Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Незабравими моменти и реплики

Featured Replies

"Петелът е женски господине" -а тази не мога да се сетя от кой филм беше :question: ама цепи мрака :lol6:

”Ние сме ... , от тук до края на света”! ;)

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Отговори 383
  • Прегледи 74,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "There are over 550 million firearms in worldwide circulation. That's one firearm for every twelve people on the planet. The only question is: How do we arm the other 11?" (Lord of war) "Guns don't k

• Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк От багажника на камиона, който превозва риба, се показват "мокрите бандити": Хари: Ето ни и нас, Марв. Ню Йорк, градът на неограничените възможности. Усещаш ли този ми

• "И човекът седял самотен. Потънал в дълбока тъга. И всички животни го приближили и му казали: - Не искаме да те гледаме така тъжен. Поискай каквото искаш и ще ти го дадем. Човекът казал: - Искам да им

Публикувани изображения

"Изкуство,изкуство ама кокошките спряха да носят!"-Оркестър без име ,още много ми харесват ,но са написани по няколко пъти :question:

"Риба,ама цаца..." "Е...Цаца,ама риба!" Публикувано изображение

"Now, if any of you sons of bitches got anything else to say, now's the fucking time! " Kill Bill

Оо,определено първата сцена, която ми изниква в съзнанието когато някой каже "Най-впечатляваща сцена от филм", това е началната сцена от Saving Private Ryan . По изключително добър начин е пресъздаден ужасът на войната и кошмарът,през който е трябвало да преминат войниците при десанта в Нормандия ( в случая Omaha Beach ), а и през цялата война, разбира се.

Иначе другата сцена (те са много като се замисля,ама ако тръгна да ги изброявам всички... ) , която просто кърти мивки е сцената от филма The Condemned , когато Vinnie Jones в края на филма взима автомата и прави всички в лагера на салата и най-вече уникалната песен на The Prodigy, която звучи като фон. Велико !

Сцената е от филма "Хан Аспрух":

Битката на Хан Аспарух срещу Константин ІV

Може нищо подобно не е правено...,

а може би и няма да бъде направено!

Напълно реалистична сцена без компютърни ефекти

и хиляди статисти...

СТАРОТО БЪЛГАРСКО КИНО ;)

• 2 седмици по-късно...

"пърл харбър" когато рейф казва на дани новината че ще става татко и дани умира :speak:Публикувано изображение

"Luke, I AM YOUR FATHER" (...) "come with me to the dark side, my son..." Междузвездни войни

"Dattebayo!" Наруто :speak:

"Isn't it obvious everything strange Orihime eats goes to her breasts?!?" Блийч :ph34r:

"Кажи куче, тоя пищак с тея кецове или тоа автомат с розовите пантофи зайчета, а, а?" Don't Be a Menace...(мн е дълго името)

Идеята наша, бензинът ваш! Остап Бендер, "Златният телец"

Редактирано от Tramway (преглед на промените)

Believe me donkey, if it was me, you'd be dead.

или

Donkey. Two things. Ok? Shut, up!

"пърл харбър" когато рейф казва на дани новината че ще става татко и дани умира :sobbing:Публикувано изображение

оооо тая ми е един от любимите филми и точно тоя момент е божествен...

лично аз харесвам много целувката м/у Кейт и Джон от филма John Tucker Must Die...

Ето това е най-впечетляващата сцена някога правена според мен поне - Началото на SAW 3.Трябва да бъде гледана!

мда сцената е много добра. на мен също ми харесва сцената с големиа бой в Lord of the Rings III: The Return of the King

В "My Blueberry Nights" - където Jude Low целува по особено екстравагантен начин Norah Jones

Една доста впечатляваща сцена....

В "The kite runner" - сцената, където бащата на Амир се опълчва на руския военен, когато камионът с бягащите от Афганистан преминава границата с Пакистан. Руският военен иска "подкуп" под формата на сексуално насилие спрямо млада майка и съпруга, за да позволи на камиона да премине границата. Тогава бащата на Амир се изправя срещу него, с риск да бъде застрелян и да остави синът си сирак. Това, което ми направи силно впечатление е именно ярката разлика в характерите на бащата и синът. Амир бе винаги плашлив и готов да сведе глава - не защити най-добрият си приятел, докато трима младежи го изнасилиха - беше го страх. А баща му бе готов да умре в името на жена, която дори не познава.

Много впечатляваща сцена за мен....

One Tree Hill 4 сезон епизод 9...когато Tree Hill Ravens печелят щатската титла и Лукас казва на Пейтън, че тя е човека, който иска да е до него, когато мечтите му се сбъдват :P

На края на Lucky number Slevin когато нашия човек е на задната седалка на колата на ченгето, а той говори по телефона и после нашия му пръска главицата. Също и от Smoking Aces накрая сцената когато Ryan Raynolds изключва системите на двамата бастуна на фона на Clint Mansel - Requem for a dream ............ много силна сцена :)

В "Отмъщението" /Revenge/, когато Кевин Костнър и Меделин Стоун се целуват в едно езеро - изобщо това е най-красивата любовна сцена, която някога съм виждала. А и музиката към същата тази сцена е невероятна.

Мен пак на любоФ ме изби... :sobbing:

Мда, определено е запомняща се сцена. А може би аз я помня, защото е с Кевин Костнър :sobbing:

Добавям и тази oт "Водно конче", когато се потапя в реката, където се е удавила съпругата му. Там си заклещва крака, а тя се явява и му помага...

Публикувано изображение

Е, това не е точно сцената, но все пак и този момент помня добре

"Mares..." - Spirit - Stallion of the Cimarron

"Hey, Blondy!You know what you are?!Just a Dirty Son Of A Bitch!!!" - The Good, The Bad and The Ugly

"Let The Power Be With You!" - Star Wars

"I'm Captain Jack Sparrow, Savvy???!!!" - Публикувано изображение

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.