Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

не ме дразни че я виждам исках да пробвам,защото ми отговориха на въпроса онзи ден че ако някои ме е изтрил от скайпа си,при мен ще е със въпросче и исках да пробвам дали е така, но не се получи.Това което искам да ми помогнете е да ми кажете дали знаете как да разбера че някой ме е изтрил от скайпа си?

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 247,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Че откъде да знам кой какво и как е трил? Скайп_име или ония финтифлюшки, които децата си слагат за украшения? И дали е изтриване или блокиране и изтриване? Виж старата тема. Но каквото и да се прави, се прави със Скаип_име - което излиза отгоре на първия ред в профила.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Че откъде да знам кой какво и как е трил? Скайп_име или ония финтифлюшки, които децата си слагат за украшения? И дали е изтриване или блокиране и изтриване? Виж старата тема.

Питанка е само ако те е блокирал. Ако те е изтрил, би трябвало да си го виждаш онлайн, но без аватар.

Питанка е само ако те е блокирал. Ако те е изтрил, би трябвало да си го виждаш онлайн, но без аватар.

благодаря ти много май е така,абоната ми е онлайн и си го виждам но аватара му го няма

Здравейте имам досаден проблем. ОТ известно време забелязвам един малко досаден проблем, който се проявава само към един от контактите ми. Проблемът е в това, че не получавам така да се каже достоверна инфорамация относно инфото на потребителя като постоянно се сменя броя на контактактите в контакт листата, а от там се променя и полето му за настроение. Примерно днес като се логна в скайп постоянно броя на контактите варираше от 57 на 56 и съответно информацията в полето за настроение се сменяше според броя на контактите. Странното е че когато си рестартирах скайп за кратко пак се върна на 57, а след това отново се прецака.

Редактирано от Koening (преглед на промените)

Имам един въпрос тъй като некои път ми е скучно си дира случайни абонатчета в скайпа.проблема е че немога да го нагласа да тарси междо 15-17 примерно щот попринцип винаги изкарва абонати над 18 години а на мене не ми трябват толко големи какички (не че ги отказвам ама просто...) затова моля ви кажете некой трик че да си го напраа да ми търси тези под 18 а не над 18 защото няма такава опциа в скайп. П.П.Извинявам се ако този вапрос е задаван преди обаче в момента бързам и нямам време да се рова и да чета целата тема ако е задаван и има отговор се извинявам :) а да и Благодаря предварително :0

Имам един въпрос тъй като некои път ми е скучно си дира случайни абонатчета в скайпа.проблема е че немога да го нагласа да тарси междо 15-17 примерно щот попринцип винаги изкарва абонати над 18 години а на мене не ми трябват толко големи какички (не че ги отказвам ама просто...) затова моля ви кажете некой трик че да си го напраа да ми търси тези под 18 а не над 18 защото няма такава опциа в скайп.

П.П.Извинявам се ако този вапрос е задаван преди обаче в момента бързам и нямам време да се рова и да чета целата тема ако е задаван и има отговор се извинявам :) а да и Благодаря предварително :0

Не става, профилите на хора под 18 години са скрити!

Имам един въпрос тъй като некои път ми е скучно си дира случайни абонатчета в скайпа.проблема е че немога да го нагласа да тарси междо 15-17 примерно щот попринцип винаги изкарва абонати над 18 години а на мене не ми трябват толко големи какички (не че ги отказвам ама просто...) затова моля ви кажете некой трик че да си го напраа да ми търси тези под 18 а не над 18 защото няма такава опциа в скайп.

П.П.Извинявам се ако този вапрос е задаван преди обаче в момента бързам и нямам време да се рова и да чета целата тема ако е задаван и има отговор се извинявам :huh: а да и Благодаря предварително :0

Не става, профилите на хора под 18 години са скрити!

Да това го забелязах но няма ли все пак някъв трик който да направи така че да може да тарси и тези под 18 некоя програмка или нещо такова моля ви ако някой знае да каже ;)

Да това го забелязах но няма ли все пак някъв трик който да направи така че да може да тарси и тези под 18 некоя програмка или нещо такова моля ви ако някой знае да каже :)

Не, политика на компанията! И престани да задаваш въпроси на които е отговаряно нееднократно!

Излъчванията по Skype ще бъдат преустановени за неопределен период от време. Услугата ще спре работа в понеделник, 1.IX.2008 г., точно в 15 часа българско време. Можете да се запознаете с официалното изявление и коментарите.

