Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Ами ще пробвам,но не виждам причина да не ползвам 5-цата. От както е излязла съм с нея и не съм имал такъв проблем. А 3.8 даже и да стане не мисля че ще остана с него...приемам всякакви съвети.

едит: Иначе пробвах с чиста преинсталация на 5-цата-без резултат. Пуснах и програмка, която лови всякакви "гнусотийки", намери ми един adware и един malware, изтрих ги, но пак нищо...

Лично аз не виждам причина да се ползва 5

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ползвам 5-цата,свикнах с 4-ката и така.. Току що сложих 3.8, не се виждам да остана с него,не казвам че е лош,всичко е до свикване. Иначе там проблема го няма както и очаквах,той е коренно различен. Иначе firewall-а пробвах и да е спрян..същата работа. Тва за AVG-то не знам сега ще поровя и там,но сигурно няма да е от там,винаги си е работил така... Това е на лаптопа. Отатък на настолния компютър няма такъв проблем едит: Току що давам обновяване на 3.8 и ми изписва следното: По всяка вероятност компютърът не разполага с достъп до интернет..напрао съм шахххххххххх едит2: С деинсталирана антивирусна пак така. Благодаря ви за вниманието,оправих го току що без да искам по следния начин: След като деинсталирах 3.8, след преключване на деинсталацията се опита да ми отвори сайт-а на скайп ли не знам...изкара го на интернет експлорер но той не ми е основен браузър и ми беше офлайн. Дадох му "свържи се" и веднага се сетих че тва играе няква роля...пробвах скайп,беше се оправил. С две думи: Ако интернет експлорера ви е отметнат на "работа офлайн" не можете да търсите абонати в скайп 5.

Редактирано от wendigo (преглед на промените)

Мда, има логика, в алогичното поведение на скайп :blink:

Има ли начин да разбера, дали съм премахнат като абонат от списък на човек? И ако някой ме е премахнал от списъка си с абонати следва ли да виждам статуса му,но да не виждам иконката му за камерата?

Има ли начин да разбера, дали съм премахнат като абонат от списък на човек? И ако някой ме е премахнал от списъка си с абонати следва ли да виждам статуса му,но да не виждам иконката му за камерата?

доколкото ми е известно ако някой ви е премахнал от списъка си ще го виждате като "извън линия"

А изобщо има ли някакъв начин да се разбере дали даден абонат те е премахнал от списъка си?

А изобщо има ли някакъв начин да се разбере дали даден абонат те е премахнал от списъка си?

Да има начин, дай с дясно копче върху абоната, ако има опция за добавяне в списъка или заяви пълномощно,значи те е изтрил. Така ще го виждаш винаги офлайн.

• 3 седмици по-късно...

Само аз ли имам проблем със скайп(с най-новата версия съм) и като го пусна не може да се свърже, все едно, че нямам нет, пък имам-защо така се е бъгнал?

Само аз ли имам проблем със скайп(с най-новата версия съм) и като го пусна не може да се свърже, все едно, че нямам нет, пък имам-защо така се е бъгнал?

Не си само ти. Какъв е проблема?

Редактирано от mitkoik (преглед на промените)

И моя не се връзва явно е някакъв срив :offtopic_s:

Явно на всички е така :lol6: :

" Skype Some of you may have problems signing in to Skype – we’re investigating, and we’re sorry for the disruption to your conversations"

Редактирано от CbuGHaT (преглед на промените)

Скайпа се скапал, леле голЕм праз. Ми сега кво шъ правят децата без Скайпан ? :baby:

Обясни го на фирмите и някои бизнесмени, които го използват по незнайни причини за комуникация... :cool:

Или само "децата" го ползват според теб? ;)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Обясни го на фирмите и някои бизнесмени, които го използват по незнайни причини за комуникация... :)

Или само "децата" го ползват според теб? :)

Ами тези "бизнесмени" дето се осланят на нещо такова, че нямат и друг начин за комуникация - да не се наричат бизнесмени.

Кой бизнес зависи от мрежа p2p, при което трафика им зависи от компютъра на някой тийнджър, явил се в един момент като супернод ???

