Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Забранена любов"

Featured Replies

Това е офицялният сайт на сериала
  • Отговори 300
  • Прегледи 44,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не мисля, че е нещо особено..ама все пак евала им, че са се постарали и са го направили! Има няколко души, които се открояват с актьорската си игра, иначе останалото е пълна боза... :-)

Лигльото се чудеше до кой епизод е стигна сериалът- сннощи даваха 15-ти :rolleyes: Определено се зарибих по сериалчето, доста интриги вплитат, за да ни е интересно, само ми е кофти играта на актьорите, малко от тях се справят добре, ама какво да ги правим...

Да и аз се убеждавам че сюжета е добър,но много преиграват повечето артисти и дразнят...

Но дано са повече българските филми и сериали занапред... Публикувано изображение

• Автор

Елен Колева-жена с очите на дете

Публикувано изображение

Не може да не сте ги забелязали...

Очите й! Дълбоки, истински, искрени, тайнствени.

Ако очите са прозорец към душата на човек, то нейните са океан от светлина, живот и свобода.

Елен Колева е невероятна с детската си невинност и предизвикателна женственост.

Уникално съчетание, което печели овациите на публиката.

Кога, къде се ражда, живее, развива?

Тя е родена на 31 март 1984г. в Монтана. Баща й -също актьор - умира, когато тя е съвсем малка и Елен израства само с майка си.

Дълги години синеоката чаровница учи класически балет и свири на пиано. Завършва музикална школа, а като ученичка играе в детски пиеси. Когато е на 16 години, тя изпълнява първата си, макар и доста незначителна, роля в постановката „Когато котката я няма”.

След като завършва училище, Елен кандидатства в НАТФИЗ. Примат я в класа на Димитрина Гюрова. Дипломира се през 2007 г.

Как става известна?

Елен стана известна с ролята си в „Шивачки”. За нея я избират през зимата на 2005 г.

После заваляват интервюта, покани, роли...

Тя не крие, че по време на снимките е била любимка на режисьора Людмил Тодоров. Още в началото той й предоставя възможността да си избере една от трите роли – Елена, Дора или Катя. Тя казва, че като реакции и емоционалност Дора (изпълнявана от Алекс Сърчаджиева) й е най-близка, а Катя (Виолета Марковска) въобще не й е интересна. Избира Елена, защото я чувства най-далечна като образ и приема за предизвикателсво да изиграе нещо толкова различно от самата себе си. И определено прави правилния избор. Тази роля й пасва перфектно.

Преди снимките на самия филм, трите актриси живеят заедно, за да опознаят взаимните си навици в апартамента на Елен. Дори спят на едно легло, както е и в самия филм.

Какво друго знаем за нея?

Елен Колева е на 24 години и живее под наем. Денят й е пълен с ангажименти, но това не й тежи, защото изпитва удоволствие от това, което прави. Аурата на удовлетворен човек я прави приветлива и много симпатична.

Играе в редица театрални постановки - „Кастинг“, „Стари времена“, „Когато котката я няма“ и др. и се е снимала във филмите Шивачки (2007), Църква за вълци (2004-2005) – телевизионен сериал, Последната пастирка (2005), Ден и нощ (2005), Поглед в очите (2004)

На 13 януари на „Годишните награди за българско кино“ Елен беше избрана за най-добра актриса на 2007 г.

Тя за себе си

„Аз съм от провинцията. Монтана е адски малък град. Там няма транспорт. Идвам тук в някакво студентско общежитие. Първата една година бях в абсолютен стрес, не знаех какво се случва. Но преследвах мечтата си. И сега съм много добре.”

А според нас?

Елен е превъплъщението на съвременното момиче от 21 век – амбициозна, упорита, неотстъпчива, силна, женствена и сексапилна. Малко са думите, с които може да я опишем. Тя е просто пленителна. И ние сме сигурни, че с този хъс, с това желание за успех и с тези очи, нищо не може да я спре.

Тя просто не се отказва докато не намери своето място. Веднъж го намери. Сега продължава напред.

източник:rozali.com

Ако някой ми разкаже какво се случи снощи, а и довечера също (понеже пак няма да мога да го гледам), много ще се еадвам :)

Казах ти снощи, Еличка се омъжи тайно и това беше цялото събитие. Довечера ще гледам и пак ще ти разкажа :)

Абе нялкой знае ли дали ги има в някой торент? В замундата има само първия епизод Публикувано изображение някой ако има инфо да каже

Абе нялкой знае ли дали ги има в някой торент? В замундата има само първия епизод Публикувано изображение някой ако има инфо да каже

В Арената ги качват всички.Кликваш на ArenaBG.tv и ще ги видиш :)

