Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Разбрах, но не би трябвало това да е проблема. Моята де факто е Убунту 14.04, но Хром си добавя негово хранилище при инсталацията и се ъпдейтва от него. За това съм посочил и версията на Хром която ползвам в момента. Предполагам и твоята е същата защото ъпдейтвам сравнително редовно.

Редактирано от upili (преглед на промените)

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 438,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Здравейте! Понеже не намерих отговор на моя проблем, направо ще питам - в един момент не мога да свалям разширения, приложения или теми от магазина. Изписва ми NETWORK_FAILED и решението е само преинсталация. След седмица - две, отново същото.

Ако някой знае евентуалната причина и решение на проблема, моля да сподели!

Само от магазина ли е това? Проблем със свалянето изобщо има ли? Под коя операционна система е?

Само от магазина ли е това? Проблем със свалянето изобщо има ли? Под коя операционна система е?

Да, само магазина! Всичко останало си е ОК. Уин 7.

ПП Забелязах, че Хром не може да се актуализира. Дава това: Актуализацията не бе успешна (грешка: 7)При проверката за актуализации възникна грешка: Google Chrome не може да се актуализира поради несъвместими настройки на груповите правила за Google Актуализиране. Използвайте съответния редактор, за да отмените правилата за актуализиране за приложението Google Chrome Binaries, и опитайте отново. За подробности посетете https://goo.gl/uJ9gV.

Редактирано от nicos (преглед на промените)

Проблем със шрифта на хрома при много сайтове .Моля помогнете ми някой ако му се занимава да ми даде снимка на настройките си на шрифта ще съм благодарен .Ето видео как изглежда орязано и изтънено лоша работа 

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=sftSupBItdXTJ0Ey2202241и сега една ,две снимки ще направя на настройките на шрифтовете .

rift.jpg

shrift.jpg

Проблем със шрифта на хрома при много сайтове .Моля помогнете ми някой ако му се занимава да ми даде снимка на настройките си на шрифта ще съм благодарен .Ето видео как изглежда орязано и изтънено лоша работа 

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=sftSupBItdXTJ0Ey2202241и сега една ,две снимки ще направя на настройките на шрифтовете .

rift.jpg

shrift.jpg

Не можах да схвана за какво точно питаш!!!

Ето от моят хром:

http://prikachi.com/images.php?images/714/7918714M.jpg

А най от долу има начин да занулиш настройките.Защо не пробваш?

А бе хрома като цяло си е бъгав, говоря за компютри и лаптопи. На смартфона съм с хром и е много добър, но на лаптопа като го отворя и всичко забива, а и често браузъра крашва. Другото е, че не мога да ползвам сертификат за банкиране с хром, което е доста тъпо. Според мен Мозилата е много по-добра

А бе хрома като цяло си е бъгав, говоря за компютри и лаптопи. На смартфона съм с хром и е много добър, но на лаптопа като го отворя и всичко забива, а и често браузъра крашва. Другото е, че не мога да ползвам сертификат за банкиране с хром, което е доста тъпо. Според мен Мозилата е много по-добра

StoychooBG19, пробвай портативна версия на хрома и няма да имаш грижи. А за сертификатите - internet explorer  е браузърът за банкиране. :)

• 3 седмици по-късно...

Ами създаваш ключа.

Ще си карам така, не съм правил такива неща и да не омажа нещо. Мерси все пак!

А защо не искаш да актуализираш разширенията?

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Не че не искам, просто обичам да ги правя ръчно, но не е проблем и така да е, щом е толкова сложно.Мерси за помощта!

• 2 седмици по-късно...

Здравейте!

Вчера започна да ми се отваря рекламна страница в Хрома. Намерих тема по въпроса в Калдата и видях, че единственото лесно и бързо решение е преинсталиране на Хром-а. 

След като преинсталирах (ползвам Windows-7) след това браузера се актуализира до версия 41.0.2272.89 m

След това, при опит да отворя blitz.bg ми се отваря m.blitz.bg, което вероятно е мобилна версия на сайта.

Моля, ако някой има идея, каква е причината и как да направя така, че пак да ми се отваря страницата на Блиц за уиндоус - да даде съвет

Редактирано от human1970 (преглед на промените)

Здравейте!

Вчера започна да ми се отваря рекламна страница в Хрома. Намерих тема по въпроса в Калдата и видях, че единственото лесно и бързо решение е преинсталиране на Хром-а. 

След като преинсталирах (ползвам Windows-7) след това браузера се актуализира до версия 41.0.2272.89 m

След това, при опит да отворя blitz.bg ми се отваря m.blitz.bg, което вероятно е мобилна версия на сайта.

Моля, ако някой има идея, каква е причината и как да направя така, че пак да ми се отваря страницата на Блиц за уиндоус - да даде съвет

като цъкнеш най-долу вдясно на сайта "пълна версия" оправя ли се ?

• 3 седмици по-късно...

Здравейте.Вчера след като деинсталирах и инсталирах отново chrome отметките,които бяха запазени на лента на отметките последните седмици,изчезнаха.Има ли вариант да бъдат възстановени по някакъв начин?Благодаря предварително.

От месеци имам проблем с тоя хром и най вече с флаша му , пример : клип от http://www.mnogozle.com/ не мога да го увелича на цял екран , подобно се получава и във фейса когато увелича клип споделен от тубата на цял екран - там пък направо изчезва картината  :) Ползвам 5/6 компютъра , хрома е винаги обновен , дори и на прясна инсталация на Win 7  :( със друг браузър няма проблеми , ама съм свикнал с хрома  :)

Пробвай в настройките (chrome://plugins) да забраниш shockwave player.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Пробвай в настройките (chrome://plugins) да забраниш shockwave player.

Изпълних деактивирай , от тази снимка  / първата / и след това активирай  ....ТРЪГНА ВЕЧЕ НА ГОЛЯМ ЕКРАН  :) но до кога ?

19c8d4a9f9a6c1dc.png

........................................................................................................................................................................................................................................................................ от тук да барам ли нещо ? без 1 - иска флаш .....без 2 - работи .

def833c46ed4006d.png

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.