Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Забранена любов"

Featured Replies

Започна българската сапунка "Забранена любов" Брат и сестра се влюбиха значи (ама те не знаят,те са близнаци разделени) Участва Тити Папазов-другите са ми неизвестни-актьорите :ph34r: Може да не го гледате изобщо Нашите бая хляб трябва да ядат от латиноамериканските си колеги Мдааа Само идеите им откраднали

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Отговори 300
  • Прегледи 44,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Започна българската сапунка "Забранена любов"

Брат и сестра се влюбиха значи (ама те не знаят,те са близнаци разделени)

Участва Тити Папазов-другите са ми неизвестни-актьорите

:)

Може да не го гледате изобщо

Нашите бая хляб трябва да ядат от латиноамериканските си колеги

Мдааа

Само идеите им откраднали

Мене пък ми хареса Публикувано изображение беше ми забавно :) и доста от актьорите са ми познати ма не се сещам за имената им :rolleyes: единия беше някакъв си Ники Публикувано изображение

Хубаво е поне че са направили бългаски сериал... Аз не го гледам,нямам и такова намерение.Струва ми се безинтересно,от това което видях по рекламите!

Хубаво е поне че са направили бългаски сериал...

Аз не го гледам,нямам и такова намерение.Струва ми се безинтересно,от това което видях по рекламите!

На мен пък рекламата ми привлече вниманието, само че не можах да гледам първата серия. Днес ще е втората, но е по същото време, по което е и Сървайвър. Голямо прещракване ще пада довечера Публикувано изображение
  • Автор

Мене пък ми хареса Публикувано изображение беше ми забавно :P и доста от актьорите са ми познати ма не се сещам за имената им :ph34r: единия беше някакъв си Ники Публикувано изображение

Ники Илиев

Публикувано изображение

http://www.slava.bg/profiles/81.html

Жал ми е че "убиха" Тити Папазов

Публикувано изображение

Ники Илиев

Публикувано изображение

http://www.slava.bg/profiles/81.html

Жал ми е че "убиха" Тити Папазов

Публикувано изображение

Те кога взеха да се убиват Публикувано изображение ... нали едва 2 - ри епизот е ?!?

Те кога взеха да се убиват Публикувано изображение ... нали едва 2 - ри епизот е ?!?

Ншите бързо действат още в края на първи епизод гоступаха Тити Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Вчера го гледах и аз. Ама то серията беше едва 30-тина минути. Докато почна и свърши Публикувано изображение Историята засега ми се вижда интересна. Единственото, което не ми допада на българските филми в последните години, което забелязвам и тук, е сковаността. Уж са актьори обаче се усеща някакво напрежение, някаква престореност в играта им...

Ники Илиев

Публикувано изображение

Аз Ники го помня като Мускетар в маратонки. Но там беше по-малък ;)

Вчера го гледах и аз. Ама то серията беше едва 30-тина минути. Докато почна и свърши Публикувано изображение Историята засега ми се вижда интересна. Единственото, което не ми допада на българските филми в последните години, което забелязвам и тук, е сковаността. Уж са актьори обаче се усеща някакво напрежение, някаква престореност в играта им...

Аз Ники го помня като Мускетар в маратонки. Но там беше по-малък :angry:

Мда малко преиграват на места, особено тая мацката :)

А тоя Ники ми е супер противен Публикувано изображение

Охо, виждам, че сте направили отделна тема за филма :)

Мда малко преиграват на места, особено тая мацката ;)

А тоя Ники ми е супер противен Публикувано изображение

Коя точно мацка имаш предвид? Тая, дето се появи вчера с щръкналата коса ли, т.е. барманката? аз още не знам имената на участващите

А пък Ники е пичага :P

Охо, виждам, че сте направили отделна тема за филма :P

Коя точно мацка имаш предвид? Тая, дето се появи вчера с щръкналата коса ли, т.е. барманката? аз още не знам имената на участващите

А пък Ники е пичага :P

Абе тая фотогравката :slap1: която е сестра на Явор

И на мен ми харесва. Даже мисля, че ще го догледам преди да се пенсионирам :P

Вчера имаше ли серия, че аз заспах с кокошщките още преди да е почнал и Сървайвър, което ще рече малко преди 20ч Публикувано изображение

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Вчера имаше ли серия, че аз заспах с кокошщките още преди да е почнал и Сървайвър, което ще рече малко преди 20ч Публикувано изображение

Имаше :ass: И Явор ходи на среща със сестра си - с Еличка де...

