Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

ааа един въпрос от мен моля ако някой знае за казва :angry:

та може ли да направиш така че дадени абонати или групи да те виждат като си онлайн а други не

Може, пусни си два скайпа на компа, един за приближени а другия за досадници.
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 247,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да попитам - има ли някакъв начин да си тегля платените екстри, но да не са ми пробни или с други думи - да мога да си ги ползвам като хората, а не да кажем само една седмица?

Имам въпрос относно опцията "Move Bookmark Here" в контекстното меню на чат-прозорците. Какво точно представлява това? Какво прави и т.н.?

Да попитам - има ли някакъв начин да си тегля платените екстри, но да не са ми пробни или с други думи - да мога да си ги ползвам като хората, а не да кажем само една седмица?

Да, като си ги платиш

Знам,че въпросът ми се повтаря,но незнам какво да правя вече.Инсталирах си скайп наново,защото нещо беше станало и си появи тази тъпа грешка 1603.Прочетох сички теми дръпнах си regcleaner windows install clean up сичко направих но пак се появява

"създаване на директория C\WINDOWS\Installer\{24D753CA-6AE9-4E3O-8F5F-EFC93E08BF3D} е невъзможно.Файл с такова име вече съществува.Моля,преивенувайте или премахнето файла.

Давам на търсачката да търси но нищо

Моля ви ако може някой да ми помогне Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Моля някой да сподели алтернативен начин за чистене на хронологията на програмата освен този който е заложен в настройки секция - IM and SMS П.П:При мен интерфейса е на Английски език.

Моля някой да сподели алтернативен начин за чистене на хронологията на програмата освен този който е заложен в настройки секция - IM and SMS

П.П:При мен интерфейса е на Английски език.

При мене пък е на френски и какво от това?

Прочети писаното в тая тема и ще си намериш сам отговора.

Здравейте,искам да ви попитам относно един проблем със Скайпа.Става въпрос за мойта приятелка беше си инсталирала камера както и аз и се виждахме в продължение на 1 мес, но днес си прейнсталира компа и неможе да ме набира нито аз нея инсталира си камерата и като я вклучи от иконата се вижда и работи но като ме набере й пише- проблем с възпроизвеждащтото устройство а пък като я набера ми пише абоната има проблем с звуковото устройство.Тя и преди нямаше звук но ме набираше,защо така се получава???

Здравейте,искам да ви попитам относно един проблем със Скайпа.Става въпрос за мойта приятелка беше си инсталирала камера както и аз и се виждахме в продължение на 1 мес, но днес си прейнсталира компа и неможе да ме набира нито аз нея инсталира си камерата и като я вклучи от иконата се вижда и работи но като ме набере й пише- проблем с възпроизвеждащтото устройство а пък като я набера ми пише абоната има проблем с звуковото устройство.Тя и преди нямаше звук но ме набираше,защо така се получава???

А след като е преинсталирала компа, случайно да е инсталирала драйверите на камерата ?

А след като е преинсталирала компа, случайно да е инсталирала драйверите на камерата ?

А случайно да се чете въпроса?

инсталира си камерата и като я вклучи от иконата се вижда и работи но като ме набере й пише- проблем с възпроизвеждащтото устройство а пък като я набера ми пише абоната има проблем с звуковото устройство

Вярно, словореда е като на дъщера ми... не, тя говори доста по-правилно за 5-те си годинки.

А случайно да се чете въпроса?

Вярно, словореда е като на дъщера ми... не, тя говори доста по-правилно за 5-те си годинки.

А бре брат според теб колко време ше отнеме да се прегледа тема 21 страници и всеки един пост да се прочете детайлно.

Мерси за оказаната любезност и съдействие.

Това коментар ли беше или просто си постваш, брат ми?

Въпроса беше, че тук http://www.kaldata.com/forums/index.php?ac...amp;pid=1274660 потребителя си написал "инсталира камера", а следващия авторитетно и някак си като специалист пита - инсталира ли си камерата.

А ти от къде се появи....

М/у другото, има търсачки,не е нужно да се чете всичко... знам че не обичате да четете, ама не можете и въпроса си да зададете!

Искам два скайпа.Изтеглих си SkypeLauncher,но се появява това:

Публикувано изображение

и нищо не става...как да направя 2 скайпа?

;)

Втори потребител на компютъра, без да е администратор разбира се и с парола! Десен клавиш на Skype.exe, Run As.... втория потребител. И пише около 100-на пъти в темата. ПП.Не ползвайте разни "програми" защото не знате какво, на кой, кога и как предават. Като MultiSkype и ала-бала

аз имам следния проблем: Ползвам версия 4.0.0.206. При даден потребител, там където ми е timestamp-a (часа и датата на пускане на даденото съобщение) до него ми се показва малък, в кръгче на червен фон удивителен знак, както е показано на снимката. Какво означава това?! В темата която ми я изтриха "koparko написа: удивителните ти показват че тези съобщения не си ги прочел" - тези удивителни излизат на съобщенията написани от мен. "Aquaris написа: като го посочиш (чуденката в кръгчето) не се ли появява балонче с обяснение" - не ми показва обяснение.

post-25800-1234078417_thumb.jpg

направих голяма грешка и се надявам да ми помогнете ....като си изтрих скайпа по грешка натиснах да ми изтрие хронологията и сега когато го инсталирах на ново нямам хронология ... мога ли по някакъв начин да си я възстановя Публикувано изображениеПубликувано изображение;):ph34r::baby:;):help::help::help:

Ако можеш да възстановиш файловете - може и да стане. Другото е ако отсрещната страна има - да се синхронизира чата оттам.

Ако можеш да възстановиш файловете - може и да стане. Другото е ако отсрещната страна има - да се синхронизира чата оттам.

кои файлове да възстановя :?

С търсачката на форума - възстановяване на изтрити файлове

търсачката ме вкарва направо в двете теми за скайп |(

аз имам следния проблем:

Ползвам версия 4.0.0.206. При даден потребител, там където ми е timestamp-a (часа и датата на пускане на даденото съобщение) до него ми се показва малък, в кръгче на червен фон удивителен знак, както е показано на снимката. Какво означава това?!

В темата която ми я изтриха "koparko написа: удивителните ти показват че тези съобщения не си ги прочел" - тези удивителни излизат на съобщенията написани от мен.

"Aquaris написа: като го посочиш (чуденката в кръгчето) не се ли появява балонче с обяснение" - не ми показва обяснение.

решение на моя проблем ще има ли?! 1 седмица никакво развитие...

Привет!Интересува ме някой дали знае как мога да направя така , че при зареждане Скайп да не изписва автоматично профилите с който е влизано на даден компютър?

решение на моя проблем ще има ли?! 1 седмица никакво развитие...

@сеско мисля , че с удивителен действително се отбелязват непрочетените съобщения.

тази удивителна излиза до timestamp-a на написаните от МЕН съобщения! Публикувано изображение

post-25800-1234872494_thumb.jpeg

Ами значи отсрещната страна не ги е прочела ;) Аз обаче още се чудя как да скрия акаунтите при вход...

Голяма новина за тези на които им се скапва често Скайпан, сега можете да говорите по 5 минути от тука

http://www.gizmo5.com/pc/opensky/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.