Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Забранена любов"

Featured Replies

Сериала става за гледане!

• Отговори 300
  • Прегледи 44,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе тая Анастасия кво се прави на лоша. Баси хич не и отива на имиджа. А тва дето почна да се милва след като се скараха с Явор в офиса й беше баси смеха, не знам кой е писал сценария. Много изкуствено... не ми хареса.

Абе тая Анастасия кво се прави на лоша. Баси хич не и отива на имиджа. А тва дето почна да се милва след като се скараха с Явор в офиса й беше баси смеха, не знам кой е писал сценария. Много изкуствено... не ми хареса.

Точно Анастасия си е паднала по гъз за тая роля - подхожда и....ауууу, като диамант на бало злато и подхожда :ph34r:

Играе и си се вживява в ролята на "кучка" точо, както си пише по книгите. Ми то някой и актьорска игра трябва да покаже в тоя сериал все пак.

ААаа, на мен също най ми допада как Анастасия си играе ролята ;) Тя е страшна ;) И тя вече разбра за Явор, явно само Елица ще стои в неведение Публикувано изображение

Мен най ми харесва как играе ролята си Емилия!

Какво стана в днешния епизод? Аз не можах да го гледам. Публикувано изображение

Най-важното според мен:оная лудата(майката на Яна) тръгна да пали фитнеса,без да подозира,че децата са там.А те,милите тъкмо се бяха отпуснали в една любовна игра,когато усетиха мириса на дим!Общо взето това беше!

• Автор

"Яворе,живота ни поднася много изненади"

"Ми аз нищо не съм си поръчвал,пък той само гадости ми поднася"

;)

Днеска пак не успях да го гледам, кажете какво се случи.

Днеска пак не успях да го гледам, кажете какво се случи.

Ми изтегли си гогледай бе Публикувано изображение

Айде, кажете, де. Аз също не го гледах снощи. Ама довечера ще наваксам :P

• Автор

Ами София му спретна изненада на Явор-заведе го в една гора и зад дървото се показа Елица Целунаха се и така свърши :P Дечурлигата ги спасиха от пожара Друго съществено нямаше

Ех, ама Анастасия не е ли кучка Публикувано изображение Май затова я харесвам :) А пък Явор и Елица все още се целуват супер смешно :)

А онова малкото не можа да изиграе добре шока си от пожара...

Май затова я харесвам :P

Харесвам начина по който си играе ролята, но не понаслям персоната, която превъплащава. Боже, как мразя такива хора само !

В днешно време точно тия хора успяват. Аз не удобрявам само постъпката й с моделите, иначе поведението като цяло ми харесва (и като игра, и въобще)

Абе хора тоя мъжа на Елица-Крис,гей ли е? :angry:

Да, гей е. И е влюбен във Валери, което мисля, е очевидно.

Та малко инфо: сериалът е направен по немската версия на австралийския Синове и дъщери.

В немската версия си има гей -двойка. Това са Кристиян и Оливер. Дори имената са същите, ако решите да разместите буквите в името Оливер Публикувано изображение

ЕЕЕе, разби ми детските илюзии Публикувано изображение

Тъкмо си мислех, че сценарият си е наш, че не сме заимствали от никого...Как съм се лъгала, значи...

Ако Крис се окаже гей, ще умра от смях Публикувано изображение Знаете ли- почвам да си мисля, че накрая тия двамата може да се окаже, че не са брат и сестра (Елица и Явор), все пак има още доооста серии, знае ли човек :eek:

Анастасия е най-добрата Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Тъкмо си мислех, че сценарият си е наш, че не сме заимствали от никого...Как съм се лъгала, значи...

Ако Крис се окаже гей, ще умра от смях Публикувано изображение Знаете ли- почвам да си мисля, че накрая тия двамата може да се окаже, че не са брат и сестра (Елица и Явор), все пак има още доооста серии, знае ли човек :angry:

Да бе то тогава тва ще е баси помията...........

И кво ше стане? Ще се окаже че Елица не е сестра на Явор, защото оная Емилияе разменила София с Елица и е дала София/истинската сестра на Явор/ на някое друго семейство. След тва Анастасия бяга със заменентото бебе/Елица, която не е сестра на явор/ мислейки си че това е нейното, след години поради някаква пречина Емилия приютява София /истенската сестра на Явор/

ама добра идея нали :)

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Ако Крис се окаже гей, ще умра от смях Публикувано изображение Знаете ли- почвам да си мисля, че накрая тия двамата може да се окаже, че не са брат и сестра (Елица и Явор), все пак има още доооста серии, знае ли човек :speak:

Та Крис не просто ще се окаже гей. Той играе гей. В английския подобна хомосексуалност като неговата и на Валери се нарича closet- case- прикрит гей. Такива хомосексуални мъже никога не признават пред себе си, че са гей. Те спят с мъже , така както спят и с жени, за тях няма разлика. Те се женят, имат деца, водят двойствен живот, измъчват се, но никога не намират смелост да се изправят лице в лице с проблема и да заживеят нормален живот.

