Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Имам много голям проблем. Всичките ми абонати изчезнаха. Има ли място където да се съхраняват и как да се възстановят. изглежда са изтрити от техния сървър.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 247,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Автоматично да се трие мисля, че не, освен ако не ползвате външна програма/екстра за Skype, която да автоматизира това. Защо въобще не изключите воденето на хронология от Настройки? Другото, което се сещам (описах подробно това в част 2 на темата; потърсете), е, да пренасочите папката с хронологията в/у преносима памет, която да вземате със себе си.

Хронологията с 3.8 се пази мисля около 6 месеца. Възможно е да има отрязъци от време, в които вие, или вашият събеседник да сте водили хронология. Има значение дфали това е единичен, или групов чат. Имайте предвид, че при синхронизиране на хронологията се ползват записите на др. участници. Ако хронологията се пазеше само за сесията как щяхте да проследите какво е станало? Моят съвет е да си пренесете хронологията на преносима памет, ако нещо ви притеснява. Освен това изключете воденето ѝ и/или ползвайте допълнителна програма, която да автоматизира нещата...

Изключих хронологията от настройките и пак става така може ли точен линк към подробноро обяснение, моля.

В момента съм с последната официална версия 3.8.0.144 Същото пише и на официалния сайт http://www.skype.com/intl/en/download/skype/windows

Въпреки това функцията за проверка за обновяване на самата програма иска да инсталира по - нова версия. 4.0 бета ли иска да ми набута?

Edit: И на сайта се обнови. 3.8.0.154 Това били новите неща:

Основен акцент върху качеството на обажданията

Значителни подобрения на качеството на звука. Това означава значително снижаване на фоновия шум, по-малко забавяния, накъсвания и прекъснати обаждания.

Лесна смяна на устройствата

Сменете апаратa, слушалките или микрофона, без да е необходимо да променяте вашите настройки.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Имам въпрос относно скайпа.На всеки, ползвал скайпа ми, се запазва потребителското име в началото.Има ли начин да се изтрият? В аbv.bg има начин да се направят настройки да не се запазват имената. В icq може да се изтриват.Има ли такъв начин и в скайпа?

Имам въпрос относно скайпа.На всеки, ползвал скайпа ми, се запазва потребителското име в началото.Има ли начин да се изтрият? В аbv.bg има начин да се направят настройки да не се запазват имената. В icq може да се изтриват.Има ли такъв начин и в скайпа?

Да, има начин, но не от самата програма ( или поне аз не знам ).

Отиваш в "C:\Documents and Settings\(потребителското ти име)\Application Data*\Skype". Всеки въведен потребител има своя папка с името му. Просто изтриваш папките и трябва да се премахнат имената от листата.

* "Application Data", както и др папки в "Documents and Settings" са скрити за потребител със стандартни настройки на "Folder Options". Ако и при теб е така, трябва да отидеш в "Tools" от Explorer, после "Folder Options...", "View" и там трябва да отбележиш "Show hidden files and folders" ...

Пример :

Публикувано изображение

Да, има начин, но не от самата програма...

на този въпрос е отговаряно в част 2 на темата. Потърсете за

%APPDATA%
Иначе, да може и с показване на скритите файлове, но с горния код става бързо и лесно.

...На всеки, ползвал скайпа ми, се запазва потребителското име в началото. Има ли начин да се изтрият? В аbv.bg има начин да се направят настройки да не се запазват имената. ...

Трият се ръчно. Може да си напишете и файл за пакетна обработка, ако желаете да става автоматично, който да се изпълнява преди пускане на Skype.

На мен пък ми изчезна видеовръзката от вчера

Излиза съобщение :

Моля,опитайте по-късно

Тируриру нещо със сървъра

Публикувано изображение

Изчетох темите относно Skype ,но така и не намерих точния отговор на въпроса който ме интересува,просто и ясно. Искам да изтрия напълно хронологията на разговорите си с един едиснтвен абонат от списъка ми, възможно ли е това ??? (воденето на хронология ми е включено като цяло)

Изчетох темите относно Skype ,но така и не намерих точния отговор на въпроса който ме интересува,просто и ясно.

Искам да изтрия напълно хронологията на разговорите си с един едиснтвен абонат от списъка ми, възможно ли е това ???

(воденето на хронология ми е включено като цяло)

От страна на Скайп не е възможно изтриването на хронологията само с един абонат, но във английския форум на Скайп потребител е създал тема, предлагаща любителска "екстра" създадена от него, която може да помогне. Лично не съм я пробвал. Ето темата.

