Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Имам един компютър DELL OptiPlex DX1 : Pentium II 400, 128MB sdram, 5gb hdd вградено видео и звук. Мога ли според вас да провеждам разговори със SKYPE? Сложил съм Windows XP sp3 и SKYPE 3.8.0.180 но при тест разговора(а и не само при него) когато натисна набиране автоматично ми се чеква МУТЕТО на микрофона и когато свърши разговора се маха. Ако някой има съвет. С удоволствие ще го приема.

Редактирано от pavl0v (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 247,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някой да има проблем със Skype 4.0.0.169 Beta - със всички 6-ци, всъщност? Постоянно крашва при мен... С Виста СП1 съм...

Имам един компютър DELL OptiPlex DX1 : Pentium II 400, 128MB sdram, 5gb hdd вградено видео и звук.

Мога ли според вас да провеждам разговори със SKYPE? Сложил съм Windows XP sp3 и SKYPE 3.8.0.180 но при тест разговора(а и не само при него) когато натисна набиране автоматично ми се чеква МУТЕТО на микрофона и когато свърши разговора се маха.

Ако някой има съвет. С удоволствие ще го приема.

Трябва да можеш. Аз имах до това лято един Пентиум 2 на само 250мега херца и му подкарвах скайпа успешно за разговори. Сложи някоя по-стара версия на скайпа заради тия 128 мб памет. След това си намери оригиналния драйвър който е от дъното на компа ти и го преинсталирай него и ако имаш късмет ще се оправи.

А то "МУТЕТО" трябва да си е избрано постоянно в плейвънето и да не е избрано в часта записи за микрофона. Иначе ще си чуваш и твоя глас в слушалките.

За разговори по скайпа даже ти препоръчвам да си го пазиш тоя копмпютър за да не ставаш често Relay Node и да минават чужди разговори през машината ти. Като му препълниш RAM паметта с програми за повече от 128 мб и скайпа ще се "свие" и няма да прекарва чужди файлове и разговори през тоя компютър, защото ще го брой за нямащ достатъчно мощни ресурси (слаб процесор + малко памет) за да е Relay Node. И си чатиш по цял ден спокойно ако искаш Публикувано изображение

п.п. препълването става като отвориш няколко по-тежки програми но които да не са активни постоянно.

Имам проблем със скайпа. Когато се опитам да влезна в скайп с ника и паролата през лаптопа ми ми казва че скайп не може да се свърже... Дали това се дължи на това че пускам нет към лаптопа през ПЦто.... ???

Имам проблем със скайпа. Когато се опитам да влезна в скайп с ника и паролата през лаптопа ми ми казва че скайп не може да се свърже... Дали това се дължи на това че пускам нет към лаптопа през ПЦто.... ???

Ами ако ти е слаба връзката,нормално да не се свърже...

Имам един компютър DELL OptiPlex DX1 : Pentium II 400, 128MB sdram, 5gb hdd вградено видео и звук.

Мога ли според вас да провеждам разговори със SKYPE? Сложил съм Windows XP sp3 и SKYPE 3.8.0.180, но...

Не. Точно със 3.8.0.180 няма да е добре. Хардуерът е под минималните изисквания.

Редактирано от zmeYpc (преглед на промените)

Хардуерът е под минималните изисквания.

Под минималните е ама за ВИДЕО, за разговори пак ще работи, НО ще му товари излишно паметта в сравнение с по-стара версия на Скайп.

Този глупав спор сме го водили – мерси. И за звуковата библиотека е под минималните, справка: skype://echo123?call.

С последната бета съм защо като ми изпратят файл и после се опитам да го изтрия не мога.Трябва да спра Скайп и тогава може.

Имам един проблем - не ми работят екстрите в skype.Когато дам от инструменти - настройки и никъде не ми се появява "Инсталирай Диспечера на екстри в Skype".Папка Plugin Manager няма, а в папката на Skype в Programs Files има само папка Phone.Моля ви помогнете ми... :ph34r:Публикувано изображение:P

Имам един проблем - не ми работят екстрите в skype.Когато дам от инструменти - настройки и никъде не ми се появява "Инсталирай Диспечера на екстри в Skype".Папка Plugin Manager няма, а в папката на Skype в Programs Files има само папка Phone.Моля ви помогнете ми... :speak:Публикувано изображение:ph34r:

Версия?

Друго, виж в настройките дали имаш чекбокс "Пускай автоматично диспечера на екстри", виж в task manager имаш ли процес skypePM.exe.

С последната бета съм защо като ми изпратят файл и после се опитам да го изтрия не мога.Трябва да спра Скайп и тогава може.

Ще е оправено в следващите версии.

Защо някои от клиповете ми в скайп ми излизат с име"null"-недействително-това ли значи??-и не се виждата,а някои си излизат с имената и се виждат.Преди имах подобен проблем,но с всички клипове от "дайлимотион",а сега само с някои от тях/след преинсталиране на скайп-поне някои си излизат с имената/.Възможно ли е да се оправи това?Да не изписва "null"? А не може да е недействителен клипа,при положение,че аз съм си го качила в профил в "дайлимотион" и ми е излезло,че вече може да се гледа от всички,а в "метакафе" не качвам,защото там ми е много сложно и просто не знам как-иначе от там всичко ми тръгва.Моля ако някой знае по-подробно как да слагам в"метакафе" клипчетата си ,да ми пише на ЛС.Благодаря!

