Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Забранена любов"

Featured Replies

• Автор

Ооо, голям смях беше, аз лично се забавлявах Публикувано изображение

А да,Анастасия зарзаватчийка-продала цели 35 кила кисело зеле и бърза сутринта за работа,че доматите рано ги карали

:P

• Отговори 300
  • Прегледи 44,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вчера беше голям екшън с портокали :computer2:

Аз ли свикнах вече, или Елица вече не се лигави чак толкова Публикувано изображение

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

• Автор

Човека взе парите,каза чакай малко... ;) Приятел на семейството се пишеше-няма що,дано го разобличат

Човека взе парите,каза чакай малко...

;)

Приятел на семейството се пишеше-няма що,дано го разобличат

Снощи имаше ли го?

Иначе оня "полицай" го познах в една от предните серии, когато беше при Марина. Дупката покрай устата му беше по-голяма, отколкото е необходимо и се виждаше, че е той Публикувано изображение

• Автор

Снощи имаше ли го?

Иначе оня "полицай" го познах в една от предните серии, когато беше при Марина. Дупката покрай устата му беше по-голяма, отколкото е необходимо и се виждаше, че е той Публикувано изображение

Мда,махна си качулката и така свърши снощи серията-да го видим кой е

:P

Пък Марина успя самичка да избяга-та стана една

Публикувано изображение

Ами сега пишман тариката ще трябва или да връща парите или да измисли някаква супер сложна схема, за да ги задържи. Ако Марина не беше избягала сама, щеше да е лесно, нооооооо.

Снощи имаше две серии :clap: Които направо ми напълниха душичката, харесва ми как се развива действието, даже интрижки понаплетоха Публикувано изображение Но Марина май се сеща, че онзи полицай е замесен...

Някой ще ми разкаже ли какво се случи снощи, защото забравих да го гледам Публикувано изображение

• Автор

Някой ще ми разкаже ли какво се случи снощи, защото забравих да го гледам Публикувано изображение

E от преди малко ще ти разкажа-Марина сервираше пуканки а баща й и Светльо ченгето гледаха мач

И Светльо като каза Шшшъъъъъъъъттт и тя милата си спомни,че е похитителя и изпусна купата с пуканки

Карат я да ходи на психиатър

Свърши много лошо днешния епизод,Емилия беше зле,така я намери Софи-не помръдваше

Дано е жива

Публикувано изображение

Би ли ми разказала по някое време и тая серия, дето ще почне тази вечер, че пак няма да мога да го гледам? Май доста интересни неща ше пропусна...

Вижде какво видях, май пак ще спират сериала, защото в програмата до края на седмицата има това: ;)

20.00 "Стани богат" - световна ТВ игра

21.00 "Д-р Хаус" - сериен филм, 5 сезон

22.00 "Господари на ефира" - забавно предаване на НТВ ???

22.30 "24" - сериен филм, 7 сезон

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Забранена Любов излезе във ваканция още преди старта на летните почивки в тв бранша. На негово място в програмата се вмести Господари на ефира. В четвъртък бе излечн 111 еп., но до края на втория сезон има към 30 серии. ... Все още не е ясно кога Явор и компания ще се появят отново на екрана. Един от вариантите обсляни в Нова тв е сериалът да тръгне чак през янаури 2010 г. Междувременно актьорите продължават да снимат и ще имат само 3 седмици отпуск през август. След като стана ясно, че Софи, напуска сериала, сега и друга фаворитка на публиката обмисля същото - Марина. ..

:rolleyes::) :) Тези в ред ли са?!? янаури 2010?!?

:yanim:;):angry: Тези в ред ли са?!? янаури 2010?!?

аз дотогава ще съм забравила за какво става дума в тоя сериал...
  • 2 седмици по-късно...

Извинявам се за езика,но си сраха в устата :)

• 3 седмици по-късно...

Аз този сериал не го гледам, защото не ми харесва, само музиката много ме кефи... суперска е! Имам си я на компа!!! :ass::whist::)

"Забранена любов" :down: Приспивам малката си сестра с този сериал!

Забранена любов и на мен ми харесваше много , дано по скоро да си го пуснат пак. :handshake:

Изключително тъп сериал,слаба актьорска игра,да не говорим за сценария..

Предпочитам да гледам Дързост и Красота.. Публикувано изображение

Редактирано от elizabet (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Айде, за мераклийте да кажа, че на 9.09 започват отново. :huh:

Супер точно това исках да знам... Публикувано изображение

Най-добрите Бг филми са Забранена любов и Морско сол! ;):wors::)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.