Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Незабравими моменти и реплики

Featured Replies

-"Ти знаеш ли, че имаш страшни очи !!!" -"You talking to me"

• Отговори 383
  • Прегледи 74,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "There are over 550 million firearms in worldwide circulation. That's one firearm for every twelve people on the planet. The only question is: How do we arm the other 11?" (Lord of war) "Guns don't k

• Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк От багажника на камиона, който превозва риба, се показват "мокрите бандити": Хари: Ето ни и нас, Марв. Ню Йорк, градът на неограничените възможности. Усещаш ли този ми

• "И човекът седял самотен. Потънал в дълбока тъга. И всички животни го приближили и му казали: - Не искаме да те гледаме така тъжен. Поискай каквото искаш и ще ти го дадем. Човекът казал: - Искам да им

Публикувани изображения

Как сиииии...? :speak:

Джоуи от "Приятели" :yanim:

Абсолютно си прав/а!

"Не бива да се реем в мечтите и да забравяме да живеем" - "Хари Потър И Философският Камък"

Ал:Жене ни сме от 17г.Не може ли да сме само приятели?

Пеги:Аз не те обичам,искам само секс.

Женени с деца.Тема-обещание на Ал за секс от преди години. Публикувано изображение

John McClane: [talking to himself] Why the fuck didn't you stop them, John? Because then you'd be dead, too, asshole.

Celine: [Celine's song] Let me sing you a waltz / Out of nowhere, out of my thoughts / Let me sing you a waltz / About this one night stand / You were, for me, that night / Everything I always dreamt of in life / But now you're gone / You are far gone / All the way to your island of rain / It was for you just a one night thing / But you were much more to me, just so you know / I don't care what they say / I know what you meant for me that day / I just want another try, I just want another night / Even if it doesn't seem quite right / You meant for me much more than anyone I've met before / One single night with you, little Jesse, is worth a thousand with anybody / I have no bitterness, my sweet / I'll never forget this one night thing / Even tomorrow in other arms, my heart will stay yours until I die / Let me sing you a waltz / Out of nowhere, out of my blues / Let me sing you a waltz / About this lovely one night stand

Celine:Memory's a wonderful thing if you don't have to deal with the past.

Before Sunset

Редактирано от shanna (преглед на промените)

От най-култовия генератор на фрази : "Оркестър без име" (не видях дали са пускани)

"- Ай сиктир! Десет дена ше й свиря под прозореца. Да не е Лайза Минели?''

-----

"- Има още 20 мин.

– Как така?

– Ми 4 без 20 е. Моят е Сейко.

– Може да е Сейко, ама е назад."

-----

''- Не се излагай бе, тука е Европа, никой не си заключва колата....ще те помислят за пейзан!''

От "Опасен чар" "Лошо Седларов ЛОШО" От "Хан Аспарух" "От всички човешки грехове бог най - жестоко наказва глупостта" А иначе от чуждестранните много :)

• 2 седмици по-късно...

Leonard Shelby: I'm not a killer. I'm just someone who wanted to make things right. Can't I just let myself forget what you've told me? Can't I just let myself forget what you've made me do. You think I just want another puzzle to solve? Another John G. to look for? You're John G. So you can be my John G... Will I lie to myself to be happy? In your case Teddy... yes I will.

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Енсалада микста беиби-Traumschiff.Surprise.Periode 1

Are you talking to me? - Незнам от кой филм е и кой я казва :clap:

А,още една култова реплика се сетих-Ако живота ти поднесе лимони,направи си лимонада

Are you talking to me? - Незнам от кой филм е и кой я казва ;)

Де Ниро, ама къде беше... Иначе и за мен тя е една от най-култовите!

репликата " Are you talking to me? " е на Робърт Де Ниро от филмът Taxi Driver / Шофьор на Такси (1976)

Публикувано изображение

/ култова е и сцената : той е пред огледалото с "мохиканска" прическа и говори на отражението си /

"Хубав кит си имате" :) "Волният Уили" когато го мокреха на автомивката :P

Хахах днеска в Шоуто на Слави-"Само наши са,спирай климатика"

300 - " закусайте добре,защото тази вечер ще вечеряме в ада" или " Значи ще се бием на сянка" Батман- " Танцувал ли си някога с дявола при пълнолуние" Зоро - " Понякога така се отразявам на жените"

"Всяко нещо има край, само саламът има два края" - Остап Бендер, "Златният телец".

"Магьосниците нито подраняват, нито закъсняват, те идват точно когато пожелаят" Властелинът на пръстените

П.С. изключително полезна за тези които закъсняват за среща (знам от личен опит ) Публикувано изображение

Редактирано от DEMANDRED (преглед на промените)

"Магьосниците нито подраняват, нито закъсняват, те идват точно когато пожелаят" Властелинът на пръстените

П.С. изключително полезна за тези които закъсняват за среща (знам от личен опит ) Публикувано изображение

Аз често я използвам тая реплика. Обаче казвам "Аз никога не закъснявам..." И като луд фен на Властелина няма как да не подкрепя това мнение :offtopic_s:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.