Ако искате, пробвайте "екстрата", но знайте, че е изцяло на Ваша отговорност.

От страна на Скайп не е възможно изтриването на хронологията само с един абонат, но във английския форум на Скайп потребител е създал тема, предлагаща любителска "екстра" създадена от него, която може да помогне. Лично не съм я пробвал. Ето темата.

Ако искате, пробвайте "екстрата", но знайте, че е изцяло на Ваша отговорност.

Благодаря ти много за информацията, изпробвах го ,наистина върши работа въпросната "екстра", а и засега не съм отркил странични ефекти.

здравей те искам да попитам мога ли да разбера ако някои от моите абонати в листата ми на скайпа ме е изтрил от неговата листа, от неговия скайп.надявам се някои да може да ми помогне, благодаря предварително

Здравейте ! И аз да питам нещо ... Имам един абонат за когото забелязах следното : Денем като си пиша с него броят на абонатите му е 32 Вечер като ми се включи под същия скайп ник - сигурен съм, че е същия скайп ник, който е и през деня - броят на абонатите е 16 На другия ден през деня отново 32. Каква е тая рязлика ?

Здравейте !

И аз да питам нещо ...

Имам един абонат за когото забелязах следното :

Денем като си пиша с него броят на абонатите му е 32

Вечер като ми се включи под същия скайп ник - сигурен съм, че е същия скайп ник, който е и през деня - броят на абонатите е 16

На другия ден през деня отново 32.

Каква е тая рязлика ?

почти съм сигурна че влиза от два различни компютъра...често се получава така незнам защо ама наистина е доста странно , моя позната влиза денем от компютъра в работата си а вечер от този в къщи и пак има несъответствие в абонатите ;) не се шашкай :)

здравей те искам да попитам мога ли да разбера ако някои от моите абонати в листата ми на скайпа ме е изтрил от неговата листа, от неговия скайп.надявам се някои да може да ми помогне, благодаря предварително

Ако те е изтрил, в твоя skype той ще ти е с питанка.

Сега и аз да попитам нещо за skype!

Значи, от няколко дни се случва следното: когато си пиша с някой в skype, от време на време, той и аз не получаваме съобщенията и се налага да звънна за секунда, за да получим писаниците, това е със свеки абонат. Аз съм на БТК и по принцип не ми спира нета, така че си мисля , че не е от нета? Хайде, сега някой да помага? Какво се случва?

Благодаря предварително!

Камелия

Редактирано от kami_79 (преглед на промените)

почти съм сигурна че влиза от два различни компютъра...често се получава така незнам защо ама наистина е доста странно , моя позната влиза денем от компютъра в работата си а вечер от този в къщи и пак има несъответствие в абонатите :bye1: не се шашкай :rolleyes:

И моя абонат влиза от вкъщи и от работа ....

Нали денем на работа

Вечер от вкъщи

Даже от вкъщи е с различен аватар

Благодаря ти за отговора

Здравейте имам един въпрос към знаещите.Когато изпащам или получавам фаилове по Skype прехвърлянето става с малка скорост 3КБ а иначе скороста мие към 1МБ

Здравейте имам един въпрос към знаещите.Когато изпащам или получавам фаилове по Skype прехвърлянето става с малка скорост 3КБ а иначе скороста мие към 1МБ

Обяснявано е нееднократно, но няма кой да чете. Проблема с ниската скорост е в това че контакта ти с този абонат е през междинни хостове

А на мен кой ще ми помогне, въпроса е в тази тема, на 6 страница последно долу?

А на мен кой ще ми помогне, въпроса е в тази тема, на 6 страница последно долу?

Имаше в старата тема разни игри с изтриване на профила и влизане с цел да се изтегли начисто информацията. Прегледай ги

здравейте онзи ден питах как мога да разбера,че някой ме е изтрил от скайпа си,получих отговор за което много благодаря,но пробвах да видя дали наистина е така и не се получава,моя приятелка ме изтрива от скайпа си но при мен няма промяна тя си стой на линия и вижадам кога е там и кога не, ако някой друг може да ми помогне много ще съм му благодарна

Редактирано от rafita (преглед на промените)

@kami 79 Не се крийте, седете online, желателно е поне няколко часа дневно. Особености на програмата и p2p мрежата. Или използвайте други IM, например Yahoo, ICQ. Или говорете. Тази програма от версия 3.1 насам не може да се каже че е "Instant".

@rafita Какво да ти се помага? Дразни те че я виждаш или какво?

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.