Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

Nikssi,двата линка за изтегляне са за Vista - би ли посочил откъде ги намери- евентуално като линк. Поздрави

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 116,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

Nikssi,двата линка за изтегляне са за Vista - би ли посочил откъде ги намери- евентуално като линк. Поздрави

За Виста и XP - само версиите са различни за 32 и 64 Бита

http://www.itninews.com/news.php?readmore=2335 Дано са заразени файловете biggrin.gif

Не разбрах дали да я махам biggrin.gif заразен ли съм или нещо не е както трябва?

Интересното е,че в някои опции при стартиране на проверка се появява че CIS извършва това или онова действие.Много пита което почва да ми харесва но пък и дразни.Сравнявайки я с Outpost засега системата е по пъргава.Дали е по защитена бъдещето ще подскаже.Аре наздраве :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Още при отваряне на http://www.itninews.com/news.php?readmore=2335 отчитам блокиране на 6 броя бисквитки - няма да коментирам- за да не засегна сънародници. Те не са портал на производител - сам трябва да си направиш извод. Колегите са прави - такива места са хиляди в мрежата и са на почти всички възможни езици.Отговорен софтуер знаеш откъде се изтегля - това не е просто някоя игра с крак-патч-фикс или кейген. Няма как да зная дали си заразен ... Поздрави

Още при отваряне на http://www.itninews.com/news.php?readmore=2335 отчитам блокиране на 6 броя бисквитки - няма да коментирам- за да не засегна сънародници. Те не са портал на производител - сам трябва да си направиш извод. Колегите са прави - такива места са хиляди в мрежата и са на почти всички възможни езици.Отговорен софтуер знаеш откъде се изтегля - това не е просто някоя игра с крак-патч-фикс или кейген. Няма как да зная дали си заразен ... Поздрави

Не съм заразен аз.Може някое устройство да е.Още по добре.Бисквитки...в xaker.ru нима ги няма ;) там са по зле нещата.

Само да не те набележат,че....

Скромното ми мнение е че стената не предлага кой знае каква защита в повече....

Поне сравнявайки я с другите ползвани от мене.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

А моето скромно мнение - за домашно ползване това е най-добрата стена в света - невероятен блокатор при правилни настройки на ОС и браузъра - куриоз е, че е безплатна... Поздрави Само за проба отворих http://www.anti-malware.ru/forum/ - нито една блокирана съмнителна ######. Не коментирам.

Редактирано от TNN (преглед на промените)

А моето скромно мнение - за домашно ползване това е най-добрата стена в света - невероятен блокатор при правилни настройки на ОС и браузъра - куриоз е, че е безплатна... Поздрави Само за проба отворих http://www.anti-malware.ru/forum/ - нито една блокирана съмнителна ######. Не коментирам.

Може и да греша по отношение на стената.Много пита но колко пази един Бог знае.Като за безплатно решение е наистина добро.Стига да имаш нерви да цъкаш разреши или не...аз ги нямам.

Може и да греша по отношение на стената.Много пита но колко пази един Бог знае.Като за безплатно решение е наистина добро.Стига да имаш нерви да цъкаш разреши или не...аз ги нямам.

Да не си я инсталирал Firewall with Defense+ ? За да не пита толково беше препоръчано в форума да се инсталира Firewall + Leak protection той defense така или иначе си работи ;)

Да не си я инсталирал Firewall with Defense+ ? За да не пита толково беше препоръчано в форума да се инсталира Firewall + Leak protection той defense така или иначе си работи :)

Точно така ;) Как все познаваш.

Инсталирах тотално всичко без предлаганите промени в браузъра ми.Просто за проба на виртуална машина.Интересното в случая,че при зарегистрирани атаки към IP адреса се намесваше първо КИС ...май на виртуална машина не става да се пробва при инсталирана защитна стена на реалният комп.

Точно така ;) Как все познаваш.

Инсталирах тотално всичко без предлаганите промени в браузъра ми.Просто за проба на виртуална машина.Интересното в случая,че при зарегистрирани атаки към IP адреса се намесваше първо КИС ...май на виртуална машина не става да се пробва при инсталирана защитна стена на реалният комп.

Ами те тези промени(трите отметки) са май доколкото разбрах така наречения Adware при версия 3 ,който се обсъждаше...но добре че могат да се премахват :)

Ами те тези промени(трите отметки) са май доколкото разбрах така наречения Adware при версия 3 ,който се обсъждаше...но добре че могат да се премахват :cheers:

Инсталирах версия 2.4 самата тя е на руски и английски езици.Програмата се обнови до версия 3,рестартира и всичко е шест.

