Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Забранена любов"

Featured Replies

Сериала става за гледане!

• Отговори 300
  • Прегледи 44,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе тая Анастасия кво се прави на лоша. Баси хич не и отива на имиджа. А тва дето почна да се милва след като се скараха с Явор в офиса й беше баси смеха, не знам кой е писал сценария. Много изкуствено... не ми хареса.

Абе тая Анастасия кво се прави на лоша. Баси хич не и отива на имиджа. А тва дето почна да се милва след като се скараха с Явор в офиса й беше баси смеха, не знам кой е писал сценария. Много изкуствено... не ми хареса.

Точно Анастасия си е паднала по гъз за тая роля - подхожда и....ауууу, като диамант на бало злато и подхожда :ph34r:

Играе и си се вживява в ролята на "кучка" точо, както си пише по книгите. Ми то някой и актьорска игра трябва да покаже в тоя сериал все пак.

ААаа, на мен също най ми допада как Анастасия си играе ролята ;) Тя е страшна ;) И тя вече разбра за Явор, явно само Елица ще стои в неведение Публикувано изображение

Мен най ми харесва как играе ролята си Емилия!

Най-важното според мен:оная лудата(майката на Яна) тръгна да пали фитнеса,без да подозира,че децата са там.А те,милите тъкмо се бяха отпуснали в една любовна игра,когато усетиха мириса на дим!Общо взето това беше!

• Автор

"Яворе,живота ни поднася много изненади"

"Ми аз нищо не съм си поръчвал,пък той само гадости ми поднася"

;)

Днеска пак не успях да го гледам, кажете какво се случи.

Ми изтегли си гогледай бе Публикувано изображение
  • Автор

Ами София му спретна изненада на Явор-заведе го в една гора и зад дървото се показа Елица Целунаха се и така свърши :P Дечурлигата ги спасиха от пожара Друго съществено нямаше

Ех, ама Анастасия не е ли кучка Публикувано изображение Май затова я харесвам :) А пък Явор и Елица все още се целуват супер смешно :)

А онова малкото не можа да изиграе добре шока си от пожара...

Май затова я харесвам :P

Харесвам начина по който си играе ролята, но не понаслям персоната, която превъплащава. Боже, как мразя такива хора само !

В днешно време точно тия хора успяват. Аз не удобрявам само постъпката й с моделите, иначе поведението като цяло ми харесва (и като игра, и въобще)

Абе хора тоя мъжа на Елица-Крис,гей ли е? :angry:

Да, гей е. И е влюбен във Валери, което мисля, е очевидно.

Та малко инфо: сериалът е направен по немската версия на австралийския Синове и дъщери.

В немската версия си има гей -двойка. Това са Кристиян и Оливер. Дори имената са същите, ако решите да разместите буквите в името Оливер Публикувано изображение

ЕЕЕе, разби ми детските илюзии Публикувано изображение

Тъкмо си мислех, че сценарият си е наш, че не сме заимствали от никого...Как съм се лъгала, значи...

Ако Крис се окаже гей, ще умра от смях Публикувано изображение Знаете ли- почвам да си мисля, че накрая тия двамата може да се окаже, че не са брат и сестра (Елица и Явор), все пак има още доооста серии, знае ли човек :eek:

Анастасия е най-добрата Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Тъкмо си мислех, че сценарият си е наш, че не сме заимствали от никого...Как съм се лъгала, значи...

Ако Крис се окаже гей, ще умра от смях Публикувано изображение Знаете ли- почвам да си мисля, че накрая тия двамата може да се окаже, че не са брат и сестра (Елица и Явор), все пак има още доооста серии, знае ли човек :angry:

Да бе то тогава тва ще е баси помията...........

И кво ше стане? Ще се окаже че Елица не е сестра на Явор, защото оная Емилияе разменила София с Елица и е дала София/истинската сестра на Явор/ на някое друго семейство. След тва Анастасия бяга със заменентото бебе/Елица, която не е сестра на явор/ мислейки си че това е нейното, след години поради някаква пречина Емилия приютява София /истенската сестра на Явор/

ама добра идея нали :)

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Ако Крис се окаже гей, ще умра от смях Публикувано изображение Знаете ли- почвам да си мисля, че накрая тия двамата може да се окаже, че не са брат и сестра (Елица и Явор), все пак има още доооста серии, знае ли човек :speak:

Та Крис не просто ще се окаже гей. Той играе гей. В английския подобна хомосексуалност като неговата и на Валери се нарича closet- case- прикрит гей. Такива хомосексуални мъже никога не признават пред себе си, че са гей. Те спят с мъже , така както спят и с жени, за тях няма разлика. Те се женят, имат деца, водят двойствен живот, измъчват се, но никога не намират смелост да се изправят лице в лице с проблема и да заживеят нормален живот.

