Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Забранена любов"

Featured Replies

Тия гадове верно няма да го дават тази седмица :)

А обещаха Публикувано изображение

• Отговори 300
  • Прегледи 44,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тия гадове верно няма да го дават тази седмица ;)

А обещаха Публикувано изображение

Обещаха на 5 ти Януари Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение :

Предполагам, че от 12 Януари 2009 (понеделник) ще продължът да го дават.Наистина казаха ,че на 5 ще почва ,но явно са се объркали.До края на седмицата по нова тв ще дават филми от 20:00 до 22:00часа. Сериалат е супер (типична сапунка) :huh: .Не вярвах ,че ще си имаме и ние БГ сапунка,но се е получило добре

------------------------------------------------

"Забранена любов"- Официален сайт

Предполагам, че от 12 Януари 2009 (понеделник) ще продължът да го дават.Наистина казаха ,че на 5 ще почва ,но явно са се объркали.До края на седмицата по нова тв ще дават филми от 20:00 до 22:00часа. Сериалат е супер (типична сапунка) :P .Не вярвах ,че ще си имаме и ние БГ сапунка,но се е получило добре

------------------------------------------------

"Забранена любов"- Официален сайт

Няма сериал, няма сериал :white flag:;)

Няма да има със сигурност до 18ти януари. Видях в програмата на Нова!

Хора, чува се, че искат да спират окончателно Забранена любов! Давайте да протестираме, кой както може, на този адрес:[email protected]

Редактирано от slashwoman (преглед на промените)

Няма сериал, няма сериал ;):angry:

Няма да има със сигурност до 18ти януари. Видях в програмата на Нова!

Хора, чува се, че искат да спират окончателно Забранена любов! Давайте да протестираме, кой както може, на този адрес:[email protected]

Ъ-ъ-ъ, как така, тъкмо почна да става интересно Публикувано изображение

От къде го разбра това, дай повече инфо.

Аз дочувам, че новите собственици на Нова не искали сериалът да върви в праймтайма на телевизията. Имало вероятност да бъде изместен в друг час, а от 20.00 да върви някое риалити. Артистите от сериала и всички, които участват в създаването му били много обидени и пр. Някъде се казва, че започва през януари, но нямало дата, защото и те самите не знаели кога точно. Вероятно ще започне от 19. Филмът бил свързан с реалити шоутата ( заради времетраенето) и като спряли ББ4, го спряли и него. Сега като започнело някакво ново реалити, щели да го пуснат пак. Това са само слухове, разбира се и коментари на дочули от тук-от там.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Вече не ми пука кога ще го дават, само и само да не го спрат. Аз реалитита по Нова не ги гледам, така че това не ме вълнува, но гаранция, че ще се засече с нещо интересно от програмата на btv

Вече не ми пука кога ще го дават, само и само да не го спрат. Аз реалитита по Нова не ги гледам, така че това не ме вълнува, но гаранция, че ще се засече с нещо интересно от програмата на btv

От някъв прес релийз до Телеманиак от Нова, вече се знае, уж официално, че Забранена любов започва от 19ти, неизвестно в колко часът засега и то Повторението. А от март новите серии. За да съвпадне с Вип брадър и да могат по този начин Нова да имат 2 часа аудитория в праймтайма.

Аман от мръсните им игри! :)

Ееее, тия вече прекаляват... Само ни залъгват- първо ще е от 5-ти, после може би от 12-ти, сега пък евентуално Март :clap: И на мен ми писна от тия игри за рейтинг и т.н....вярно, че така си изкарват парите, ама все пак...

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Що сА тръшкате бе, не са снимали сериите още, как да ги пуснат Публикувано изображение

Екипът казва, че са засенти 150, от другаде чувам, че само 100 досега. Но важното е, че са заснети серии за 1 месец напред. Така, че смело можеше да е започнал вече. Всичко е само игри за повече пари от страна на Нова тв.

По най- нова информация от официалния сайт на Забранена любов, сериалът започва отново на 23-ти февруари. А от 19-ти януари започват повторенията от 16:30 часа.

Това е.

Амин да е окончателната информация, че ми писна'!

