Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Забранена любов"

Featured Replies

Гледайте утре специалното издание на 44 епизод на Забранена любов! Цял един час!!

спойлер: Мартин е открил "тъмното петно" в миналото на Валери, и от промото съдя, сцената на строежа, че вече му се е "изповядал". Мартин се подхлъзва и пада, като в последният момент се хваща за парапета. Умолява Валери за помощ със сълзи на очи. Валери го поглежда и в първият момент в очите му проблясва желанието да спаси Мартин. Но се спира, поглежда го с онзи драматичен поглед, който малко актьори го умеят и си тръгва.

Само че аз знам че "лошото момче" има добро сърце и ще се върне и ще спаси лекето.

моето предположение: С Мартин ще станат първи приятели. Не че Валери толкова ще го желае, но това ще е единственият начин да бъде по- близо до неговата любов Кристиян:P

ех, ех че драматично :P

Редактирано от slindan (преглед на промените)

• Отговори 300
  • Прегледи 44,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Видях, че ще е цял час, а аз няма да мога да го гледам.... Публикувано изображение

този път ще го търся из нета да го гледам, макар и със закъснение...

• Автор

Мен обратните не ме вълнуват хич

Такъв пълнеж има във всяка сапунка

Явор и Елица не са брат и сестра-така предполагам

Има нещо гнило

Публикувано изображение

Знаеш ли, че 24ти епизод го няма никъде качен?;О(

Май си прав/а. Не можах да го намеря. Както и да е.

Иначе утре ще е интересно определено. Залепен пред телевизора ще съм. Щом ще е 1 час сигурно два епизода ще излъчат.

• Автор

Мен много ме дразни това-че не казват Гледахте епизод ... еди кой си от сериала

Публикувано изображение

Някой може ли да сметне до къде стигнаха епизодите

:P

Публикувано изображение

:P

Тази вечер беше 43-ти

Мен обратните не ме вълнуват хич

Такъв пълнеж има във всяка сапунка

Явор и Елица не са брат и сестра-така предполагам

Има нещо гнило

Публикувано изображение

Не само в сапунките, вече почти във всеки щатски или английски сериал(в английксите откакто свят светува) можеш да срещнеш подобен момент. Интересното в случая е , че Ще Е За 1ви път в Български сериал(филм).

Май си прав/а. Не можах да го намеря. Както и да е.

Иначе утре ще е интересно определено. Залепен пред телевизора ще съм. Щом ще е 1 час сигурно два епизода ще излъчат.

правА съм;р

Не мисля, че ще са два епизода, а един епизод дълъг 1 час:clap: Както Хаус последната серия Last Resort беше с 8 минути по- дълга. И се изприказваха един билюк приказки по въпроса. 8 минути нищо не са. но виж един час:clap:

И предвид, че сега в центъра на полезрението влиза Валери, имам сладкото усещане, че ще е заради него това извънредно положение:P:clap:

Публикувано изображение

:clap:

Вече почти никъде не представят по подебен начин епизодите? Например Хаус всяка серия си има заглавие, но в самия епизод то никъде не е изписано.

А за Забранена любов, когато започва серията, след песента на Любо, показват логото, под него пише кой поред е епизод.

Имам усещането,че нашите не се стремят да копират латино сапунките, а се целят много по нависоко:clap:

• Автор

А за Забранена любов, когато започва серията, след песента на Любо, показват логото, под него пише кой поред е епизод.

Имам усещането,че нашите не се стремят да копират латино сапунките, а се целят много по нависоко;)

Дано го мерна това лого

Аз сапунки отдавна не гледам-ама почваха с имената на главните актьори

Не знам какво е това на високо-да не можеш да прочетеш имената им и в края дори

Публикувано изображение

Грозно и обидно-към актьорите най-вече,не само към зрителите

На мен лично не ми харесва такова "поднасяне" на информация

Дано го мерна това лого

Аз сапунки отдавна не гледам-ама почваха с имената на главните актьори

Не знам какво е това на високо-да не можеш да прочетеш имената им и в края дори

Публикувано изображение

Грозно и обидно-към актьорите най-вече,не само към зрителите

На мен лично не ми харесва такова "поднасяне" на информация

ЗА имената на актьорите съм съгласна. Можеха да ги напишат. Аз така предпочитам. Но не мисля,ч е това заради презрителното отношение към актьорите. В Англия например в повечето сериали в началото изписват само сценариста. В Дързост и красота също няма имена в началото и в края на серията ги изстрелват с таакава скорост, че не знам какъв трябва да си за да прочетеш нещо.

