Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хванати в изневяра

Featured Replies

Току що гледах сезон 1, епизод 1 от Хванати в изневяра, с лиценза на американското Cheaters. В оригиналния формат има по 3 изневери на епизод, в родния - по 1, но това никак не разваля качеството на шоуто. 25-те минути на българския Чийтърс ми бяха по-брутални от всичко, което съм гледал в американския.

Много вярно. Екшънът снощи наистина беше здрав.

Лично аз бях възмутена от цялата ситуация. Не,защото човека праска неща странично, а защото поема всички разноски на тъпата шаврантия, а тя крещи в лицето на бременната му жена, че била фригидна кучка. В същото време той обяснява как обича любовницата си. Въобще направиха женицата на нищо...Абсолютно си заслужи излагацията по тв-то тъпото биче.

• Отговори 52
  • Прегледи 10,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

В сайта на "Диема" (diema.bg), всеки желаещ може да поиска разследване на своята половинка. :ph34r:

От понеделник до четвъртък в 22 ч. зрителите ще следят какво се случва, когато между двама души застанат измамата, болката и неконтролируемата ярост.

"Хванати в изневяра" е формат, който провокира, шокира, забавлява, хваща в капан всички, независимо дали искат или не, дали са склонни да се поддадат на съмнението и ревността или се стремят да избягат от тях.

Предаването може да предизвика потрес, да учуди, да настърви, да разплаче, да пробуди пълно отрицание или тотално съпричастие, но със сигурност не може да остави публиката безучастна, твърдят продуцентите от Оld school productions - новата компания на Нико Тупарев.

В продължение на три месеца ще бъдат показани 38 истории, породени от ревност, изплетени от нечии лъжи и винаги завършващи с драматична развръзка.

Зрителите ще могат да проследят тайното разследване и перипетиите, през които минават детективските екипи в търсене на истината, за да се стигне до развръзката на всеки епизод. Всичките 38 епизода са обединени от ревността, любовта и лъжата.

За водещ на предаването продуцентите са избрали Христо Запрянов - съвсем ново за телевизионния ефир лице.

"В динамичната среда на бурни и често първични емоции Запрянов младши успява да балансира отлично и напълно успешно се вписва в ролята на водещ, който провокира участниците да се сблъскат с истината за отношенията си.

Христо умело съчетава актьорски умения и журналистически опит, за да акцентира на ключовите в кулминацията между поръчителя и заподозрения реакции", казва Нико Тупарев.

В сайта на "Диема" всеки желаещ може да поиска разследване на своята половинка.

"От направените до момента близо 200 заявки става ясно, че ревността е еднакво присъща и за двата пола и не се ограничава в определен период от живота. Все пак жените са по-смели, когато споделят страховете си и търсят истината в личния си живот.

Има и случай на дете, поискало разследване на единия от родителите си, както и мъж, заявил съмнения във верността на съпруга на дъщеря си", казва главният редактор на предаването Витомир Саръиванов.

Предаването е по лиценз на "Cheaters" - телевизионна реалити драма, създадена от Боби Голдстейн през 2000 г. Седем сезона има в САЩ, успешно е реализирано и в други държави.

по материали на netinfo.bg

8f85f077fdeae555c295dbfcefc96a5371706a7ehvanativizneviara.jpg

епизодът от снощи

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Аз съм почитателка така да се каже на "Cheaters",но това,което видях снощи в БГ варианта на шоуто,за мен си беше 100% нагласено и изиграно от актьори.Нормално е все пак първите няколко епизода да са такива,докато набере популярност предаването,и хората започнат да ги търсят.

Пикник по никое време,огромен прозорец без пердета и точно там правят секс,а прашките на любовницата мистериозно се появяват и изчезват....много преиграване имаше и много лошо нагласен сюжет.Да не говориме,че тоя беше всичко друго,но не и адвокат,пък и кой адвокат би се съгласил да излъчват такива кадри от личния му живот.....

Половината хора които познавам за нищо на света не биха се изложили така(включително и моя милост),другата половина биха го направили за пари!

• Автор

То и за Море от любов говореха така едно време...

Пък и те показват само хванатите в крачка, ако си достатъчно обиден що пък да не го изтипосаш...

И аз се радвах на първият епизод вчера и според мен ще си има достатъчно съпрузи и съпруги за изобличаване и предаването "ще помага" (доколкото помага) на доста хора. Добре са реализирали идеята а пича снощи доста време проклинаше водещия и операторите... (общо взето ми хареса за гледане на сейр)

Редактирано от frason (преглед на промените)

Сигурно руското "Окна" от тях са преписали сценария

И там едно преиграване-то не са викове,то не са обиди

biggrin.gif

• Автор

Аз лично не съм съгласна с това, че е нагласено...

Постановка или не, тази мила родна картинка беше доста достоверна...

Пълна измислица, някои факти просто няма как да се пропуснат,но за масата народ в България ще дойде добре това предаване. И ориганал и всичките му копия са нагласени но става за губене на време и може би някой път ще го гледам :ph34r:

Ее тва е лудница е :ph34r: тази вечер няма да го пропусна biggrin.gif

ама добре че имат охрана че водещия ще изяде някой кютек

Пълна измислица, някои факти просто няма как да се пропуснат,но за масата народ в България ще дойде добре това предаване. И ориганал и всичките му копия са нагласени но става за губене на време и може би някой път ще го гледам :speak:

бе не знам дали е инсинуация ама определено си изглеждаше доста инстинска реакция от страна и на тримата и за мене лично си беше истинско.

А днескашният епизод е с жена която изневерява - това предвещава бой.... (сейра ще е голям)

Току що изгледах серията...

