Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Пиши на кирилица, първо. Второ - кой и кога те зариби, че Скайпа е толкова таен? Че брат ти, а и който ти се докопа до паролата, може и директно да получава какво си говориш ти с който и да е! Перфектното приложение за MiM (man in the middle....или е по правилно men in the middle :wors:)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

а защо тогава аз не мога да чета неговата,въобще не ми дава че той има хронология?

Здравейте, имам проблем със скайп. Започна да ми се рестартира компютъра. Вчера преинсталирах уиндоуса като си мислих , че ще се реши проблема, но рестартирането продължава. Преди малко разбрах че като изляза инкогнито и рестартирам - после по-дълго време нямам проблем , но изляза ли на линия - някакво онлайн състояние и веднага почва да рестартира компа. Ако може някой да ми помогне да реша проблема ще съм ви много благодарна Публикувано изображение

Редактирано от mila_jj (преглед на промените)

Здравейте, имам проблем със скайп. Започна да ми се рестартира компютъра. Вчера преинсталирах уиндоуса като си мислих , че ще се реши проблема, но рестартирането продължава. Преди малко разбрах че като изляза инкогнито и рестартирам - после по-дълго време нямам проблем , но изляза ли на линия - някакво онлайн състояние и веднага почва да рестартира компа. Ако може някой да ми помогне да реша проблема ще съм ви много благодарна Публикувано изображение

Ми сложи си друг Скайп, в смисъл по-стара версия от преди 2 години например.

И уиндоуза как точно си го преинсталирала, форматира ли първо дяла Ц ?

да форматирах го , ами проблема се появи като си инсталирах новата версия 4.0 , после пробвах да сложа пак старата , но и с нея рестартира

Ми сложи си друг Скайп, в смисъл по-стара версия от преди 2 години например.

И уиндоуза как точно си го преинсталирала, форматира ли първо дяла Ц ?

Как да си скрия абонатите така че никой да не може да вижда колко са на брой ?

Как да си скрия абонатите така че никой да не може да вижда колко са на брой ?

Лични данни-> Редактирай личния профил и отмяташ ...Показвай броя на абонатите -> Обнови

и си готов :)

Има един въпрос-кой беше файла който трябваше да се изтрие за да премахна екстрите на скайпа и да спра този процес в Таск Менаджера който е свързан с тези екстри.И тъй тъй не ги ползвам,поне да ги махна.

Редактирано от _sweet_ (преглед на промените)

SkypeM.exe, ако не се лъжа. Виж го в Таск Мениджъра де :wors:

Имам следния въпрос -Ако някой ми знае паролата и влиза в моя скайп когато и аз съм на линия има ли някакъв начин да се разбере това или някаква възможност да се блокира.

Имам следния въпрос -Ако някой ми знае паролата и влиза в моя скайп когато и аз съм на линия има ли някакъв начин да се разбере това или някаква възможност да се блокира.

Има начин, стига да попиташ и веднага ти го казваме. Ах горкия някой, ми той после как ще те шпионира???

Смени си паролата на Скайпа и преди това и на и-мейла който си дала в профила към Скайпан.

как се трият другите имена при вписването в скайпа(имам предвид когато мн хора са ползвали скайпа от един комп и когато започнеш да се вписваш излизат всички)благодаря предварително :magnifier:

как се трият другите имена при вписването в скайпа(имам предвид когато мн хора са ползвали скайпа от един комп и когато започнеш да се вписваш излизат всички)благодаря предварително :offtopic_s:

И аз това питам , но май никой не знае Публикувано изображение

Ето как да изтриете скайп името си от менюто на skype.

1.Отворете File Manager-а на windows( това ще рече да отворите някоя папка) и в адреса да напишете %AppData%\Skype\ ( също може и да влезнете ръчно в C:\Documents and Settings, след това в папката на юзера с който сте влезнали в уиндоус, влизате в папка Application Data\Skype )

2. Вече влезнахте в папката в която се съхраняват системните файлове на skype. Там трябва да видите папка с вашето скайп име. Ако вашето скайп име е Ubavec, трябва да има и папка със същото име Ubavec.

3. Изтрийте папката и сте готови. Изтрийте само папката с вашето скайп име, другите не ги пипайте, за да не се наложи преинсталация на Skype. :)

Редактирано от di0507 (преглед на промените)

Изтеглих си новата версия на Скайп 4.0.Не съм доволна от него.Интерфейса е прекаено различен,неудобен и трудно се свиква Искам си старата версия,но не ще да се конектва,натисна ли го го дава на Нот Респонд Как да я върна 3.8

Искам си старата версия,но не ще да се конектва,натисна ли го го дава на Нот Респонд

Как да я върна 3.8

Ми махни 4 и сложи 3, не знаеш ли как се маха скайп?

И кво е това:

"...,натисна ли го го дава на Нот Респонд" ?

Никой не е длъжен да се сеща нещо си там на чужди езици.

Махнах 4.0 и инсталирах 3.8,програмата забива и изписва (NOT RESPONDING) Uninstall-нах го,пак не ще да работи 3.8,а казват,4е някои са си върнали старата версия

Махнах 4.0 и инсталирах 3.8,програмата забива и изписва (NOT RESPONDING)

Uninstall-нах го,пак не ще да работи 3.8,а казват,4е някои са си върнали старата версия

Skype 3.8.0.188 Изтегли си от тук версията, която искаш и си готова... :rolleyes:

Ха на бас, на годишната ти заплата, че го пише най-малкото 120 пъти само в тази тема?

Я напиши в търсенето "изтриване потребител".

Ама ха, все космоса ви е крив.

Форума е доброволно средище и НЕ РАБОТИ само за вас.

Махнах 4.0 и инсталирах 3.8,програмата забива и изписва (NOT RESPONDING)

Uninstall-нах го,пак не ще да работи 3.8,а казват,4е някои са си върнали старата версия

Ааааа, загрях - ми свали си от горния линк там има и по-стари версии, например 1.4 и пробвай да видиш дали ще тръгне да работи. Ако стане след нейното премахване можеш да сложиш по-скорошна и трябва и тя да тръгне.

Не няма начин. Сега ли разбрахте готината Скайп-ан програма ? Не можете да знаете къде и кой ви чете, по света.

"Нормално" ли е да не ми работи менюто от снимката? Като кликна на стрелката, си излиза, но не реагира по никакъв начин на мишката. Иначе групите си работят както трябва, в ред си е менюто Contacts > Contact Categories.

Не няма начин. Сега ли разбрахте готината Скайп-ан програма ? Не можете да знаете къде и кой ви чете, по света.

И какво ако някой ме чете ...ако ще и зелените човечета от марс да четат , мен лично слабо ме интересува .. Но теб дали не те гони нещо параноя ;)

Колкото до това на кой му е крив космоса ще си замълча - нещо не си в час!

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Мисля че си за тази:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=45029 ;)

[/quote

скайпа ми се зарежда със включването на комп.въпреки че сме дали опция да не го прави.

може ли да се направи нещо по въпроса?

:huh:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.