Иначе от снощната серия забелязах, че надписите вече се движат по- бавно и човек може да прочете кой кого играе. Публикувано изображение

Здравейте отново. Всички мнения в тази тема, написани от профила "slindan" са мои. Ползвах го временно, докато намеря време да си направя мой:P

Тази вечер беше 43-ти

43 епизод вече е качен на торент;)

http://rarbg.com/torrents/filmi/download/e014cb6b86ff372603512aa5d083b9a7121b5a08/torrent.html

п.с. Какво ли ще е изровил за Валери това лекенце Мартин?

Какво ли ще е това, дето да накара Валери да зачеркне родния си град от спомените си, а майка му да се отрече от него?

Днешната серия ме изстреля в седмото небе от щастие!

Личи си, че хората си правят филмчето със старание и любов. Тогава резултатът винаги е положителен :rolleyes:

Утре серията ще е отново един час.

Вчерашната серия има ли я качена някъде, защото не не можах да я гледам Публикувано изображение А като чета мнението ти, явно трябва да се гледа...

Вчерашната серия има ли я качена някъде, защото не не можах да я гледам Публикувано изображение А като чета мнението ти, явно трябва да се гледа...

Oще я няма на торент, но я има качена във Vbox7.

Днешната не беше толкова въодушевяваща като вчерашната, но имаше някой -друг специален момент.

ей го линка 44ти http://www.vbox7.com/play:723eb628 и 45ти http://www.vbox7.com/play:acf9cf39

Редактирано от slashwoman (преглед на промените)

Благодаря :rolleyes:

Иначе вчерашната я гледах и пак беше цял час Публикувано изображение

Ама тоя Мартин как изглупя, аз бях сигурна, че ще загуби...

Пък онова малкото как се слага на учителя си и хич не мисли за майка си :)

Благодаря :)

Пък онова малкото как се слага на учителя си и хич не мисли за майка си :ass:

Благодаря :)

Пък онова малкото как се слага на учителя си и хич не мисли за майка си :P

Утре серията пак ще е един час: 49- 50 епизод. Клик на този линк, вече са свалили и днешната серия.

http://nanoset.net/search/?search=Zabranena.Lubov

Тези ще ме разболеят..заболя ме стомаха.. буквално се разтреперих, когато Мартин поръча да пребият Валери...

Дано да стане така: Крис нали каза на Валери ако не може да го направи заради Мартин, да го направи заради него(ох ох;)) и Валери се замисли дълбоко.

Та си мисля, че Валери ще скъса декларацията , заради Крис, защото знаете, за него на всичко е готов. Но докато Крис успее да каже на мартин и мутрите ще пребият Валери...

Или Крис ще каже на Мартин какво е направил Валери, Мартин ще каже на Крис че Валери най- вероятно е в опасност и крис ще хукне натам. В боя Крис ще пострада тежко и едва няма да умре. Така Мартин ще има двойно да се обяснява пред баща си:)

Освен това, Крис и Валери ще могат взаимно да се "утешават" от побоя.

Другата версия е, Крис отива при Валери случайно и вижда че онези го бият. Намесва се и пострадва сериозно. Карат го в интензивното, а Валери му държи ръката. Елица тайно наблюдава зад вратата и започва да подозира нещо Публикувано изображение

свалих новия епизод за по- малко от минута. Такова нещо не беше ми се случвало :rolleyes:

Ето още малко епизоди от мен.

Епизод 11, Епизод 12, Епизод 13, Епизод 14, Епизод 15, Епизод 16, Епизод 17, Епизод 18, Епизод 19, Епизод 20

Елица тайно наблюдава зад вратата и започва да подозира нещо Публикувано изображение

Офф, тая пък каквато е шматка... малко бавно се развива действието.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Ето още малко епизоди от мен.

Епизод 11, Епизод 12, Епизод 13, Епизод 14, Епизод 15, Епизод 16, Епизод 17, Епизод 18, Епизод 19, Епизод 20

Офф, тая пък каквато е шматка... малко бавно се развива действието.

бавно за интригата около убийството на Рони, но интригата около Валери, Крис и сем. КОнстантинови се развива доста бързо.

Мислиш ли, че ще пребият ВалериПубликувано изображение

Аз не мисля, че ще успеят, но знаеш ли- може да греша ;)

Иначе и аз усетих как Валери се зачуди, когато Крис му каза: "...направи го заради мен" Публикувано изображение Определено май почват да хвърчат искрици Публикувано изображение

А тоя- даскалът- как се оставя онова малкото да го разиграва и да го води за носа...много ме е яд

Валери трябва да си го получи.Много е нагъл,но сигурно ще минат доста серии до това!

А за тая Мая ,просто ми е жал,така се е забъркала,от глупост ли,от живота и с Рони ли преди това?

