Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Няма да пишете, ще говорите. ;)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 247,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

...и като пиша много винаги нещо блокира и трябва да си рестартирам...

Аз бих обърнал внимание на ОС и на приложенията, които ползват интернет. На клавиатурната подредба също. Въпросът е сложен, но по-скоро причините са във вашата конфигурация. Не съм чувал от бързо писане да се стига до блокиране на програмата.

имам предвид не барзо ами много да пишем имам предвид не барзо ами много да пишем

Ами пак. Не ще да е от туй бързо писане. От нещо друго ще да е. Има една екстра за Skype, коят превежда в реално време. Направих си проби, като ѝ пусках дълги предварително приготвени пасажи – не забива. Едва ли човек може да пише толкова бързо.

не брат,имам предвид дългото писане,разбираш пиша пиша много с едно момиче и някаде на известно време писане блокира и пише нещо там и засича.

не е от барзо писане а от много писане.

направих си виртуалната памет да е авто както и притрябва да се регулира ама не помогна Публикувано изображение:)Публикувано изображение

Здравейте! Прочетох доста от нещата по темата,но така и не открих отговор на въпроса си. Искам да попитам как мога да изтрия определени неща от "последни дискусии". Защото не искам да изтривам цялата хронология,например трия един човек с когото сам писала от хронологията, но тои остава в "последни дискусии". Как мога да избирам кого да махам от там??? Извинявайте, ако ще ви накарам да се повтаряте,ако някои друг също е питал за това! Благодаря предварително!

Здравейте! Прочетох доста от нещата по темата,но така и не открих отговор на въпроса си. Искам да попитам как мога да изтрия определени неща от "последни дискусии". Защото не искам да изтривам цялата хронология,например трия един човек с когото сам писала от хронологията, но тои остава в "последни дискусии". Как мога да избирам кого да махам от там??? Извинявайте, ако ще ви накарам да се повтаряте,ако някои друг също е питал за това! Благодаря предварително!

Въпросът Ви мисля, че не се повтаря, бъдете спокойна :)

Доколкото аз знам, записите там не могат да бъдат изтрити.

Питам,защото моя приятел някакси ги трие...Беше си писал с един човек, каза ми че не е, аз му разгледах скайпа,и това го нямаше в хронологията и в последни дискусии, а другите с които си беше писал,бяха там. А аз бях до този човек когато си писаха така че разговора трябваше да е в последни дискусии, но беше изтрит. А го има като абонат.И затова исках да знам как става това. Понякога ми се налага :speak:

П.П: Питах го как го прави, но той каза че нищо не е трил...няма как да измъкна информация от него за това Публикувано изображение

Питам,защото моя приятел някакси ги трие...Беше си писал с един човек, каза ми че не е, аз му разгледах скайпа,и това го нямаше в хронологията и в последни дискусии, а другите с които си беше писал,бяха там. А аз бях до този човек когато си писаха така че разговора трябваше да е в последни дискусии, но беше изтрит. А го има като абонат.И затова исках да знам как става това. Понякога ми се налага :rolleyes:

П.П: Питах го как го прави, но той каза че нищо не е трил...няма как да измъкна информация от него за това Публикувано изображение

Може да е започнал още чатове и по този начин да е 'изместил' онзи чат от списъка. Във списъка мисля, че се показват определен брой чатове, и при наличието на по-нови, тези които са по-стари (спрямо новите) 'изчезват'.

Редактирано от Калински (преглед на промените)

Как да си махна името от падащото меню от скайпа при вписване? Веднъж влязох в скайпа си от служебния компютър и ми се е запаметило името в падащото меню и искам да го махна от там. Много моля, ако някой ми отговори ще му бъда много благодарна!

