Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко пари ни трябват, за да живеем?!

Featured Replies

Не , 3 години за да чуя предложението ти за повечко заплата :rolleyes: , бирата може и по-рано да е :hush:

След три години, 1500 лева ще взема всеки общ работник у нас ;)

Между другото, колко ще паднат жилищата?

Тук наемите са скочили 34 процента от началото на годината, което е най-доброто постижение за страната ;)

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• Отговори 132
  • Прегледи 16,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен на месец ми трябват 1000 лева за да оцелея...От там нагоре ще мога да си купя и нещо странично...Горе-долу на мен ми трябват около 3000 лева месечно за да живея що-годе нормално.Ама съм нагла..

След три години, 1500 лева ще взема всеки общ работник у нас ;)

Дано, дано дано .... :hush:... тогава ние ще вземаме повече :rolleyes:

Той и брат ми сега взема доста повечко от мен, но бачка частно ......

Този негатив с един клик го правя позитив. С втори клик го мащабирам и с още няколко чистя шумя. Ако това е идея - ясно, но иначе може спокойно да се пикираш. Имаш бг знаме и ми стана ясно, защо си с противогаз.

Двойка водели повече от 20 години семеен брак и мъжът престанал да се интересува от половинката си. Тя постоянно се контела за малко внимание, но ефект - никакъв. Един ден съпругата надянала противогаз и застанала пред мъжа си.

- Е как изглеждам? Харесвам ли ти?

Мъжът се вгледал. Опулил и промълвил.

- Ти какво? Пак ли си си изтънявала веждите?

Този негатив с един клик го правя позитив. С втори клик го мащабирам и с още няколко чистя шумя. Ако това е идея - ясно, но иначе може спокойно да се пикираш. Имаш бг знаме и ми стана ясно, защо си с противогаз.

Двойка водели повече от 20 години семеен брак и мъжът престанал да се интересува от половинката си. Тя постоянно се контела за малко внимание, но ефект - никакъв. Един ден съпругата надянала противогаз и застанала пред мъжа си.

:rolleyes:

Може, затова съм го сложил негатива :hush: за да ти е интерсно, на теб и другите........ и да видя кога ти ще смъкнеш своя бозав противогаз ....а и другите също ... май никога, по рождение ви е.....яд ли те е ха ха ха

А знаменцето, то е символ ако не знаеш........очаквах го , предвид посещенията в моя профил ...... cool.gif

Редактирано от Turan (преглед на промените)

:rolleyes:

Кошмар! :rolleyes:

Абе Генчо, намеквам ти за аватара. Какво ти става?

Едно време в школата в Плевен старшината ми гепи химическото наметало. То танкист с противогаз и наметало е жив инвейдър. Старшината бе коцкар и гонеше курнелиите по Плевен. На кой е шитнал наметалото - не знам - но извикаха баща ми да го плаща. Цели 120лв тошови пари. Отказахме да ги платим. На мен наметало не ми трябва, нито пък баща ми бе някакъв крупен агромелиоратор и да се бори с колорадски бръмбари по химически начин.

Сега срещу мен живее точно един от твоята семка. Като разбра, че съм българин и се направи на луд. От 8 години живее нелегално и за камуфлаж си слага кепа на главата. От бургаските села е и да го наречем Хасанчо. Малко заваля българския и работи с руски блядове. Работи като асансьорен техник и получава прилична заплата. Разказа ми, че има семейство-жена и дете, но всичко е почти загубено, защото от 8 години не ги е виждал. Тя тази негова жена паяжина няма да продава и е ясно. По-едно време го гледам някаква 50 годишна да го простира. След месец някаква друга такава по-къдрава и по-стегната. Обаче наскоро ми сви мъжките мераци. Сега живее с филипинка (май не една) и често я виждам да простира по бикини. Уредил се нашия - няма на магия да кара. Имал си мини казан и си печел ракия от ябълки и банани. Преди месец ми подари половинка и вечер си пуках по 50 гр за сърце. Бива я ракийката.