Айде без рекламни фрази а-ла-скайп

...

Мчи аз не харесвам Skype, нито клиента им.

Но има хора, които наистина го ползват за това...

Не като основно средство за комуникация сигурно, но все пак ползват него за някои неща.

Обясни го на фирмите и някои бизнесмени, които го използват по незнайни причини за комуникация...  :clap:

Или само "децата" го ползват според теб? :P

Да ти имам бизнесмените. :down:

Да ти имам бизнесмените. :nono:

За бизнесмените не знам,

ние с колегите си работим в скайп,когато трябва да си изпращаме файлове е много по-бързо и удобно от там,отколкото да ходим до абевето.

За бизнесмените не знам,

ние с колегите си работим в скайп,когато трябва да си изпращаме файлове е много по-бързо и удобно от там,отколкото да ходим до абевето.

Навит съм да ползвам Скайпан за комуникация с колежки, но само ако поне едната от тях си заслужава да й обръщам внимание малко по-така. Иначе ако няма нито една която да ми е интересна, ще им обясня че не му разбирам на Скайпан и не искам да го ползвам.

Навит съм да ползвам Скайпан за комуникация с колежки, но само ако поне едната от тях си заслужава да й обръщам внимание малко по-така. Иначе ако няма нито една която да ми е интересна, ще им обясня че не му разбирам на Скайпан и не искам да го ползвам.

:)

Скайпан та скайпан-ти кюто ли ползваш

Имам една колежка дето ще се скайпнеш

:snowballfight:

Здравейте :snowballfight: Искам да попитам - имам следния проблем ( или може би това е нормална работа на скайп ) Потребител е създал конферентен чат с всички хора от своята листа. По време на създаването обаче не всички са били на линия. След приключване на конферентния чат ( текстов ) просто е затворил дискусията ( не я е напуснал ) и е изтрил хронологията. Но след това на всички потребители ( които са на линия ) постоянно се показва този конферентен чат, макар те да напускат дискусията!!! И в същото време никой не пише в тази конферентна дискусия!!! Потребителят създал конферентния чат е свалил версията на скайп до 4.2.0.187 ( преди е бил с 5 и нещо? ) и е изчистил всички папки останали от предишния скайп - в Appdata и т.н. Следователно не се разпространява тази дискусия от неговия компютър. Прочетох за проблеите с верися 5 и за това, че не може да се изтрие хронологията напълно с нея. Другите потребители от тази конферентта дискусия са с различни версии на скайп. Не могат да бъдат накарани да си я сменят с по-ниска - например 4-ка. Когато се получават обаче тези конферентни дискусии се вижда, че на някои от тях пише, че определени хора ( например 10 човека )са напуснали дискусията, на други се вижда, че други хора ( например 5 човека - различни от първите 10 ) са напуснали дискусията, а на някои се вижда само, че двама човека са я напуснали. Значи ли това, че този конферентен чат се получава от различни машини и ако е така как може да бъде спряно това. Не могат всички да бъдат на линия едновременно. Значи ли това, че докато не се синхронизират хронологиите на всички машини това ше продължава? Или това се получава само от потребители имащи версия 5 на скайпа. Напоследък получаването на хронологията на този конферентен чат намалява, но понякога се появява пак и то с информация в полето за чат, че са напуснали много малко хора. А се знае, че доста повече хора са я напуснали!!! Потребителят създал конферентната дискусия също я е получил два пъти! И двата пъти е остановил парола за чата с опциите /set password [pass] и след това вече е получил възможност да изтрива хора от дискусията. Изтрил е всичките хора в дискусията и е напуснал дискусията!!! И двата пъти!!! Но тя все още се разпространява? Защо това е така? Дали защото е имало хора, които не са били на линия по това време и те са "знаели", че само двама човека са я напуснали. И когато отново се впишат въпросните хора започват да разпращат наново дискусията до всички, които смятат че не са напуснали? Как да се реши този проблем и да се прекрати тази дискусия. Моля помагайте. Благодаря

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.