Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Незабравими моменти и реплики

Featured Replies

нещо от предпоследния епизод на Lost, много смешно ми стана - Джак и Сойер пак се карат нещо кой е по-мъж, и накрая Кейт им казва "Should I go and get a ruler?" :yanim: 17 епизод, докато игаят карти на плажа. сцената е много добра, гледайте я.

• Отговори 383
  • Прегледи 73,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "There are over 550 million firearms in worldwide circulation. That's one firearm for every twelve people on the planet. The only question is: How do we arm the other 11?" (Lord of war) "Guns don't k

• Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк От багажника на камиона, който превозва риба, се показват "мокрите бандити": Хари: Ето ни и нас, Марв. Ню Йорк, градът на неограничените възможности. Усещаш ли този ми

• "И човекът седял самотен. Потънал в дълбока тъга. И всички животни го приближили и му казали: - Не искаме да те гледаме така тъжен. Поискай каквото искаш и ще ти го дадем. Човекът казал: - Искам да им

Публикувани изображения

- NEIL McCAULEY: "Do not have any attachments, do not have anything in your life you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you spot the heat around the corner."

VINCENT HANNA: My life's a disaster zone. I got a stepdaughter who's all fucked up because her real father is this large type asshole. I got a wife who I'm passing on the downslope of a marriage, my third, because I spend all my time chasing guys like you around the corner.

- VINCENT HANNA: If it's between you and some poor bastard whose wife you're gonna turn into a widow, buddy, you are going down.

-NEIL McCAULEY: L.A.P.D. What, where the fuck did this heat come from?

CHRIS SHIHERLIS: Maybe it's the bank they're after and not us, 'cause it's been hit a couple of times, or something.

NEIL McCAULEY: Assume they got our phones, assume they got our houses, assume they got us, right now, as we speak.

-NEIL McCAULEY: We are here for the bank's money, not your money. Your money's insured by the federal government, you're not gonna lose a dime.

-You don't live with me, you live among the remnants of dead people. You sift through the detritus, you read the terrain, you search for signs of passing, for the scent of your prey ... and then you hunt them down. That's the only thing you're committed to. The rest is the mess you leave as you pass through.

-RICHARD: Man, I can get killed for telling you some of this stuff.

VINCENT HANNA: You can get killed walking your doggie!

-VINCENT HANNA: So you never wanted a normal life?

NEIL McCAULEY: What the fuck is that? Barbeques and ballgames?

NEIL McCAULEY: I do what I do best, I take scores. You do what you do best, try to stop guys like me

Публикувано изображение

Редактирано от trapped79 (преглед на промените)

"Момиченце дай ми зъбките!" - Топло

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

"Ти си геврек!" /"А.Л.Ф." - когато бяха забранили на Алф да яде котката, но го бяха оставили сам с нея. Хипнотизираше я с един часовник , че е геврек, за да може после да изяде геврека/

ja.ja.schelle, schnelle. weiter, wieter. ich comme. ja

Да позная ли от кой филм е :)

Съдбата обича търпеливите (забравих името на филма Публикувано изображение )

Редактирано от lpa (преглед на промените)

"Слушайте внимателно, няма да повтарям" - Ало, ало

:)

"Бонд. Джеймс Бонд." -- Бонд...

Хехе, товами напомня един виц:

Някакво представяне - единия се представя и после другия: Дам. Ван Дам. Клод Ван Дам. Жан Клод Ван Дам Публикувано изображение

В "Летящи кинжали" (House of flying daggers) - финалната сцена, когато вместо кама единият от героите изстрелва капка кръв ;) В револвер (новият на Гай Ричи) - сцената с плешивият убиец, който изпотрепа своите си, но накрая се изложи :rolleyes: Кръстникът 3 - Анди Гарсия обяснява на единият от похитителите да не се плаши, докато застрелва другия Жега - Ал Пачино и компания биват "разкрити" от Робърт Дениро и компания засега толкова :)

Редактирано от lpa (преглед на промените)

В "Пълен мрак" (Pitch black), когато Ридик убива онова чудовище с една заострена кост. В "Хрониките на Ридик" (The Chronicles of Riddick) когато в голямата зала Ридик предизвиква онзи с ножа в гърба и го убива с него. Като се сетя за още ще пиша. Темата е интересна. Поздрави, rainov!

Редактирано от rainov (преглед на промените)

Финалната сцена в "Светлините на града" на Чарли Чаплин, когато цветарката разбира, кой й е помогнал за операцията на очите и за всичко останало.

do not underestimate the power of the dark side, young jedi knight или join me and together we'll rule the galaxy as father and son а може би яки, затвори си очите - яки и чопър

Сцената с празнуването на Сирна неделя в "Сибирския бръснар".Джейн Калахан разбира ще е то туй руско пиянство и какво разбират те под "весело изкарване" - гол,юмручен бой върху замръзналата река.

Сцената с празнуването на Сирна неделя в "Сибирския бръснар".Джейн Калахан разбира ще е то туй руско пиянство и какво разбират те под "весело изкарване" - гол,юмручен бой върху замръзналата река.

Е начинът по който пиеше водката и особено количеството ... ;)

В Hero, битката между жените, за пръв път се впечатлявам от цветовете в един филм.

Сцената от филма Роки.Във всяка част си има кулминация ,но едно нещо ми "взе очите":Когато Роки яде як пердах от Руснака и се изправи и започна да го предизвиква и руснака каза "Това не е човек ,това е машина".Може би това ми е любимата ама не се сещам от другитер части,но от любим филм лубима сцена.Поздрави ,trabant4e.

"Тате каза че ще ми купи колело...ама друг път" :yanim: *Куче в чекмедже* "Сега ще видите вие кон боб яде ли" :clap: *Вчера*

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.