Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Незабравими моменти и реплики

Featured Replies

" Когато говориш с мен ще мълчиш!" :)

• Отговори 383
  • Прегледи 74,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "There are over 550 million firearms in worldwide circulation. That's one firearm for every twelve people on the planet. The only question is: How do we arm the other 11?" (Lord of war) "Guns don't k

• Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк От багажника на камиона, който превозва риба, се показват "мокрите бандити": Хари: Ето ни и нас, Марв. Ню Йорк, градът на неограничените възможности. Усещаш ли този ми

• "И човекът седял самотен. Потънал в дълбока тъга. И всички животни го приближили и му казали: - Не искаме да те гледаме така тъжен. Поискай каквото искаш и ще ти го дадем. Човекът казал: - Искам да им

Публикувани изображения

"Казва ли ти някой,пък и смее ли човек да пита?"-Перо Разбойникът(Велко Кънев) от "13 годеница на принца" :speak:

"Broken body is nothin' to a broken heart" My left foot

Напълно непознати

Не ставай смешен!

От този сериал бих добавила и: "От къде ми идват...",и ръкомаха с едно и също движение всеки път. :):bye1::nono:

Когато става въпрос за култова филмова реплика, първата ми асоциация се свежда до българското кино: "Ся ша видите ви кон боб яде ли!" - "Вчера" "Пепи, к'вай тая бира ма?" - "Оркестър без име" "к***о, курвичке!" - "Да обичаш на инат" "Казва ли ти някой, пък и смее ли човек да пита!" - "13-та годеница на принца" Абе изобщо българското кино е пълно с бисери!

Сетих се и друга на Марлон Брандо в ролята на Кръстника,"ще ти направя предложение което неможеш да откажеш".

"Предавам се - ще акам" :) Мисля че това е една от най-култовите реплики от сериала "Ало, Ало" :)

.......Аз съм израснал в суров квартал.Там казвахме : " С добра дума и пистолет се постига повече , отколкото само с добра дума. " Роберт Де Ниро ( Ал Капоне ) от филма " Недосегаемите"

In Charade, made in 1963, near the end of Cary Grant’s movie career, a smitten Regina Lampert, played by Audrey Hepburn, confronts Grant’s Peter Joshua.

Lampert: Do you know what’s wrong with you?

Joshua: No, what?

Lampert: Nothing!

От много стар филм:/ако не се лъжа "Четвъртият прешлен"/ "Краката ти са влажни и уморени като очите на Грета Габро"

Ще му направя предложение, на което не може да се откаже - Дон Вито Корлеоне , "Кръстникът"

The Big Lebowski "Shut the fuck up, Donny!" Friday Craig Jones: What I'm trippin on, is how you gonna sell weed, when all you do is smoke it. Smokey: I don't know. That's my only problem. Fear and Loathing in Las Vegas "Four hours or so of catatonic despair." Raoul Duke: There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die. PI - Със сигурност един от най-добрите филми които някога съм гледал. Restate my assumptions: One, Mathematics is the language of nature. Two, Everything around us can be represented and understood through numbers. Three: If you graph the numbers of any system, patterns emerge. Therefore, there are patterns everywhere in nature. Evidence: The cycling of disease epidemics;the wax and wane of caribou populations; sun spot cycles; the rise and fall of the Nile. So, what about the stock market? The universe of numbers that represents the global economy. Millions of hands at work, billions of minds. A vast network, screaming with life. An organism. A natural organism. My hypothesis: Within the stock market, there is a pattern as well...Right in front of me...hiding behind the numbers. Always has been.

• 2 седмици по-късно...

Ами,от "Някои го предпочитат горещо":

Jack Lemon:

-Can't you get it thath I'm a man?

His husband:

-Well,nobody's perfect...

Terminator - I'll be back

"Who are we talking about"(Chicken Little)

Friends:

Rachel:

-Chandler,I thought I quit cigarettes?

Chandler:

-Yes,this cigarette is my reward.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Aз също немога да се сетя за филмова но пък за пекламна да Рекламата на кренвирши Леки "Ооооо, Пепи" или пък "Добре......." :clap:

От "Къщата на глупаците" сцена пред единствената работеща тоалетна. Част от разговора на чакащите пациенти с пристигащия доктор: - Докторе, а можеш ли да ми дадеш нещо против сране? Писна ми до смърт от това пререждане на опашката всеки ден. - Няма пълно щастие, Махмуд. Така е устроен животът. - Как? - Ами... - Живот е когато всеки ден правиш ново лайно.

Редактирано от georgedimov (преглед на промените)

Тези почивни дни си припомних три такива (заради музиката): 1. От филма My Stepmother Is an Alien (1988) - Мащехата ми е извънземна Ким Бейсинджър прелъстява Дан Акройд на фона на песента "Pump Up The Volume" в изпулнение на M.A.R.R.S. 2. От филма Nine 1/2 Weeks (1986) - 9 седмици и половина Пак Ким, но този път сваля всичко (освен шапката си) пред Мики Рурк на фона на песента "You Can Leave Your Hat On" в изпълнение на Joe Cocker 3. От филма From Dusk Till Dawn (1996) - От зори до мрак Салма Хайек танцува със змия около тялото си на фона на песента "After Dark" в изпълнение на Tito&Tarantula

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Ами много ме изкефи една реплика от Карибски пирати 2-Елизабет се е облякла като пират и Джак и казва нещо от сорта на:

-Знаеш ли така никак не ти отива.Най-добре е в рокля или без нищо.Ако дойдеш в каютата ми може да останеш по без нищо Публикувано изображение

не е точен цитата ама в оригинал е супер смешно

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.