Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Изключи си Стегнат-дрън-дрън и виж каква е идеята, заимствана от другите IM

Да бе то първо тръгна с оригиналната си идея, но аз после го смених на "Стегнат вид", че сякаш ми заема по-малко място. Абе както и да е - квото е т'ва е! Публикувано изображение
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, само на мен ли не ми работят линковете в чата на 4-ката или и при вас е така.

Здравейте! По някакъв начин ми изчезна разделителя между часа и датата в прозореца със съобщенията. Версията на скайпа е 4.0.0.206 Предварително благодаря за идеите, но от настройките не успях да намеря как би се решил този проблем. Има само функция за махане и добавяне на час към съобщенията, но не и за вида и. Ето и снимка

post-21715-1236509797_thumb.jpg

Хм! Тая версия 4 ще се окаже доста по-бъгава от предходните. Има доста неща които трябва да се барнат!

Когато пусках предишния пост имах нещо предвид, но не го бях пробвал, от проблеми на друга програма само че на уиндоус ХР. Значи ето какво е решението на проблема, поне при мен. Както казах версия на Скайп 4.0.0.206 на операционна система Уиндоус 7 ултимейт билд 7048 Разширените настройки на регионални и езикови опции изглеждаха така както са на първата снимка,а ги направих по този начин на втората снимка, зададох формат за дълго време и друг формат за късо време.Успех на всички с моя проблем.

post-21715-1236605787_thumb.jpg

post-21715-1236605873_thumb.jpg

Редактирано от montoya (преглед на промените)

Аз не разбрах всъщност какво си направил, но мисля, че проблема ти е дошъл от шрифта, който си ползвал в Скайп-ан.

Аз не разбрах всъщност какво си направил, но мисля, че проблема ти е дошъл от шрифта, който си ползвал в Скайп-ан.

Виж на двете снимки дето пише time format, по точно short time и long time и ще разбереш разликата, шрифтовете освен големината и това да е болднат и наклонен не съм променял. Tahoma мисля е по дефолт при инсталирането.

Гледам гледам... чета ти описанията....сигурно съм тъп В крайна сметка, си се оправил, нали?

Като цяло намирам новия Скайп за дразнещ, гаден и т.н. tongue.gif ,но често провеждам видео разговори и при мен са подобрени с тази версия и не мисля да я трия. Ползвам едно допълнение наречено Skype Launcher, с помощта на което мога да включва едновременно и скайпа на още един човек, който ползва компютъра ми. Само че тази програмка не работи с новия Скайп. Като я пусна и ме отвежда на вече отворения мой скайп. Някой успява ли да пуска два скайпа едновременно с тази нова версия? Как?

Като цяло намирам новия Скайп за дразнещ, гаден и т.н. tongue.gif ,но често провеждам видео разговори и при мен са подобрени с тази версия и не мисля да я трия. Ползвам едно допълнение наречено Skype Launcher, с помощта на което мога да включва едновременно и скайпа на още един човек, който ползва компютъра ми. Само че тази програмка не работи с новия Скайп. Като я пусна и ме отвежда на вече отворения мой скайп.

Някой успява ли да пуска два скайпа едновременно с тази нова версия? Как?

Ето, как става..... :P

Здр имам следния проблем взимам нет от др ПЦ и се свързвам чрез прокси та скайпа се логва покзва абонати но като искам да изпратя съобщение или да се обадя почти винаги ми прави проблем много закъснява с изпращането на съобщението или ако исакм да се обадя почти никога не става от първия път трябва няколко пъти пробвам. Изпозвам HTTPS а версията на скайпа е 4.0.0.215. Какво да направя за да реша този проблем

Работи описаната хватка, много ти благодаря. В чужбина съм и искам да се чувам и виждам със семейството си в България. Видеата са наред, но те не ме чуват, а микрофона ми е наред. С лаптоп ACER съм, с вградени камерка и микрофон и настройките са ми наред.

