Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бихте ли се върнали да живеете в България?

Featured Replies

Здравеите, от 14 години живея във франция и нещо почна да ми омръзва. Замислям се да се прибера в бг но това е труден избор. Съмнявам се че бих се адаптирала с неуредиците там, с манталитета на някои, но има доста неща които ме карат да съм оптимистка. Мислите ли че е лесно да се намери добре платена работа в БГ, над 2ооо лева, с френска диплома и опит...Има ли върнали се хора? Какво мислят тези които си живеят в Бг и познават по добре трудовия пазар от нас другите? Не вярвам много на писаниците във вестниците че в БГ има глад за кадри, кадри има заплати няма кой да дава...Нали така или се бъркам? Благодаря ви предварително за отговорите

• Отговори 115
  • Прегледи 35,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мислите ли че е лесно да се намери добре платена работа в БГ, над 2ооо лева, с френска диплома и опит...

Може да се намери,но далеч не е"лесно" .Пък и ти не си единствената,която има еди каква си диплома и опит.Конкуренцията е много голяма на трудовия пазар,едва ли има смисъл да ти обяснявам.Което неминуемо води до това,че хората "свалят бариерата" и се принуждават да работят,каквото им предлагат и за,колкото им плащат.

Все пак успех,ако решиш да се върнеш!

Здравеите,

от 14 години живея във франция и нещо почна да ми омръзва. Замислям се да се прибера в бг но това е труден избор. Съмнявам се че бих се адаптирала с неуредиците там, с манталитета на някои, но има доста неща които ме карат да съм оптимистка.

Мислите ли че е лесно да се намери добре платена работа в БГ, над 2ооо лева, с френска диплома и опит...Има ли върнали се хора?

Какво мислят тези които си живеят в Бг и познават по добре трудовия пазар от нас другите? Не вярвам много на писаниците във вестниците че в БГ има глад за кадри, кадри има заплати няма кой да дава...Нали така или се бъркам?

Благодаря ви предварително за отговорите

Мръсен въздух,с години немити улици,полицията обслужва престъпните елементи,не мога да говоря за другаде но там където уж работя се търсят компютерни специалисти с више образование и да разбират от компютри, не не се смей едно от назначените лица с диплома комп.технологии отиде на курс за начална комп. грамотност,забравих за парите основна заплата 500 и с добавки и премии не повече от 700 на месец е защо то постояно ме питат на ден ли е толкова

По-скоро бих се пробвал другаде. Естетвено, далеч съм от това положение, още не съм излизал.

Аз смятам, че в България има достатъчно работа за всички естествено идва момента "заплащане", но всеки който е учил в училище навремето и си разбира от работата ще има добро заплащане за стандартите на България (ако не на първото му работно място ще е на второто, третото). ПП: Лично мое мнение :speak:

Личните ми впечатления са, че страната не е място за грамотни и обучени хора - било то

младежи или по възрастни. Пълно е с прости и неграмотни служители и работници, а ако се появи

нещо 'на ниво' по всякакъв начин гледат да го изметат, че току виж си им разкрил

далаверките. Няма и 'пазар на труда'.

Не съм във възторг и от тези, които са/ се връщат. Публикувано изображение:go ahead:

Аз питах чичо ми(живее в Атланта), и той каза "Може би ще се върна, като почна да получавам пенсия, иначе да работя за 200-300 лева..... "

Зависи каква е дипломата. Ако си високо квалифициран кадър може да си намериш такава работа. Но само може. Не е гаранция че ще има места. Освен това за такива позииции често се назначават познати, роднини и т.н. Така че по-добре иди в някоя друга държава. Или смени града...