Здравейте. Проблемът ми със скайп започна когато ми се появи съобщение за обновяване и аз го натиснах и започна да се обновява. Когато се обнови скайп се изключи и пак се включи нормално, но само за около 10сек. и след това се затваря, и когато пак го включиш той пак се затваря сам, дори неиска да те впише. Изтрих всички файлове и регистъри на скайп ( както пишеше в част 1 за записването на скайп на чисто) всичко си направих както трябва. След това пак изтеглих скайп и инсталирах. Включи се за около 10сек. и се затвори. Колкото и пъти да опитвам нестава и нестава. Допреди това нямах никакви проблеми със скайп, всичко си беше наред. Какъв може да е проблема? И как да го оправя ? Моля ви да ми отговорите, ще ви бъда много благодарна.

П.П: Питах го как го прави, но той каза че нищо не е трил...

Четворката бета1 още няма хронология. Тоест отделни дискусии не могат да се изтриват от списъка на хронологията. Освен това дори в 3.ХХ изтриването на определен чат не изтрива пасажи от цялостната хронология с даден ваш абонат, а само конкретния запис (входна точка) от хронологията. В четворката бета1 ако затворите дискусия, и тя не е отметната, дискусията изчезва. Отделни пасажи (дори ако воденето на хронология е включено) пак не могат да се трият. Тоест, когато в списъка с абонати застанете на този абонат и изберете „Изпрати мигновено съобщение“ и изберете да ви се покажат всички съобщения от самото начало, аз съм сигурен, че ще видите и тези, които сте скрили със затваряне на отделна дискусия или тема с този абонат. Възможно е да се изтриват определени съобщения от дискусията, но това важи само за съобщения, писани от вас и за определен период от време. Но не можете да триете чужди съобщения. Става като застанете в/у ваше съобщение в дискусията и натиснете десният бутон на мишката и изберете „Редактирай съобщението.“ Аз допускам, че това прави вашият приятел. Но на практика съобщенията на другия абонат не са и не могат да бъдат изтривани. Това става единствено и само с премахване на този абонат от списъка.

...Включи се за около 10 сек и се затвори. Колкото и пъти да опитвам не става и не става...

А междувременно да сте си инсталирали някоя несертифицирана екстра, или да сте щракали по скрипт, който – примерно – ви предлага да си заредите нови свежи емотикони към Skype? Това, което описвате не е нормално поведение, и аз ви препоръчвам да премахнете достъпа на всички екстри/програми до Skype и да опитате без тях; да премахнете Skype напълно, ако положението е същото, като запазите хронологията и др. ваши записи (както това е описано в част 2 на тази тема), да почистите регистъра на Windows и да инсталирате начисто.

Редактирано от zmeYpc (преглед на промените)

skype 3.8 e много по-хубав и удобен за ползване от skype 4 новият skype е много голям и няма нищо общо с вида на предните версии с които хората са свикнали! Предпочитам да си стоя с сегашният skype 3.8 .Не ми трябват по нови версии с тази съм си много добре!

Защо четвъртата версия на скайп е такава трагедия?

Ваше мнение, но аз не бих определил тази твърде предварителна публична версия като „трагедия“. Това е бетаверсия, пусната на 18 юни с над 20 липсващи функции с/мо 3.8. Вече имаше 2 поправки. Целта на пускането ѝ са работната среда и новите начини на взаимодействие – по това се работи и това се тества. Още доста издания ще видим преди четворката да замести 3.8 като официална публична версия. С пускането ѝ препоръчах само да се разгледа и да не се ползва за основен клиент. Странно, но доста потребители харесват някои неща от интерфейса. Лично аз намирам липсата на често ползвани от мен функции за дразнещо. Но да се надяваме, че скоро ще можем да видим повече работещи функции в следващите издания на четворката.

skype 3.8 e много по-хубав...

Определено сме на едно мнение с вас, но ви предлагам да хвърляте по едно око и на публичните бетаверсии на четворката през следващите седмици... Ей, така, за да сте наясно какво предстои!

Искам да попитам дали е възможно да не ми се трие автоматично хронологията защото сега и да влизам и да не влизам (известно време) в скайпа като влезна и ми се е изтрило 1 ден или 2 примерно имал съм хронология от 2006 г. 01.3 13:20 и преди него е 2006 г. 01.5 15:21 и като влезна и както ми се е показвало 2006 г. 01.3 13:20 вече е изчезнало и вече на негово място е следващото 2006 г. 01.5 15:21 ако можете ми кажете какво да правя за да не става така плс Публикувано изображение

не брат,имам предвид дългото писане,разбираш пиша пиша много с едно момиче и някаде на известно време писане блокира и пише нещо там и засича.