Абе Генчо, намеквам ти за аватара. Какво ти става?

Едно време в школата в Плевен старшината ми гепи химическото наметало. То танкист с противогаз и наметало е жив инвейдър. Старшината бе коцкар и гонеше курнелиите по Плевен. На кой е шитнал наметалото - не знам - но извикаха баща ми да го плаща. Цели 120лв тошови пари. Отказахме да ги платим. На мен наметало не ми трябва, нито пък баща ми бе някакъв крупен агромелиоратор и да се бори с колорадски бръмбари по химически начин.

Сега срещу мен живее точно един от твоята семка. Като разбра, че съм българин и се направи на луд. От 8 години живее нелегално и за камуфлаж си слага кепа на главата. От бургаските села е и да го наречем Хасанчо. Малко заваля българския и работи с руски блядове. Работи като асансьорен техник и получава прилична заплата. Разказа ми, че има семейство-жена и дете, но всичко е почти загубено, защото от 8 години не ги е виждал. Тя тази негова жена паяжина няма да продава и е ясно. По-едно време го гледам някаква 50 годишна да го простира. След месец някаква друга такава по-къдрава и по-стегната. Обаче наскоро ми сви мъжките мераци. Сега живее с филипинка (май не една) и често я виждам да простира по бикини. Уредил се нашия - няма на магия да кара. Имал си мини казан и си печел ракия от ябълки и банани. Преди месец ми подари половинка и вечер си пуках по 50 гр за сърце. Бива я ракийката.

Че аз за какво говоря.... явно не ме разбираш... :speak:

А щом ракийката ти е харесла, значи си ОК.... целувай ръка на Хасан ... може да те уреди и с филипинките ако го помолиш .... само на нет и чат не се кара ... cool.gif

П.С А за Плевен, докато бях там годинка, жените наистина ги бива ............но ловчанлийки ги слагат на малкия си пръст :)

Вместо да си задаваш тоя въпрос, радвай се, че имаш любовник biggrin.gif

Да не пропуснеш да си изпиеш и днешната доза от хранителни добавки.Нещо си се понапрегнал..поблъскай малко ще ти олекне.Ако не друго,ще се почувстваш мъж.За някои и това е нещо..

Интересно. Отвориш ли някой от нашите жълти всекидневници, ще прочетеш същото мненние. Наистина хората сме овце.

Не знам.Това не са нещата,които чета.Те радват дребните душици.

Аз вече се сетих кои са два от никовете на онзи...Види ли, че някой е повече от него-скача и хвърля кал на всеослушание...Типично по измекярски, пардон, шуменски :speak: Работи на договор с държавата, и това е постижение...Хахаха, само най-големите Losers работят на договор за такива пари, нали и на мен ми предложиха работа като главен експерт-не мога да сваря да им откажа...По темата-на бат Билдер и 20 000 заплата нема му стигнат-току-виж, поискал си онзи рядък Форд от 1972, като за ценител :) Държавна работа не става, според мен.Върхът, който са ми предлагали, е 1400 лв, и като сметнеш данъците, тогава оставаха 950, а не питайте какви изисквания имаха...

Аз вече се сетих кои са два от никовете на онзи...Види ли, че някой е повече от него-скача и хвърля кал на всеослушание...Типично по измекярски, пардон, шуменски :) Работи на договор с държавата, и това е постижение...Хахаха, само най-големите Losers работят на договор за такива пари, нали и на мен ми предложиха работа като главен експерт-не мога да сваря да им откажа...По темата-на бат Билдер и 20 000 заплата нема му стигнат-току-виж, поискал си онзи рядък Форд от 1972, като за ценител :yanim: Държавна работа не става, според мен.Върхът, който са ми предлагали, е 1400 лв, и като сметнеш данъците, тогава оставаха 950, а не питайте какви изисквания имаха...

Ами ще си бачкаш сега за 500-те лева тогава ( след данъците ) :ph34r: .