Аз не бих се върнал. Нито заплащането би ме привлякло, нито условията. Но който го гони носталгия, има избор. Важното е да не съжаляваме за избора, който сме направили :ph34r:

• Автор

Аз не бих се върнал. Нито заплащането би ме привлякло, нито условията. Но който го гони носталгия, има избор. Важното е да не съжаляваме за избора, който сме направили :rolleyes:

просто не искам живота ми да мине питайки се «ама ако се бях върнала какво щеше да е« затова ми се иска да пробвам но повечето от вас звучат негативно настроени, може би идеализирам българия връщайки се там само за отпуска....но за да проверя дали е така трябва да се върна, писна ми от старата склерозирала европа. Незнам къде живеете вие но тук всички са живи умрели няма динамика всичко е направено, няма перспективи, младите вече са сигурни че ще живеят по зле от техните родители докато в бг каквото и да е хората гледат позитивно щото бг не може да стане по зле може да стане само по добре а това дава сили и хората са живи, мотивирани....

Мислете добре, преди да се оставите на течението, защото не си заслужава заради нежелание да не извършите полезната за себе си промяна и да изживеете един безсмислен или непълноценен живот :rolleyes:

просто не искам живота ми да мине питайки се «ама ако се бях върнала какво щеше да е« затова ми се иска да пробвам но повечето от вас звучат негативно настроени, може би идеализирам българия връщайки се там само за отпуска....но за да проверя дали е така трябва да се върна, писна ми от старата склерозирала европа. Незнам къде живеете вие но тук всички са живи умрели няма динамика всичко е направено, няма перспективи, младите вече са сигурни че ще живеят по зле от техните родители докато в бг каквото и да е хората гледат позитивно щото бг не може да стане по зле може да стане само по добре а това дава сили и хората са живи, мотивирани....

Аз се имам за реалист с леко песимистичен уклон Публикувано изображение Видял съм и 2, и 200. Ако ще се връщате в България, съветвам ви да не скъсвате връзките си с държавата, в която сте в момента. Защото ако се разочаровате от България, което подозирам няма да отнеме много време, ще съжалите, че нямате план Б. А ако толкова не ви харесва в Европа, има Азия, Америка, Австралия ... изберете си друга държава :ph34r: Но преди това си помислете кое е най-важното за вас. Лично за мен най-важното е аз и семейството ми да живеем добре, сигурно, спокойно, децата ми да растат без да се страхуват да излизат вечер, да получавам достойно заплащане за труда си и да имаме финансова стабилност и самостоятелност. Семейството на първо място! И ако трябва да избирам между България и Норвегия - изборът е определено в полза на чуждата държава. Знаете ли кое беше първото нещо, което ме шокира в Норвегия, когато дойдох преди 8 години? Че колите, къшите и велосипедите не се заключваха! Е, напоследък това се промени, в страната дойдоха прекалено много чужденци с криминално поведение, зачестиха кражбите и обирите и вече не е безопасно да си оставяш отключено. Хората и аларми сложиха. Друго, което ме изуми, беше, че никой не пипа чуждо. Докато бях студент си бях забравил раницата с лекциите и лаптопа в автобуса в градския транспорт. Някой го беше намерил, беше го предал на шофьора и от фирмата ми се обадиха да отида да си го взема. Друг път си бях изпуснал портфейла в магазина, докато пазарувах с всичките ми карти, документи за самоличност и неголяма сума пари в брой. Някакъв клиент го намерил между щандовете и го предал на служителите в магазина. Като се върнах след няколко часа, нещата ми ме чакаха на касата. Това кога ще стане в България???

Редактирано от Stavanger (преглед на промените)

• Автор

Аз се имам за реалист с леко песимистичен уклон Публикувано изображение Видял съм и 2, и 200. Ако ще се връщате в България, съветвам ви да не скъсвате връзките си с държавата, в която сте в момента. Защото ако се разочаровате от България, което подозирам няма да отнеме много време, ще съжалите, че нямате план Б. А ако толкова не ви харесва в Европа, има Азия, Америка, Австралия ... изберете си друга държава :P Но преди това си помислете кое е най-важното за вас. Лично за мен най-важното е аз и семейството ми да живеем добре, сигурно, спокойно, децата ми да растат без да се страхуват да излизат вечер, да получавам достойно заплащане за труда си и да имаме финансова стабилност и самостоятелност. Семейството на първо място! И ако трябва да избирам между България и Норвегия - изборът е определено в полза на чуждата държава. Знаете ли кое беше първото нещо, което ме шокира в Норвегия, когато дойдох преди 8 години? Че колите, къшите и велосипедите не се заключваха! Е, напоследък това се промени, в страната дойдоха прекалено много чужденци с криминално поведение, зачестиха кражбите и обирите и вече не е безопасно да си оставяш отключено. Хората и аларми сложиха. Друго, което ме изуми, беше, че никой не пипа чуждо. Докато бях студент си бях забравил раницата с лекциите и лаптопа в автобуса в градския транспорт. Някой го беше намерил, беше го предал на шофьора и от фирмата ми се обадиха да отида да си го взема. Друг път си бях изпуснал портфейла в магазина, докато пазарувах с всичките ми карти, документи за самоличност и неголяма сума пари в брой. Някакъв клиент го намерил между щандовете и го предал на служителите в магазина. Като се върнах след няколко часа, нещата ми ме чакаха на касата. Това кога ще стане в България???

