Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как избрахте своя ник (псевдоним)?

Featured Replies

ми няква недодялана смисица м/у Freddy и Jason.... първото момиче което се сети от кой филм получава целувка по бузата

• 4 месеца по-късно...
  • Отговори 321
  • Прегледи 47,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Интересно в някой форум дали се казваш "дамска превръзка" баси...

• .cinnamon.
    .cinnamon.

Никовете са без значение...аватарите също ...може би това значи моя в момента...нещо пак ме напира за промяна ...но увидим

• Ние сме трима по-близки приятели с имената Мартин(аз), Николай и Десислав. Решихме(бяхме на по 15) да си измислим уникални никове за да не се чудим как да се регистрираме по сайтовете. Николай си изми

FEarBG .. От къде ли идва О.0 Преди го пишех FearBG, но много се наблягаше на "BG", та го промених в сегашният вид. Обикновено не съм привърженик на прякори с националността накрая. Малко ламерско е, но едно време като го писах не разбирах и така остана. Не е само 'fear' защото навсякъде е заето, а в сегашният вид съм намерил само един WoW маниак, който да го използва. Но реално защо точно този никнейм, не мога да кажа. Просто ми трябваше свободен прякор за скайп и се сетих за този. От тогава само него използвам, защото повечето ме знаят така, а и е доста кратък и лесен. Бяз долни черти, без цифри, без глупости .. Както се казва "Easy Mode" :P

Беше ми даден...

;)

Бихте ли споделили защо избрахте ник-а, с който сте се регистрирали в kaldata.com. Какво означава, защо точно него?

За тези, които ник-а им е истинското име и нямат какво да обясняват - може да се включите като напишете какъв псевдоним смятате, че би ви подхождал.

ами понеже харесвам Angelina Jolie и когато за пръв път се добрах до компютър реших да си правя поща но Angelina беше заето естествено и пробвах различни комбинации, разделих го на две An-gelina и от gelina измислих Jeiny което всъщност е и с първата буква на фамилията и .... biggrin.gif ако някой нещо разбра - евала biggrin.gif

и те така от тогава вече 5-6 години ми е ник и почти навсякъде съм с него :rolleyes:

Редактирано от jeiny (преглед на промените)

ми не съм го мислила....в момента ми се пиеше вода и така.... :speak:

ми не съм го мислила....в момента ми се пиеше вода и така.... ;)

Интересно в някой форум дали се казваш "дамска превръзка" баси... crazy.gif

Не обичам тайното и скритото - него го правя само при самозащита, затова и двата ми ника са с модификации на името ми.

http://www.youtube.com/watch?v=ZW_wl6Z6yDs

Редактирано от slindan (преглед на промените)

Да поразкажа и аз историйката на моя ник,преди доста време,когато интернета не беше все още ежедневие и с един приятел откривахме компютрите и свалянето на игри,филми и програми ми трябваше регистация в тогавашната datа.bg кажи речи единственият български торент тракер,който ми беше известен.Та на въпоса-понеже неуспях сам с рег-а един приятел дойде да ме регистрира и като ме пита за ник аз мислих мислих и му викам andipz понеже съм Андрей от Пазарджик,а той вика -трябват още 2 букви и така той ми измисли bg-то.После така си остана почти на всякъде ,така е и до ден днешен ,а и за напред,живот и здраве.

Редактирано от andibgpz (преглед на промените)

• 6 години по-късно...

Започвам с тoва, че съм музикант(свиря на барабани). Падам си по по-тежката музика и свиря много бързи ритми. В повечето ми песни има соло на бараните което звучеше като гръм.Така другите от групата започнаха да ми казват Георги Гръмотевицата и от там идва THUNDERGOGO.

• 2 седмици по-късно...

името ми беше заето, второто също и фамилията.........за съжаление имам само 3 имена,та започнах да пиша името ми е и тъкмо да продължа и се сетих,че не помня дълго и ще забравя накрая какво съм написала

• 1 година по-късно...

Това, което си го харесвам и по принцип съм писала с него в други форуми разбрах, че е "натоварен/о" с минало и хора, които са имали незаслужено лошо отношение, може пишейки да са предубедени и да се опитат да ме злепоставят. За това избрах ник, който да всява респект и да няма неразбрали, ако решат да ... ми се отварят прекалено.

• 2 месеца по-късно...

Като ми стана нужда от ник , запитах се " Кой съм аз ? " . Даже не съм го мислил ! Дойде ми някак си отвътре ! :lol6:

Имам си и друг ник - Joda :

851270.jpg

Ама много рядко го употребявам ! Много , прекалено амбициозно ми се вижда , с оглед на това което излъчва...Иска ми се да е истина ! :)

Никовете са без значение...аватарите също ...може би това значи моя в момента...нещо пак ме напира за промяна ...но увидим:minion-reading:

Православно име-Георги.

Навремето при регистрацията в даунлоад.бг машината ми даде парола-nib94.Почнах да я ползвам като ник.Като пишех че си сипвам ракия ме питаха не съм ли малък:DТака се наложи цифрите да отпаднат.

machine name-     _nib_

Ние сме трима по-близки приятели с имената Мартин(аз), Николай и Десислав. Решихме(бяхме на по 15) да си измислим уникални никове за да не се чудим как да се регистрираме по сайтовете. Николай си измисли прякора kolimir(идея си нямам какво означава), Десислав реши да е deskoslav а аз си избрах martiron. По-късно когато се регистрирах в google видях, че има и друг martiron и имаше едно леко надцакване кой ще се регистрира първи по даден голям сайт.

преди 8 часа, _nib_ написа:

Православно име-Георги.

Навремето при регистрацията в даунлоад.бг машината ми даде парола-nib94.Почнах да я ползвам като ник.Като пишех че си сипвам ракия ме питаха не съм ли малък:DТака се наложи цифрите да отпаднат.

machine name-     _nib_

И аз съм имал парола ban, ама не съм се сещал че може да стане за ник:ph34r: Иначе като малък ми викаха "професора" и само БАН ми е за ник:) Сега съм "евреин":)

• 1 месец по-късно...

От предаването паралакс по скат тв с Валентин Касабов. Търсих синоними, подобни думи и намерих тая дума. Харесва ми как се произнася и е на всички езици означава едно и също нещо.

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.