Друго интересно....не...за 30 минути - толкоз !

За вярване ли е или не, но Тити беше най-добрия актьор в този смешен сериал, който гледах от чисто професионална гледна точка.

Слаба актьорска игра, още по-слаба режисура. Пълна боза!

Но няма как като няма добър кастинг (отсяване е точната дума на български обаче).

Смях. Тотален.

Ще го гледам,обичам български филми.

Сериалът ще има успех,така ми се струва.... Публикувано изображение

От както гледах филма "Шивачки" и се влюбих в Елен Колева ,само заради нея мисля да го гледам сериала. ;)

post-131217-1223461876_thumb.jpg

За вярване ли е или не, но Тити беше най-добрия актьор в този смешен сериал, който гледах от чисто професионална гледна точка.

Слаба актьорска игра, още по-слаба режисура. Пълна боза!

Но няма как като няма добър кастинг (отсяване е точната дума на български обаче).

Смях. Тотален.

Аз пък не смятам така. Повечето ги бива като актьори, но не знам защо не могат да се отпуснат. Държат се сякаш са кукли на конци. Това им е проблемът, а иначе на мен най ми харесва на Ники баща му, който играе високомерен, строг и арогантен богаташ.

Пфф, довечера пак няма да мога да го гледам

^ някои биха казали, че просто нямаме кино традиция. Не говоря за старите ни филми. Всеки знае, че Калоянчев е роден за ролята в бай Ганьо и играе перфектно. Детските филми старите също са убийствено добри. Но просто нишката се скъсва. Защо ли? Ами защото тези хора не живеят за ролите си. Не са професионалисти. Всъщност са, във финансов смисъл вероятно да. Но не са професионалисти в творчески смисъл. Защото снимането на филм, игрането на роля в него и прочее са неща за отдадени хора на това. Като в изкуството по принцип и науките. Крисчън Бейл (един от най-добрите актьори в Света в момента е пример за тотален професионалист, когато поеме някоя роля). Разбира се има и други, които мога да посоча за пример. За жалост у нас такъв режисьор и актьори няма в момента. Правят се кавъри на световни реалити формати и дотам свършва продуцентството и режисурата. Смешно и жалко! Оставям на страна въпросът, че за един добре направен филм ти трябват 30-40 милиона, без зашеметяващи спец-ефекти. и това само когато вече имаш добрите актьори и режисьор. Просто в българия не се ценят идеите, а това кой ще предложи някаква идея. По света отдавна изпълнители, продуцентите им, и прочее мениджъри следят всяко клубче и форумче, където изниква оригинална идея и съответният човек бива хоноруван. У нас не е така. А трябва!

• Автор

ФАХРАДИН ФАХРАДИНОВ

Публикувано изображение

Фахрадин не съжалява как не е станал футболист, който да натрупа космическо състояние, защото "по-добре се чувствам на сцена, отколкото на терена". Той е от онези млади, вдъхновени актьори, които вярват, че хубавото предстои и е възможно да се пробие в световното кино. "Някога границите са били по-трудно преодолявани, а сега има обмен и на студенти, имаме артисти, които снимат в Америка, изобщо става все по-лесно", смята Фахрадин. Харесва по-странни, по-лоши персонажи, по-ниски като душевност, защото иска да ги изследва. И разказва поучителна история за сър Лорънс Оливие: "Отива той при Ал Пачино, на някаква постановка били заедно. И героят на Пачино трябвало да е задъхан, затова взел да прави лицеви опори. И понеже сцената не е като живота, тя не е неореализъм, тя е нещо одухотворено. Оливие го погледнал и казал: "Защо правиш това?", Пачино казал: "Да изглеждам истински". И Оливие отвърнал: "Нали си актьор, трябва да го изиграеш!"