донякъде съм съгласна с теб, но ако говорим за сигурност тук е много по опасно отколкото в бг, тук могат да те пребият като куче без никой да си мръдне пръста докато в бг всички наскачат. Там ако стане нещо обикновено има причина затова, тук става само защото си погледнал някой на криво или той го е интерпретирал така. Иначе имам план Б понеже съм с френска националност също и ако не ми хареса в бг мога да се върна веднага тук. Мисля също че финансовата стабилност може да бъде валидна и за България и там ако имаш висока заплата стандарта ти на живот е по висок от тук (сравнително с другите хора-. Това което ми омръзна тук е стотиците закони които те спират да действаш примерно забранено е да си поправяш колата на тротоара. отделно високата покупателна способност прави така че ако ти се счупи телевизора примерно викаш някой от фирма, нямаш нужда от приатели и познати. Така хората се отчуждават един от друг и голяма част живеят една емоционална мизерия. Да отидеш на гости на някой трябва да предупредиш, няма спонтанност в човешките отношения....Отделно ние като южняшки народ живеем навън с другите, вижте колко люлки има за децата пред блоковете и колко хора стоят да си приказват, тук не е така, аз не познавам нито един мой съсед....Отделно в България хората колкото и да нямат средства празнуват винаги събират се тук са всичките вълци единаци не могат да се забавляват, като дойдат на моите бг купони халюцинират колко хората са свободни и весели. Всеки ден тук се прибират от работа и сядат пред ТВ, компа и това е живота им. Страх ме е един ден да не стана като тях. Знам че в България няма да мога да свикна със суетата, с това да гледаш да прецакаш другия с безредието с бакшишите но за мен социалните отношения са по важни и ми се иска да видя БЪлгария извън ваканционен контекст как живеят хората там....Знаете ли че тук на сватбите организират един куп игри за да може да стане някакъв купон? В България хората създават весела атмосфера без това....е ние се напиваме но важното е че става спонтанно....Незнам вече

Много си далеч от истината.Стой си там а ако мразиш някого - прати го тук! Иначе тук е рай - няма закони,няма полиция,няма здравеопазване,няма образователна система и...........абе нищо няма освен електорат.

Много си далеч от истината.Стой си там а ако мразиш някого - прати го тук!

Иначе тук е рай - няма закони,няма полиция,няма здравеопазване,няма образователна система и...........абе нищо няма освен електорат.

И електорат няма даже.Малко партии могат да се похвалят с постоянно гласуващи за тях.Така от нищото дойде царистката партия,Атака,Бате Бойковия ГЕРБ,догодина пак ще има избори и не се знае тези които вчера гласуваха за герб тогава за кого ще гласуват.

Иначе заплата от 2000 лева...ми тя и в държавната администрация не надвишава 700 лева....мой приятел е данъчен инспектор и не взима и 600 лева,вече 7 години работи там.

