Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Skype ще компенсира потребителите

Публикувано изображение

Ръководството на Skype обеща да даде компенсации на потребителите на платени услуги, заради причинените неудобства от глобалния срив по-рано тази седмица.

Милиони потребители в света останаха без Skype в сряда вечерта. Проблемът продължи и на другия ден, но постепенно функционалността на VoIP услугата беше възстановена.

В момента основните функции - чат, гласови и видео разговори - работят в нормален режим. Пълното възстановяване на конферентните разговори обаче ще отнеме още време, посочва шефът на Skype Тони Бейтс.

Засегнатите абонати ще получат допълнителни безплатни минути под формата на Skype Credit ваучери, като компенсация за неудобствата, обещава Бейтс във видео изявление.

По данни на компанията, броят на акаунтите в Skype възлиза на 560 милиона през първото полугодие. 124 милиона потребители на услугата са изговорили 95 милиарда минути, а 40% от разговорите са били с видео връзка.

БЛИЦ

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

:cool:

Скайпан та скайпан-ти кюто ли ползваш

Имам една колежка дето ще се скайпнеш

:cool:

Ние вярваме само на снимков доказателствен материал ! :yanim:

Skype ще компенсира потребителите

Публикувано изображение

Ръководството на Skype обеща да даде компенсации на потребителите на платени услуги, заради причинените неудобства от глобалния срив по-рано тази седмица.

Милиони потребители в света останаха без Skype в сряда вечерта. Проблемът продължи и на другия ден, но постепенно функционалността на VoIP услугата беше възстановена.

В момента основните функции - чат, гласови и видео разговори - работят в нормален режим. Пълното възстановяване на конферентните разговори обаче ще отнеме още време, посочва шефът на Skype Тони Бейтс.

Засегнатите абонати ще получат допълнителни безплатни минути под формата на Skype Credit ваучери, като компенсация за неудобствата, обещава Бейтс във видео изявление.

По данни на компанията, броят на акаунтите в Skype възлиза на 560 милиона през първото полугодие. 124 милиона потребители на услугата са изговорили 95 милиарда минути, а 40% от разговорите са били с видео връзка.

БЛИЦ

А сега да видим как ще разберат кои са засегнатите и как ще им пратят кредити.

Аз съм засегнат, какво става ?

Обясни го на фирмите и някои бизнесмени, които го използват по незнайни причини за комуникация... :)

Или само "децата" го ползват според теб? :sobbing:

Тру, тру. Причините за ползването не са толкова незнайни, нито пък странни.

И все пак подобни програми подразбират риск при ползването им, така че компенсанциите са си чиста проба изнудване.

Като бабката, която не знаела, че в микровълновата не може да се сушат котки.

Ние вярваме само на снимков доказателствен материал ! :bighat:

Точно така, иначе стават едни изненади с някои колежки като тази тука:

Публикувано изображение

аз съм я снимал отдалече, до като и тя снимаше едно събитие с турбосапунер.

БЛИЦ

я тука едно по-точно обяснение:

По неофициални данни броят на потребителите на Skype е близо 560 милиона души. От тях 8 милиона ползват предлаганите от компанията платени услуги, включително телефонни обаждания от персонални компютри на телефони. Останалите потребители ползват само безплатни услуги, като съобщения и телефонни разговори по Skype.

Значи събрани сите найвни потребители от цял Свят са 8 милиона дето плащат, другите НЕ искат да плащат.

Ето това обяснение кефи много:

Дефектната версия 5.0.0.152 за Windows е била инсталирана на компютрите на около 50% от всички потребители на Skype в света, а 40% от тях са били засегнати от проблема. Тъй като Skype се базира на технология P2P, се е стигнало до лавинообразен ефект при разпространение на проблема.

Видяхте ли сега че Р2Р също си се скапва, при това абсолютно неконтролируемо в сравнение със професионално подържан СИП сървър?

Всъщност не знаем точната причина, па и няма желаещи да ни я кажат, но самият резултат на срива ни е достатъчен за да не вярваме на Р2Р системата на Скайпан.

п.п.

новината е от тук http://news.ibox.bg/news/id_1111043222 

Все пак потребителите на Skype да побързат и да си отворят mail адресите.Изпращат 1долар на всички/вероятно/ .Това важи само до 31.12.2010. Така,че побързайте да си го активирате с кода ,който е в пощата. To our valued customers: As 2010 draws to a close, I would like to take a moment to thank each of you for your patience, understanding, and support during Skype’s recent outage. We know how important your Skype conversations are to you and we take any disruption to our service very seriously. We are pleased to confirm that Skype is back to normal allowing you to connect with friends, co-workers, family and loved ones. As a valued customer of Skype, we would like to offer you a sincere apology and offer you our gratitude with a credit voucher worth a call of more than 30 minutes to a landline in some of our most popular countries, such as USA, UK, Germany, China, Japan. Or spend it however you like on Skype. To redeem your voucher: След активацията. Your code was accepted Important! Your order is currently being processed. This should not take more than 15 minutes. Your voucher or prepaid card was succesfully redeemed, and we are now activating the following services: $1.00 Skype Telephony Voucher for $1.00