Галя, чакай да ти изклюкаря и тая серия... Публикувано изображение

Яворчо спа със Сфия и серията се въртя около това :line dance:

Шуши, аз го гледах :line dance:

В предния си пост исках да ми разкажеш сериите от Понеделник и Вторник :line dance:

в епизодът от четвъртък(30/10) дадоха един актьор, учител по биология на Нора(ако не греша)...,та знаете ли как се казва-не във филма, а в действителност

Аз не знам, обаче филмът ми става все по-интересен :clap: Амам каква беше тая работа с бремеността накрая? Публикувано изображение

Аз не знам, обаче филмът ми става все по-интересен ;) Амам каква беше тая работа с бремеността накрая? Публикувано изображение

Емилия каза не Елица по-телефона, че Стефан / Явор / си има жена, която чака дете от него. Обаче Явор и София не го знаят това, затуй гледаха, като натровени от гъби ! :)

Ааааа. Направили сте тема с 5 страници и аз едва сега я виждам??!?

Много яко сериалче. Мога да кажа, че е почти перфектно, а като знам, че е българско още по-яко ми става. Не всички актьори обаче играят добре. До сега съм покрил около 75% от сериите. Публикувано изображение

• Автор

Абе хора тоя мъжа на Елица-Крис,гей ли е? :)

E засега не е-ама по-нататък може и гей да излезе

:P

Ааааа. Направили сте тема с 5 страници и аз едва сега я виждам??!?

Много яко сериалче. Мога да кажа, че е почти перфектно, а като знам, че е българско още по-яко ми става. Не всички актьори обаче играят добре. До сега съм покрил около 75% от сериите. Публикувано изображение

A, добре дошъл в клуба :P

То за играта им сме коментирали, че повечето са дървенца, ама сме им простили Публикувано изображение

А някой ще ми каже ли вчера как започна серията, че не го хванах отначало Публикувано изображение Какво стана, след като Елица спомена за евентуалната бременност на София? :)

A, добре дошъл в клуба :lol6:

То за играта им сме коментирали, че повечето са дървенца, ама сме им простили Публикувано изображение

А някой ще ми каже ли вчера как започна серията, че не го хванах отначало Публикувано изображение Какво стана, след като Елица спомена за евентуалната бременност на София? :angry22:

Не успях да гледам тази серия.

Тука има повече инфо.

Как лъжат, че е от 21:30ч. Онази вечер точно затова го изпунах, беше почнал по-рано, защото свърши в 21:40ч :angry22:

Олеее, тая Елица колко е зле, видяхте ли как се замисли Крис като й каза за Венеция. Сигурно ще иде с него. Бахти безличния тип. Иначе бабата (не й знам името) и София много ме кефят, а и актрисите, които ги играя много добре се справят според мен.

• Автор

E сега се учи момичето,то от модел лесно не се става актриса

:offtopic_s:

Ники Илиев заби модел на Ивет Фешън

Двамата със Саня Борисова се харесали

по време на снимките на "Забранена любов"

Публикувано изображение

Моделът и актьор Ники Илиев отново намери любовта.

Бившето гадже на Ивет Лалова се възползва изцяло от максимата "клин клин избива" и се залюби със "сестра си" от новата продукция на НТВ - "Забранена любов" Саня Борисова.

Красивата брюнетка е манекенка от Ивет Фешън, но със сериозни амбиции да пробие и в киното.

Тя и Ники играят ролята на брат и сестра в сериала, но явно това не им е попречило да се харесат на снимачната площадка.

Двамата идват и си тръгват заедно, а отделно вече могат да бъдат засечени да се гушкат и по светски събития.

Засега обаче Ники не желае да коментира връзката си, тъй като смята, че това е било едно от нещата, повлияли на раздялата му с Ивет преди месеци.

източник:lifestyle.bg

тая Соня за мен е най-беличната фигура като актьорска игра. направо не мога да я трая, толкова се лигаваи и превъзнася, че не е истина...

тая Соня за мен е най-беличната фигура като актьорска игра. направо не мога да я трая, толкова се лигаваи и превъзнася, че не е истина...

Ееее, така е. Като не ма взеха мен за тая роля, сега ще гледате, как си лигави Еличка Публикувано изображение

Ама поне готиното е, че няма да заминат.

Много ми е интересно, кога ще разбератче са брат и сестра и по-какъв начин :ph34r:

Ама поне готиното е, че няма да заминат.

Много ми е интересно, кога ще разбератче са брат и сестра и по-какъв начин ;)

Еее, нали се сещаш, че, щом е 333 серии сериалът, хич няма да е скоро. Ще има да си мислят, че могат да избягат заедно или нещо подобно, ще има да се целуват невероятно фалшиво и да се превземат ;)

Но вече ще са ми интересни физиономиите им, когато разберат...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.