Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Сега аз не разбрах кой пуска тема а на кого помагате?

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вече 15 човека ми пратиха това! Направо се изнервих вече!

Здравейте уважаеми потребители на Skype,

Поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си, които са на линия, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време.

За повече информация: http://alaw.hit.bg

Екипът на Skype за България

Аз мисля,че т`ва е някъв спам или скрипт и са глупости, но да питам за всеки случай-нали не е вярно!А и е напълно безмислено! Има ли няква екста в скай, която забранява такива съобщения, които се пращат сами на всички абонати-защото е много дразнещо!

И аз го получавам и мене ме дразни. Но за всеки случай проверих в сайта на скайп и в профила им в твитър нищо не пише за подобно нещо... Пък и да е истина, от дълго време чакам да се махна от тая програма.

Това сериозно някой знае ли дали наистина е някъв досаден спам или има нещо вярно в цялата работа , защото до колкото помня на скоро наистина имаше проблеми със сървъра им ? На мен също доста хора ми го пратиха това , че почвам да се чудя вече. ;)

Това сериозно някой знае ли дали наистина е някъв досаден спам или има нещо вярно в цялата работа , защото до колкото помня на скоро наистина имаше проблеми със сървъра им ? На мен също доста хора ми го пратиха това , че почвам да се чудя вече. ;)

Да, пълна истина е, Скайп фалират, нямат пари и хостват в Hit.BG

Да, пълна истина е, Скайп фалират, нямат пари и хостват в Hit.BG

;) ;) v2.0 пак изби рибата ...

Някакъв тарикат вдига рейтинга на сайта от писмото.Няма да има такива проблеми със скайпа само паникьосват хората.

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
Как да изтрия хронологията на скайп (новата версия) под уиндоус ХР?

здравейте, искам да попитам тъй като разбрах паролата на скайп на позната, дали ако вляза в нейният скайп и двете сме едновременно в скайпа й, ще стане нещо? например от рода на блокиране и т.нат. иначе не смятам нито да пиша на нейните абонати, нито да трия. но просто ми е интересно, дали Скайп има защита срещу едновременно ползване от 2 различни компютъра. мерси предварително

здравейте, искам да попитам тъй като разбрах паролата на скайп на позната, дали ако вляза в нейният скайп и двете сме едновременно в скайпа й, ще стане нещо? например от рода на блокиране и т.нат. иначе не смятам нито да пиша на нейните абонати, нито да трия. но просто ми е интересно, дали Скайп има защита срещу едновременно ползване от 2 различни компютъра.

мерси предварително

Не може и двете да сте едновременно в скайп-ако ти влезеш-на нея ще и даде грешка и ще я изхвърли от скайп-на една съседка някой и беше разбил паролата, но не си спомням какво точно и пишеше на скайпа-просто ти ако си в нейния скайп-тя не може да се логне

Как да изтрия хронологията на скайп (новата версия) под уиндоус ХР?

Има 2 графи-абонати и дискусии-отиваш на `дискусии` и триеш всичко от там с бутона Delete от клавиатурата!

Не може и двете да сте едновременно в скайп-ако ти влезеш-на нея ще и даде грешка и ще я изхвърли от скайп-на една съседка някой и беше разбил паролата, но не си спомням какво точно и пишеше на скайпа-просто ти ако си в нейния скайп-тя не може да се логне

Има 2 графи-абонати и дискусии-отиваш на `дискусии` и триеш всичко от там с бутона Delete от клавиатурата!

Точно пък не си в час, може да влезеш от 15 места с един и същи профил и всичките получават кореспонденцията - идеално за майката ти/баща ти да чете какво си пишеш!

Те заради това (единствената програма с такова неадекватно поведение... или с умисъл такова ?!) за мен е най-голямата простотия.

Да не споменавам, как онази вечер ми падна нета, заради изключен някъде опорен суич, но Скайп продължи да работи по неведоми пътища (през локален суич и през комшията, а той едва ли знаеше, камо ли да одобри - но се е съгласил в EULA още, че ще му се ползва компа и връзката за тази цел).

Та така :help:

Точно пък не си в час, може да влезеш от 15 места с един и същи профил и всичките получават кореспонденцията - идеално за майката ти/баща ти да чете какво си пишеш!

Те заради това (единствената програма с такова неадекватно поведение... или с умисъл такова ?!) за мен е най-голямата простотия.

Да не споменавам, как онази вечер ми падна нета, заради изключен някъде опорен суич, но Скайп продължи да работи по неведоми пътища (през локален суич и през комшията, а той едва ли знаеше, камо ли да одобри - но се е съгласил в EULA още, че ще му се ползва компа и връзката за тази цел).

