Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Голяма принцеса от стар хляб

2-16.jpg

 

Нужните продукти не са точни и може да импровизирате :

    Стар хляб
    Краве масло
    Кетчуп
    Колбас
    Маслини без костилки
    Кашкавал

Начин на приготвяне :

    Покрийте дъното на тава с готварска хартия
    Нарежете вашия хляб или франзела на филии с дебелина един сантиметър.
    Намажете филиите хляб с масло и ги наредете плътно върху хартията. Празните места попълнете с малки парченца хляб.
    Така получения блат  тъничко намажете с кетчуп
    Покрийте с нарязания колбас, маслините и накрая с настъргания кашкавал
    Включете фурната на 200 градуса и изпечете вашата принцеса от хляб. Когато кашкавалът се разтопи е готова.
    Извадете принцесата от стар хляб с помощта на хартията. Поставете я в голяма чиния, гарнирайте с пресни зеленчуци и я поднесете. Така всеки ще си вземе от нея, колкото пожелае.

cookathouse.com

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пържени филийки със специална панировка

2-16-100C2I9xPgUm9urMmvHZ2y1554214159.jp

Продуктите са :

   4 яйца / ако са размер L още по–добре /
    една чаена чаша вода
    половин чаена лъжичка сол
    една чаена чаша брашно
    една чаена лъжичка бакпулвер
    филийки хляб
    олио за пържене

Начин на приготвяне :

    Счупете яйцата в купата на миксера и ги разбъркайте. Може и на ръка. В този вариант използвайте голяма купа, за да ви е по–лесно.
    Прибавете водата и разбъркайте до хомогенност.
    Прибавете солта.
    Предварително разбъркайте брашното с бакпулвера и след това на части го прибавете към горните продукти. Дори и да остане някое топченце брашно не е фатално.
    Загрейте олиото в подходящ съд. Всяка филийка топвайте в панировката, така че да се покрие от двете страни. Отцедете леко и след това изпържете. Когато вашите филийки придобият златист загар и от двете страни, ги извадете върху готварска хартия. Те не попиват много мазнина и стават бързо.
Сервирайте апетитните пържени филийки със сирене, прясно мляко, мед, домашно сладко, пресни зеленчуци или каквото обичате. Най–вкусни са, докато са топли. Ако изстинат, просто леко ги претоплете и пак ще са вкусни.

cookathouse.com

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...