Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Забранена любов"

Featured Replies

http://www.bgpetition.com/podigravkata-na-nova/view.html

ФЕНОВЕ НА “ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ”! ПОДПИШЕТЕ ПЕТИЦИЯТА, ЗА ДА НАКАРАМЕ НОВА ДА СПРЕ ДА СЕ ПОДИГРАВА С НАС!!!

Дайте да покажем на Нова, че не може да се гаврят с нас!

Редактирано от slashwoman (преглед на промените)

• Отговори 300
  • Прегледи 44,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вчера искрено се смях и се забавлявах с Мартин и София. Да не говорим за Стоьо- той е просто уникален :)

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• Автор

Елен Колева:

Изживяла съм невъзможна любов

Публикувано изображение

Преди броени дни младата кинозвезда Елен Колева навърши 25 години.

Месец след рождения си ден тя ще напусне бг сериала Забранена любов.

Защо напускате Забранена любов?

Въпросът е дали съм изгонена или напускам! Списание Хай клуб направи за мен жълта, евтина сензация, като написа, че съм изгонена. Заедно с продуцента на сериала Иво Вандов направихме опровержение в Нова телевизия. Напускам по свое собствено желание в края на април. Просто не си подновявам договора – това е истината!

Каква е причината да прекратите участието си в сериала?

Имам други планове. Научих каквото ми трябва от сериала. В крайна сметка се придобива много опит, защото всеки ден си пред камера... Реших, че ми е достатъчно. Искам просто да продължавам да се развивам в други проекти – в момента имам едно представление в Театър София, което излезе скоро. Иначе ми предстои филм, чиито снимки започват в края на лятото.

Какъв хонорар получавате в сериала?

Не мога да кажа, това е твърде лично.

Все пак е важно да се знае дали за възпитаваща професия като Вашата се плаща добре...

За положението, в което се намираме – и страната ни, и актьорите, заплащането е що – годе поносимо и може да се живее нормално. Определено работата е много и би могло да бъде и по-добре. Но човек трябва да се радва и на това, което има. Така че, в никакъв случай не съжалявам, че съм била част от този сериал и няма да се отрека от него, каквото и да става.

С кои от актьорите най-много си допаднахте?

С Мария Статулова, Фахрадин Фахрадинов, Ники Илиев. Всъщност с тях най-много съм снимала. Уважавам и останалите си колеги, но не съм близка с тях.

Имаше ли напрежение между Вас и други Ваши колеги?

В рамките на нормалното. Ако е имало спорове, те са били по време на работа и са били за добро, според мен.

Как ще коментирате работата на по-младите актьори, които все още са студенти – Саня Борисова, Фахрадин, Яна...?

Това е огромен шанс. Те много ще дръпнат напред, защото още като студенти придобиват опит. Повечето актьори в България нямат шанс да снимат толкова рано. За тях това е много добре.

Не смятате ли, че пред камерата преиграват и не са достатъчно естествени и обиграни?

При едни е въпрос на време, при други – въпрос на способности... От началото на сериала досега има голям напредък. Всеки един от нас се е развил, няма как!

slava.bg

Гледам и си мисля... Мисля си и гледам... Изкуствено играят, бе :cheers:

:) Туй вече го разисквахме...нещо ново?

Два от женските образи много ми допадат: 1.Анастасия-безкомпромисна,материалистка,кариеристка,волева,тъпчеща,амбициозна и др.-такава каквата винаги съм искала да бъда... 2.Надето-тиха,мила,скромна,всеотдайна,обичаща,откликваща на всички и всичко и др.-такава каквато съм сега...

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Лошо,слънчицето умира

И май единствената кръв,от която се нуждае,е тази на Явор

Публикувано изображение

P.S.Жалко че довечера пак няма да има епизод-брадъра ще предава Кой е по-по-убъф

:)

Eeeee, няма ли да го има :)Що се отнася до кръвта- аз мисля, че не баща й ще е същата група като нейната :P

А иначе видяхте ли Крис и Валери- мамини сладурчета, как се гушкаха и не само...:) И валери каза на Крис, че ще свикне и как го мислва само Публикувано изображение Отдавна го чаках тоя момент

Eeeee, няма ли да го има :)Що се отнася до кръвта- аз мисля, че не баща й ще е същата група като нейната :P