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Някой ще ми помогне ли?! :blow out candles:

Имам проблем със скайп от много време насам, опитвах се да премахна проблема, но така и не се получи!

Така проблемите ми са два и са важни за мен: единия е, че при опит за видео разговор с отсрещния, не се показва никакъв образ при мен!

Другият проблем е, че когато направя опит да добавя клипче във видео настроение, просто това бива невъзможно!!!

Та моля, някой който знае какъв е проблема и как да го отстраня, да пише! Благодаря предварително!!!

Izvinete me ako povtarqm nqkoii vapros ili pitaneto mi mi vi se stori tvarde glupavo :) Pri vlizaneto v Skype zabelqzah 4e edin ot kontaktite mi lipsva ot spisaka s abonati. Ne sam pravil nishto, v smisal ne sam tril kontakta i ne se sam go blokiral. Popitah i otsreshtna strana i mi beshe otgovoreno 4e ne sa predpriemani kakvito i da bili deiistviq - ne sa me trili, blokirali i t.n. (ili pone taka mi kazaha). Moje li da mi obqsnite kak e vazmojno tova?

Онзи ден като го отворих видах че ми няма всичките никове и инфото от чатовете........ужас хронологията дето е като бутон липсва абе се едно е нов скаип .......помагайте

А бе това да не би да затварят скайп-а за да изчистят всички не работещи профили,в смисъл,никове,с които някой се е регнал,а след това не ги употребява.Миналия ден една приятелка ми прати едно съобщение в скайп,че трябва да си извадя всички никове,защото щяло да има такава профилактика,вярно ли е???Или е измислица? Аз си мисля,че това не може да бъде.

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Намирам се в чужбина и досега нямах проблеми със скайп разговорите до вкъщи. Но отскоро забелязахме, че това, което си говорим и пишем закъснява с 2-3 минути. Нито аз нито роднините ми са със стари версии. Какво мислите?

Какво да мисля? Много ме съмнява ГОВОРЪТ ти да пристига с минути закъснение. Писането - божа работа. Може и въобще да не пристигне, ако не сте и двамата на линия.

Аз имам много голям проблем с тоя скайп.Вече 3 часа се мъча и нищо не се получава. Значи предложиха ми обновяване на скайп с новата версия и го приех,обнови се и се започна едно зареждане... така и не ме вписа на линия и понеже и друг път съм имала подобен проблем с обновяването изтрих скайпа изобщо от компа и всички фаулове с него и се опитах да си изтегля старата 3.0 , инсталирах я,но изобщо не иска да ми зареди дори абонатите,зарежда,зарежда и накрая проблем.И така трих,свалях и до безкрай,какво ли не пробвах вече,и много по-стари версии да сваля и нищо.Някой имал ли е подобен проблем и как го е оправил.

Редактирано от Yo` (преглед на промените)

Аз получих следното съобщение от Лондон:

Критично съобщение за скайп. Скайп е на път да се изтрие заради някакви грешки в мрежата, възможно е да няма скайп до 1 месец. Шефа на мрежата предупреждава всички абонати да напишат някъде всичките си никове на своите приятели, защото е възможно скайп да бъде изтрит и да се построй на ново. Изпрати това на всичките си абонати. /Внимание/ Това е проверка за неисползващите скайп акаунди! Щом получите това съобщение го разпратете веднага на всичките ви скайп абонати, дори и на тези, от които сте го получили! Ако не изпратите това съобщение в рамките на 48 часа след получаването му вашия Скайп акаунт ще бъде "замразен" с невъзможност да бъде използван повече! Тази нова система е разработена, за да се изчистят акаунтите, които не са ползвани повече от 3 месеца, което ще спомогне за по-доброто общуване през скайп! Чрез разпращането на това съобщение вие показвате, че сте активен.

Дали е вярно ?

Аз получих следното съобщение от Лондон:

...

Дали е вярно ?

99.99% не. Това са от тези верижни писма, които могат да имат понякога катастрофални последствия за мрежата, която ги пренася. Я забрави за подобни щуротии, всеки разумен архитект ще направи преминаването към нова архитектура невидимо за потребителите

Сигурно е спам-не знам

От вчера ми се изпрати не знам си колко пъти вече това съобщение по скайпа

От неизвестни потребители (които не са ми в списъка с абонати) и всички от Турция

При мой отговор ??? се мълчи след което ми се праща отново

Cs1.6 Сървър IP 77.78.1.162 http://house-cs.free.bg.

Как се разбива скаип парола изтегли инфо от тук http://pishmishev.data.bg/skypepasshacked.zip

Нито съм отваряла линковете,нито знам за какво иде реч

:clap:

с Linux Xandros съм. Току що ми заби скайпа със съобщение при опит за влизане "не може да чете интернет връзките. после " моля отбележете че "scopserver" e отворен..

не мога да вляза, не мога да го изтрия и преинсталирам или поне нз как а и проблема май не е в него...

много странно, пуснах си антивирусната която май и без това не работи и ми спряха съобщенията за грешка, отвори ми скайп. в момент затворих антивирусната и продължава да си работи..

да не съм лепнал някакъв вирус Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.