Не се знае,какво още и колко ще сглупи... Публикувано изображение

• Автор

А тоя- даскалът- как се оставя онова малкото да го разиграва и да го води за носа...много ме е яд

Определено малкото добре си играе ролята-щом кара зрителите да я мразят

:blink:

Даскала ще се предаде-този тип мъже са много лесни

Публикувано изображение

Валери трябва да си го получи.Много е нагъл,но сигурно ще минат доста серии до това!

А за тая Мая ,просто ми е жал,така се е забъркала,от глупост ли,от живота и с Рони ли преди това?

Не се знае,какво още и колко ще сглупи... Публикувано изображение

Хм, какво трябва да си получи Валери? Ако той заслужава да бъде пребит, какво ли заслужава лекето Мартин с неговите "мокри поръчки"?

Разбира се, Валери ще получи своя урок - че целта не оправдава средствата. Но покрай странието на Мартин да му даде "урок" мисля, че ще пострадат и невинни.

Аз не мисля, че ще успеят, но знаеш ли- може да греша :)

Иначе и аз усетих как Валери се зачуди, когато Крис му каза: "...направи го заради мен" Публикувано изображение Определено май почват да хвърчат искрици Публикувано изображение

хехе, цял ден си съчинявам сценарий:

Та серията свърши с Крис, който казва на Валери: ако не можеш да го направиш заради Мартин, тогава направи го заради мен.

Тогава Валери вади декларацията от джоба на ризата си(нали там я прибра) и демонстративно я къса пред Крис. Тръгвайки към вратата се обръща и поглежда Крис през рамо.

Сега моята версия е, че Валери е влюбен в Крис от момента, в който са се запознали. Единственият, който не осъзнава чувствата си засега е Крис. Та предвид колко е влюбено нашето момче, аз съм сигурна че ще скъса декларацията.

Но, това няма да го отърве от боя.

Какво ще се случи по- нататък:

Докато Крис чака Мартин за да му каже новината, мутрите завардват Валери. Мартин се прибира и Крис му акзва какво е направил Валери. на което Мартин му казва: само че мисля, че вече е малко късничко.

Кристиян: Защо? Какво се е случило? Какво си направил? И по физиономията на Мартин ще му стане ясно какво може да е станало и ще хукне през глава към Валери.

Пристигайки ще види как пребиват Валери, ще се намеси и ще отнесе няколко удара. Като при последния ще падне така, е ще си удари главата и ще изгуби съзнание. Междувременно ще се е вдигнала голяма гюрултия, ще са наизлезли комшиите и сирената на полицията ще се чуе, която както винаги, ще пристигне последна.

Мутрата: Айде, оставяйте ги и да се махаме..

Валери, целият в кръв, ще забележи падналия на земята Крис и ще се хвърли към него за да се опита да го върне в съзнание. Само дето Крис ще си стои все така бездиханен. Валери , отчаян ще изкрещи: извикайте линейка! Бързо!

В болницата ще се окаже, че Крис има серриозно сътресение на мозъка и е получил кръвоизлив, който е заседнал във важна артерия и това е причината да изпадне в кома(сега не знам дали е възможно това, ама да приемем за момент). И ще се наложи хирургична намеса за отстраняване на съсирека, която операция е много сложна и не е сигурно дали Крис ще я преживее.

Междувременно всички са откачили покрай критичното състояние на Крис.

Кво се случва с Мартин в този момент. Изпълнил "поръчката" Добрин Досев(не знам името на героя му) привиква Мартин за заплащането си. Ако си спомняте той му акза, че после ще се договарят.

Та, сега при две жертви като едната жертва на път за онзи свят, цената ще каже мутрата, ще е съвсем различна.

Знаем, че Мартинчо няма пари. Поне не толкова, колкото да си плати за една такава поръчка. И тъй като няма с какво да плати , Досев ще му поиска какво? Правилно - акциите. Само че няма да са 5 процента ами всичките 10. Не знам дали ще иска да го направи акционер, по- скоро да ги продаде. Ако Мартин откаже, баща му ще разбере за всичките тия зулуми и не само, че ще му вземе процентите, амо и ще го изпъди от фирмата.

Ох, искам Мартинчо да пълзи на земята като змия!

Публикувано изображение

Редактирано от slashwoman (преглед на промените)

Валерито ще изяде боя според мен. Но по-интересно е, ще загрее ли кой му е пратил биячите и ако загрее как ще му го върне.

Валерито ще изяде боя според мен. Но по-интересно е, ще загрее ли кой му е пратил биячите и ако загрее как ще му го върне.

Ооох, отдъхнах си. Радвам се, че драматичния ми сценарий нямаше покритие и един %

Мартин е най- големият глупак на света. Валери не му е виновен, че е кръгъл идиот.

Абе, аз Мартин го мислих за по-умен. Нямам много акъл, поне така изглежда. Иначе тая лудата майка на Яна много ме дразни, бахти хахото, как искаше да си изгони дъщерята... :angry:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.