Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Online Armor-въпроси,проблеми и настройки

Featured Replies

Здравейте тук поствайте въпроси и проблеми с защитната стена Online armor. ето го и моя първи въпрос защо след първоначалното стартиране на стена,след като почне да сканира и поиска рестарт след рестарта не се стартира експлорера иконите и старт лентата?

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

• Отговори 465
  • Прегледи 48,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте тук поствайте въпроси и проблеми с защитната стена Online armor.

ето го и моя първи въпрос защо след първоначалното стартиране на стена,след като почне да сканира и поиска рестарт след рестарта не се стартира експлорера иконите и старт лентата?

За коя версия става въпрос?
  • Автор

Online-Armor Free 2.1.0.131

вчера я инталирах и ме пита за някой процеси след като ги разреших си тръгна експлорера,но днес имах малък проблем с нета и реших ч,е е от стената(но е беше от нея) и я деинсталирах . После при новото инсталиране след рестарта не питаше за процесите

странно ,но намерих решение:влезнах в сейс мод и спрях ОА да се стартира с уин,рестартирах и тя ме пита за въпросните процеси разрешавам и и експлорера тръгва ,но и ОА се стартирала.важното е ,че е ОК

Online-Armor Free 2.1.0.131

вчера я инталирах и ме пита за някой процеси след като ги разреших си тръгна експлорера,но днес имах малък проблем с нета и реших ч,е е от стената(но е беше от нея) и я деинсталирах . После при новото инсталиране след рестарта не питаше за процесите

странно ,но намерих решение:влезнах в сейс мод и спрях ОА да се стартира с уин,рестартирах и тя ме пита за въпросните процеси разрешавам и и експлорера тръгва ,но и ОА се стартирала.важното е ,че е ОК

А когато я инсталира остави ли я да си сканира и да си свърши всичко докато сама ти предложи да рестартираш или направо след инсталацията рестартира компютъра?

Здравейте, и аз мисля че имах подобен проблем, но с ОА3.Ще копна поста си от темата"Препоръчайте безплатна защитна стена":

Вчера си сложих третата версия на ОА с 30 дневният триал ключ.
Обаче по едно време, компа ми замръзна след опит да отворя един шорткът на папка на десктопа и така 5-10 минути и не се оправя.Последва рестарт от копчето, щото не можех да припаря даже и до старт менюто. След няколко рестарта и забивания махнах ОА3 и всичко се оправи.Сканирах с няколко програми - чист съм.
Не знам дали е някакъв бъг в бета версията на ОА3, или правеше конфликт с някоя програма (с Авира фрее съм), но сега нямам проблем.
При забиванията след проверка на таск менаджера не забелязах скрити процеси (System Idle Process - 99%), a нямах никакъв достъп до нищо друго, и така няколко пъти- едно и също положение..... .

Въобще не се стартира нищо на десктопа, и старт менюто не може да се отвори, единствено таск менаджера ми позволи да отворя и то с ktrl/alt/dell

От какво ли може да е?.....

(има там една опция в настройките -за десктопа ставашенещо въпрос, но сякъш не съм слагал отметка пред нея( в момента съм на служебния комп))

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

...странно ,но намерих решение:влезнах в сейс мод и спрях ОА да се стартира с уин,рестартирах и тя ме пита за въпросните процеси разрешавам и и експлорера тръгва ,но и ОА се стартирала.важното е ,че е ОК

Аз ли нещо не разбрах - забранил си на стената да стартира заедно със старта на системата (за какво ти е тогава стена?), но тя е нарушила забраната и е стартирала въпреки забраната, така ли? Ако написаното е вярно, то дали не е по-добре да си потърсиш друга стена, която да изпълнява нарежданията?

Що ли ми прави впечатление за подобно поведение на повечето безплатни продукти :sobbing: Някой пробвал ли е новата ZА предполагам са попреписали това онова и няма да има тези проблеми като с OA и CF Поздрави

Що ли ми прави впечатление за подобно поведение на повечето безплатни продукти :P Някой пробвал ли е новата ZА предполагам са попреписали това онова и няма да има тези проблеми като с OA и CF

Поздрави

Коя по точно версия на ZA,Free?

Въобще не се стартира нищо на десктопа, и старт менюто не може да се отвори, единствено таск менаджера ми позволи да отворя и то с ktrl/alt/dell

От какво ли може да е?.....

Това забавяне при зареждане на Online Armor е само при първоначален рестарт.след него всички зареждания на ОС са нормални и не се усеща забавяне при стартиране.

Що ли ми прави впечатление за подобно поведение на повечето безплатни продукти :P Някой пробвал ли е новата ZА предполагам са попреписали това онова и няма да има тези проблеми като с OA и CF

Поздрави

Аз пък що ли нямам никакви проблеми :) Нещо съм объркал ли?