не е от барзо писане а от много писане.

направих си виртуалната памет да е авто както и притрябва да се регулира ама не помогна Публикувано изображение:)Публикувано изображение

пичове никой не ми помогна ;(

да блокира пише system restore нещо от сорта смених версиите оправия няма.

кажете от какво е бе хора,утре ако мога ще го снимам това да видите кво пише.

Какво има да снимаш? Alt + PrtScr не работи ли? Тук врачки няма, ако очакваш отговори поне да беше цитирал съобщението за грешка! Говори бе, многото чат е вреден.

Искам да попитам дали е възможно да не ми се трие автоматично хронологията защото сега и да влизам и да не влизам (известно време) в скайпа като влезна и ми се е изтрило 1 ден или 2 примерно имал съм хронология от 2006 г. 01.3 13:20 и преди него е 2006 г. 01.5 15:21 и като влезна и както ми се е показвало 2006 г. 01.3 13:20 вече е изчезнало и вече на негово място е следващото 2006 г. 01.5 15:21 ако можете ми кажете какво да правя за да не става така плс :(

Автоматично да се трие мисля, че не, освен ако не ползвате външна програма/екстра за Skype, която да автоматизира това. Защо въобще не изключите воденето на хронология от Настройки? Другото, което се сещам (описах подробно това в част 2 на темата; потърсете), е, да пренасочите папката с хронологията в/у преносима памет, която да вземате със себе си.

Хронологията с 3.8 се пази мисля около 6 месеца. Възможно е да има отрязъци от време, в които вие, или вашият събеседник да сте водили хронология. Има значение дфали това е единичен, или групов чат. Имайте предвид, че при синхронизиране на хронологията се ползват записите на др. участници. Ако хронологията се пазеше само за сесията как щяхте да проследите какво е станало? Моят съвет е да си пренесете хронологията на преносима памет, ако нещо ви притеснява. Освен това изключете воденето ѝ и/или ползвайте допълнителна програма, която да автоматизира нещата...

Какво има да снимаш? Alt + PrtScr не работи ли? Тук врачки няма, ако очакваш отговори поне да беше цитирал съобщението за грешка! Говори бе, многото чат е вреден.

ами нали затова исках да го снимам да видите какво се получава но ще трябва с телефона щото блокира ли скайпе и компа се спича Публикувано изображение:(

сега не чатя толко много и не се получи за сега.

при първа възможност ще го снимам това,много гадно така през интервал от писане и ай блокаж :shake_puter::):shake_puter:

Редактирано от megaasteroid (преглед на промените)

пичове никой не ми помогна...

Мисля, че отделих време да ви отговоря тук и тук. Вероятно не съм съм бил много ясен, нека обясня с пример с една от няколкото автоматизирани екстри, които съм ползвал и имам впечатления (екстра бот, който имитира изкуствен интелект; екстра преводач от/на няколко езика; друга експериментална екстра преводач, разпознаваща реч в реално време). Значи с такава екстра е възможно да се обработват огромни пасажи текст, които физически човек иначе не може да въведе, колкото и да е бърз. Моят съвет е да си погледнете компютрите.

Редактирано от zmeYpc (преглед на промените)

да отговори ми за което ти благодаря но нищо не разбрах и не можах да го оправя товя,компа ми е нов и вс си върви само скайпе блокира и на стария ми комп ставаше същото.

снощи стана същото 3 пъти Публикувано изображение

този път видях какво пише а именно

Out of system resousces

как да се оправи да не става така Публикувано изображение

после ще дам и снимка ама сега съм на работа и от тук няма как.

да си изтегля някоя програма ли трябва или някви настройки и кой.

на някои не му ли се получава така като на мене.

и забелязах че като стане така става на маймуница там дето сам писал до снимката си.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.