Здр имам следния проблем взимам нет от др ПЦ и се свързвам чрез прокси та скайпа се логва покзва абонати но като искам да изпратя съобщение или да се обадя почти винаги ми прави проблем много закъснява с изпращането на съобщението или ако исакм да се обадя почти никога не става от първия път трябва няколко пъти пробвам.

Изпозвам HTTPS а версията на скайпа е 4.0.0.215. Какво да направя за да реша този проблем

Някой неможе ли да помгоне с решение на пролбема

Здравейте,от днес имам един проблем,който ми се случи и преди няколко години.Днес,прибирам се и тръгвам да си влизам в Skypеи ми пише,че паролата е грешна.Давам забравена парола и сменям паролата.Влизам в Skypеи пиша новата парола с потребителското име и пак пише,че паролата или името е грешно.Рестартирам компютъра.Пускам го пак и пак не става.Сменям наново паролата и пак не става можете ли да ми помогнете :P .Това ми се случи и преди няколко години и от тогава си смених Skype името и сега пак ми се развали това Skype име.Моля ви,помогнете също това ще ви оставя един Skype-bobsona_master :ph34r:

Видеата са наред, но те не ме чуват, а микрофона ми е наред. С лаптоп ACER съм, с вградени камерка и микрофон и настройките са ми наред.

Временно можете да си говорите по някоя друга програма до като се гледате по Скайпи. Само че на другата не трябва да й пускате видеото. Скайпа може да се обърква нещо при оценката на качеството на връзката ти към интеренет. А може да е "преценил" че единия от двата компютъра няма да се справи едновременно и с гласа и с видеото.

Искам да попитам как да направя два скайпа да работят едновременно на един компютър? (мисля, че беше с няква програма, но не съм сигурен)

Здравейте,от днес имам един проблем,който ми се случи и преди няколко години.Днес,прибирам се и тръгвам да си влизам в Skypеи ми пише,че паролата е грешна.Давам забравена парола и сменям паролата.Влизам в Skypеи пиша новата парола с потребителското име и пак пише,че паролата или името е грешно.Рестартирам компютъра.Пускам го пак и пак не става.Сменям наново паролата и пак не става можете ли да ми помогнете :) .Това ми се случи и преди няколко години и от тогава си смених Skype името и сега пак ми се развали това Skype име.Моля ви,помогнете също това ще ви оставя един Skype-bobsona_master :rolleyes:

Редактирано от BoBsONa (преглед на промените)

Здравейте,от днес имам един проблем,който ми се случи и преди няколко години.Днес,прибирам се и тръгвам да си влизам в Skypеи ми пише,че паролата е грешна.Давам забравена парола и сменям паролата.Влизам в Skypеи пиша новата парола с потребителското име и пак пише,че паролата или името е грешно.Рестартирам компютъра.Пускам го пак и пак не става.Сменям наново паролата и пак не става можете ли да ми помогнете :) .Това ми се случи и преди няколко години и от тогава си смених Skype името и сега пак ми се развали това Skype име.Моля ви,помогнете също това ще ви оставя един Skype-bobsona_master :rolleyes:

При мен е същото! Явно проблемът е централен...

Вижте при мен какво става Публикувано изображение

Незнам от какво може да е това. Преди няколко часа всичко си беше наред. Ужас.

post-104414-1237220737_thumb.jpg

Вижте при мен какво става Публикувано изображение

Незнам от какво може да е това. Преди няколко часа всичко си беше наред. Ужас.

Ами не може да се свърже... Публикувано изображение

E да, ама втория skype (попринцип стартирам 2 skype на една компютърна система) си работи без грешка. На какво може да се дължи това нещо ? Не смея да се отпиша от 2-рия skype :ph34r:

E да, ама втория skype (попринцип стартирам 2 skype на една компютърна система) си работи без грешка. На какво може да се дължи това нещо ? Не смея да се отпиша от 2-рия skype :ph34r:

Спокойно, вече работи.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Да забелязах. Все пак благодаря на всички отзовали се. Приятен ден ! :ph34r:

Абе как се пращат визитки с тази последна версия?!? :speak:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.