донякъде съм съгласна с теб, но ако говорим за сигурност тук е много по опасно отколкото в бг, тук могат да те пребият като куче без никой да си мръдне пръста докато в бг всички наскачат. Там ако стане нещо обикновено има причина затова, тук става само защото си погледнал някой на криво или той го е интерпретирал така. Иначе имам план Б понеже съм с френска националност също и ако не ми хареса в бг мога да се върна веднага тук. Мисля също че финансовата стабилност може да бъде валидна и за България и там ако имаш висока заплата стандарта ти на живот е по висок от тук (сравнително с другите хора-. Това което ми омръзна тук е стотиците закони които те спират да действаш примерно забранено е да си поправяш колата на тротоара. отделно високата покупателна способност прави така че ако ти се счупи телевизора примерно викаш някой от фирма, нямаш нужда от приатели и познати. Така хората се отчуждават един от друг и голяма част живеят една емоционална мизерия. Да отидеш на гости на някой трябва да предупредиш, няма спонтанност в човешките отношения....Отделно ние като южняшки народ живеем навън с другите, вижте колко люлки има за децата пред блоковете и колко хора стоят да си приказват, тук не е така, аз не познавам нито един мой съсед....Отделно в България хората колкото и да нямат средства празнуват винаги събират се тук са всичките вълци единаци не могат да се забавляват, като дойдат на моите бг купони халюцинират колко хората са свободни и весели. Всеки ден тук се прибират от работа и сядат пред ТВ, компа и това е живота им. Страх ме е един ден да не стана като тях. Знам че в България няма да мога да свикна със суетата, с това да гледаш да прецакаш другия с безредието с бакшишите но за мен социалните отношения са по важни и ми се иска да видя БЪлгария извън ваканционен контекст как живеят хората там....Знаете ли че тук на сватбите организират един куп игри за да може да стане някакъв купон? В България хората създават весела атмосфера без това....е ние се напиваме но важното е че става спонтанно....Незнам вече

Разбирам те, липсва ти българския манталитет, да ти се бъркат в живота, да ти се месят, хората покрай теб да клюкарстват и да интригантстват. Съгласен съм, че това го няма в развитите страни, а само в България. Обаче много бъркаш, ако мислиш, че има причина за всеки побой в България. Всъщност може и да си права, колко хора ги пребиха/убиха цигани само защото са с бял цвят на кожата, това сигурно е основателна причина. Само не се надявай на френска заплата и френски стандарт на живот в България и не тръгвай с тази нагласа. Според мен просто не си се интегрирала във Франция, нищо че имаш гражданство. Показателно е, че не познаваш съседите си. Ти отиде ли да се запознаеш с тях или чакаш те да дойдат? Не знам за Франция, аз тук виждам хората да се веселят, излизат заедно, майките с количките си разхождат децата заедно, седят в парка заедно, говорят си, смеят се. Дори има организирани групи на майките с деца, родени в един и същ месец, срещат се няколко пъти седмично, организират си празници, децата им се познават. И тук на сватбите има игри, това е съвсем нормално - в България пък си имаме безумни и трагикомични "ритуали", кълчим се на чалга ритми, скачаме по масата и се напиваме, за да ни стане весело. Всяка държава с традициите си. На теб явно ти допада повече южняшката разкрепостеност, самопоканването на гости по всяко време независимо дали ти е удобно да приемеш гости или не, гостите да забравят да си тръгнат вечер. Щом това ти липсва, значи наистина за теб ще е по-добре да живееш в България. Може да мизерстваш, може да се ядосваш на надписаните цени на парното и тока, може да плюеш инфлацията и вечно растящите цени, може да се ядосваш, че децата ти не получават добро образование, че доктора ти е поставил грешна диагноза и ти е изписал грешни лекарства, че няма направления за специалист или просто, че трябва да се изръсиш 50 лева за тях от заплатата ти, която едва ли ще надхвърли 800 лева и то ако си късметлийка или работиш на едноцифрен брой длъжности, че някой известен ще те блъсне с колата си и няма да влезе в затвора или да си плати, може да ядеш храни с неясен произход и качество, но пък на нереално високи цени, може да ... но ще ти е добре, защото ще си правиш купона и всичко ще става толкова спонтанно и неочаквано! Купувай си билета тогава без да се чудиш и маеш повече и успех!