Та така :nono:

и аз много се чудя и от чудене и инат, ще си изтегля Скайп Лаунчер \която е за 2 акаунта на 1 компютър\ и ще си пусна едновременно акаунта ама 2 пъти. ама не знам дали ще достигна до отговора?

Няма мужда от ланчър (от онези, дето правят по един административен потребител без парола? и на кой се праща този потребител.....) има си опция "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary Акаунта 2 пъти от един компютър няма да можеш, но от друг - без никакви проблеми. Интересно поведение, нали ;)

сега се сетих обаче друго - защо няма такава програма като защита за скайп (тоест да не може да се ползва едновременно от 2 компютъра), или просто скайп е изключително незащитен? Все пак представете си някой да ви е разбрал паролата и си гледка какво си пишете вие, сега ще кажете че паролата трябва да е трудна, ама аз говоря хипотетично. скайп ли е най-слабо защитеният в сравнение с ICQ, MSN?

Редактирано от youaremydesire (преглед на промените)

Улучи в 10-ката. Само дали е умишлено, неволно, от некадърност - не мога да ти кажа. Аз си имам теория, но да не ми скочат тук поддръжниците и преводачите :) Което ме подсеща - някой да си е направил труда да прочете EULA, защото и той не е преведен, въпреки изискванията на закони и у нас и ЕС? Виж с какво се съгласяваш, пък тогава ще говорим :)

Че колега дайте да измислим едно приложение на скайп - току виж сме забогатели :ph34r: и всички да ни бъдат благодарни. Ще се поровя из Интернет дали има нещо такова, ама ме съмнява.

Редактирано от youaremydesire (преглед на промените)

Правил съм, skypekiller (за махане инсталиран от компа "случайно") Но явно не си запознат с целият им шибан алгоритъм на връзването. Поразрови се из предишните части на темата, макар че те с всяка версия вкарват новости, за да не ги хващат - сигурност, н'ъл разбираш.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=69697&st=15&p=769523&hl=skypekiller&fromsearch=1&#entry769523 дам, поразгледах и тази тема. скайпа е слаб по отношение на защитата - спор няма. Но за skypekiller, да не би да имаш предвид skype password killer. Питам че да не стане обърквация. щото skypekiller не можах да я намеря тази програма в нета, излиза втората. а, бе я да минем на mIRC някога ставаха големи бъзици там.

Някой да е казал, че е публикувана публично SkypeKiller ?

Някой да е казал, че е публикувана публично SkypeKiller ?

ам чи публикувай я бе Топъре, кво чакаш

Имам друг въпрос - ако си пусна скайпа на компа от работа, на който ползвам 3-ката, но едновременно си пусна скайпа на домашния компот, който обаче е с 4-ката дали ще възникне някъв проблем?

Имам друг въпрос - ако си пусна скайпа на компа от работа, на който ползвам 3-ката, но едновременно си пусна скайпа на домашния компот, който обаче е с 4-ката дали ще възникне някъв проблем?

При мене няма проблем .

Значи моят въпрос е имам Скайп 4.2 нямам проблем но като го сложих на сестрата разбрах че няма възможност да обменяш съобщения с абонати без да приемаш пълномощно от тях.Като ти излезе прозорчето с приемане или отхвърляне на старата версия 4.1 отдолу излизало поле за писане а на новата нямало.При тези промени това недоглеждане ли е, нарочно направено или е променено да се прави в друго меню. Няма значение оправих се.Променена настройка.

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

Тц, не стаа така тя - в следващата бета да прескачата и килъра.

Вече съм го гледал този филм.

Искам да попитам за един проблем за Adobe Flash Player,че не работи видеонастроението в скайп . Искам да кажа че съм прегледала назад темите с отговорите по-този въпрос.Какво ли не опитах,изтеглила съм първо activex control ,после Flash playera,друго което прочетох че не трябва да е 10 версия на playera и това пробвах,по-стари версии теглих с activex controli но нищо.Всичко съм теглила през оргиналния сайт на адобе през ИЕ ,от там и настрйките на защита са оправени а пак нищо,с версия на скайп 3.8 съм .Опитах какво ли не,четох из много форуми за този проблем,но нищо не се оправя ,като искам да сложа клип в скайп дава бял екран и зарежда ! Предварително благодаря

Редактирано от didkata272 (преглед на промените)

Като избираш настроение, преключи бързо на Dailymotion. Има проблем с Metacafe сигурно от 1/2 година (лично при мен поне е така)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.