И недей да ни хвърляш прах в очите че те били молили, видели са хората колко голям " разбирач" си, и са ти били шута :hush:

По-скоро ти ще им се молиш да те вземат за такава заплата дребнавецо......и пак няма да вземат такъв като теб ... ;):speak:

Та както казах, мечтиии... гладната кокошка просо сънува,тоест варненския измекяр ........

П.С Абе нали щеше да правиш тема за да си ги мерим а ;) защо спамиш тука ....

Дали наистина са ми били шута, след 7 години? Как пък чак сега се усетиха angry.gif 800 лв имам предвид чисти.400-от второ място, 1000 лв-от трето място, и пак идва, както преди.Не съм тъпичък, да бачкам за държавата за 900 лв...И, по отношение колко разбирам, има предостатъчно хора от Калдата, които са наясно кой колко разбира, да не говорим, че съм и световен шампион.Ти кой си, че не разбрах?Някаъв жалък самозванец, който направил великата хакерщина да регистрира друг nick, и по този начин "го е сложил" на модераторите и екипа :headphones::yanim:

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Да не пропуснеш да си изпиеш и днешната доза от хранителни добавки.Нещо си се понапрегнал..поблъскай малко ще ти олекне.Ако не друго,ще се почувстваш мъж.За някои и това е нещо..

Не знам.Това не са нещата,които чета.Те радват дребните душици.

А, да, няма да забравя за добавките :P Извинявай за жълтата преса. Явно наистина е станала жълта, щом радва вече само дребните душици. Жалко, че от миналия век, не съм чел жълт вестник cool.gif

ПП: Благодаря за разяснението. Май никога нямаше да разбера какво е жълта преса, ако не бях получил отговор от първа инстанция.

Аз вече се сетих кои са два от никовете на онзи...Види ли, че някой е повече от него-скача и хвърля кал на всеослушание...Типично по измекярски, пардон, шуменски :) Работи на договор с държавата, и това е постижение...Хахаха, само най-големите Losers работят на договор за такива пари, нали и на мен ми предложиха работа като главен експерт-не мога да сваря да им откажа...По темата-на бат Билдер и 20 000 заплата нема му стигнат-току-виж, поискал си онзи рядък Форд от 1972, като за ценител :P Държавна работа не става, според мен.Върхът, който са ми предлагали, е 1400 лв, и като сметнеш данъците, тогава оставаха 950, а не питайте какви изисквания имаха...

Що пък точно модел 1972? Тогава има вероятност да съм бил на 0 годинки :P То ясно, че 20 000 заплата няма да стигнат никому. Човешката лакомия е безгранична. Моята засега стига до безкрайност. Тоест, колкото повече, толкова повече. Искам да лапна целия свят, та ако ще устата ми да стане по-голяма и от жабешка.

Мисля, че темата е изчерпана. Ясно е, че и 10 нули няма да стигнат на никого.

• Автор

Темата е: "Колко пари ни трябват, за да живеем?!"-в смисъл оцеляване,а не харчове за кеф !

Темата е: "Колко пари ни трябват, за да живеем?!"-в смисъл оцеляване,а не харчове за кеф !

На някой със 10 млн. заеми са му необходими доста парички, за да живее ( и оцелее) :PPPPPPPP

Билдер-цък Наистина се изчерпа темата...нека обобщим-не би трябвало да има заплата под 1 клв, а за онези със семества и заеми-2500 лв.
Билдер-цък Наистина се изчерпа темата...нека обобщим-не би трябвало да има заплата под 1 клв, а за онези със семества и заеми-2500 лв.
Нацели ми болното място приятел <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_wink.gif' alt=';)'> Имам едно жребче на десктопа. Цък
Тааа, какво предлагаш? :P

Жребче има, ама да не дойдат конските сили прекалено много, то, и издръжливост трябва :P

Жребче има, ама да не дойдат конските сили прекалено много, то, и издръжливост трябва :P

Споко, мощността е достатъчна, ти не си ни нужен :P

Няма, няма спокойно! :PАз съм млада... laugh.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.