Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Rising Antivirus/IS

Featured Replies

Да не е спряна поддръжката на Rising Free?

• Отговори 543
  • Прегледи 62,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да не е спряна поддръжката на Rising Free?

Няма подобни изгледи. RISING Antivirus Free Edition 2012 v.23 си работи и я ползват няколкостотин милиона предимно домашни ползватели. Мненията в други форуми - с годините програмата ставала все по-добра. В безплатния спектър и сега си е една от най-предпочитаните програми http://www.freerav.com/
  • 8 месеца по-късно...
  • 8 месеца по-късно...

Rising  е азиатският  лидер засега - иначе тези неща са радващи....Кингчо и qihoo  както личи - досега още за нищо не са се разбрали...

Rising  е азиатският  лидер засега - иначе тези неща са радващи....Кингчо и qihoo  както личи - досега още за нищо не са се разбрали...

Лидер по какво интересно ми е? Незнам колко ползватели го ползват имаш ли данни? За какво има да се разбират тези компании? То лидер лидер ама като гледам на комс ру едва три звезди за антивируса и 3 и половина за интернет секюрити.

Твоите постове са все едни и същи аз ти говоря конкретни неща, а ти на среща някакви твои си мантри неподплатени с никаква фактология или по-подробно описание.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Доколкото чух от познат буквално преди няколко дни, поддръжката на английската версия на програмата е спряна. Нямам идея колко е вярно.

• Автор

Мда...определено правилно е казал човека..програмата явно ще отиде в забвение и само Тошко ще си я ползва. :)

http://www.rising-global.com/

• 1 месец по-късно...

Пак е пред очите ми и добре си работи. Много поздрави на всички - заедно с Ванката...RISING Internet Security Personal v.23 е безплатен за домашно ползване.

Пак е пред очите ми и добре си работи. Много поздрави на всички - заедно с Ванката...RISING Internet Security Personal v.23 е безплатен за домашно ползване.

Като за без-пари толкоЗ!

Те за тва и му спряха поддръжката де....Мълчаливият китаец... :ph34r:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Значи аз останах с впечатление, че тоя Ризинг постоянно мълчи и явно може без него. Тия неща от тотала въобще не са в негова полза.

При настройки по подразбиране - това е лидерът ! Някои излъгаха -че му били спряли поддръжката....

Лидер на какво? Няма смисъл от него, само да хаби ресурси и да си мълчи. По-добре Байду.  

При настройки по подразбиране - това е лидерът ! Някои излъгаха -че му били спряли поддръжката....

По-добре прочети преди да хвърляш такова обвинение.

Notice of the Rising Anti-virus Software

Dear valued customers,

We will terminate the Rising official English website, including website information, purchase and renew services and online technical support as from September 09, 2013.

Rising products are fully free for all the customers. We will still support the product update normally.

Ще пускат обновявания и дотам....

Прав си.  При нови заплахи обикновено все много закъснява с дефинициите.  Разработена е да може да се справя уж и без дефиниции. Тази програма е доста предпочитана в Азия, Австралия и Япония.  Ще си стоя с нея - докато отново в нещо по-сериозно се издъни.Дотук е без грешка - мълчи и тихо всичко си блокира.  Зная - подобна идилия няма как да е вечна.

При нови заплахи обикновено все много закъснява с дефинициите.

Нищо, важното е да дойдат преди синият екран! :D

Вчера добавих DefenseWall HIPS 2.56  към  Rising IS 23.  Три пъти азиатецът  блокира инсталацията и все му отметвах, че това е доверена програмка.Получи се все пак. Преди време имаше една стогодишна промоция и тя още си работи за руската програма.Накрая  сега ще пробвам дали могат те  да си другаруват. Не намирам инфо в мрежата друг това да го е пробвал - стига сте ме критикували за спам.Мога и нищо да не споделям.Поздрави

• 4 месеца по-късно...

RISING Antivirus Free Edition 2012 v.23  заедно с Privatefirewall 7  за мен е по-добър избор от  RIS 23 Free.   Причина е по-добрият  хипс при малката защитна стена.   Засега пак ми са интересни заедно - няма ги множеството FP на Кихчо, Панда и Twister.... 

RISING Antivirus Free Edition 2012 v.23  заедно с Privatefirewall 7  за мен е по-добър избор от  RIS 23 Free.   Причина е по-добрият  хипс при малката защитна стена.   Засега пак ми са интересни заедно - няма ги множеството FP на Кихчо, Панда и Twister.... 

Дай да ги видим тези фалшии аларми. Или само говориш?

Дай да ги видим тези фалшии аларми. Или само говориш?

Няма причина да ги колекционирам - една по една си ги съпоставяйте при пробвания.Аз от години съм фен и ползвател на Symantec,Comodo, Rising... Може и донякъде да съм субективен в преценката си. Rising обаче е била за мен и си остава най-добрата китайска програма. Сега при мен безплатният антивирус е частично с настройки на висока сигурност.  Иска парола за всяка промяна на настройки и е абсурдно да бъде атакуван директно от буби - подобно на безплатните Кихчо и облачната Панда...Тях пред очите ми с лекота ги обезсмислиха и те спряха да работят нормално. Деинсталирах ги без преинсталация на ползваната ОС... Проверете твърденията ми без да ме карате да се занимавам с доказателства. Нямам време и желание за подобни неща - а и си говорим за безплатни програми... Тоест - няма причина да се лъжем. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.