487694d.jpg

С Авира се харесват и май почвам да я харесвам cool.gif

"""С Авира се харесват и май почвам да я харесвам""" Нормално - това е едно от най-добрите съчетавания за последните 2-3 години. Поздрави

Comodo Firewall Pro ще се поддържа ли занапред? Или само цялостния пакет?

Да,но ще се инсталира, чрез инсталатора на CIS .Nologo е дал снимка по-назад в темата.

преди седмица инсталирах само стената и веднага след инсталацията се обнови до последната версия CIS.след това изключих антивируса на Comodo защото я комбинирах с Аваст,нямаше конфликти но забавяше работата на ОС след което системата заработи нормално.

Опитът ми да комбинирам тази стена с a-squared Anti-Malware 4.0 се оказа неуспешен - компютърът заби и се наложи да ги деинсталирам. Върнах се към групата безплатни продукти на Комодо и всичко отново изглежда отлично. Поздрави

преди седмица инсталирах само стената и веднага след инсталацията се обнови до последната версия CIS.след това изключих антивируса на Comodo защото я комбинирах с Аваст,нямаше конфликти но забавяше работата на ОС след което системата заработи нормално.

Странно :rolleyes: ,до сега не бях срещал подобно поведение.Никъде няма опция за ъпгрейд до.........

Oбновяване (Update),да,но то е само за това, което си инсталирал,в случая Comodo Firewall.При мен се обновява само, когато излезе нова версия.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Странно :rolleyes: ,до сега не бях срещал подобно поведение.Никъде няма опция за ъпгрейд до.........

Oбновяване (Update),да,но то е само за това, което си инсталирал,в случая Comodo Firewall.При мен се обновява само, когато излезе нова версия.

Ами аз свалих само стената от KALDATA версия Comodo Firewall Pro 3.0.25.378,защото на официалния сайт одавна може да се тегли но само CIS.Сега ще я инсталирам повторно за да се уверя че не бъркам,но много добре си спомням че случайно открих че се е обновила до CIS и тогава с десен бутон на иконата в трея махнах отметката пред Comodo Antivirus.Никога не бих комбинирал две антивирусни на една ОС и внимавах кое EXE ще изтегля.

Ами аз свалих само стената от KALDATA версия Comodo Firewall Pro 3.0.25.378,защото на официалния сайт одавна може да се тегли но само CIS.Сега ще я инсталирам повторно за да се уверя че не бъркам,но много добре си спомням че случайно открих че се е обновила до CIS и тогава с десен бутон на иконата в трея махнах отметката пред Comodo Antivirus.Никога не бих комбинирал две антивирусни на една ОС и внимавах кое EXE ще изтегля.

Връзката, може да е била пренасочена,най -вероятно не си забелязал,че си стартирал CIS ,то и без това скиновете са еднакви при инсталация и една малка отметка може да ти е отбягнала.

Връзката, може да е била пренасочена,най -вероятно не си забелязал,че си стартирал CIS ,то и без това скиновете са еднакви при инсталация и една малка отметка може да ти е отбягнала.

след инсталирането на версия Comodo Firewall Pro 3.0.25.378 и рестарта,уиндоуската стена си остава включена.

след инсталирането на версия Comodo Firewall Pro 3.0.25.378 и рестарта,уиндоуската стена си остава включена.

Да,трябав ръчно да се изключи,не всички имат тази политика,все пак e Microsoft,нали се сещаш.

Но КИС не си поплюва, изключва я по време на инсталацията си.

Да,трябав ръчно да се изключи,не всички имат тази политика,все пак e Microsoft,нали се сещаш.

странното е че и при работещ Comodo Firewall+включена уиндоуска стена забавяне на ОС нямаше и конфликти липсваха.точно защото КИС си я изключва сам уиндоуската ми направи впечатление.

При мене Comodo изиска да се изключи със съответната отметка.Докато F-Secure IS2099 направо я спря.

488325A.jpg

При мене Comodo изиска да се изключи със съответната отметка.Докато F-Secure IS2099 направо я спря.

По време инсталация, къде я видя тази отметка?

По време инсталация, къде я видя тази отметка?

При инсталирането на версия 2.4 в процеса на инсталация имаше така отметка.Както и при деинсталацията ме пита дали да включи защитната стена на Уиндоуса.Дано не бъркам,че тия дни толкова стени слагах,че...може да бъркам.Не се напъвам да споря не и с тебе :rolleyes:

При инсталирането на версия 2.4 в процеса на инсталация имаше така отметка.Както и при деинсталацията ме пита дали да включи защитната стена на Уиндоуса.Дано не бъркам,че тия дни толкова стени слагах,че...може да бъркам.Не се напъвам да споря не и с тебе :rolleyes:

При версия 3 поне аз, не видях да има подобна опция,може и да е имало при по-старата,както казваш.

При мен всичко е наред,след като изключих ръчно Windows Firewall

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.