Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3

Featured Replies

Здравейте! Искам да попитам как мога да изтрия имената, които са влизали през моя скайп? Благодаря предварително! :P

Знае ли някой? Публикувано изображение

Влизаш в C:\Documents and Settings\user\Application Data\Skype и там има папки с имената на акаунтите с които е влизано в скайп и като изтриеш папка с име на скайп акаунт,то няма да се показва повече в полето за въвеждане на скайп име.

Редактирано от tNDrRr (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 248,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, при провеждане на разговор в скайп, не чувам нищо, предполагам, че е проблем с говорителя, ако някой знае нещо по въпроса нека пише. Благодаря предварително!

Vista? Или забрави да промениш user с твоят потребител (който се логваш в Уиндоус) :rolleyes: Тогава: %appdata%\Skype и там ще намериш папките

Здравейте, при провеждане на разговор в скайп, не чувам нищо, предполагам, че е проблем с говорителя, ако някой знае нещо по въпроса нека пише. Благодаря предварително!

Ааааа, знаеме ние знаеме много неща по въпроса.

Ама кажи първо като провеждаш разговор с друга прогарама чуваш ли нормално?

Моля, ама чети - само 2 (!! ДВА) поста преди твоя го казах същото

здравейте,имам проблем със скайп когато говоря ме чуват от др страна,а аз не ги чувам,но когато полочавам съобщения се чуват звуците също така чувам и когато дава сигнал.Взех си др микрофон проверих си настройките преинсталирах и скайп,но без успех също така като си включа камерата ми изписва че скайп не може да я зареди,защото се използвала другаде,а не се използва,ако някои може да помогне ще съм му благодарен :huh:

Имам въпроси ...

Вече разбрах,че не мога сама да изтрия скайп акаунта .. Евентуално профила може да се деактивира сам ако не се влиза 10 дни .. поне така прочетох в 2 част.....

Проблема ми е,че някой ми е разбрал паролата и влиза в скайпа ми .. и няма да може да се деактивира регистацията тъй като онзи нахалник постоянно влиза !

Смених паролата , даже няколко пъти , ама той пак я разкрива ... искам този скайп акаунт да се премахне (тъй като вреди и на абонатите ми защото им разпраща файлове с вируси), но не знам как ....

МОЛЯ ВИ , ПОМОГНЕТЕ !!! Публикувано изображение

Имам въпроси ...

Вече разбрах,че не мога сама да изтрия скайп акаунта .. Евентуално профила може да се деактивира сам ако не се влиза 10 дни .. поне така прочетох в 2 част.....

Проблема ми е,че някой ми е разбрал паролата и влиза в скайпа ми .. и няма да може да се деактивира регистацията тъй като онзи нахалник постоянно влиза !

Смених паролата , даже няколко пъти , ама той пак я разкрива ... искам този скайп акаунт да се премахне (тъй като вреди и на абонатите ми защото им разпраща файлове с вируси), но не знам как ....

МОЛЯ ВИ , ПОМОГНЕТЕ !!! Публикувано изображение

Това за 1ви път го чувам,ч ако не влизаш 10 дни в него и ти се трие..ква е тази глупост?

Аз имах на времето един скайп и исках да го изтрия,просто влезнах в официалния сайт и им писах причината поради която не искам да използвам акаунта си.А това,че някой ти влиза,как така ти разбива паролата,просто няма как,освен ако не ти знае e-mail-a с който си се регнал/а.Смени паролата на някоя трудна,и си смени паролата на е-mail-a!

Това за 1ви път го чувам,ч ако не влизаш 10 дни в него и ти се трие..ква е тази глупост?

Аз имах на времето един скайп и исках да го изтрия,просто влезнах в официалния сайт и им писах причината поради която не искам да използвам акаунта си.А това,че някой ти влиза,как така ти разбива паролата,просто няма как,освен ако не ти знае e-mail-a с който си се регнал/а.Смени паролата на някоя трудна,и си смени паролата на е-mail-a!

Това за десетте дни го прочетох в останалите две части...

А това за смяната на паролите-смених ги - и на мейла и на скайпа ..... пак ги разби , не знам как ...

И да те питам ... след като им писа - имаше ли резултат и какво стана с акаунта ти?....

А това за смяната на паролите-смених ги - и на мейла и на скайпа ..... пак ги разби , не знам как ...

Иди ги смени паролите от друг компютър до който твоя човек няма как да е имал никога достъп.

А ако искаш да не ти чете всичката кореспонденция т.е. абсолютно всичко което пишеш от тоя компютър преинсталирай си съвсем сама уиндоуза и сложи после парола да трябва да я пишеш за да отвориш сесия от началото. Ще ти трябват две пароли, една за администратор и една за обикновен потребител. После не влизаш като администратор почти никога, ползваш обикновения потребител който няма право да ти инсталира вредни програми като keyloggers например. Така до като си отишла да изпиеш едно кафе в кухнята никой зъл дух няма да може да ти инсталира "тихомълком" нищо на компютъра.

