Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Аз имам въпрос.След като ъпдейтнах скайпа на 5.3.0.116 нещо се прецака и всеки път като си говоря с някои скайпа забива и ми казва че съм оффлайн или че съм загубил конекцията въпреки че интернета ми е добре.Случва се много често и ме дразни изключително много.Пробвах и със старите версии с които бях но това не помага ако някой има идея какво да направя ще съм му много благодарен:)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 4 седмици по-късно...

Как да трия хронологията на скайп?

От меню настройки.Намери къде е позицията за водене на хронология, махни тикчето и готово.

От меню настройки.Намери къде е позицията за водене на хронология, махни тикчето и готово.

Благодаря

Имам още един въпрос.Как може да се изтриват никовете от началния списък,нали излиза прозорец с вече вписвани,та мисълта ми е от там как може да изчезнат,благодаря предварително

не знам дали обясних правилно:ph34r:

От самия начален прозорец още като се вписваш когато влизаш самия ти

Разбрах как става благодаря

от една папка в самия скайп било:)

Благодаря

Имам още един въпрос.Как може да се изтриват никовете от началния списък,нали излиза прозорец с вече вписвани,та мисълта ми е от там как може да изчезнат,благодаря предварително

не знам дали обясних правилно:P

От самия начален прозорец още като се вписваш когато влизаш самия ти

Разбрах как става благодаря

от една папка в самия скайп било:)

По задълбочено прегледайте меню "Настройки" и всичко ще Ви се изясни. Направено е доста прегледно и те води към съответните функции.

По задълбочено прегледайте меню "Настройки" и всичко ще Ви се изясни. Направено е доста прегледно и те води към съответните функции.

Тук не си прав Лазаре, това е единственият начин на "умната" програма - да изтриеш папката в %appdata%/skype/
  • 1 месец по-късно...

Аз имам голям проблем. Скайпа ми мисля че е версия 3.6, със всички приятели мога да говоря и да пиша, но само със сестра ми(която е в ЮАР) не ми дава и така от 1-2 седмици(преди можеше). Като изпратя съобщение ми пише, че не може да се изпрати поради настройките за неприкосновеност. А ако пробвам да и се обадя ми дава че не съм упълномощен за разговор. Имам я в абонати. Моля помогнете.

Редактирано от hotsaucebg3 (преглед на промените)

Аз имам голям проблем. Скайпа ми мисля че е версия 3.6, със всички приятели мога да говоря и да пиша, но само със сестра ми(която е в ЮАР) не ми дава и така от 1-2 седмици(преди можеше). Като изпратя съобщение ми пише, че не може да се изпрати поради настройките за неприкосновеност. А ако пробвам да и се обадя ми дава че не съм упълномощен за разговор. Имам я в абонати.

Моля помогнете.

поискайте й отново пълномощно

Мисля че не става така. Тя е на линия само събота/неделя, и няма как да разбера. А и бутона 'заяви пълномощно' е неактивен. Данеби да ми трябва по-нова версия на скайп?

Мисля че не става така. Тя е на линия само събота/неделя, и няма как да разбера. А и бутона 'заяви пълномощно' е неактивен.

Данеби да ми трябва по-нова версия на скайп?

А да не ви е блокирала случайно? Пробвайте да я изтриете и пак да се опитате да я добавите

Въпроса ми е има ли ftp на skype откъдето мога да изтегля всяка една от старите версии. (пример: ftp.blizzard.com )

И ако няма, може ли да ми помогнете с линк към Release History(всички излизали версии по дати до днес) на Skype.

Въпроса ми е има ли ftp на skype откъдето мога да изтегля всяка една от старите версии. (пример: ftp.blizzard.com )

И ако няма, може ли да ми помогнете с линк към Release History(всички излизали версии по дати до днес) на Skype.

http://filehippo.com/download_skype/history/

Перфектно. Не е официален сайт на скайп, но това търсех. Мерси.

А да знаете откъде мога да сваля версия 3.8.0.188, понеже нямам вяра на торент сайтове и други такива случайни източници(може някой да си е "похакерствал" с .exe-то) Искам оригинално, чисто и непокътнато, както е било пуснато преди 2 години в официалния им сайт.

И как може да нямат ftp :black eye:

Редактирано от FIEND (преглед на промените)

А да знаете откъде мога да сваля версия 3.8.0.188, понеже нямам вяра на торент сайтове и други такива случайни източници(може някой да си е "похакерствал" с .exe-то) Искам оригинално, чисто и непокътнато, както е било пуснато преди 2 години в официалния им сайт.

И как може да нямат ftp :wink12:

Filehippo не е случаен източник. Инсталаторите там са "оригинални" :black eye:

Filehippo не е случаен източник. Инсталаторите там са "оригинални" ;)

Така е. Не виждам причина да се съмняваш в такъв сайт, а въпросната версия 3.8 е на пета страница (виж предния линк).

Filehippo не е случаен източник. Инсталаторите там са "оригинални" :whist:

Така е. Не виждам причина да се съмняваш в такъв сайт, а въпросната версия 3.8 е на пета страница (виж предния линк).

Незнаех че е така. Мерси. :clown:

Искам да попитам със новият скайп съм/5,5/ и защо ми изписва това и как да го оправя? Натиска /Свържи повторно/ и пак същото, логнал съм се във фейсбука, но тва нещо не бачка, също така като си пусна компа ми се пуска скайпа, но не се вписва автоматично, а тряя аз да го правя ръчно :wink12:

Публикувано изображение

И как може да нямат ftp :mad:

Е и защо да имат FTP, че не се сещам?

Искам да попитам със новият скайп съм/5,5/ и защо ми изписва това и как да го оправя? Натиска /Свържи повторно/ и пак същото, логнал съм се във фейсбука, но тва нещо не бачка, също така като си пусна компа ми се пуска скайпа, но не се вписва автоматично, а тряя аз да го правя ръчно :mad:

Публикувано изображение

Че използвай facebook за комуникация с facebook :) Сега правят някакви хибриди, в отчаяни опити да си скапят системите, резултатите са на лице.

Моля за помощ, на DELL INSPIRON 1525 на скайпа чувам, но мен не ме чуват, тоест микрофона не работи, всички драйвери са инсталирани. windows 7 x64

Редактирано от svetulka02 (преглед на промените)

Провери все пак кой микрофон е настроен по подразбиране в Скайп, имаш най-малкото два (като buil-in mic или line-in mic)

Искам да попитам със новият скайп съм/5,5/ и защо ми изписва това и как да го оправя? Натиска /Свържи повторно/ и пак същото, логнал съм се във фейсбука, но тва нещо не бачка, също така като си пусна компа ми се пуска скайпа, но не се вписва автоматично, а тряя аз да го правя ръчно :mad:

Публикувано изображение

Отиваш в Портал на Скайп, цъкаш на колелцето (което прилича на част от часовник) и избираш "Прекъсни от Фейсбук", след което отново цъкаш на същото това колелце и избираш "Свържи към Фейсбук", въвеждаш си данните с които влизаш в Фейсбук, изчакваш и би трябвало споменатият от теб проблем да го няма вече. При мен така сработи! :mad:

Само high definition audio device има.

И аз съм с Дел лаптоп, но далеч не е "само" един:

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.