Това, което подочух от сигурен източник е че: Не Крис е влюбен във Валери, както аз си мислех, а Валери е влюбен в Крис. Но, за съжаление, Крис е влюбен в друг. Кой ли може да е, освен един: Мартинчо :lol6:

Запознах се с немската и хърватската версии: и в трита сериала общото е че Крис(в хърватската версия Леон) е гей и в хърватската, както при анс той е студент по медицина . Има по- малка сестра. А не по- голям брат, както е в немската версия.

Кой обаче ще бъде неговата половинка в нашия сериал засега не знам. На мен ми се иска да е Валери, защото Иван Юруков е супер яко парче и с Любомир Ковачев- Крис, имат невероятна химия. По- голяма химия дори от тази между актьорите Хю Лори и Робърт Шон Ленърд- Хаус и Уилсън :lol6:

Ако нашите момчета се целунат това ще бъде първата целувка между мъже в историята на българското кино и телевизия.

Аз съм гледала почти всички наши филми и сериали и мога да кажа, че досега само в един филм се прави тънък намек за хомосексуалността на главния герой и само една "заигравка" в Брачни шеги с героя на Николай Цанков.

И един филм с Любен Чаталов и Руси Чанев Илюзия на Людмил Стайков(който просто е изплагиатствал от Влюбени жени на Кен Ръсел) където хомоеротичния подтекст беше с такъв интезитет, че можеше да го докоснеш с ръка :lol6:

това не съм аз. Така де, ползвам този профил временно, докато си чакам потвърждение на акаунта :lol6:

Моята любима closet- case двойка Кристиян/ВалериПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от slindan (преглед на промените)

Здравейте, поех инициатива да качвам всички епизоди от сериала, които намеря в Интернет и да пускам линковете тук, за да може който е изпуснал някой епизод да си навакса.

Епизоди 1 и 2 -> Част 1 Част 2

Епизод 3 Епизод 4 Епизод 5 Епизод 6 Епизод 7 Епизод 8 Епизод 9 Епизод 10

Очаквайте ъплоуд на следващите 10 епизода скоро.

Здравейте, поех инициатива да качвам всички епизоди от сериала, които намеря в Интернет и да пускам линковете тук, за да може който е изпуснал някой епизод да си навакса.

Епизоди 1 и 2 -> Част 1 Част 2

Епизод 3 Епизод 4 Епизод 5 Епизод 6 Епизод 7 Епизод 8 Епизод 9 Епизод 10

Очаквайте ъплоуд на следващите 10 епизода скоро.

Знаеш ли, че 24ти епизод го няма никъде качен?;О(

Брей, тоя сериал в колко държави го дават? :rolleyes: Днес и утре ще го пропусна, така че ще трябва да разказвате :baby: Не знам дали ще ми се рови из нета да търся епизодите :rolleyes: Ама ако Крис наистина се окаже гей, ще стане много забавно. Аз тъкмо се чудех на Валери какво не му е наред, та може това да се окаже, трябва и за него да има половинка :)

Брей, тоя сериал в колко държави го дават? ;)

Днес и утре ще го пропусна, така че ще трябва да разказвате :P Не знам дали ще ми се рови из нета да търся епизодите :P Ама ако Крис наистина се окаже гей, ще стане много забавно. Аз тъкмо се чудех на Валери какво не му е наред, та може това да се окаже, трябва и за него да има половинка :baby:

Значи по немската ARD дават Verbotene Liebe немския сериал, а пo RTL въртят хърватския "Забранена любов", който е над 700 епизода. Немският е вече близо 3 400, ако не;) Но немският е започнал през 1995 година, бил е спрян и сега, 2008(ако не се лъжа) започват да го снимат отново.

Че крис е гей и че Валери е влюбен в него, това е така нареченият спойлер;). Дали сега ще имат връзка, не знам. Знам със сигурност, че в немската и хърватската версия Крис си има любим.

На мен ми се иска в нашата версия това да е Валери;)

От последната серия от промото се разбира,че Мартин ще вади компромат срещу Валери. Та аз измисих сценка по случая:

Мартин разбира че Валери е гей и тъй като единственото, което може да направи срещу него на този етап, е да го унижи. И какво прави Мартин. Изчаква удобен момент , когато у тях са Анастасия, Борис , Валери и Кристиян и от приказка на приказка така извърта разговора, че разкрива пред всички че Валери е гей. И обръщайки се към Валери му казва: И с баща ми ли така процедира ?

Валери, жестоко унизен, само ще стисне устни, ще наведе глава и ще си тръгне. Крис ще се е сконфузил страшно много, камерата ще го покаже в близък план как гледа напрегнато.

Вечерта Крис ще лежи в леглото и ще си мисли за Валери и случилото се. Ще покажат и Валери вкъщи, сломен се е облакътил на канапето и една бутилка виски до него почти празна. Пак Крис , който намислил нещо, рязко се изправя и излиза от тях. Последен кадър Крис на вратата на Валери как се гледат проницателно през прага. Край на епизода

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.