• Автор

Е то оставаше и без край да ни оставят

Публикувано изображение

Помня преди години така ни зарязаха на най-интересното място с австралийския сериал "Завръщане в Рая"

Публикувано изображение

Добре бе, добре...млъквам :)

Само да не стане като с "Хотел България" Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Че ще си почакаме за край... Публикувано изображение

А, че Завръщане в Рая си имаше край. След известно време пуснаха и втория сезон. Спомням си добре, защото бях луд фен и си изрязвах и лепях снимките на актьорите. Записвах си и имената им ;)

А, че Завръщане в Рая си имаше край. След известно време пуснаха и втория сезон. Спомням си добре, защото бях луд фен и си изрязвах и лепях снимките на актьорите. Записвах си и имената им ;)

Май или не четеш правилно или не цитираш правилно ;)

Аз за "Хотел България" говорех...Я ми разкажи края, ако може :rolleyes:

За "Завръщане в рая" и аз съм сигурна, че си има край, щото съм го гледала !

Може би наистина са назад със снимките и за това има забавяне. Аз сега вече се успокоих и даже радостно припкам, защото разбрах, че тръгва новият сезон на Отчаяни съпруги по btv. Публикувано изображение

Май или не четеш правилно или не цитираш правилно :rolleyes:

Аз за "Хотел България" говорех...Я ми разкажи края, ако може ;)

За "Завръщане в рая" и аз съм сигурна, че си има край, щото съм го гледала !

Извинявай:*(

Привидяло ми се е:)

днес пък във всички вестници пише, че Забранена любов започва в началото на март. Явно Нова искат да съвпадне с ВИП брадър.Публикувано изображение

Оф Публикувано изображение

явно ще чакаме чак Март...колкото ида се ядосвам сега, дори да се заканя, че няма да го гледам, знам, че ще го гледам после...

Оф Публикувано изображение

явно ще чакаме чак Март...колкото ида се ядосвам сега, дори да се заканя, че няма да го гледам, знам, че ще го гледам после...

Дано наистина под "От пролетта" Нова да имат предвид март месец, защото от тази вечер в официалния сайт на Забранена любов пише: "Очаквайте от пролетта".

Аз им писах едно писмо, дано го прочетат. :P

• 2 седмици по-късно...

Ура! Забранена любов започва на 2-ри март от 22:00 часа. Малко е късен часът и се притеснявам дали това няма да се отрази на рейтинга. :sobbing:

• 2 седмици по-късно...

Новите епизоди на „Забранена любов” започват на 2 март Новите епизоди на „Забранена любов” започват на 2 март и ще се излъчват всяка делнична вечер от 22:00 ч. След коледната ваканция, снимките на първата българска серийна драма продължиха в началото на 2009 г., а от 19 януари започнаха повторенията на показаните вече 58 епизода. През краткото време, в което „Забранена любов” не беше на екран, фенове пълнеха интернет форумите със свои версии за бъдещето на семействата Белеви, Константинови и Сартори. Някои пращаха гневни писма до „Нова телевизия” с искане сериалът да бъде подновен. Всички, които симпатизират на Филип Белев и Яна Асенова, могат да намерят профилите им във Фейсбук (съответно Filip Belev и Yana Asenova), а с Филип могат да си говорят и в Скайп - неговото име там е BelFi4o. Сценаристите на продукцията съобщиха, че вече пишат сюжета на втория сезон, а краят на първия ще бъде ознаменуван през лятото с едночасов епизод. Като комплимент към българския екип на „Забранена любов” прозвуча новината от „Фриментал”, че кадри от българския сериал са използвани в клип, представящ формата серийната драма на фестивали по цял свят.

Филип могат да си говорят и в Скайп - неговото име там е BelFi4o.

Сигурна сиди по цял ден и си пиши с фенки Публикувано изображение

П.П ох не им ли омръзнаха да пискат постоянно повторения - дайте направо свежи серийки

Уф,аз пък изпуснах последната предавана серия по Нова и си мислех,че съм изпуснала края! Публикувано изображение Вие мн ме успокоихте като казвате,че филмът продължава и то мн скоро Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.