Здравейте, имам едно питане и аз, извинявам се ако вече е писано по въпроса. Когато си инсталирах новия Скайп не ми се появява иконката му долу вдясно на лентата до часовника когато е стартиран. Дали има нищо общо със Скайп или е някаква друга настройка която пропускам. Благодаря ви и весело посрещане на Новата 2011 г, Бъдете здрави.

и аз имам един въпрос и мн ще съм благодарна ако ми помогнете .. та инсталирах си най-новата версия на скайп 5 и сега искам да си сложа по-стара верия, но ми излиза че имам грешка и няма как да стане .. опитва се да е изтрия, но никъде не намирам ънинстал за тази верия.. какво да правя?

Start->Control panel->Add/Remove ... Skype->Uninstall

Здравейте, и аз искам да попитам за нещото което ме мъчи вече 3 дена! Значи въпроса ми е следният, как мога от скайп да си пиша с отделен абонат в фейсбука, както е със Live Messenger-a, с версия 5.1.0.104 съм. Благодаря Ви предварително колеги за помощта! Прилагам и снимка за да видите за какво точно става дума ! post-81761-0-03189400-1294594372_thumb.j

• 2 седмици по-късно...

Как мога да си извадя отделна хронология отделно за архив?

Как мога да си извадя отделна хронология отделно за архив?

Отваряш прозорец с чат с даден човек и в поленцето пишеш

/htmlhistory
при което ще имаш цялата история с въпросния човек в html формат. Не мисля обаче, че е възможна обратната операция.

/htmlhistory
при което ще имаш цялата история с въпросния човек в html формат. Не мисля обаче, че е възможна обратната операция.

Не се получава.Написах го това в полето за писане и пратих даже но не става.

Редактирано от trifon81 (преглед на промените)

/htmlhistory

Това не работи мисля още от 4.х версия ?

Не се получава.Написах го това в полето за писане и пратих даже но не става.

Пробвай този инструмент, но на твоя отговорност

http://www.gammatwo.com/2010/12/18/save-skype-chat-history/

• 3 седмици по-късно...

Имам проблем, който не позволява да премахна даден потребител от списъка си без да го блокирам. Не знам дали така е по принцип, дали е бъг или е въпрос до настройка. Моля за помощ ;)

• 2 месеца по-късно...

Това ми излиза много често от както си обнових скайпа до 5,3 преди пак бях с 5-цата но няях прблеми. Как да го опрая!?!?

Публикувано изображение

Разреши кукитата в опциите на скайп. И си прави сметка какво прави той, докато си го пуснал :)

• 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте ! От 2 седмици наблюдавам проблем със скайпа. Като провеждам разговори и няма и 3-4 минути се разпадат. Неможе да е от интернет доставчика, защото го смених и пак същият проблем ... Дори минах на най-новата версия, но нищо не ми помогна. Някой имали същия проблем ?

Редактирано от Lovexo0r (преглед на промените)

Здравейте ! От 2 седмици наблюдавам проблем със скайпа. Като провеждам разговори и няма и 3-4 минути се разпадат. Неможе да е от интернет доставчика, защото го смених и пак същият проблем ... Дори минах на най-новата версия, но нищо не ми помогна. Някой имали същия проблем ?

Отдавна не съм използвал Skype за разговори, но щом не е от нета причината, предполагам се дължи на претоварени/слаби сървъри.

Отдавна не съм използвал Skype за разговори, но щом не е от нета причината, предполагам се дължи на претоварени/слаби сървъри.

Не знам от кога не си, но май никога не си знаел как работи - Скайп няма централизирани сървъри, всеки абонат по трасето може да ти играе сървър или нод или супер нод или каквото там ще е сега по правилата на М$.

Не знам от кога не си, но май никога не си знаел как работи - Скайп няма централизирани сървъри, всеки абонат по трасето може да ти играе сървър или нод или супер нод или каквото там ще е сега по правилата на М$.

Използвам го само за чат. Така съм чувал, и не ме е интересувало въобще да проверя, как точно работи...

Извинявам се-ако някъде пише такова ама аз не намерих та питам-

защо аджеба да му се не знаеше като блокираш някой той пак те тормози ааааа

Баси случката,от този руски сайт трима ме нервят на ден-блокирам и пак се вясват

Ей го серсемина пак ъфффф

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Как се гледа кога даден абонат е бил последно онлайн на Skype 4.2 версията?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.