Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

По принцип файлът е шифрован и едва ли ще стане с Notepad (или подобно). Просто не водете ЛИЧЕН чат от СЛУЖЕБЕН компютър.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте , искам да попитам как мога да говоря във скайп като превключвам във акаунтите на компютъра ми , защото като говоря и превключа в другия акаунт разговора се заглушава.

Здравейте , искам да попитам как мога да говоря във скайп като превключвам във акаунтите на компютъра ми , защото като говоря и превключа в другия акаунт разговора се заглушава.

и за какво е нужно да превключваш? да си чувал командата runas?

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Ами играя една игра и със втория акаунт работя , но преди да преинстална компа по този начин скайпа работеше като превключвам сега нещо стана и край..

Ами играя една игра и със втория акаунт работя , но преди да преинстална компа по този начин скайпа работеше като превключвам сега нещо стана и край..

Втори път: runas!!!

Пич не ми трябва рън ас искам да ползвам 2рия акаунт....

Имам неприятното усещане, че един колега който става след работа обича да се бърника в чуждите компютри....разбрах, че има начин да се чете хронологията в Скайп, като се отвори main.db ....какво мога да направя за да го предодвратя това ? Чух че писането на кирилица помага и общо взето е невъзможно да се разчете, но не съм убеден и се притеснявам...посъветвайте ме нещо с което хронологията ми да остане скрита завинаги .....

Velez, би ли ми казал как да открия този файл на моят компютър, къде да го търся :] ?

Здравейте :) Имам проблем С скайп.Новата версия,а и всички останали ги инсталирах,но проблема си остана.С Виста Ултимате,Нод32,Интернет експлорер ако това е важно.Процесора се натоварва КОГАТ старстирам скайп.Не мога да изпратя сАобщение или да приема.ВАзможно е проблема да е от друго нещо.Помогнете моля виииии ;):)

....

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция САМО, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели. Постове, излизащи извън рамките на изискването, ще бъдат трити или редактирани.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Може би въпросът се повтаря(за което много се извинявам), но има толкова много коментари,че не мога да ги разгледам всичките... Моля ако някой знае скайпа дали ще бачка на нокиа 5130 експрес мусик да ми отговори. Благодаря предварително!!! Приятен ден на всики!!!

Може би въпросът се повтаря(за което много се извинявам), но има толкова много коментари,че не мога да ги разгледам всичките... Моля ако някой знае скайпа дали ще бачка на нокиа 5130 експрес мусик да ми отговори. Благодаря предварително!!! Приятен ден на всики!!!

Не за съжеление .

Ми аз ти предлагам да си изтриваш редовно бисквитките...и защо не си направиш друг скап и да изкрийс ######та с това файлово ием?

Ми аз ти предлагам да си изтриваш редовно бисквитките...и защо не си направиш друг скап и да изкрийс ######та с това файлово ием?

Извинявай много, но не може ли да ми обясниш по-простичко, защото съм нова и не ме бива много в тея работи....

какво представлява това секондсуич ? .. говорим за 3.8.0.188 ако нещо ще истегля 4та версия на скайп

Трябва да си направиш шорткът към скайп и да добавиш "/secondary" в полето "Target". Работи с 4.0 и по-късни версии и хубавото е, че не изисква да имаш друг акаунт за всяка нова инстанция. Ако не ти е проблем да свикнеш с новия интерфейс, поднови я.

Имам следния въпрос:Дали е възможно ако един скайп е включен от два компютъра,да се появяват проблеми при един от двата? Случва ми се много често моят скайп да е включен и вкъщи и офиса,че даже и на трето място.Никога досега не съм имал проблеми с това,даже се е случвало докато брат ми си в вкъщи и пише с някой и аз да се включвам в разговора.Днес обаче приятелката ми "косвено" ме обвини,че й влизам в скайпа.Каза ми,че както е била логната,изведнъж скайпа й се е изключил и когато е тръгнала да влиза отново й е изписало нещо от сорта на "неможе да се свърже,може би някой друг ползва този скайп".Дали това е възможно или ме блъфира?