А иначе видяхте ли Крис и Валери- мамини сладурчета, как се гушкаха и не само...:) И валери каза на Крис, че ще свикне и как го мислва само Публикувано изображение Отдавна го чаках тоя момент

Аве, ако всички пуснем по един SMS да спрат тоя глупав Брадър/ или поне да не ни бърка филма/ Публикувано изображение - Сигурно повече sms ще съберат! ;)

Eeeee, няма ли да го има :PЩо се отнася до кръвта- аз мисля, че не баща й ще е същата група като нейната ;)

А иначе видяхте ли Крис и Валери- мамини сладурчета, как се гушкаха и не само...;) И валери каза на Крис, че ще свикне и как го мислва само Публикувано изображение Отдавна го чаках тоя момент

Мен питаш ли ме Публикувано изображение Искам във всяка серия с Валери и Крис подобни сцени. Може и да не са креватни задължително(не че имам нещо против :P ) Сцени на интимност и любов между двамата. :P
  • 3 седмици по-късно...

Някой ще ми каже ли какво се случи, когато Анастасия хвана мъжа си да се прегръща със Силвия, че вчера не хванах епизода отначало? Публикувано изображение

Гале , виздали му се краят ... или поне на сезона ... че в къщи е лудница като почне ... и на двата телевизора върви , даже едната от кокошчиците го гледаше он-лайн на РС-то онази вечер :yanim: ?

Гале , виздали му се краят ... или поне на сезона ... че в къщи е лудница като почне ... и на двата телевизора върви , даже едната от кокошчиците го гледаше он-лайн на РС-то онази вечер ;) ?

в интерес на истината не знам точно колко епизода ще бъде. Но не мисля, че ще свърши много скоро, като гледам как вървят нещата :P

в интерес на истината не знам точно колко епизода ще бъде. Но не мисля, че ще свърши много скоро, като гледам как вървят нещата ;)

NEVAAH няма да свърши тая лудница ....Тоз епизод с престрелките направо ма изкърти xD.....Ся ставаме ли не ставаме аз не знам...Обаче доста хорица го гледат тоа сапун ;)

NEVAAH няма да свърши тая лудница ....Тоз епизод с престрелките направо ма изкърти xD.....Ся ставаме ли не ставаме аз не знам...Обаче доста хорица го гледат тоа сапун :)

Да. гледаме го, защото в скоро време не бяхме правили нещо хубаво ;) А престрелката не я бяха изпипали, но карай. Андрейчо обаче ме кефи- и като е доволен, а като е ядосан да не говорим :cheers: Интересно ми е обаче после шефа му дали ще иска да му се разплати и с друго, не само с наркотиците...

Да. гледаме го, защото в скоро време не бяхме правили нещо хубаво :) А престрелката не я бяха изпипали, но карай. Андрейчо обаче ме кефи- и като е доволен, а като е ядосан да не говорим :cheers: Интересно ми е обаче после шефа му дали ще иска да му се разплати и с друго, не само с наркотиците...

Може, но може и да умре защото нали го простреляха снощи и след това избухнаха варелите. И не ми стана ясно Марина пусна ли на Пецата? Публикувано изображение

Може, но може и да умре защото нали го простреляха снощи и след това избухнаха варелите. И не ми стана ясно Марина пусна ли на Пецата? Публикувано изображение

аз не го гледах тогава, ама ми казаха, че му е "пуснала", само че напразно Публикувано изображение

аз не го гледах тогава, ама ми казаха, че му е "пуснала", само че напразно Публикувано изображение

Иииии, това го пропуснах Публикувано изображение:hush:

Ама след престрелка и ексползия, взеха та оцеляха Публикувано изображение:rolleyes:Публикувано изображение

Добре оцеляха, ама тоя идиот-Пецата- изцепи пред Стоьо какво е направил на Марина ;) А Митко- бащата на Явор- вече ми е супер смешен Публикувано изображение нещо не му се отдава актьорството май

А Анастасия- еххх, нямам думи- страхотна е :)

• Автор

Снощният епизод хич не ми хареса-то тоя сънува,оня сънува-не можеш да разбереш кое сън,кое истина

Публикувано изображение

Снощният епизод хич не ми хареса-то тоя сънува,оня сънува-не можеш да разбереш кое сън,кое истина

Публикувано изображение

Ооо, голям смях беше, аз лично се забавлявах Публикувано изображение Но реално нищо не е свързано с развоя на събитията.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.