Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Rising Antivirus/IS

Featured Replies

Аре, брадчет, пробвай на виртуалката отново.. Аз не съм я слагал още VMware, нов ми е 7. Засега Shadow Defender го опазва от набезите ми, но реално наистина не разбрах, дали след рестарт щеше да е заключен уиндоуса. Ще черпя...Публикувано изображение

П.П. Аз уж щях да ползвам по-базова и необвързваща до голяма степен защита с ограничне акаунт, а то какво стана- пак почнах да вдигам настройки да правя тестове... Оправия няма... Публикувано изображение

• Отговори 543
  • Прегледи 62,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аре, брадчет, пробвай на виртуалката отново.. Аз не съм я слагал още VMware, нов ми е 7. Засега Shadow Defender го опазва от набезите ми, но реално наистина не разбрах, дали след рестарт щеше да е заключен уиндоуса. Ще черпя...Публикувано изображение

П.П. Аз уж щях да ползвам по-базова и необвързваща до голяма степен защита с ограничне акаунт, а то какво стана- пак почнах да вдигам настройки да правя тестове... Оправия няма... Публикувано изображение

Стартирах само два от файловете при спрян File Monitor и в двата случая заключи декстопа,но след ресет няма и помен. След това пробвах да видя без тия правила с настройки на МАКС как ще се справи с блокерите. Махнах правилата и стартирах само единият файл. Заключи системата но след ресет всичко е тип-топ. Чудесен китаец :clap:

Клипа го давам в темата за тестовете - http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=165378&view=findpost&p=1997822

Благодари на Мохикан от мене. ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Браво, благодаря....Значи файда от тея правила Winlock няма, така ли....

В случая не. Но знае ли се? Сега си мисля,че не е зле да се пробва с тях но останалите настройки да са по-подразбиране.

Да видим как ще е.

Rising изгоря ! Не можа да спре GPCode !

Лошо, добър е, но не е перфектен... както всички останали, и безплатни и платени.....все някъде ще се пропукат... С какви настройки беше лъвчето...

Лошо, добър е, но не е перфектен... както всички останали, и безплатни и платени.....все някъде ще се пропукат... С какви настройки беше лъвчето...

Клипчето http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=165378&view=findpost&p=1997931

Да, мерси видях го вече. Имат подръжка за ползващите безплатната версия на програмата. Писах им, и им дадох линк към клипа.

Да, мерси видях го вече. Имат подръжка за ползващите безплатната версия на програмата. Писах им, и им дадох линк към клипа.

Да правилно си постъпил ... Аз клипа за това го направих ! Пробата на криптиращия вирус е много стара и се лови почти от всички .

Пратих я през програмата .

После се отвори някакъв център ...И им го пратих !

Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Rising изгоря ! Не можа да спре GPCode !

Пробата на криптиращия вирус е много стара и се лови почти от всички .

Може ли връзка към файла и аз да пробвам,вече цяла седмица се мъча да го подпаля?

Само че аз няма да избирам Stop ,а директно Delete ,при червен прозорец това е избора да видим!

Може ли връзка към файла и аз да пробвам,вече цяла седмица се мъча да го подпаля?

Заповядай hxxp://dox.bg/files/dw?a=638f3380a2

pass: malware

Нищо не помага срещу този код ! Тествах и тествах с различни сценарии и не може да го спре !

Заповядай hxxp://dox.bg/files/dw?a=638f3380a2

pass: malware

При мен даже и прозорец не ми излезе!

Не знам защо така,но съвпадна с едно обновяване и видях че е налична нова версия! Малко по-късно пак ще пробвам!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

При мен даже и прозорец не ми излезе!

Не знам защо така,но съвпадна с едно обновяване и видях че е налична нова версия! Малко по-късно пак ще пробвам!

Моята също завършва на 44 ..

Публикувано изображение

Ето пак http://dox.bg/files/dw?a=9a87844ae2

Да правилно си постъпил ... Аз клипа за това го направих ! Пробата на криптиращия вирус е много стара и се лови почти от всички .

Пратих я през програмата .

После се отвори някакъв център ...И им го пратих !

Да, и аз често пращам през програмата, но в последния случай не разполагах със самия файл. Предположих, че като голяма лаборатория няма да им е безизвестен - да си го намерят сами, но щом сим им го пратил -още по-добре...

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Да, и аз често пращам през програмата, но в последния случай не разполагах със самия файл. Предположих, че като голяма лаборатория няма да им е безизвестен - да си го намерят сами, но щом сим им го пратил -още по-добре...

Не че бързат де ама все пак дано скоро го добавят !

Ще пробвам да добавя папката към защитата на Rising и да видим какво ще стане !

И с това правило пак не реагира на време

Публикувано изображение

Ще пробвам с отметка на Refuse !

Според мен няма да се обади пак. Мисля че ще тази защита реагира, ако файла бъде засечен с някой от другите модули, т.е. ако поне е подозрителен. В смисъл ако не се обади поне евристиката, или облака,или не извърши друго съмнително действие, няма да има реакция....защитата на ХИПС - а не е според мен насочена към всички неизвестни файлове, а само към поне малко подозрителните. Де да знам дали е така, но е доста своенравно автоматизиран тоя лъв. ХИПС-а му не като на останалите, не мислите ли, че тези дълги списъци с всички защити и регистри трябва да скъса от въпроси на Макси, а той пита само за някои неща (например за key loging на ниско ниво при единя от заключващите уиндоуса, а в същото време предотвратява заразата, и заключването след рестарт го няма - къде му е въпроса за промяна на регистъра свързан със заключването,а?)....

Жалко за съпорта им ...

Публикувано изображение

Не може при такъв пробив поне една дефиниция да не добавят !

Другото да си го изследват и решават кога ще го фикснат ,но това ...

Ква е тази разлика сега във версията на Rising. Аз използвам безплатната версиа, да не би VirusTotal да използват платената Публикувано изображение

Да, за пакета ми е ясно, че е друг. моят е свален от официалния сайт, за антивируса е само и е 27 МБ Интересува ме в момента номера на дефинициите които имаш... моите са 23.00.33.87 (Което за Rising e равнозначно и за моментна версия на програмата) а във вирус тотал е 23.62.00.03 и точно този файл за който говорехме си стои на компа ми необезпокояван и това ме рздразни....

• 5 месеца по-късно...

По-добре е да живее в бедност , а да бъде човек , отколкото да живеят в благоденствие , но да съм прасе .

Какво общо има с темата? Не те разбрах,ако искаш пробвай пак!
  • 4 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.