Това забавяне при зареждане на Online Armor е само при първоначален рестарт.след него всички зареждания на ОС са нормални и не се усеща забавяне при стартиране.

ZoneAlarm 8.0.015.000 - Final

http://www.zonealarm.com/store/content/cat...ry=&lang=bg

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Сайта ми е ясен,кой по-точно от 5-те продукта имаш на в предвид?

....не ме карай да гадая, де :lol6:

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• Автор

е затова говорех само незнам защо не ме по слуша да не стартира ,но нищо.

само ви моля да пишете за ЗА в съответната тема :lol6:

е затова говорех само незнам защо не ме по слуша да не стартира ,но нищо.

само ви моля да пишете за ЗА в съответната тема :lol6:

Не те разбирам,защо искаш да НЕ се стартира.Няма да имаш повторно забавяне,споко,аз нямам проблеми с нея,thomson също.
  • Автор

Не те разбирам,защо искаш да НЕ се стартира.Няма да имаш повторно забавяне,споко,аз нямам проблеми с нея,thomson също.

ами защото не пускаше експлорера но сега се оправи ;)

Привет!

В момента пиша от друга машина, на която току-що инсталирах Online Armor Free.

Оле, ама тя е много орязана, много е бедна откъм настройки и направо се чувствам с вързани ръце, отвратително е! :)

Не мога да променям нивото на защитата, да не казвам, че при стартиране на Мотцилата, стената въобще не реагира...Пусна си го като на парад.Няма да пита може ли, не може ли! Ама на човечеца ще му върши някаква работа, понеже е начинаещ и сега прохожда, иначе бих му сложил веднага стената от подписа ми! Тази стена е идеална за зайци хрупащи моркови, инсталват си безплатната версия и си любуват на стената с настройките по подразбиране. Публикувано изображение

• Автор

Привет!

В момента пиша от друга машина, на която току-що инсталирах Online Armor Free.

Оле, ама тя е много орязана, много е бедна откъм настройки и направо се чувствам с вързани ръце, отвратително е! :)

Не мога да променям нивото на защитата, да не казвам, че при стартиране на Мотцилата, стената въобще не реагира...Пусна си го като на парад.Няма да пита може ли, не може ли! Ама на човечеца ще му върши някаква работа, понеже е начинаещ и сега прохожда, иначе бих му сложил веднага стената от подписа ми! Тази стена е идеална за зайци хрупащи моркови, инсталват си безплатната версия и си любуват на стената с настройките по подразбиране. Публикувано изображение

малко да ама все пак е безплатна,ина че преди бях с ЗА фрйй тя е малко по подробна

Да, конфигурира се по-различно от Comodo, липсва и опция запитване всеки път при при опит за достъп, но иначе си пита стената, не е каквото да мълчи. Все пак, някои връзки си ги разрешава въз основа на свои правила, не на моите, не е перфектна, но работи много прилично и още троянец не е успял да я крашне при мен. Какво толкоз не и харесваме?

При мене тази стена правеше 2 проблема-инсталираше нещо като mchindrv/HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services +спираше нета на 5 мин,открива се с Arovax antispiware,но не може да го изчисти,други също не могат.

чувствам с вързани ръце, отвратително е! :cheers:

Не мога да променям нивото на защитата

Да познато чуство ;) Напълно съм съгласен с тебе по този въпрос.Да не може лично ти да решиш кое да излиза в нета си е за притеснение .

В платената версия нещата изглеждат различно.

при стартиране на Мотцилата, стената въобще не реагира...Пусна си го като на парад.Няма да пита може ли, не може ли!

Приложенията с цифров подпис и с най нисък рейтинг на опастност ги пропуска и Кис и Оутпост когато са на автоматичен режим при интерактивен питат.

• Автор

преди малко изкочи син екран който тези дни не е рядкост но този път е по различен с 0x0000001 e и от долу пише OAmon.sys какво може е това ?прочетох че е от драйвър? ако искате ще кача снимка. това OAmon.sys да не е от защитната ми стена Online Armor free

преди малко изкочи син екран който тези дни не е рядкост но този път е по различен с 0x0000001 e и от долу пише OAmon.sys какво може е това ?прочетох че е от драйвър?

ако искате ще кача снимка. това OAmon.sys да не е от защитната ми стена Online Armor free

Да, от нея е. Синия екран кога се получава ? Ако си забелязал при работа на някаква програма ли е. Торент клиент например.

• Автор

ами винаги когато се получава син екран е отворена лицицата(файрфокс) се този последния про сто бях отворил една тема тук в сайта и съм се облегнал на стола без да пипам компа и хоп..... да я деинсталирам ли ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.