Иска ми се да е нагласено, макар никак да не ми се вярва, съдейки по реакциите на жената. sad.gif

Пък и ако е постановка, то бременната трябва да я удостоят с Оскар.

*В началото на предаването дават че хората участващи са се съгласили да бъдат снимани. Кой нормален човек ще се съгласи такива неща да бъдат излъчени за него? - "Материалите се излъчват с изричното съгласие на участващите в тях лица..."

*Секс до огромен прозорец без пердета пак ми се струва нагласено и то на оживено място.

*Когато ги сгащиха, доста бързо се покриха с кърпи.Може и да си държат всеки път кърпи под ръка за такива случаи.Нищо случайно.

Общо взето всичко е нагласено!

*В началото на предаването дават че хората участващи са се съгласили да бъдат снимани. Кой нормален човек ще се съгласи такива неща да бъдат излъчени за него? - "Материалите се излъчват с изричното съгласие на участващите в тях лица..."

*Секс до огромен прозорец без пердета пак ми се струва нагласено и то на оживено място.

*Когато ги сгащиха, доста бързо се покриха с кърпи.Може и да си държат всеки път кърпи под ръка за такива случаи.Нищо случайно.

И на мен ми хареса номера с кърпите.Другото което бе очевадно,че изневеряващите направо си чакаха да се отвори вратата. cool.gif

Честита ви нова дъвка за очите!С космички тоя път! :ph34r:

Сигурно руското "Окна" от тях са преписали сценария

И там едно преиграване-то не са викове,то не са обиди

biggrin.gif

Не съм го гледал шоуто,но за "Окна" четох,че преди време е спряно от екран/това дето го дават нашите са стари епизоди/,просто всичко е било нагласено.Тя Русия е голяма и актьори бол,но ако нашите "изневеряващи" са актьори,то скоро ще се разчуе.През годините на прехода повечето българи се "програмираха" много лесно да усещат такива нагласени работи за разлика от наивните хамериканци.

• Автор

Без да защитавам никого....

Аз. Това, че вие не сте го правили не означава, че хората не го правят по принцип.

Когато излезнеш от банята и се хвърлиш да правиш секс, къде се намира кърпата, която си използвал?

Нямам идея, по принцип се плащат, ама тоя едва ли е имал нужда от кинти. Не мога да отговоря на този въпрос, но това не означава, че е невъзможно.

Не съм седнала да казвам кое е истина и кое е лъжа, ама какъв е тоя манталитет винаги да гледаме на нещата: "Лъжат ни"...

Хахахах а за Окна то е ясно, там трябва да си абсолютен идиот, за да повярваш на невероятните им истории. Хората са проявили не огромно, а направо коссмическо въображение.

И аз не мога да си представя как някой уважаващ себе си човек ще се съгласи да излъчват в ефир такива кадри.Имаше доста пропуски и голяма доза преиграване от страна на актьорите,но нагласено или не,предаването става за убиване на времето.Все пак можеха поне малко по-реалистично да направят всичко.

dindi,донякъде си права за манталитета и склонноста на българина да се съмнява във всеки и във всичко,но мисля,че в случая става въпрос за очевадно нагласена постановка.

Не съм го гледал шоуто,но за "Окна" четох,че преди време е спряно от екран/това дето го дават нашите са стари епизоди/,просто всичко е било нагласено.Тя Русия е голяма и актьори бол,но ако нашите "изневеряващи" са актьори,то скоро ще се разчуе.През годините на прехода повечето българи се "програмираха" много лесно да усещат такива нагласени работи за разлика от наивните хамериканци.

Мда,най-известния пример за това е гларуса Здравко от Поморие

Дето си вкара жената у следващия сезон на Брадъра-та още 100 хилядарки прибраха

biggrin.gif

Трудно е да се "изиграят" изглеждащите убедително реакции на участниците, но как пък все хващат прелюбодейците "на калъп". Ето и снощи - водещият и измаменият съпруг говореха в някакъв парк, и точно в този момент стана ясно, че в момента грешниците правят секс, та успяха да отидат до сервиза, че и да ги хванат "с доказателства". А и май много си падат нашенските режисьори да прикриват с бибиткане псувните - не че трябва да се излъчват в ефир, разбира се, но в американската версия, от която гледах няколко серии грешниците се държат далеч по-цивилизовано, та чак и тяхното буди съмнение, дори доста повече от нашенския вариант на шоуто. Акцентира се върху самия скандал и размяната на любезности, които в случая съвсем не са най-главното; смисълът би трябвало да е с по-друга насоченост.

Мисля, че 22 часа е неподходящ за излъчване час, това шоу трябва да мине след полунощ.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Това предаване би трябвало да се казва "Простотия и селяния made in BG".За съжаление,точно такива неща се харесват на масовата аудитория у нас,псувни,обиди....

В американската версия и аз не съм попадала на такива фрапантни случаи,а и съм склонна да вярвам,че при тях всичко е реално,а не плод на болния мозък на някой сценарист.

dindi много правилно каза, че ние българите на всичко викаме че не е истина. Ми то и за томболите е същата работа: е тука предлагат автомобил, тука телефон ама българина вика всичко нагласено. Ми и аз така мисле ама какво стана като братовчед ми спечели телефон от томбола... То никой от вас няма да повярва че е истинско докато не му се случи, върви питай някой от досегашните участници, дали е било нагласено и кажи какво ти е казал...

Много гнусен епизод снощи ... и тез увиснали ц**и !

И аз съм на същото мнение.И как само се смееше нахално.Според мен или беше дрогирана или пияна.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.