Отделно ние като южняшки народ живеем навън с другите, вижте колко люлки има за децата пред блоковете и колко хора стоят да си приказват

Дам, колко наркомани се събират вечер в парковете, как децата си играят в мръсотията до блока. Хубаво е и до надрасканите пейки. Не знам ти за каква Бългатия ми говориш, но аз не живея в такава :cheers:

Ами аз живея в Кипър и за нищо на света не бих се върнал в България,не че тук е перфектно но се живее спокойно.Пребиваваш ли законно имаш ли документи и работа,няма проблем.Защо да се прибирам в държава в която ще работя за без пари и ще се чудя как да свързвам двата края.Това е личното ми мнение!

• Автор

Разбирам те, липсва ти българския манталитет, да ти се бъркат в живота, да ти се месят, хората покрай теб да клюкарстват и да интригантстват. Съгласен съм, че това го няма в развитите страни, а само в България. Обаче много бъркаш, ако мислиш, че има причина за всеки побой в България. Всъщност може и да си права, колко хора ги пребиха/убиха цигани само защото са с бял цвят на кожата, това сигурно е основателна причина. Само не се надявай на френска заплата и френски стандарт на живот в България и не тръгвай с тази нагласа. Според мен просто не си се интегрирала във Франция, нищо че имаш гражданство. Показателно е, че не познаваш съседите си. Ти отиде ли да се запознаеш с тях или чакаш те да дойдат? Не знам за Франция, аз тук виждам хората да се веселят, излизат заедно, майките с количките си разхождат децата заедно, седят в парка заедно, говорят си, смеят се. Дори има организирани групи на майките с деца, родени в един и същ месец, срещат се няколко пъти седмично, организират си празници, децата им се познават. И тук на сватбите има игри, това е съвсем нормално - в България пък си имаме безумни и трагикомични "ритуали", кълчим се на чалга ритми, скачаме по масата и се напиваме, за да ни стане весело. Всяка държава с традициите си. На теб явно ти допада повече южняшката разкрепостеност, самопоканването на гости по всяко време независимо дали ти е удобно да приемеш гости или не, гостите да забравят да си тръгнат вечер. Щом това ти липсва, значи наистина за теб ще е по-добре да живееш в България. Може да мизерстваш, може да се ядосваш на надписаните цени на парното и тока, може да плюеш инфлацията и вечно растящите цени, може да се ядосваш, че децата ти не получават добро образование, че доктора ти е поставил грешна диагноза и ти е изписал грешни лекарства, че няма направления за специалист или просто, че трябва да се изръсиш 50 лева за тях от заплатата ти, която едва ли ще надхвърли 800 лева и то ако си късметлийка или работиш на едноцифрен брой длъжности, че някой известен ще те блъсне с колата си и няма да влезе в затвора или да си плати, може да ядеш храни с неясен произход и качество, но пък на нереално високи цени, може да ... но ще ти е добре, защото ще си правиш купона и всичко ще става толкова спонтанно и неочаквано! Купувай си билета тогава без да се чудиш и маеш повече и успех!

благодаря ти за отделеното време, съгласна съм с повечето неща които си написал, в същото време мисля че вече в България има една среда която бих нарекла европейска тоест хора които не прекарват времето си да клюкарстват и да се бъркат в живота ти, другите все пак може да се избегнат

за френския стандарт ми е ясно но съм готова да се откажа от някои материални неща, разбирам обаче че е по трудно да се слезе едно стъпало в смисъл стандарт отколкото да се изкачи, по трудно се свиква. За надписаните цени на тока, докторите и всичко това съм съгласна това е нещото което най ме вбесява в БЪлгария там всички колективно «хранят« някой затова и цените ни са по високи от тукашните

а за интегрирането напротив интегрирана съм с работата си свързана с контакти, с приятелите ми... съседите беше пример не мисля че трябва да променяш живота си когато нещо не върви, напротив трябва да го промениш когато всичко е ОК иначе и на другото място няма да върви. Просто не се предавам на идеята че живота ми трябва да мине задължително тук само защото в бг е кофти. Вярвам че ако повече се връщаха нещата щяха да се оправят по бързо. И другото, родителите ми няма да са вечни, омръзна ми да пропускам голяма част от семейните празници и погребения...Мина периода ми когато се револтирах срещу тях сега искам да им се порадвам по често. А пък после нищо не ми пречи да се върна във втората ми родина тук която трябва да отбележа направи всичко за мен. Съгласна съм че България не заслужава хората да се връщат след като ги прокуди, но явно и самото предизвикателство да пробвам там ме кара да обмислям идеята за връщането

