Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталиране на Windows XP (merged)

Featured Replies

....

и друго нещо ми направи впечатление - освен C:\ и D:\ имам и 8mb Unpartitioned Space. това нормално ли е?

Нормални са тези 8 МБ. Изтегли си друго копие, вероятно в твоята конфигураци има по-различен хардуер, който липсва в орязаните/модифицирани версии на Етхо.

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 211,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

наред си е копието, сега видях и друга подобна тема във форума, за същия проблем

там имаше този линк: http://support.microsoft.com/kb/311755

само че regedit.exe не се отваря и следващата стъпка според онези напътствия е да го просна на Д:/ и ще стане голям хаос... :(

....а замислял ли си се, че можеби СД-то с WinXP-то ти е кофти? Защо не пробваш да запишеш един WinXP, на нов диск с бавна скорост и пак да пробваш?

Успех!

две различни цд-та опитах, с две различни версии на уиндоуса...

лошото е че и на Д: не се отвори тоя регедит.ехе файл и не знам кво да правя sad.gif

Редактирано от bobi83 (преглед на промените)

две различни цд-та опитах, с две различни версии на уиндоуса...

лошото е че и на Д: не се отвори тоя регедит.ехе файл и не снам кво да правя sad.gif

Ако имаш под ръка друго CD-ROM устройсто пробвай с него. Съобщението което ти дава всеки път еднакво ли е или различно, в смисъл, всеки път на един и същ файл ли засича или е различен?

нямам друго устройство, за лаптоп става въпрос. а съобщението си е всеки път едно и също

в разни форуми пише че това се среща често заради някакво несъвпадение на сд-рома и харддиска и нз си кво

във съпорта на официалния сайт ма мсофт пише че трябва да се въведе regedit.exe във конзолата

ама дали на нов ред, или след C:\WINDOWS\system32>

как мога да пиша на нов ред?

нямам друго устройство, за лаптоп става въпрос. а съобщението си е всеки път едно и също

в разни форуми пише че това се среща често заради някакво несъвпадение на сд-рома и харддиска и нз си кво

във съпорта на официалния сайт ма мсофт пише че трябва да се въведе regedit.exe във конзолата

ама дали на нов ред, или след C:\WINDOWS\system32>

как мога да пиша на нов ред?

Случайно да си поставял друга памет на лаптопа.

мисля че не, в смисъл той е служебен и отскоро го имам ама не вярвам някой да се е занимавал

не ми остава нищо друго освен да пробвам със трето копие. тоя път няма да е на ЕТН0

цял ден инсталирам :doh:

мисля че не, в смисъл той е служебен и отскоро го имам ама не вярвам някой да се е занимавал

не ми остава нищо друго освен да пробвам със трето копие. тоя път няма да е на ЕТН0

цял ден инсталирам :doh:

Може би няма връзка,но ще споделя случай от преди една седмица. Мой колега си беше купил преди 4год от USA марков лаптоп,но само с 256мегаб. памет. Намерил в интернета и си поръчал 2*512 .и ги сменил. работи така 1 година и се наложи преинсталиране на WIN-a.

С какво ли не копие на XP го инсталирах е не и не. Грешката беше от вида на /File \i386\system32\ntoskrnl.exe could not be loaded the error code is 14 не помня точно.

Махнах двете памети 512 и сложих оригиналната 256. И инсталациата премина без проблем. След това поставих двете 512 и лаптопа си работеше. След ден ми се оплака ,че е показал син екран. Казах му да сложи оригиналната памет и всичко стана О.К.

Та така,дано при теб е друг случай,че не знам как,ще се оправиш.

един съвет като изтеглиш копието пускай една хаш проверка и проверка с антивирусната :)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Вчера си преинсталирах Windows-а и ми се появи следния проблем: При повечето програми, когато ги пусна да се инсталират ми се появява ето това съобщение

