Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Незабравими моменти и реплики

Featured Replies

Hasta La Vista Baby

• Отговори 383
  • Прегледи 74,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "There are over 550 million firearms in worldwide circulation. That's one firearm for every twelve people on the planet. The only question is: How do we arm the other 11?" (Lord of war) "Guns don't k

• Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк От багажника на камиона, който превозва риба, се показват "мокрите бандити": Хари: Ето ни и нас, Марв. Ню Йорк, градът на неограничените възможности. Усещаш ли този ми

• "И човекът седял самотен. Потънал в дълбока тъга. И всички животни го приближили и му казали: - Не искаме да те гледаме така тъжен. Поискай каквото искаш и ще ти го дадем. Човекът казал: - Искам да им

Публикувани изображения

Ще му направя предложение на което не може да откаже

Are you talking to me?

Наскоро гледах револвер (новият филм на Гай Ричи) и там Рей Лиота каза нещо подобно: Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе. Намерих точния текст :) Don't let your mouth put you in more trouble than your body could handle.

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Are you talking to me?

Ех че ме изпревари, разбира се че Робърт ДеНиро

Are you talking to me?

Ех как забравих: Морган Фрийман в "Седем" Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place, and worth fighting for". I agree about the second part. :)

Много реплики намирам за култови. Някои от тях вече бяха казани затова само ще допълня няколко, които са ми направили силно впечатление. Далеч не са всичките, но просто за тези се сещам в момента.

Terminator 2: Judgment Day

It's in your nature to destroy yourselves.

The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a Terminator, can learn the value of human life, maybe we can too.

Phone Booth

If you have to ask, you're not ready to know yet.

Blow

I was busted. Set up by the FBI and the DEA. That didn't bother me. Set up by Kevin Dulli and Derek Forreal to save their own asses. That didn't bother me. Sentenced to 60 years at Ottisville. That didn't bother me. I'd broken a promise. Everything I love in my life goes away.

Money isn't real, George. It doesn't matter. It only seems like it does.

Enemy of the State

If you live another day I will be very impressed.

American History X

Hate is baggage. Life's too short to be pissed off all the time. It's just not worth it.

Как сиииии...? :) Джоуи от "Приятели" :clap:

"Ставай ,кучи сине!" "Щото Мики те обича". Роки 5 :ph34r:

Ама че си глупава Публикувано изображение

от "Ало Ало"

Куче касичка ... слонче касичка

един филм с Тодор Колев - "Опасен чар"

Майтап бе Уили - "Алф"

Е, вие преминахте на сериали. :ph34r:

Тогава бих добавил:

Напълно непознати

Не ставай смешен!

Женени с деца

Защо се бави смъртта? - Ал Бънди

Не се обвързвай с нищо,от което да не можеш...да се отървеш за 30 секунди,ако усетиш жегата зад ъгъла. Робърт ДеНиро - Жега

"Кучета и котки може, а прасета не може! Хайде де!" Георги Русев, ако не се лъжа от "СЕЛЯНИНЪТ С КОЛЕЛОТО" ----------------- "- Другарю началник, кажете едно морско животно с 3 букви, да започва с "К"? След секунда на размисъл: - Кон... Морски кон. " От филма "КИТ"

I think this is the beginning of a beautiful friendship - Казабланка, Черна котка бял котарак

Вчера

"..... е този път ще се изключваме!"

реплика на директора Цончев (Георги Русев)

"... сега ще видите кон, боб, яде ли!"

реплика на математика Баръмов

Опасен чар

"...Лошо Седларов, Лошо..."

(Тодор Колев)

Редактирано от Rub4o (преглед на промените)

"Стига простотии бе тате!" - "Опасен чар" "Ти знаеш ли че имаш страашни очи - май беше от "Дами канят" "И ние пушиме цигарки Кент и ядеме бонбонки Тик-так" - "Оркестър без име"

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

Цаца,ама риба Риба,ама цаца... Е цаца,ама РИБА! Е риба,ама цаца... Кит.

"И ние пушиме цигарки Кент и ядеме бонбонки Тик-так" - "Оркестър без име"

и като стана дума за "Оркестър без име" един колега ме присети за:

"Стига, бе Жоре! Музика, музика ама кокошките спряха да снасят"

както и "Между нас казано, не похлопват ли сегиз-тогиз чарковете на нашия приятел инспектора" - Калоянчев във "Бон шанс инспекторе" Публикувано изображение

така на бг вълна не мога да включа ни един хубав чужд филм... така де ни една реплика..

инак помня, че в "Предай нататък" имаше нещо доста значимо...

I`ll Be Back ... Терминатор :yanim:

"May the Force be with you." (Нека силата бъде с теб) -- джедайското пожелание от сагата "Star Wars" "Lord Vader... rise!" (Лорд Вейдър... стани!") -- Дарт Сидиъс/Палпатин, "Епизод ІІІ" "Размерът няма значение. Виж ме мен." -- Йода в "Империята отвръща на удара" They wish to cure us. But I say, we are the cure. (Искат да ни излекуват. Но аз казвам, че ние сме лекарството!) -- Магнито в "Х-Мен 3" (предстояща премиера, но цитата вече е култов сред феновете) "Между другото, исторически факт е, че споделянето на света не е качество присъщо на хората." -- "Х-мен 2" "Светът е променен. Усещам го във водата. Усещам го в земята. Подушвам го във въздуха. Повечето от това, което някога бе, е загубено..., защото няма живи, които да го помнят." -- прологът на Галадриел към "Властелинът на пръстените: Задругата на Пръстена" "Един магьосник никога не закъснява, Фродо Торбинс. Нито пък подранява. Той пристига точно когато има на ум." -- Гандалф във "Властелинът на пръстените: Задругата на Пръстена" "В края на краищата Онзи-който-не-бива-да-се-назовава извърши велики неща... ужасни, да, но велики." – господин Оливандър в "Хари Потър и философският камък" "Бонд. Джеймс Бонд." -- Бонд... "Странно нещо е това вината. Няма нищо толкова лошо, към което щом добавиш малко чувство за вина, да не стане още по-лошо." -- Лайла в "Последни дни" "- Е, Денман, самолетите го убиха. - О, не. Не бяха самолетите. Красотата уби звяра." -- лейтенантът и Карл Денман в "Кинг Конг" (1933) "Решихме да ги подредим: роднина, милиционер, роднина, милиционер..." -- "Опасен чар"

"I'm coming for you my presious"-Aм гъл от последната част на "Властелина на пръстените"

Публикувано изображение

"Това беше любимата ми блуза,единствената ми блуза"-Кендра от "Бъфи,убийцата на вампири"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.