После предполагам че човека ще се опита да ти скапе нещо по компютъра за да ти предложи усложливо да ти го поправи за да може да има достъп като администратор. Така ще разбереш кой е тоя хубавец и шока може да е много неприятен, щото може да е някой на когото си имала доверие до сега.

А па ако нищо нищо не разбра от горното, най-лесно е да не ползваш скайпа и готово.

Искам да попитам след като съм премахнал съобщение в скайп мога ли да го въстановя ;)

Айде пак аз с още едно, може би ламерско, питане. :] Преди време си бях с един скайп който си ми вършеше работа, но след ъпдейт мина на тая версия, дето можеш да си слагаш видео в настроението и т.н. Кофти, че ми изчезна режима SkypeMe. =/ Интересното е обаче това, че скоро се беше появил и си мислех, че пак се е сложил някакъв ъпдейт, но сега като си влизам в скайпа и като погледнах видях, че пак го няма... О.о Някакви идеи на какво може да се дължи това? :)

Айде пак аз с още едно, може би ламерско, питане. :] Преди време си бях с един скайп който си ми вършеше работа, но след ъпдейт мина на тая версия, дето можеш да си слагаш видео в настроението и т.н. Кофти, че ми изчезна режима SkypeMe. =/ Интересното е обаче това, че скоро се беше появил и си мислех, че пак се е сложил някакъв ъпдейт, но сега като си влизам в скайпа и като погледнах видях, че пак го няма... О.о Някакви идеи на какво може да се дължи това? :offtopic_s:

за да имаш skypeMe режим трябва в профила ти да пише че си над 16 год това е някаква защита за деца така че направи че си родeн 1990 год и ще ти се появи

към моя въпрос:

Здравейте всички,ще си преинсталирам windows-са и както всички знаем файловете ми на скайп ще изчезнат вече качих на диск хронологията,но след преинсталациата отново ще трябва да си инсталирам скайпа,но не искам той да е най най-новия,защото съм го виждал и не ми харесва,та искам да си истана с сегашния си скайп 3.6.Въпросът ми е как да запаза инсталационите файлове,за да мога после пак да си инсталирам skype версия 3.6?Благодаря предварително!

Редактирано от IzKuFeLiQqQqQ (преглед на промените)

Въпроса ти трябва да е - как да си запазя историята/хронологията. Ползвай търсачката, обсъждано е над 1000 пъти

Въпроса ти трябва да е - как да си запазя историята/хронологията.

Ползвай търсачката, обсъждано е над 1000 пъти

не не ми е това въпроса искам да си остана с същата версия на скайп 3.6 не я искам най новата версия искам да разбера как да си запазя файлове на тая версия,за хронологията съм го направил отдавна

Е аз тогава не те разбирам...какво да запазиш? Изтегли си 3.6 и инсталирай 3.6, като не искаш 4 ?

Е аз тогава не те разбирам...какво да запазиш? Изтегли си 3.6 и инсталирай 3.6, като не искаш 4 ?

не я намирах за теглене и викам да пробвам с запазване на файлове,но ся един ми прати линк и вече се оправих.Все пак благодаря за помоща :offtopic_s: !

да попитам после като си инстал скайп и като ми даде да си регвам нов акаунт става ли някак си да се логна не да регвам наново

ми не се рег лог си акаунта без да се рег нали имаш акаунт преди да се рег направо се лог ама требе да се инстал преди туй че без да се инстал нЕма как да се лог

ми не се рег лог си акаунта без да се рег нали имаш акаунт преди да се рег направо се лог ама требе да се инстал преди туй че без да се инстал нЕма как да се лог

Абе ти грамотен ли си бе ? Публикувано изображение

На въпросите:

Тука на темата съм давал най-малко два пъти линк към сайт със старите версии на Скайпан.

Направи си image of C: и после като яко ти се оплеска пак Скайпан само за 15 минути се връщаш към чисто нова инсталация на Уиндоуза без никакви тъпи програми по него.

Аз съм грамотен, но трябва да се говорят и чужди езици, да се разбираме :yanim:

Здравейте.Днес пробвах да си пусна статус-инкогнито на скайпа,но продължавам все така да съм видим за другите,мисля че съм по-точно отсъстващ.Някой да се е "сблъсквал" с подобен проблем?Благодаря!

Здравейте отново. (:

Днеска за втори път виждам как някой си е сложил линк в скайпа, но не за интернет станица или пък да си е добавил видео, ами линк към новия си профил на скайпа? ;) Преди пък имаше един дето беше сложил линк за един от тия сайтове с горите, дето като кликаме и им даваме точки, но ми пишеше, че е за импулс. Нещо от сорта на това http://www.impulse.bg/user/koteto0o0. Стана ми интересно какъв е чалъма. :]

ааа един въпрос от мен моля ако някой знае за казва :lol6: та може ли да направиш така че дадени абонати или групи да те виждат като си онлайн а други не

Защо когато си сложа по-голяма картинка за фон, тя автоматично се преоразмерява до 500 пиксела в едната посока и пропорционално по другата? Има ли начин да забраня тази "опция"? Мерси предварително.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.