Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

Nikssi, така е както казваш - версия 2.4 съм я инсталирал и деинсталирал много пъти. Още си пазя инсталационен файл /с години/- изтеглен от портала на производителя-те все още я поддържат. Поздрави

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 116,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

Да попитам: кои версии са на руски език? защото последните са само на английски.

IP сайта 212.162.62.46

Страна Germany

Информация о домене Владелец: N/A

Creation Date: N/A

Expiration Date: N/A

Посетители из стран Germany (30.4%)

Turkey (10.7%)

Italy (9.0%)

Hungary (8.7%)

Romania (7.8%)

Nikssi, не мислиш ли - човек е редно да знае къде се разхожда - това просто намалява "изненадите". Проверяваш ли понякога подобни неща ? Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

От това, което попрочетох от темите и прегледах по класациите и тестовете, си създавам впечатление, че ако не перфектната, то отлична безплатна защита би се получила от комбинацията на:

1. Антивирус - Avira-free

2. Антиспай- Super AntiSpyware

3. Стена- Comodo

4. Периодично сканиране с МВАМ и Gmer

Прав ли съм или греша?

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Super AntiSpyware при безплатния си вариянт служи само като сканиращ инструмент,платения има real time модул.

А да...вярно. Коя безплатна спай програма има сканиране в "реално време"....или няма такава?

Аз предпочитам за единия компютър Comodo Internet Security + Comodo BOClean Anti-Malware 4.27+Comodo Registry Cleaner. Освен споменатите от Вас за допълнителен контрол ползвам Dr WEB Curelt и RemoveIT Pro XT SE.От Spybot - Search & Destroy ползвам само имунизацията на системата. Пробвам сега само с безплатни решения и резултатите в защитен план са прилични . Поздрави """ Коя безплатна спай програма има сканиране в "реално време"....или няма такава?""" Comodo BOClean Anti-Malware 4.27 е такава.

Редактирано от TNN (преглед на промените)

А да...вярно. Коя безплатна спай програма има сканиране в "реално време"....или няма такава?

SpyBot - Search & Destroy 1.6.0.30 Final

P.s. Има тема,да се прехвърлим в нея: Съвет за пълна безплатна защита

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Коя безплатна спай програма има сканиране в "реално време"....или няма такава?""" Comodo BOClean Anti-Malware 4.27 е такава.

О да...бях забарвил за нея. Тъкмо ще си пасне със стената. Ами със Авира-та май ще обарзуват "великолепната тройка"....при това без пари! Май почва да се очертава моя окончетелен избор....cool.gif

О да...бях забарвил за нея. Тъкмо ще си пасне със стената. Ами със Авира-та май ще обарзуват "великолепната тройка"....при това без пари! Май почва да се очертава моя окончетелен избор....cool.gif
Вероятно си прав - аз обаче засега залагам на блокиращите способности на Комодо- включително и с младия им антивирус. Важен е и браузъра с настройките си - при мен от 2 седмици е IE 8 Beta 2 - другите засега ги деинсталирах. Поздрави
IP сайта 212.162.62.46

Страна Germany

Информация о домене Владелец: N/A

Creation Date: N/A

Expiration Date: N/A

Посетители из стран Germany (30.4%)

Turkey (10.7%)

Italy (9.0%)

Hungary (8.7%)

Romania (7.8%)

Nikssi, не мислиш ли - човек е редно да знае къде се разхожда - това просто намалява "изненадите". Проверяваш ли понякога подобни неща ? Поздрави

Не мисля,че там е заразена страницата.Може би друго но софтуера не.Пък и тази версия просто вече не е в наличност в официалният портал на Комодо

Ако някой иска мога да я кача където пожелае.Изтеглена от офсайта на времето.

Не съм проверявал и нищо не твърдя.Мисълта ми бе - следва да сме наясно къде сме и какво правим. Поздрави

Снощи си сложих на виртуалката Авира-фрее заедно с Комодо-то. Перфектно си паснаха...абсолютна лекота на работа, не усетих забавяне в отварянето на страници пред и след инсталацията на двете програми. Използвам случая да благодаря на nikssi за предоставената руска версия на комодо-то...друго си е да разбираш всичко което пише.... :)

Не съм проверявал и нищо не твърдя.Мисълта ми бе - следва да сме наясно къде сме и какво правим. Поздрави

http://rapidshare.com/files/171985368/Como...4.16.174_ru.rar

Изтеглена версията от сайта на Comodo още при излизането на версия 3.Тогава имаше опция и връзка за сваляне на програмата на други езици.В случая тази версия.Ако някой пак се съмнява може да не я тегли или пък да провери по всевъзможни начини.

Версията позволява смяна на езиците за тези,които предпочитат английската версия-минават на английски от менюто.

Качена е в акаунта,който имам там,нали се сещаш,че виждам дали е теглена,кога и колко пъти.Промяна във файловете е възможна само от мене.

Downloads: 1

Last Download: 10.12.2008 08:40:11

Свалих я аз.Винаги пробвам как върви свалянето като давам връзки.

Поздрави

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Има ли някакви "симптоми" на нещо нередно във програмата?

Не обещах да кача файла и това е. Защо не питаш TNN той създаде такова впечатление.

Да разбирам ли, че не си я инсталвал?

Вече ми е неудобно да повтарям, че защитен софтуер не се тегли от "случайни" портали - освен, ако това не е целенасочено - примерно за да се търсят нови дефиниции за антивируси. Поздрави

Да разбирам ли, че не си я инсталвал?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1194609

TNN не ми обяснявай на мене от къде да си тегля такива програми.Знаеш ми мнението.Почваме пак с офтопика

Това го знам...обърках се. Помислих, че става въпрос за руски вариант на 3-а версия...поразрових се насам-натам, ама явно все още няма руски вариант на последната версия.

След почти 2 седмици -защита с компоненти изцяло от един производител- при това безплатни - повече от изненадан съм в положителния смисъл на тези думи. Но това е добро само за хора знаещи какво да разрешават и какво да забраняват. Понякога блокирането с въпроси е доста дразнещо и досадно - защото отговорността за преценката трябва да се поеме от ползвателя. И ако той сбърка нещата отиват ясно къде. Вероятно ми харесват просто защото още не съм сбъркал при въпросите - но не е невъзможно и това да се случи. Опитвам се да съм обективен и не препоръчвам тези програми на недостатъчно подготвени потребители. Ако ще ползват безплатни програми - има други алтернативи. Поздрави

Доста смело изявление. Аз не бих се хвърлил като теб надолу с главата с подобни думи. Това, че ти си доволен от Comodo IS, не си се заразил все още, не са те думнали хакери е чист късмет.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Доста смело изявление. Аз не бих се хвърлил като теб надолу с главата с подобни думи. Това, че ти си доволен от Comodo IS, не си се заразил все още, не са те думнали хакери е чист късмет.

Странна оценка даваш. И да се притеснявам за възможна щуротия от някакъв непознат кракер ли ? И какво ще ми направи - най-много да се издъни и после аз да се чудя какво да го правя. Но това е "творец" и не бива да се пречи на развитието му - не зная дали съм прав,но не бих им навредил - заради естественото развитие и общата полза. Поздрави

Не ги знам тези кракери и хакери какви са...те може и да могат да пробият всяка една защитна стена, но специално с Комодо ще им побелее косата и брадата, докато успеят.Невъзможни неща, обаче няма!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.