Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Незабравими моменти и реплики

Featured Replies

Всияки сме гледали филми и все някой моменти ни се е запечатал в главата. Мисля тук всеки да каже реплика или ситуация, която му е направила силно впечатление. Като след това каже и от кой филм е. "Куче - касичка, крокодил - касичка, каска - касичка..." - Опасен чар "Тати обеща да ми купи колело, ама дръг път." - Куче в чекмедже "Ама петела е мъжки" - На всеки километър Сега е ваш ред. :wors:

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Отговори 383
  • Прегледи 73,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "There are over 550 million firearms in worldwide circulation. That's one firearm for every twelve people on the planet. The only question is: How do we arm the other 11?" (Lord of war) "Guns don't k

• Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк От багажника на камиона, който превозва риба, се показват "мокрите бандити": Хари: Ето ни и нас, Марв. Ню Йорк, градът на неограничените възможности. Усещаш ли този ми

• "И човекът седял самотен. Потънал в дълбока тъга. И всички животни го приближили и му казали: - Не искаме да те гледаме така тъжен. Поискай каквото искаш и ще ти го дадем. Човекът казал: - Искам да им

Публикувани изображения

Репликите на Баш найстора "Молим?" и как си държеше шапката като пие нещо.Типичен нашенски хитрец,наскоро си теглих негови филми за да се посмея.

"Водата една такава топла мека, опрах си някой работи" - филма е "Дами канят" "Ама не обичам на коляно" - отново "Дами канят" "А трабана по-надоле кой задмина?" - "Рицар без броня"

Никиии, гад мръсна! Ще ти скъсам главата! - Оркестър без име И ние пушим Кент, и дъвчим бомбони Тик-Так! - пак Оркестър без име

• 3 месеца по-късно...

"Голям човек е дакела !"- " Топло "

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Не моам да пием без мезе,болат ме зубите!-"Баш найстора"

Гореспоменатите. От "Вчера" , когато главнвият герой /май Иван се казваше/ се озъби на директора и каза : "Нито един кариес". И аз съм го пробвал тоя номер веднъж. ПП: А защо само от български филми? В чуждите също има много добри моменти...

"Момиценце, върни ми зъбките" - "Топло"

• 2 седмици по-късно...

Когато героят на Георги Русев от "Оркестър без име" се обърна към Георги Мамалев и му каза да спре с това блъскане по барабана защото кокошките спрели да снасят яйца.

"Ауто капут" "Беги, беги ш'са оцапаш.." - "Оркестър без име", когато се появи онзи италианец и като започнаха да говорят на българо-италиански. :_) [EDiT] Или беше "Мръдни, мръдни ш'са оцапаш.."

Редактирано от steliyan (преглед на промените)

"Ние сме на всеки километър, оттук до края на света..."

Култова фраза, само не мога да си спомня името на филма със Стефан Данилов! Публикувано изображение

Не съм гледал много филми,но силно впечетление ми направиха следните фрази:

"Тате ще ми купи колело,ама друг път/Тате ще ме води при баба и дядо,ама друг път" - Куче в чекмедже

Също така моментът от филма "Оркестър без име",когато говорят,че заради музиката кокошките спрели да носят.

Също така и моментът от филма "С деца на море",когато едното дете трябваше да опази тайна,а в последствие всичките му приятели разбраха :wors:;също така фразите "Е виш хартия до сега не съм ял" и "И ти му донесе сушени сливи,че да си свари компот нали" Публикувано изображение

"Мамо това е Снежа ние се оженихме.

Шамар от страна на майката и реплика :

"А Наташка лоша ли е?" Публикувано изображение

Забравих да кажа , 4е е от "Вилна зона"

Сега се присетих като гледах "Бай Ганьо". Като хвана за дупето онази германка в ресторанта и после и викна: "К'о са перчиш, ма?". В банята: "На тез германци акъл не им стига един гвоздей да забият", другото не е реплика, а просто сцена когато нашият "герой" пи вода от песуар'а(така ли му се вика?) и този след него седна да си измие четирибуквието, пък Бай Ганьо направи старшна физиономия.

сега ще видите кон боб яде ли - "Вчера" когато говориш с мен ще мълчиш - "Дами канят" икономията е майка на мизерията - "Опасен чар" милиционер-роднина,милиционер-роднина - "Опасен чар" ми наведи се да го вдигнеш - "Оркестър без име"(Павката към Рени когато тя се оплаква,че й е паднал гласа) :baby:

"Инспектор Тюхчев и боб" - Бон шанс инспекторе "Лошо Седларов лошо" - Опасен чар "Сега не се казва да скова кочина сега се казва да РЕАЛИЗИРАМ кочина" - Опасен чар "Аз ако сега не видя как ще ми режат главата кога?" - Хитър Петър

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

"роднина, милиционер.роднина,милиционер"-"опасен чар" Такива филми .... ех доброто старо време. Защо затрихме българското кино.....Има хубави чужди филми но някак не ни отговарят на нашата душевност. RIP за БЪЛГАРСКОТО кино и да си спомним с добро: "Ай лав ю"-13 годеница на принца

"въй, той зел-дал завалията" - Бай Ганьо на гости у Иречека - след като човека едва не умря заради българските бонбони :wors:

• 1 месец по-късно...

"Сега ще видите вие кон боб яде ли" и момента когато главният герой чупи и гори чина съшо когато в края на филма той си повтаря онази фраза с доктора от Глостър ли беше че не помня от "Вчера" и от "Бъди шастлива, Ани!'', когато руснака си купуваше сладолед

• 1 месец по-късно...

Май въпроса е ясен, вие сте! Няма знаечение какъв е филма, важно е да е велика репликата! Много съжалявам ако има такава тема, но аз не можах да намеря!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.