Фахрадин е целунат от съдбата да разполага с най-сигурното оръжие. Ако могат да го засекат, детекторите и скенерите ще пропищят фалцетово, но то не е регистрирано и минава като "Стелт" през тях. Усмивката на младия актьор, който ще гледаме от утре в "Забранена любов" по Нова тв, направо разстрелва въздуха, но с фойерверки. И за нея веднага се лепва определението "звънка". Щом се засмя пред журналисти, докато представяха новата лента, Фахрадин даде заявка, че ще е готиният тип в сериала.

Той учи актьорско майсторство в НАТФИЗ при доц. Веселин Ранков и е трети курс. В сериала, който може да го катапултира към блясъка на славата, попаднал с кастинг. Видял обявление в НАТФИЗ, че се търсят актьори, и се пробвал.

Героят му се казва Явор - така го е погълнал, че понякога трудно излиза от роля. "Снимаме по цял ден и малко или много ставаш като него. Явор е събирателен образ на всичко положително в един мъж

Има момчета, които са точни и държат на думата си. Познавам такива хора, не са изчезнали. Ако трябва да сравня моя герой на кого ми прилича, то той е нещо като Джеймс Дийн, Джони Деп или Хийт Леджър. Такъв тип мъж е. Интересен е, харесват го жените. Когато е с едно момиче, е само с него", казва Фахрадин.

Хубавата новина е, че и Фахрадин е почти същият в живота. "Ако се опиша, ще е идентично с това за Явор. Честолюбив съм като него, но и по-нетърпелив. И двамата държим на справедливостта", разправя чаровникът с много момчешко излъчване.

Гадже си няма, но знае как би могла да дойде любовта. Истинската, пък дано не "забранена" като в сериала. "Тя е такава, че щом я срещнеш, да ти се струва, че ще паднеш, да ти се завива свят. Като видиш любимия си, всеки път да си на седмото небе, да ти тупка сърчицето, да ти се качва онова нещо в гушата като топка, да те стяга. Но отношенията между двойките днес изглеждат рутинни още от начало, все едно са живели заедно години, а се познават от два месеца. Многото информация около нас май пречи", разсъждава философски младокът.

Актьорът има интересна кариера на футболист и боксьор

От малък гони топката, а покойният му баща е бивш футболист, Хасан Седлоев, играл е в "Академик" София.

Фахрадин е роден в Котел, но е учил в Сливен, Търговище и Варна. Винаги е тренирал в местния отбор и се справял блестящо на терена. "В Сливен нямах възможност за футбол, но там се захванах с бокса. Половин година след това отидох в Търговище и играх в "Светкавица", местен отбор от В група", разправя Фахрадин.

Само че от малък го влечело да бъде артист. Още от 5-годишен заставал пред телевизора и си говорел с героите вътре, искал да иде при тях. Спомня си, че едни от първите му близки срещи с актьорския вид били с "Робинята Изаура". Сега самият той, като че ли е било предопределено, ще участва в сериал, макар и много по-различен.

Живеел по квартири, самичък, докато учел в големите градове. И изкарвал парички с труд и пот от 14-годишен. Продавал дини, разтоварвал разни вещи, бил и градинар. "Много ми харесваше - даваш живот на тази тревичка. Работил съм на пристанище, по джетове, на яхти", обяснява той. Носът му е чупен три пъти - два на ринга и веднъж получил кроше от топка на стадиона. Но според него е готино един мъж да има леко несъвършен, характерен нос. Спортът го нахъсал винаги да иска да е пръв.

източник : standartnews.com

И мен рекламата ме привлече, но до там. Гледах една серия но.....замисъла добър,но актьорите някак си не ми харесаха-много преиграват. Само двама трима се отличаваха и това са

Диана Любенова

Публикувано изображение

Мария Статулова

Публикувано изображение

И от части Николай Илиев Публикувано изображение

.......Това е така,защото е сапунка.... Публикувано изображение

Оф, не е чак толкова лошо филмчето, ама с много бели конци е съшита тая история бе...

Аз засега си оставам само с една серия. Но ми разказаха снощната и излиза, че филмът ще да е интригантски. Публикувано изображение Дано успея да изгледам още някоя друга серойка
  • Автор

Аз засега си оставам само с една серия. Но ми разказаха снощната и излиза, че филмът ще да е интригантски. Публикувано изображение Дано успея да изгледам още някоя друга серойка

Все ще успееш бре,Душа

Не бързай-333 серии е

;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.