Излъчванията по Skype ще бъдат преустановени за неопределен период от време. Услугата ще спре работа в понеделник, 1.IX.2008 г., точно в 15 часа българско време. Можете да се запознаете с официалното изявление и коментарите.

Да казват,че спират излачването на "Skypecasts" но какво значи "Skypecasts" и какви са му функциите?Предполагам,че ще повлиае на програмата но какво точно ще бъде премахнато.ако някой има повече информация да напише.

Редактирано от PavKaa7aa (преглед на промените)

Да казват,че спират излачването на "Skypecasts" но какво значи "Skypecasts" и какви са му функциите?Предполагам,че ще повлиае на програмата но какво точно ще бъде премахнато.ако някой има повече информация да напише.

Приеми го за нешо като радиопредаване - излъчва се независимо дали някой слуша

Някой има ли представа защо като кликна на линк от чат в Skype и въпросният линк ми се отваря в IE вместо в Opera, която си е default браузър? Ползвам последните версии и на двете програми и XP SP2.

Някой има ли представа защо като кликна на линк от чат в Skype и въпросният линк ми се отваря в IE вместо в Opera, която си е default браузър? Ползвам последните версии и на двете програми и XP SP2.

Трябва да направите Opera браузър по подразбиране в системата. По някаква причина при вас не е така.

Start > Set Program Access and Defaults; както и от настройки в Opera трябва да зададете някои неща, които програмата да управлява.

Напротив - Opera си е браузър по подразбиране, даже опитах да направя IE default и после пак Opera (тя си ме попита при следващото пускане). А в самата Opera какво трябва да пипна? Благодаря.

Напротив...

Щом е „напротив“ не виждам какво има да пипате. Opera трябва да управлява URL по подразбиране. Писах ви откъде и как се прави, но щом не е така – не знам. При мен работи. В Opera: Tools > Preferences > Advanced > Programs > Details и определяте кои типове файлове да управлява браузъра.

Редактирано от zmeYpc (преглед на промените)

Здравейте,

ам значи ... възнамерявам да преинсталирам бозата ... но понеже имам скайп и ми свиди не искам по никакъв повод да си губя хроното със дадени хора ... възможно ли е да запаметя хронологията само на някои хора ? Или ще трябва да си копна цялата папка на скайп с хроното и после да си я сложа ?

Има ли някаква опция за теглене на файлове-в смисъл да им посочиш папката и вече там да се записват

Не всеки път да ме пита къде

Брат ми ме побърква с пращането на снимки-между 100 и 300 броя обикновено ми праща

Ставам луда калинка-една по една докато ги изтегля-запиши като...,свят да ти се завие

Ако питате защо не ги рарне-ами не иска-намалявало се било качеството с рар-а

Публикувано изображение

Намалява се качеството с рар :lol6: кажи му да не се притеснява за такива работи, никакво качество няма да намали ами да рарва и да не те тормози :)

Според мен ще е добре да направят Skype да може да праща цели папки. Много по-лесно ще могат да се пращат многобройни файлове. Няма да има забавяне за архивиране от първия потребител и после разархивиране от втория, за да може да си види албум със снимки например.

Има ли някаква опция за теглене на файлове-в смисъл да им посочиш папката и вече там да се записват

Не всеки път да ме пита къде

В 4.0 Бета 1 има такава опция в настройките, но за жалост публичната бета не е особено стабилна. Публикувано изображение

И защо се мъчите да пращате файлове през тази програма като това е най-бавния начин (особено като е с препредаване)? Архивирате комплект всичкото, качвате на някой файлообменен сървър и пращате само линка. Може да се слагат пароли на архива, а при някои сървъри дори и на свалянето.

Хората питат та отговаряме. И аз предпочитам някое файлово сървърче, но...различни хора различни желания :)

И защо се мъчите да пращате файлове през тази програма като това е най-бавния начин (особено като е с препредаване)? Архивирате комплект всичкото, качвате на някой файлообменен сървър и пращате само линка. Може да се слагат пароли на архива, а при някои сървъри дори и на свалянето.

Ами брат ми като не иска да архивира (че качеството намалявало),ни иска програма да си инсталира

Публикувано изображение

Аз си имам PANDO - цели дискографии и много снимки ми пращат с нея-и по мейла,и по скайпа

Удобна е,теглиш си всичко наведнъж

Ползвам и 4storing-и там съм качвала-и филми и музика

Най-удобно е на файлообменен сървър за мен лично

Те хората го измислили,знам-ама някои като не щат да вдянат

Публикувано изображение

Никога не пропускаш да хвърлиш кал по програмата, нали?! :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.