Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Aз искам да попитам,вярно ли е ,че с някаква програма:

skype hack

E възможно да ти виждат всички абонати и даже да се вижда какво си пишеш с всеки?

Трябвало само злонамерения човек ,разполагащ с тази програма да ти знае скайп името и ...можело..не ми се вярва...Някой да знае нещо по въпроса?

-Не

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Моля ви!Кажете какво да правя.... Не виждам кога някои (не всички) абонати са на линия.Те също не ме виждат!Дори когато съм на линия и те ми звънят им излиза че "Абонатът е извън линия",а аз съм тук...МОЛЯ ВИ!КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ!

някой ще ми каже ли в новата версия на skype вижда ли се статуса на абонат ако той те е изтрил от списъка ?

някой ще ми каже ли в новата версия на skype вижда ли се статуса на абонат ако той те е изтрил от списъка ?

Здравейте :speak:Имам проблем с скайп.Новата версия,а и всички останали ги инсталирах,но проблема си остана.С Виста Ултимате сам,Нод32,Интернет експлорер ако това е важно.Процесора се натоварва когат старстирам скайп.Не мога да изпратя саобщение или да приема.Вазможно е проблема да е от друго нещо.Помогнете моля виииии ;);):speak:

И не само това изглеждат си като всеки друг офлайн абонат,не се различават дори тези които не са ти дали пълномощно(в 3.8 тези неща си ги имаше!)

И не само това изглеждат си като всеки друг офлайн абонат,не се различават дори тези които не са ти дали пълномощно(в 3.8 тези неща си ги имаше!)

Е от какво мойе да е това?Даите решение на проблема :)

Нов проблем,ама до снощи работеше....:с Уиндоус 7 билд 7260 32бит когато включа скайп 4.0.216 системата замръзва - мишка,клавиатура(няма ctrl+alt+del),опитах с последната бета 4.1.ххх,после с 4.0 бизнес и все същото. А иначе 4.0.227 заради друг проблем го махнах-нещо изчезваха потребителите в листата(той може и да работи?). А и да попитам няма ли начин да работи в "режим на съвместимост" с Vista sp1/vista sp2/XP sp2/XP sp3 версия 3.8 на уин 7? Пробвах и не става:windows 7 види ли версията,че 3.8 каквато и съвместимост да и задам един и същ резултат вади. Версия 4.0 неще и в съвместимост с Виста-пак увисва всичко. Дайте някакъв съвет:сигурно съм изключил някой компонент на уиндоус или някой сървиз!?

Редактирано от манол (преглед на промените)

Има доста хора влизали през моя комп в скайпа си и на всеки остава потребителското име, има ли начин да ги премахна? Да си стои само моя акаунт?

Защо поне не вдигнеш поглед и видиш предишните 4-5 поста?

Отчавайте с това си нежелание всеки, който дори му мине през ум да ви помага.

Aз искам да попитам,вярно ли е ,че с някаква програма:

skype hack

E възможно да ти виждат всички абонати и даже да се вижда какво си пишеш с всеки?

Трябвало само злонамерения човек ,разполагащ с тази програма да ти знае скайп името и ...можело..не ми се вярва...Някой да знае нещо по въпроса?

Това са глупости. Технически винаги има възможност, но ако си от фирмата и знаеш AES ключа.

Един ден си влизам в скайп и натискам плей бутона на видеото в настроението ми и ми излиза това по-долу. Инсталирам уж всичко, но пак същата работа. Опитах и от друг браузър, но безуспешно. Рестартирах, но не помогна. Не съм пипала никакви настройки, нищо..Иначе мога да си гледам видео, но само в скайп ми се получава така. И тъй като нищо не разбирам от компютри, моля за съвет ;] благодаря _______.bmp

Редактирано от ^ZlatokoskA^ (преглед на промените)

Както си седях в нас и бях на линия в Скайпа и ми изписа че ми е сменена паролата и ме отписа от скайпа, и сега не мога да вляза. Някой може ли да помогне. Писах на съпорта на скайп но от там не искат да ми кажат имейла на профила, понеже на този с който направих регистрацията не ми изпраща парола. значи е сменен и мейла.

Един ден си влизам в скайп и натискам плей бутона на видеото в настроението ми и ми излиза това по-долу. Инсталирам уж всичко, но пак същата работа. Опитах и от друг браузър, но безуспешно. Рестартирах, но не помогна. Не съм пипала никакви настройки, нищо..Иначе мога да си гледам видео, но само в скайп ми се получава така. И тъй като нищо не разбирам от компютри, моля за съвет ;] благодаря

_______.bmp

За използване на функцията е необходимо да инсталирате или да обновите ActiveX компонента на вашия Flash плейър. ????!!!!!!!!!

Кликни "да" и би трябвало да се инсталира каквото ти трябва. Ако не стане, отвори тази страница с Internet Explorer (всъщност май няма значение през кой браузър ще свалиш инсталатора, става въпрос, че скайп използва протоколите на IE, за да показва въпростното видео) и си обнови флаш плейъра. Недей да инсталираш toolbar-a, който ти предлага.

@gamencerista - Опасявам се, че някой знае паролата ти.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=18288

Ей ама как прецакаха контекстното меню на скайп4.1full от иконата в трея. "Екранните четци" хич не го виждат. Все нещо няма да му е наред на тоя Скайп. Пфу!