ofj08314.jpg

Само да спомена, че предишния ми Windows се намираше в С:/ а сегашния е в D:/

Надявам се някой да ми помогне, бих била много благодарна

Здравейте!Много съм го закъсал.Купих си нов компютър,разделих харда и инсталирах Уиндоуса,но очевидно съм направил грешка,защото Уиндоуса не ми е в Ц,а в другият диск,който незнайно защо е именуван Е вместо Д.Как да го оправя?Като тръгна да преинстарирам Уиндоуса не пише нищо за форматиране на харда.Тръгвам да преинсталирам,но не ме пита и не мога да се оправя.Ще съм адски благодарен на всеки,който може да помогне как да отстраня по горе споменатите проблеми/вторият диск да е Д,а не Е и да е инсталиран Уиндоуса в Ц..Само с форматиране и преинсталиране ще да стане,но как да го форматирам като не ме пита?И последно..Мишката ми прави проблем.Включена е в USB, и ми изписва,че в PS2 няма намерена мишка.Слагам преходника и включвам в PS2 и пак не става.Иначе после мишката работи,но не както трябва.Като влача прозорец или минимизирам виждам това което правя като на кадри.Се едно някакъв лаг.Как да оправя мишока и другите работи?Прави ми рефреш все едно на страницата в браузера,все едно съм дал рефреш.Помогнете плс!

Редактирано от Maksimus (преглед на промените)

Ти си му ги задал тези настройки! На колко раздели харда?

Ти сам си му дал да се инсталирав Е!

За да ти тръгне мишката - Имаш ли драйвъри за USB?

Виждаш на кадри заради драйвърите на Видео картата!

Като тръгнеш да преинсталираш:

1. Стандартни настрйки на BIOS

2. Внимателно гледай къде слагаш Windows

3. Намери някой компетентен да го направи!!!

Само това като видя, и мога да те посъветвам да си преинсталираш още веднъж системата, но този път както трябва.

Здравейте! Вчера си преинсталирах Windows-а и ми се появи следния проблем: При повечето програми, когато ги пусна да се инсталират ми се появява ето това съобщение

ofj08314.jpg

По добре помоли някой да го направи!

П.П. успамих форума от отговори

Аз имах подобен проблем. Оказа се, че при инсталирането не съм натиснал точните бутони. Преинсталирах за втори път и всичко беше наред.

Ти си му ги задал тези настройки! На колко раздели харда?

Ти сам си му дал да се инсталирав Е!

За да ти тръгне мишката - Имаш ли драйвъри за USB?

Виждаш на кадри заради драйвърите на Видео картата!

Като тръгнеш да преинсталираш:

1. Стандартни настрйки на BIOS

2. Внимателно гледай къде слагаш Windows

3. Намери някой компетентен да го направи!!!

Windows-a е някак си автоматизиран в смисъл,че не ме пита къде да го инсталирам,нито за форматирането.Знам,че сам съм го направил,но ми беше за пръв път да форматирам и съм го инсталирал на другия диск.Два са-Ц и Е.Защо втория не е Д?Това аз не съм му задавал.За видео-то ще се оправя мисля.А мишока-има драйвер за него,ако го намеря да го инсталирам ще се оправи ли?Трябва ми Уиндоус,който да трие миналия инсталиран където не искам,да ме пита къде да инсталира новия и за форматирането също.От диска,от който инсталирам тези неща липсват.Прави само почти всичко.

Моят подобен проблем го реших така:

Първо изтрих дяловете след това създадох новите и чак тогава форматирах NTFS.

Прави ми номера с картината,въпреки,че съм инсталирал драйвера.Но в дивайс мениджър не ми го е разпознало,защото имам удивителна при устройството.Дали драйвера не е наред?Откъде мога да си сваля?Видеокартата е GF 8800GT 512mb,DDR3,Inno.С преходник за PS2 значи няма да реша проблема за мишката?

Пробвах с друга мишка и си работеше.Заради USB-то е значи.Старата ми е PS2 и си работеше.Дайте линк откъдето да си сваля Уиндоус XP SP2 където да ме пита за форматиране,изтриване на Уиндоуса и къде да го инсталирам,че от диска,от който го преинсталирах тези неща ги нямаше!А в замунда ме изхвърля,като дам на торенти ми пише Macromedia Flash 6 is too slow ли нещо подобно.Дайте линк за XP,което пита всичко,за да го задам както трябва и дано стане.

Благодаря на всички отзовали се, но проблема ми продължава с пълна пара. От последния път, когато пуснах тази теми си преинсталирах 3 пъти Windows-а, веднъж дори сложих Vista и ми изписа същото! Сега си инсталирах ХР в точния дял, но проблемът ми не се оправя дори след толкова преинсталации. Знае ли някой каква може да е причината?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.