Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

здравейте моя проблем е следния как мога да изтрия името на скайпа който съм ползвала на друг компютър 

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

здравейте моя проблем е следния как мога да изтрия името на скайпа който съм ползвала на друг компютър 

Като изтриете директорията с името си в %APPDATA%/Skype

• 2 седмици по-късно...

Здравейте имам проблем със скайп с версия 6.18 съм, проблема е следния: Не ми излиза прозорче кой и какво ми е писал, ами само светип оранжево и се обърквам, тоя проблем го имам и при версии 6.4, 6.16 и 6.18. Махат версиите под 6.14 надолу. Сички настройки са ми наред, но нещо не се показва, моля за помощ!

Здравейте имам проблем със скайп с версия 6.18 съм, проблема е следния: Не ми излиза прозорче кой и какво ми е писал, ами само светип оранжево и се обърквам, тоя проблем го имам и при версии 6.4, 6.16 и 6.18. Махат версиите под 6.14 надолу. Сички настройки са ми наред, но нещо не се показва, моля за помощ!

Настроени ли са точно датата и часа на компютъра?

Пробвай с чист профил. За целта натискаш клавиши Win+R и пишеш %appdata%, влизаш в папка Skype и преименуваш папката с името на профила ти или я копираш на друго място и я триеш от папка Skype. Пускаш си скайпа и си въвеждаш името и паролата наново, като ще ти направи нова папка с профила ти. Имай в предвид, че всички настройки, хронология и т.н. които са правени по предния профил ще липсват в новия. Успех

Ами, абонатите и те ли ще изчезнат и пак ли ще ми е събото потребителско име. Друг начин няма ли.

Ами, абонатите и те ли ще изчезнат и пак ли ще ми е събото потребителско име. Друг начин няма ли.

Абонатите няма да изчезнат и ще си със същото потребителско име. Ще ти изчезне хронологията в скайп.

Сигурен ли си, че после ще се появи някой който ти е писал да се вищда впрозорчето какво ти е писал

Пробвай с чист профил. За целта натискаш клавиши Win+R и пишеш %appdata%, влизаш в папка Skype и преименуваш папката с името на профила ти или я копираш на друго място и я триеш от папка Skype. Пускаш си скайпа и си въвеждаш името и паролата наново, като ще ти направи нова папка с профила ти. Имай в предвид, че всички настройки, хронология и т.н. които са правени по предния профил ще липсват в новия. Успех

Като ми направи новата папка с профила ми пак ли ще е отишла там дето съм я махнала предната.

Сигурен ли си, че после ще се появи някой който ти е писал да се вищда впрозорчето какво ти е писал

Като ми направи новата папка с профила ми пак ли ще е отишла там дето съм я махнала предната.

да, новата папка ще е в директория %AppData%

да, новата папка ще е в директория %AppData%

Втория вариант не става това дет ми го прати на съобщение

Ся пробвах с другия

С кое това, цитирате страница, която обсъжда синхронизация под Линукс, а вие оставам с впечатлението, че сте с Уиндоус ? Извършихте ли това, което ви каза колегата ?

Редактирано от Topper (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте, може би решението на моя проблем го има някъде из другите части, но не успях да го намеря, за което се извинявам ако е така. Та проблема ми е следния, от няколко дни когато си пиша с даден абонат някои от съобщенията които той ми пише не се показват, но иначе балончето се показва пише ми, че имам непрочетено съобшение а реално го няма. Прегледах да не би да се показват някаде по - нагоре понеже имах този проблем с развалянето на датата, но не е това проблема, може едно съобщение да се появи и други 10 не и обратното. С Windows XP съм и Skype 6.20. Надявам се да сте ме разбрали какво имам предвид и дано някой да помогне.

Редактирано от revangeR (преглед на промените)

Значи току що си писах с 1 абонат и тъй като дискусията ни беше все още по-малка забелязах, че моето съобщение беше изпратено на 30 септември в 13:30 колкото си беше часа, а неговото дойде с време 24 август 17:40,  следвашщте няколко дойдоха пак с норамлна дата и след малко пак ме праща назад във времето. Не съм забелязъл времето на компютъра да се е разваляло както ставаше преди. А що се отанся за по - стара версия при мен нещо не става с тях. Когато си напиша името и паролата натискам да вляза и след около 10 секунди зареждане ми пише, че скайп не е в състояние да впише.

Редактирано от revangeR (преглед на промените)

А що се отанся за по - стара версия при мен нещо не става с тях. Когато си напиша името и паролата натискам да вляза и след около 10 секунди зареждане ми пише, че скайп не е в състояние да впише.

Под по - стара версия имах предвид нещо от версия 6, но след деинсталиране и почистване на текущата версия ръчно или с инструмент от рода на CCleaner

• 2 седмици по-късно...

Както е известно от известно време Скайп може да се ползва само с последните версии, след 6...Бях на по-стара и нямах никакви забележки и след като бях поринуден да мина на по-нова (6.14.0.104 съм), започнаха проблемите и не само за мен, но това е друг въпрос...

Основниоят ми проблем е, че голяма част от абонатите ми в списъка са денонощно винаги онлайн(зелено), а твърдят, че рядко се включват. За останалите винаги коректно виждам кога излизат/влизат на линия.

Някъде бях чел, че това е някакъв бъг (или нарочно направено) на мобилния скайп, т.е. когато абонатът е изключил скайпа в телефона/таблета си, но не е се отписал предварително, системата го показва винаги онлайн. Не знам дали е напълно вярно, защото някои от тях не ползват мобилни устройства, но е изключително тъп ефект.

Знае ли се нещо по въпроса?

Както е известно от известно време Скайп може да се ползва само с последните версии, след 6...Бях на по-стара и нямах никакви забележки и след като бях поринуден да мина на по-нова (6.14.0.104 съм), започнаха проблемите и не само за мен, но това е друг въпрос...

Основниоят ми проблем е, че голяма част от абонатите ми в списъка са денонощно винаги онлайн(зелено), а твърдят, че рядко се включват. За останалите винаги коректно виждам кога излизат/влизат на линия.

Някъде бях чел, че това е някакъв бъг (или нарочно направено) на мобилния скайп, т.е. когато абонатът е изключил скайпа в телефона/таблета си, но не е се отписал предварително, системата го показва винаги онлайн. Не знам дали е напълно вярно, защото някои от тях не ползват мобилни устройства, но е изключително тъп ефект.

Знае ли се нещо по въпроса?

Това, което сте чел е вярно. Трябва експлицитно да се разлогнат.

Това, което сте чел е вярно. Трябва експлицитно да се разлогнат.

Само за мобилни устройства ли се отнася или и за PC, защото аз не ползвам телефони, скайпа ми се включва с пускането на лаптопа и спира с изключването му без да се разлогвам и абонатите ме виждат коректно кога съм на линия.

Както казах, някои от абонатите ми които виждам постоянно на линия нямат телефони, освен случайно някога да са се логвали на чуждо мобилно устройство, да не са се разлогнали и да са забравили като ги питам.

И нарочно ли е направено така или е бъг? Скайп не може да не знае за това.

Това съсипва функционалността на скайпа- например някои абонати се включват рядко, примерно 1 път в седмицата за малко- как да знам кога са на линия за да ги търся...?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.