Това, което подочух от сигурен източник е че: Не Крис е влюбен във Валери, както аз си мислех, а Валери е влюбен в Крис. Но, за съжаление, Крис е влюбен в друг. Кой ли може да е, освен един: Мартинчо :lol6:

Запознах се с немската и хърватската версии: и в трита сериала общото е че Крис(в хърватската версия Леон) е гей и в хърватската, както при анс той е студент по медицина . Има по- малка сестра. А не по- голям брат, както е в немската версия.

Кой обаче ще бъде неговата половинка в нашия сериал засега не знам. На мен ми се иска да е Валери, защото Иван Юруков е супер яко парче и с Любомир Ковачев- Крис, имат невероятна химия. По- голяма химия дори от тази между актьорите Хю Лори и Робърт Шон Ленърд- Хаус и Уилсън :lol6:

Ако нашите момчета се целунат това ще бъде първата целувка между мъже в историята на българското кино и телевизия.

Аз съм гледала почти всички наши филми и сериали и мога да кажа, че досега само в един филм се прави тънък намек за хомосексуалността на главния герой и само една "заигравка" в Брачни шеги с героя на Николай Цанков.

И един филм с Любен Чаталов и Руси Чанев Илюзия на Людмил Стайков(който просто е изплагиатствал от Влюбени жени на Кен Ръсел) където хомоеротичния подтекст беше с такъв интезитет, че можеше да го докоснеш с ръка :lol6:

това не съм аз. Така де, ползвам този профил временно, докато си чакам потвърждение на акаунта :lol6:

Моята любима closet- case двойка Кристиян/ВалериПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от slindan (преглед на промените)

Здравейте, поех инициатива да качвам всички епизоди от сериала, които намеря в Интернет и да пускам линковете тук, за да може който е изпуснал някой епизод да си навакса.

Епизоди 1 и 2 -> Част 1 Част 2

Епизод 3 Епизод 4 Епизод 5 Епизод 6 Епизод 7 Епизод 8 Епизод 9 Епизод 10

Очаквайте ъплоуд на следващите 10 епизода скоро.

Здравейте, поех инициатива да качвам всички епизоди от сериала, които намеря в Интернет и да пускам линковете тук, за да може който е изпуснал някой епизод да си навакса.

Епизоди 1 и 2 -> Част 1 Част 2

Епизод 3 Епизод 4 Епизод 5 Епизод 6 Епизод 7 Епизод 8 Епизод 9 Епизод 10

Очаквайте ъплоуд на следващите 10 епизода скоро.

Знаеш ли, че 24ти епизод го няма никъде качен?;О(

Брей, тоя сериал в колко държави го дават? :rolleyes: Днес и утре ще го пропусна, така че ще трябва да разказвате :baby: Не знам дали ще ми се рови из нета да търся епизодите :rolleyes: Ама ако Крис наистина се окаже гей, ще стане много забавно. Аз тъкмо се чудех на Валери какво не му е наред, та може това да се окаже, трябва и за него да има половинка :)

Брей, тоя сериал в колко държави го дават? ;)

Днес и утре ще го пропусна, така че ще трябва да разказвате :P Не знам дали ще ми се рови из нета да търся епизодите :P Ама ако Крис наистина се окаже гей, ще стане много забавно. Аз тъкмо се чудех на Валери какво не му е наред, та може това да се окаже, трябва и за него да има половинка :baby:

Значи по немската ARD дават Verbotene Liebe немския сериал, а пo RTL въртят хърватския "Забранена любов", който е над 700 епизода. Немският е вече близо 3 400, ако не;) Но немският е започнал през 1995 година, бил е спрян и сега, 2008(ако не се лъжа) започват да го снимат отново.

Че крис е гей и че Валери е влюбен в него, това е така нареченият спойлер;). Дали сега ще имат връзка, не знам. Знам със сигурност, че в немската и хърватската версия Крис си има любим.

На мен ми се иска в нашата версия това да е Валери;)

От последната серия от промото се разбира,че Мартин ще вади компромат срещу Валери. Та аз измисих сценка по случая:

Мартин разбира че Валери е гей и тъй като единственото, което може да направи срещу него на този етап, е да го унижи. И какво прави Мартин. Изчаква удобен момент , когато у тях са Анастасия, Борис , Валери и Кристиян и от приказка на приказка така извърта разговора, че разкрива пред всички че Валери е гей. И обръщайки се към Валери му казва: И с баща ми ли така процедира ?

Валери, жестоко унизен, само ще стисне устни, ще наведе глава и ще си тръгне. Крис ще се е сконфузил страшно много, камерата ще го покаже в близък план как гледа напрегнато.

Вечерта Крис ще лежи в леглото и ще си мисли за Валери и случилото се. Ще покажат и Валери вкъщи, сломен се е облакътил на канапето и една бутилка виски до него почти празна. Пак Крис , който намислил нещо, рязко се изправя и излиза от тях. Последен кадър Крис на вратата на Валери как се гледат проницателно през прага. Край на епизода

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.