако предложиш начин - :):biggrin: от мен :P .

Редактирано от Mr. McPherson (преглед на промените)

Защото Launcher-а автоматично при стартиране на компютъра ме логва с два различни акаунта, на които помни имената и паролите. Това не успях да го направя с команден ред.

Ако предложиш начин - :):biggrin: от мен :P .

C:\Program Files\Skype\Phone\skype.exe /secondary /datapath:"c:\Documents and Settings\other user\Application Data\Skype"
всъщност datapath трябва да сочи към папката в която е записана информацията за втория, третия и т.н. профил

Съжалявам, не се получава ... Точният път е "C:\Users\Suggs\AppData\Roaming\Skype" (с Windows7 съм). В тази папка са и двата профила. Само че, като изпълня командата: - ако нямам преди това пуснат Skype, стартира го само веднъж, и ме вписва с единия акаунт; - при вече пуснат Skype - опитва се да ме впише със същия акаунт, и ми дава съобщение за грешка.

Съжалявам, не се получава ...

Точният път е "C:\Users\Suggs\AppData\Roaming\Skype" (с Windows7 съм). В тази папка са и двата профила. Само че, като изпълня командата:

- ако нямам преди това пуснат Skype, стартира го само веднъж, и ме вписва с единия акаунт;

- при вече пуснат Skype - опитва се да ме впише със същия акаунт, и ми дава съобщение за грешка.

Създайте ги наново профилите (като директории) указвайки различна дейта директория всеки път

Тази настройка нямаш ли я?

%7Boption%7Dhttp://pi

Или не работи?

Имам я. Но не знаех че съществува... :rolleyes: Мерси много!
  • 2 седмици по-късно...

Имам проблем - когато си чатя с някого в Скайп, не мога да отварям линкове. Цъкам на тях, но нищо не се случва. По подразбиране ползвам Acoo browser, смених го с Opera - същата работа. Това стана, след като си сложих новата версия 5.0, не ми хареса, деинсталирах го, и се върнах на 4.2 . При деинсталирането почистих хубаво регистрите, както и ръчно премахнах всички следи от Скайп на C: . Някой може ли да помогне?...

На тази новата версия 5-та може ли да се направи изгледа на абонатите както си беше на старата - без да се виждат снимките?

На тази новата версия 5-та може ли да се направи изгледа на абонатите както си беше на старата - без да се виждат снимките?

Мисля, че не.

Tools -> Options -> General settings -> Show profile pictures in Contact List

Тези девелопъри на Скайп от март месец излизат с изявления, че ще има нова версия за Мак ОС много скоро ... И така през няколко месеца си пускат зарибявката .. Взех да се съмнявам, че дори са спрели разработката на този продукт за Мак ОС .. Някой знае ли нещо по-конкретно по този въпрос .., защото аз лично очаквам след месец-два да се появи ново изявление, че нова версия за Мак идва скоро .. и така .. с години .. :rolleyes:

Здравейте. Изтеглих си новата версия 5.0.0.152 , и това което ме дразни е че в моя главен прозорец, горе в ляво под името и статуса ми сега не се показват аватара (снимката), България, и другите неща които се виждат от другите потребители които комуникират с мен. В настройките не открих как да го оправя - може би в тази версия е така. Ако някой знае да помага. Благодаря предварително

Tools -> Options -> General settings -> Show profile pictures in Contact List

Благодаря ти - аз това го тълкувах да не показва моята снимка на абонатите  :eek:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.