Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Незабравими моменти и реплики

Featured Replies

От Среднощен бяг с Робърт Де Ниро "Довиждане Марвин " Превода е на пиратско копия но иначе е култов

• Отговори 383
  • Прегледи 73,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "There are over 550 million firearms in worldwide circulation. That's one firearm for every twelve people on the planet. The only question is: How do we arm the other 11?" (Lord of war) "Guns don't k

• Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк От багажника на камиона, който превозва риба, се показват "мокрите бандити": Хари: Ето ни и нас, Марв. Ню Йорк, градът на неограничените възможности. Усещаш ли този ми

• "И човекът седял самотен. Потънал в дълбока тъга. И всички животни го приближили и му казали: - Не искаме да те гледаме така тъжен. Поискай каквото искаш и ще ти го дадем. Човекът казал: - Искам да им

Публикувани изображения

Много са ....но в момента се сещам за един....

The Independence Day(1996) - целувката м/у Уил Смит и Вивика Фокс

иначе и както yvsot, спомена - сцената от 9 седмици и половина.......

от любимия ми Pulp Fiction - Криминале - сцената с танца на Джон Траволта и Ума Търман на фона на Jack Rabbit Slims Twist Contest

Ще допълвам........

Редактирано от chain_reaction (преглед на промените)

Ми т'ва адски много ме радва : -Come on, honey! Come to daddy! (Brad Pitt) тряс, фрас, прас... -Who's your daddy now? (ANGELINA JOLIE) Mr.and Mrs.Smith

Във филма Мистър и Мис Смит Когато тези двамата водят война в тяхната къща,а накрая се сдобриха и......... :wors:,а нататак незнам

На мене във филма Джони Инглиш когато Джони обърка зградите. Напрао се пръснах от смях :wors:

"The greates trick the devil ever pulled was making the world believe that he didn't exist."

Kevin Spacey , "The Usual Suspects"

"My Mama always said, 'Life was like a box of chocolates; you never know what you're gonna get.'"

Tom Hanks , "Forrest Gump"

( тук можете да я чуете )

Ако някой не е гледал двата филма - да го направи ;)

Поздрави !

Гледах "HITCH" и много се смях когато героя на Уил Смит получи алергична реакция. Изглеждаше страхотно докато търсиха в аптеката "Бенедрил". Публикувано изображение

На прима виста се сещам за "Време разделно" и сцената, в която Манол казва на Момчил, че ще се жени за Елица и следващата сцена с Момчил и Елица. Манол: Щом толкова държиш на нея, бъди мъж! Удрай! ;) Момчил: Не е мъж този, който удря баща си! Манол: Тогава му прости... :) Елица: Помниш ли, когато тичахме из полето и ти ме стигна. Аз започнах да треперя, а ти ми даде (нещо за обличане - не се сещам думата). Не от студ треперех тогава, Момчиле! :wors: Момчил: Елице, Елице, почакай.. Елица: Викай ми сега Елице, защото само след неделя ще ми викаш МАМО! :huh: Ей тия две сцени са ми се запечатали в съзнанието. Само че не цитирам всичко точно, както е в книгата или филма.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

If you hold back anything, I'll kill ya. If you bend the truth or I think your bending the truth, I'll kill ya. If you forget anything I'll kill ya. In fact, you're gonna have to work very hard to stay alive, Nick. Now do you understand everything I've said? Because if you don't, I'll kill ya. "Две димящи дула"

една от сцените които най-силно ме впечатли е от един много хубав филм -"Брулени хълмове" по Емили Бронте Сцената е, когато Кейти(в ролята-Жулиет Бинош) казва на бавачката си, че за нея би било принизяване да се омъжи за Хийтклиф (Ралф Файнс), въпреки че го обича и в следващия миг, разбрала, че той е чул думите му, тя се втурва след него в дъжда. И още една сцена от този филм Когато Хийтклиф целува Кейти, тя му казва да не го прави повече. Той й отвръща, че следващия път, когато я види, отново ще го направи Нейният точен отговор е този: - Най-сигурният начин да ме убиеш е да ме целунеш отново. страхотен филм!

От "Брулени хълмове" се сещам и когато Кати умираше и молеше Хийтклиф да и прости, че се е омъжила за Линтън и му е причинила това, а Хийтклиф и отвърна, че и прощава, но не може да и прости никога, че е причинила това на себе си.

От "Брулени хълмове" се сещам и когато Кати умираше и молеше Хийтклиф да и прости, че се е омъжила за Линтън и му е причинила това, а Хийтклиф и отвърна, че и прощава, но не може да и прости никога, че е причинила това на себе си.

"Мога да простя на своя убиец, но как да простя на твоя" или нещо подобно

От "Баш Майстора",когато той правеше комина на една къща и се скара със стопанина и му каза:"Абе ще ти сложа аз на теб шапката!"

Точно така звучеше. Благодаря за припомнянето. И браво за това, че харесваш една от най-силните книги, в която има мноого любов, а се харесва и на мъжете, които са я чели.

"Слушайте внимателно, няма да повтарям!" от "Ало,ало"

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.