Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

А нещо по въпроса ще предложиш ли? 100 - 300 снимки по 1 - 2 мегабайта примерно са да речем 400MB. За колко време ще минат през любимата ти програма с препредаване при скорост 3KB/s? Нали си знаеш че въпреки че имаме между нас директна LAN свързаност 100Mbit програмата минава през 5-6 други компютъра с ограничена скорост през интенет? А иначе го мятам на сървъра и за минута е готово. Друг въпрос е и че някой нищо не знае и си мисли че архивиране променя данни. Това не е компресия със загуби като MP3.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 247,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Никога не пропускаш да хвърлиш кал по програмата, нали?! :angry:

Защо, не е ли факт това?

Или Скайп трябва да се смята и за фаворит при файловите трансфери ???

Вие сте болни бе хора....

Скайп сам си хвърля кал, по гърба

А нещо по въпроса ще предложиш ли? 100 - 300 снимки по 1 - 2 мегабайта примерно са да речем 400MB. За колко време ще минат през любимата ти програма с препредаване при скорост 3KB/s?

Нали си знаеш че въпреки че имаме между нас директна LAN свързаност 100Mbit програмата минава през 5-6 други компютъра с ограничена скорост през интенет? А иначе го мятам на сървъра и за минута е готово.

Друг въпрос е и че някой нищо не знае и си мисли че архивиране променя данни. Това не е компресия със загуби като MP3.

Толкова-400-600 МВ,те са и с голяма резолюция неговите снимки-над 1000 пиксела,една снимка е близо 2 MB

Та си зарязвам цялата работа и само скайп-а работи-то друго и не може де

И като стане синя купчинката с изпратените файлове докато не ги приема няма мърдане-лошо ми става направо

Публикувано изображение

Поне да можеше по някакъв начин да ги пратя всичките в папката-ама не-една по една

Те така са пратени,да,ама 300 пъти да му казвам Запиши като...

Мечтата ми е скайпа да има опция Повече не питай-та да си намалиш загубата на време наполовина

Такава засега няма обаче

Просто ползвайте друга програма/метод/сайт. Защо решихте, че точно това е начина, идея си нямам Че иначе ставате зависими и... утре ще се опитате да си превключите телевизора от скайп :)

абе да ви питам, от няколко дена скайпа ми се вписва доста бавно. чакам някъде към минута... не видях из темата да е писано за това, та някой ако знае на какво се дължи...? :Р

абе да ви питам, от няколко дена скайпа ми се вписва доста бавно. чакам някъде към минута... не видях из темата да е писано за това, та някой ако знае на какво се дължи...? :Р

При мен се вписва нормално,да не е в тебе проблемът?

При мен се вписва нормално,да не е в тебе проблемът?

Да не би случайно с твоя пост да си отговорил на thedemonhunter ?

Или, трупаме постове и спам. Почвам да трия излишни постове.

При мен винаги така се вписва-2-3 минути върти ли върти

Публикувано изображение

А защо не ми излиза започни видео? Веднъж излезе и това беше. Камерата си е в ред. Използвам ubuntu ако има значение.

изчезнаха ми абонатите. какво да правя? с версия 2.0.0.73 съм

Погледнете в част 2 на темата. Под Линукс тези файлове са в подпапка Skype във вашата потребителска папка.

Здравейте ! Днес получих един проблем със Skype, който не знам как да разреша. При вписване ми дава, че Skype не е в състояние да се свърже. Когато дам на Помощ ми казва, че трябва да се свържа със системния администратор... Някой може ли да ми помогне? Искам да си вляза в Skype!!!

Здравейте ! Днес получих един проблем със Skype, който не знам как да разреша. При вписване ми дава, че Skype не е в състояние да се свърже. Когато дам на Помощ ми казва, че трябва да се свържа със системния администратор... Някой може ли да ми помогне? Искам да си вляза в Skype!!!

И аз имам същият проблем Публикувано изображение

Днес Skъpe-ът ми реши, че не е в състояние да се свърже.вчера нямах проблеми с него.не съм променяла настройките на firewall-a.разкарах го от компа,инсталирах го отново, но той ттвърдо е решил, че не е в състояние :angry: мога ли да направя нещо по въпроса ? :)

Моят си работи днес...

Но... при всяко обновяване изчезва опцията "Още задачи"... :angry:

Днес Skъpe-ът ми реши, че не е в състояние да се свърже.вчера нямах проблеми с него.не съм променяла настройките на firewall-a.разкарах го от компа,инсталирах го отново, но той ттвърдо е решил, че не е в състояние :angry: мога ли да направя нещо по въпроса ? :)

Днес пони 50 човека са ми казали че не иска да влезе. Приятели, в микроблога...

Хм.. моя Skype сега пък се оправи... От нищото! Както не искаше да се впише сега се вписа...Може би трябва малко повече упоритост

Хм.. моя Skype сега пък се оправи... От нищото! Както не искаше да се впише сега се вписа...Може би трябва малко повече упоритост

и при мен се оправи положението :angry:

Днес е имало проблеми с мрежата на Скайп и затова не сте могли да се впишете.

Повече информация:

http://heartbeat.skype.com/2008/09/skype_p...s_today_no.html

привет ;) искам да попитам за една нова функция на скайп .. да го качиш на телефона си като програма...тааа има версия за сравнително стари телефони като NOKIA 5200 да речем а за SAMSUNG U 600 няма ... изложените версии за Самсунг са от едни стари моделииии...може ли някой да ми обясни защо така са направили не е ли по-логично да сложат първо новите пфф... и дали скоро ще има за всички телефони ? мерси предварително :P

Така имам скайп и се брица направих нов апък сега и сестра ми иска и ще станат 3 позволено ли е!От отписване и нова рег!

Ужъст ?! Инсталирах си Skype Beta 4.0, и всичко мнооо хубаво ама, няма ли начин да не е на цял екран ? Предпочитам стария вид, нищо ,че всичко в новия Skype, било "по-едро и по-добро". Та има ли начин да го "смаля" ?

Така имам скайп и се брица направих нов апък сега и сестра ми иска и ще станат 3 позволено ли е!От отписване и нова рег!

Ако имаш предвид 3 акаунта - нямаш грижи. Даже има начин (обяснявано е нееднократно) да ги пуснеш едновременно :speak:

Ужъст ?! Инсталирах си Skype Beta 4.0, и всичко мнооо хубаво ама, няма ли начин да не е на цял екран ? Предпочитам стария вид, нищо ,че всичко в новия Skype, било "по-едро и по-добро". Та има ли начин да го "смаля" ?

Да, като си инсталираш стабилна версия. Иначе по самата програма не можеш да пипаш нищо

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.