Ами както вече казах, явно си го решила окончателно (или пък не?). Дано не се разочароваш.

bouzinka,мисля,че сама трябва да претеглиш плюсовете и минусите,и да решиш какво повече искаш и кои неща са с приоритет за теб.Съвети лесно се дават,но никой не може да ти как точно ще протече животът ти,и как ще се развият събитията,ако направиш,или респективно не направиш нещо.

Успех! :)

Докато управляват тези и сходни малоумници, си ми е добре тук.

• Автор

И електорат няма даже.Малко партии могат да се похвалят с постоянно гласуващи за тях.Така от нищото дойде царистката партия,Атака,Бате Бойковия ГЕРБ,догодина пак ще има избори и не се знае тези които вчера гласуваха за герб тогава за кого ще гласуват.

Иначе заплата от 2000 лева...ми тя и в държавната администрация не надвишава 700 лева....мой приятел е данъчен инспектор и не взима и 600 лева,вече 7 години работи там.

ами то в държавните администрации винаги е така по ниски са заплатите поне тук

гледам моите приятели в софия никой от тях не взема по малко от 2ооолева и не са най високо управленческо ниво, не са и мафиоти нормални менъджери и живеят горе долу добре

а хората които работят в западни фирми са над 4ооо лева заплатите им, а един приятел е програмист му дават 8ооолева......на месец

сега как е по добре тук за 2500евро при минимална (тоест необходимото) 1ооо или в бг 4ооо при минимална 24о?

Здравеите,

от 14 години живея във франция и нещо почна да ми омръзва. Замислям се да се прибера в бг но това е труден избор. Съмнявам се че бих се адаптирала с неуредиците там, с манталитета на някои, но има доста неща които ме карат да съм оптимистка.

Мислите ли че е лесно да се намери добре платена работа в БГ, над 2ооо лева, с френска диплома и опит...Има ли върнали се хора?

Какво мислят тези които си живеят в Бг и познават по добре трудовия пазар от нас другите? Не вярвам много на писаниците във вестниците че в БГ има глад за кадри, кадри има заплати няма кой да дава...Нали така или се бъркам?

То тука понеже е рай!Аз ако живея във Франция няма да си идвам тука!Може би на 15год.ще отскоча за половин месец и пак там!

Единият ми братовчед е от 1999год. в САЩ и не се връщал!Другия от 1998год. и само веднъж си дойде!Но като си дойде каза,че несъжалява въобще че живее в чужбина!

Аз бях за 9 месеца в САЩ и като видях какво е там ми стана жал за България.Дойдох си тука и осъзнах колко сме на зад!Ама много сме на зад!

Това си е мое мнение--Остроя ли се добре в чужбина,ще си живея там! Е да! Ще си идвам в България-за месец-2 и пак там!

Здравеите,

14 години са прекалено много време.Решението е трудно,дори и да се върнеш не смятам че ще останеш дълго.

Ще дам пример със себе си от около 3 години съм в Испания,доста често се прибирам.Застоявам се няколко месеца и не мога повече.Питам се какво правя там,колкото и грозно да звучи.Няма никаква реализация.Дори и да имам 100 испански дипломи,все тая.Някой с повече пари или с връзки ще се е намърдал на хубавото работно място и така ....

Да не говоря за дребните работи от които се дразня много.Влизаш в някой магазин няма "Добър ден" направо те питат нагло "Кво искаш?"

Няма никаква елементарна култура(в повечето хора)!

Всеки гледа другия,какво прави,какво си е купил,от къде има пари,защо и т.н.

Нямам нищо против България.Просто ако нямаш пари,не може да живееш там нормално.Парите не са най-важни,но без тях не може.Всеки гледа доброто за себе си и избира къде да остане и къде ще се чувства най-добре.Все пак може да опиташ.Отиди си за няколко месеца,ако ти хареса обстановка и всичко остани.Ако не - обратно!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.