Имам следния въпрос:Дали е възможно ако един скайп е включен от два компютъра,да се появяват проблеми при един от двата?

Случва ми се много често моят скайп да е включен и вкъщи и офиса,че даже и на трето място.Никога досега не съм имал проблеми с това,даже се е случвало докато брат ми си в вкъщи и пише с някой и аз да се включвам в разговора.Днес обаче приятелката ми "косвено" ме обвини,че й влизам в скайпа.Каза ми,че както е била логната,изведнъж скайпа й се е изключил и когато е тръгнала да влиза отново й е изписало нещо от сорта на "неможе да се свърже,може би някой друг ползва този скайп".Дали това е възможно или ме блъфира?

Понякога сървърите им се скапват и те изхвърля. Има и някои бъгави версии, къдто отвреме-навреме те изхвърля с грешка Disk I/O Error....тоест приятелката ти може да не те блъфира, но пък и да не е в теб при§ината. Единствения минус на на многото скайпове е, §е, когато пишеш в единия, разговора излиза по§ти в реално време на другите. Ако някой ги гледа в момента ще види какво и с кого говориш. Ина§е и аз редовно го забравям, но не съм забелязал проблеми с два акаунта.

Понякога сървърите им се скапват и те изхвърля. Има и някои бъгави версии, къдто отвреме-навреме те изхвърля с грешка Disk I/O Error....тоест приятелката ти може да не те блъфира, но пък и да не е в теб при§ината. Единствения минус на на многото скайпове е, §е, когато пишеш в единия, разговора излиза по§ти в реално време на другите. Ако някой ги гледа в момента ще види какво и с кого говориш. Ина§е и аз редовно го забравям, но не съм забелязал проблеми с два акаунта.

И аз не бях забелязал.както казах много пъти скайпа ми е ползван от няколко места.но това ми се стори странно и зачудих дали няма някаква новост,която ще попречи за във бъдеще.Тя каза,че после не е могла да влезне.Дано наистина да е нещо инцидентно.

Няма пряка индикация че се ползва от няколко места. От фирмата считат това за предимство. Излиза САМО чата, разговор не може да се прихване така. Пазете си паролите. Като не искате да е така - ползвайте други програми, например Yahoo. Там при логване от друго място излиза прозорец и те изключва. Може пак да се включиш, но си знаеш. Всичко това е писано многократно, четете.

Няма пряка индикация че се ползва от няколко места. От фирмата считат това за предимство. Излиза САМО чата, разговор не може да се прихване така. Пазете си паролите.

Като не искате да е така - ползвайте други програми, например Yahoo. Там при логване от друго място излиза прозорец и те изключва. Може пак да се включиш, но си знаеш.

Всичко това е писано многократно, четете.

Само част 3 е 40 страници,непосилно е да ги прочетеш всичките!Опитах се до някъде,но ..... Все пак ако още някой има мнение по въпроса,смята че има и друг вариант,получавал е същата грешка или нещо от сорта - нека пише!

Не се отговаря с бутона за цитат, а с тези за отговор малко по-надолу. То е така, защото всеки го мързи да чете и на всяка страница или максимум 2-3 едни и същи въпроси. Има и търсачка. Какво по-различно очакваш? Като имаш съмнения си сменяш паролата и това е. Между другото прави разлика между писане (чат) и говорене. Все пак програмата е правена за второто. А проблемът на някого си е негов проблем и с неговите пароли. Като не могла да влезе голям праз. Когато се оправи мрежата да си влиза. Дори и платени услуги прекъсват понякога, все пак техника.

Използвах търсачката, гледах че е коментирано синхронизиране на чатовете и искам попитам следното: какво точно представлява/ще рече и как точно става? Главно ме интересува как мога да си взема хронологията от момент, когато съм писал на чужд компютър и нямам достъп до него?

Някой знае ли за какъв период от време може да има синхронизиране на чата ... защото не всеки път се получава

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.