Кликни "да" и би трябвало да се инсталира каквото ти трябва. Ако не стане, отвори тази страница с Internet Explorer (всъщност май няма значение през кой браузър ще свалиш инсталатора, става въпрос, че скайп използва протоколите на IE, за да показва въпростното видео) и си обнови флаш плейъра. Недей да инсталираш toolbar-a, който ти предлага.

ама нали точно това ми е проблема, че каквото и да инсталирам не става! 100 инстал през 2-та браузъра, рестарт и пак нищо...дори и скайпа инсталирах наново, но нищо.

Редактирано от ^ZlatokoskA^ (преглед на промените)

Вчера си инсталирах Skype 4.1.0.136 (дръпнах го от замунда и било най-новата версия) и днес забелязах един процес SkypeNames.exe който преди го нямаше, и сигурно се е появил с инсалирването на новата версия, проблемът е че натоварва много процесора и хаби доста рам, компютъра често почна да забива! Къв е тоя процес и защо толкова ми натоварва компютъра?

Вчера си инсталирах Skype 4.1.0.136 (дръпнах го от замунда и било най-новата версия) и днес забелязах един процес SkypeNames.exe който преди го нямаше, и сигурно се е появил с инсалирването на новата версия, проблемът е че натоварва много процесора и хаби доста рам, компютъра често почна да забива! Къв е тоя процес и защо толкова ми натоварва компютъра?

дръпнах го от замунда

Официалният сайт на Скайп е skype.com.

Хайде ,честито на печелившите:

Без да съм върл фен на Skype-понеже ползвам повече SIP за разговори.

Ето какво получих по-пощата и веднага активирах !!!

Skype is all about free calls to anyone else on Skype. And you can call phones at inexpensive rates as well.

To show you how easy it is to save when calling phones from Skype we’re giving you an entire month of our Unlimited World subscription. It includes unlimited calls* to landlines in over 40 countries worldwide plus mobiles in some countries.

To start your free one month trial simply redeem this voucher code ....................................... at www.skype.com/voucher.

Remember, Skype-to-Skype calls are always free.

You have until July 31, 2009 to redeem your free calls.

Ми работи си и имам на разположение един месец Activated July 1, 2009

Expires August 1, 2009

Хайде и дано и други се облажат от безплатното телефониране към стационарни телефони.

Редактирано от dred (преглед на промените)

Ето какво получих по-пощата и веднага активирах !!!

А пощенска марка имаше ли на писмото Публикувано изображение

Аз като давам все фалшиви е-mail адреси за всичките ми регистрации при скайп, явно няма как да ме огрее.

А като звъниш из Европа, как им е качеството към стационарните?

А пощенска марка имаше ли на писмото Публикувано изображение

Аз като давам все фалшиви е-mail адреси за всичките ми регистрации при скайп, явно няма как да ме огрее.

А като звъниш из Европа, как им е качеството към стационарните?

Здравей Gizmo ето второто писмо от верификацията:

Hi there .................................

Your Unlimited World purchase was completed successfully and is now active.

Please see a summary of your subscription below.

Your subscription

- Product name: Unlimited World

- Skype Name: ..............................

- First payment was taken on: 01-07-2009 14:27

- Next payment will be taken on:

- Order reference: .........................

- Total amount: USD 0.00

Subscription benefits

- Unlimited calls to landlines* in more than 40 countries worldwide. (active)

- A discount of up to 50% off an online number.

- Voicemail.

* Note: Fair usage policy applies - more info at http://www.skype.com/go/terms.fairusage

To view your Account details and purchase receipt visit: https://secure.skype.com/account/purchase/h...order=270051176

== What’s next? ==

Caller identification

- Display your number when calling phones. http://www.skype.com/go/cli.settings

Start making calls

- Reach numbers included in your subscription. http://www.skype.com/go/help.guide.skypeout

А за разговори--- обадих се само за проверка до БГ телефон. Работи добре. Е чакам да мине 7 часа време за да се обадя до роднините ми в USA за да проверя връзката. Кой бяга от безплатната далавера.

Ако имаш стационарен телефон /беше във Франция ,ако се не лъжа/ прати ми го на лични- можем да пробваме връзката.

Хм. ,чудя се защо съм го получи? Най-вероятно,защото съм се регистрирал през 2005 г и съм ползвал разни промоции.

Мога ли да разделя абонатите от скайпа си в групи. Щото малко е объркващо всички да са на едно място??

Мога ли да разделя абонатите от скайпа си в групи. Щото малко е объркващо всички да са на едно място??

Да (поне във версии 3.х) View->Contact Groups->Enable

А възможно ли е да ми е сменен мейла на който е направена регистрацията, понеже в друг форум казаха че мейл не може да се смени точно заради това с паролите

@dred - демек, ако не ми пратят писъмце, няма да мога да звъня безплатно за един месец? :sobbing: Дискриминация!

@dred - демек, ако не ми пратят писъмце, няма да мога да звъня безплатно за един месец? :speak: Дискриминация!

Е какво да се прави,не може всеки да спечели. По-вероятно е да са ми пратили защото имам доста стара регистрация и съм вземал доста дейно участие тогава.Аха и ми дадоха и 1евро натова отгоре.

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.